A Brüsszel által javasolt embargó, az orosz olajszállítás leállítása tönkretenné Magyarországot, ezért nyilvánvalóan nemet kell rá mondani – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője az MTI-hez eljuttatott pénteki videónyilatkozatában.

Deutsch Tamás: "most kiderült, kik vannak a magyar emberek ellen"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A politikus szerint az olajembargó azonnal 700 forintos benzinhez és 800 forintos gázolajhoz vezetne, emellett súlyos áremelkedést, áruhiányt, munkanélküliséget és gazdasági visszaesést okozna.

Úgy fogalmazott:

"a harc, amit most folytatunk, a magyar rezsicsökkentés megvédéséért folytatott harc".

Kifogásolta, hogy Brüsszel előzetes egyeztetés nélkül, a márciusi versailles-i konszenzust felrúgva tett javaslatot a teljes körű olajembargóra, és megismételte Orbán Viktor miniszterelnök kijelentését, mely szerint a javaslat "felér egy a magyar gazdaságra ledobott atombombával".

Deutsch Tamás arra kérte a baloldalt, hogy a "mostani helyzetben ne Brüsszel, hanem végre a magyar emberek oldalára álljanak, és utasítsák el a katasztrofális brüsszeli javaslatot".

"Most hosszú évekre eldől, hogy kik állnak a magyar emberek pártján, és kik azok, akik mások érdekeit követve a magyarok ellen vannak"

- tette hozzá a fideszes politikus.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tompi, nem vitás, te a majmokkal vagy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Tompi, nem vitás, te a majmokkal vagy...
Nessy
Drága Tompika! Az is kiderült számodra, hogy az embargó nélküli 1300 milliárdot az idei évre honnan veszi a kormány? Igaz, Orbánt sem érdekli jelenleg, hiszen két kézzel szórja a pénzt!
Nessy
@CsipkeRózsa: Ő egy "költői"fideszes! Ere Arany, agya Tompa!:-)
tudode
Nem történt egyéb, mint visszaköszönek a volt fiataldemokraták
.
----- Fidesz kampányfilm 1990
www.youtube.com/watch?v=WAR72LzcQWg&t=220s
----------------------
.
Ki feltételezte volna azt, hogy 32 év távlatából nem csak a megyei lapokat, a pártszékházakat mindent bekeBELEZNEK a bibóisták, köztük az is, akitől Havel is meakulpázott!
.
???
justhpeter
Szerintem két csoport van a "magyarok ellen":
a) Külföldiek, akiknek nem tetszik ha az Orbán konda "magyarjai" lopkodják a pénzüket.
b) Belföldiek, akik együttesen megélhetési szégyenkeresztények, ám a tudatlanságuk és gazemberségük alapján két alcsoportba sorolhatók. E két csoport a fideSS tagjai és szavazói valamint a kdnp tagjai és szavazói.
simmering73
Akárhogy próbálták megfésülni, akkor is egy neandervölgyi.
Gazella
@Horizont: igazad van .. máshonnan kell a gáz... csak hogy az orosz gázból a kurvány is nagyot szakit le magának.
Toller Béla
Te ne foglalkozz komoly dolgokkal, tompi, mennyé, igyá tovább ! Hülyeségeket beszész !
Nyírfa
Aszonygya a baloldal:
hamis ez a fidesz-dal.
ide áll, meg oda áll,
mindenhonnan pénzt tarhál.
lesünk is már, jobbra, balra:
ki ken fel minket a falra?
Brüsszel? Vagy az oroszok?
Itt az idő: válasszatok!
A magyarok oldalára
esküszöm,
hogy a fideszt nagy ívben
kikerülöm.
Nem kő' nékem orosz csorda,
sem kínai oldalborda.
De: kell nekem az én hazám
Európa udvarán.
Uriel
Anyuuuu, a @simmering73: báncsa neandervölgyieket. Már megint hozzájuk hasonlította az előember Deutsch Tamást.
kereső
@KisTehen: Ukrán érdek, boci??? A lónak a f@xát az. A magyarok érdeke, az egyoldalú orosz energia függés felszámolása, az orosz politikai érdekszféra felszámolása Magyarországon. És éóx@rt mama, ha most az unio ismét enged, akkor orbán el fogja szabotálni mindkettőt- miközben kivezeti sz országot az eu-ból. Miért nem lehet beáldozni a MOL extra profitját, amit lefölöznek kézen-közön a &Co tagjai, miért ragaszkodik orbán az orosz energiához? Mert itt már nem csak gazdasági megfontolások játszanak.
És miért nem érdeke Magyarországnak, hogy egy náci papot szankcionáljon az unió? Aki vallási/spirituális /szakrális tanácsadója a terroristának? Moszkvában oszd az észt, ne itt.Putyin ágens.
namihami
--adta a nyilatkozatát a cro-magnoni barlang bejáratánál a Fidesz prominense.
csagyi
Mi köze ehhez az un.baloldalnak? Mintha a fidesz lenne kormányon és azokat a bizonyos döntéseket is ők hozzák.
Felejtsétek már el a lózungokat,lement a választás ne harcoljatok már. A 12 évetek alatt is bőven lehetett volna más útvonalakat és beszerzési forrásokat keresni. Tudott volt végig a kiszolgatottságunk!Ezek helyett lett egy rakat stadion és egyebek.Csak emlékeztetőül:végig megvolt a 2/3-dotok!Azt csináltatok amit csak akartatok.A ruszkik haza! 90-s jelszó is átalakult a damaszkuszi kapu után.(!) Most persze,hogy gáz van az ellenzékiek a hunyók.(akiknek soha egyetlen mondatára sem reagáltatok pozitíven) Legyetek már egy kicsit kultúráltabbak, Tompika is vegyen vissza egy hangyányit ha lehet.Kormányon ismét ti vagytok,nektek kell megoldani a mostani helyzetet is.Tudott, nehéz hirtelen más megoldásokat leakasztani de a sok felesleges szöveg helyett most már tényleg egy elfogadható megoldást kell keresni,kidolgozni, összehozni,kiépíteni. HAJRÁ!
Sámannus
Te mit tennél ha a te seggedet is véresre basznák kupcihérkém akkor is hazaárulóznál mi?
Istenakinincsen
@Maccska: tegnap, 20:54 A ballibcsik nem magyarok?Láttál már olyan embert(legyen az jobbos vagy balos)aki a saját érdekei ellen harcol???
Yoda69
@KisTehen: Tevedsz, a -800.000 szavazo a fideSS haborurol behazudott allitasai miatt tortent. Arrol hogy a baloldal haboruba kuldene a magyarokat, holott minden normalis ember tudja es okorseg. Ezzel szemben a fideSS belengette a kotelezo sorkotelesseget. Igaz azonnal cafoltak az elitbol, de tudjuk hogy megy ez a pavatancosoknal. Ne azt nezzuk amit mondanak, hanem amit csinalnak.
kereső
@KisTehen: Érdekes, hogy ezt csak az oroszok meg orbán mondja, a 26 tagállam nem. Miért nem azzal foglakozol, hogy orbán eladta az országot az oroszoknak? Ja, hogy ez igy részedről teljesen rendben van? Akkor mit keresel a magyarok között, miért itt hinted az igét- az Eu ellen?, az orosz rabló agresszor mellett? Ja, tudom- mert USA, meg háttérhatalom, meg brüsszeli birodalom, miközben fel akarjátok támasztani a jaltai szerződést.
Eladott Ország
A politikust, aki világ életében közpénzből élt, akit soha, senki nem vont felelősségre semmiért, bárhány milliárdjába került is az a magyar adófizetőknek. Az embert, aki úgy öregszik meg, hogy életében egy perc érdemi munkát nem végzett, nem ért semmihez, aki évek óta húzza az uniós fizetést, miközben két pofára szidja az Uniót, az Unió fizetéséből. Az ilyen ember egy pofátlan gerinctelen szarházi! Ez a nyomorult öregecskedő, drogfüggő politikai fényessegű kivixolt kanpunci még mindég abból él hogy rendezetek neki egy műbalhét '88-ban Prágában ahol állítólag nagyon ellenált a kommunista rendszernek de erre nézvést semmilyen komolyan vehető bizonyíték nincs. Azért mentek ezek Prágába, mert jó volt a sör (és olcsó), a csehszlovák rendőrök meg úriemberek voltak, jó cseh szokás szerint. Mentek volna Bukarestbe bohóckodni...
uploads.disquscdn.com/images/2b7ed20a56d6915a40cefa813a7e8fe860091771ca8915a2a8bcb5c2eb1c1df5.jpg?w=800&h=600
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273846933_486116049802021_7854167858304639829_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-6&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=qHGevsPX9gwAX-Hg9Jl&_nc_oc=AQnf-kCHW4yMa34KNIdu-dbpY5Nef-Ba8B1MZbwqw2ZzNflD2ByaW7Rb39SrymombyI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9QEjE6_CFitonS1_BzO967IBTjyYaTz5mMzFRSfYSbRw&oe=627B7740
ómió
Azt már a választáskor is tudta 2/3!
Toller Béla
Érdekes, hogy ennek a tompinak mi a nyilvánvaló ! MIndenki másnak az ellenkezője ...
csak úgy....
a tomival kiderült,hogy a fideszben milyen megélhetési politikusok lézengenek...
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 01:13 A zembereket csak a saját érdekeik érdeklik.Eddig érted?
Ukrajna?...nemnagyon,az messze van.Hát tényleg nem érted,hogy a haza egyáltalán nem érdekli ezeket csak a túlélés.
Kapnak öt-tízezer forintot meg kaja pia aznap...szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.