Magyarországon nagyon világos és egyértelmű döntés született április harmadikán, ezért ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és felhagyni a vádaskodással – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebook oldalán szerdán közzétett videójában, a Magyarország elleni újabb jelentésre reagálva.

Hidvéghi keményen nekiment Brüsszelnek: "Hiába állít Brüsszel mindig újabb Soros-zsoldosokat csatasorba"
Fotó: Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila

A képviselő a videóban elmondta, hogy az Európai Parlament állampolgári, jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) ezen a héten ül össze, ahol "ismét napirenden van egy Magyarországot elítélő jelentés". A Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést követően ezt Gwendoline Delbos-Corfield képviselőnő jegyzi, aki – mint Hidvéghi emlékeztetett – néhány hónappal ezelőtt Magyarországon járt egy LIBE-küldöttséget vezetve, "azért, hogy az előre megírt ítéletet otthon megtárgyalja a Soros-szervezetekkel, aztán pedig elmondja, hogy nálunk, Magyarországon, minden milyen borzalmas".

Hidvéghi, aki a LIBE bizottságának is póttagja, hangsúlyozta:

most is ilyen helyzet van készülőben, azonban "ezekről a jelentésekről, az ezekben foglalt hazugságokról, vádaskodásokról Magyarországon döntés született" április harmadikán, "méghozzá nagyon-nagyon világos és egyértelmű döntés".

Hozzátette: a

magyarok a választáson "egyértelműen elutasították ezeket a hazugságokat, elutasították a brüsszeli arroganciát, az állandó kioktatást", valamint azt, hogy Brüsszelből "mindenbe bele akarnak szólni, és innen akarják meghatározni az életünket".

A fideszes EP-képviselő szerint "a baloldal brutális választási vereségének" is az egyik fő oka az volt, hogy a baloldali politikusok "évek óta mást sem tesznek, csak ezeket a brüsszeli hazugságokat ismételgetik".

Ideje lenne felhagyni végre ezekkel, ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és egy új fejezetet nyitni

- fogalmazott Hidvéghi, hozzátéve, hogy amíg ez a változás el nem kezdődik, és "ilyen hazug jelentésekkel állnak elő", addig "meg fogjuk védeni Magyarországot" és "el fogjuk utasítani ezeket a támadó, hazug állításokat".

ELÉG A KIOKTATÁSBÓL! A magyar emberek április 3-án világosan megüzenték Brüsszelnek, hogy mit gondolnak a szakmányban gyártott arrogáns jelentésekről. Hiába állít Brüsszel mindig újabb Soros-zsoldosokat csatasorba, hogy az összetákoljon egy újabb hazug jelentést Magyarországról. A magyar emberek és a magyar kormány mindig, mindenhol ki fognak állni a gyermekeink védelméért, a migráció megállításáért és a szuverenitásunk fenntartásáért!

- olvasható Hidvéghi Balázs videója fölött.

Forrás: MTI, Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
" A magyar kormány(párt) szerint azért, mert a választásokon újra a Fidesz győzedelmeskedett, az EU-nak fel kellene hagynia azzal, hogy megpróbálja észhez téríteni a magyarokat és a magyar kormányt. A magyarok arra voksoltak, hogy egy bizonyítottan tolvaj kormány továbbra is hatalmon maradjon, ezért ezt az EU-nak is el kellene ismernie, és végre elhallgathatna. A magyarok azt akarják, hogy meglopják őket és tönkretegyék a jövőjüket, ezt pedig az EU-nak hagynia kell. Szerencsére azonban a kormány nem befolyásolhatja, mit vizsgál és mit állapít meg az EU, hiszen az független az Orbán által kiépített NER-től. Próbálkozhat ilyen ostobácska érvelésekkel Hidvéghi, meg aki csak akar, de sokra nem fognak vele menni."
Béla333
Ez is csak szégyent hoz az országra...
vitriol
Ma hídvégi a soros, neki kell feleselni az EU-val, a fidesz már semmi újat nem tud felmutatni, az unalomíg ismert panelekkel operál, kormányozni továbbra sem tud!
namihami
Szegény Brüsszel! A Nagy Hidvéghi haragszik rájuk. Akkor mostmár tényleg eljött a pillanat, amikor vége az Unionak.
kereső
"Hidvégi keményen nekiment Brüsszelnek"- hidvégi! ez a Soros-zsoldos duma elmegy itthon, az orrukig sem látó hiveknek. De Brüsszelben???- ami tulajdonképpen Strasbourg ( gyengébbeknek- ott székel az EP= az uniós állampolgárok által választott európai parlament, amelynek egyik tagja ez a fideSS huszár is)- az ezt az érvelést kiröhögi. Meg a holdról látszó hatalmas győzelmet is- ami, úgy néz ki, hogy a belföldi!!! szavazásra jogosultak 39,44%-a szavazott a fideSS-re/ ebből lett kétharmad a parlamentben- a választási törvénynek köszönhetően. A győzelemről meg annyit csak, hogy éppen ezt a győzelmet lehetővé tevő sajtóbekebelezés , közmédia elfoglalása, hazugságok garmada ...többek között ezek az okai 7.cikkely szerinti eljárásnak. Van még több is- de,mint tudjuk, a magyar (i)gazságügy miniszter nem tudja definiálni a jogállam fogalmát, igy én nem is részletezném. Meg azt sem, amit az OLAF- az Eu csalás elleni hivatala megállapitott a folyósitott eu-s támogatások kapcsán. Szóval, ne röhögtesd már ki magad, és ne járasd le még jobban a kormányodat- van igy is elég baja.
csak úgy....
ez az a típus,akit az esze miatt sosem rabolnak el de a fideszbe pont így passzol!
percsi
"A magyar emberek április 3-án világosan megüzenték Brüsszelnek, hogy mit gondolnak..."
Érdemes lenne megkérdezni a fid. szavazókat, mit is üzentek :)
Lenne értelmes válasz, olyan igazi fid. : Hááát, izé, nem tudom,
Mi az a Brüsszel? Ki az az orbán? Ja, a fidesz, az nagyon jó, most is kaptam 5 kg krumplit, a felét feltudtam használni.
A kicsit értelmesebbje pár fid. hazugságot is tudna mondani, annyi van már, hogy vitya sem tudná elismételni, olvasnia kellene.
kereső
Az meg kimaradt, hogy a magyar emberek vaskos véleményt mondtak április harmadikán a "gyermekmentő népszavazáson"- tulajdonképpen arról, amit hazudtatok, hogy miért is indult Magyarország ellen a 7. cikkely szerinti eljárás. Csak nem erre hivatkoztál hidvégi, amikor a magyar emberek véleményét emlegetted???
Nessy
Valami újat nem tudnak kitalálni! Tudod, Hídvégi hányan "üzentek"? 3,2 millioan akiből sok százezer a levelezőtagozatos, aki otthon élvezi az uniós pénzeket, csak sok milliárdért a mi belügyeinkbe pofázik bele! Az, hogy ennyi szavazat a 8
Nessy
@Nessy: folyt. a 8 millióból, az fidesz hungarikum.
RonaGyuri
sohasem gondoltam volna, hogy valaki versenyképes legyen Tompikával! =))
Pálinkás Pál
ezek belehülyültek az " egyértelmű döntés "dumába...arról bezzeg nem szól a fáma hogy az orkok, meg a debilek voksoltak csak rájuk...sajnos ezekből akadt 3 millió...Magyarország elesett...
verőce21
Hiába állít Brüsszel mindig újabb Soros-zsoldosokat csatasorba, az értelmesebb uniós vezetők nem asszisztálnak ahhoz, hogy az egész sterilizált európai csordával együtt csendben a szakadék felé haladjanak…,
amelyet egy amerikai pásztor vezet a vágóhídra.
Gauntlet
Nálatok az arrogancia az ezredik szinten van!!
magyar1
Az európai kormányok mindig is buták és megvezethetőek voltak Amerikából, az első és második világháború sem Amerikában zajlott.
Mindig behülyítették az európai vezetőket és egymás ellen uszították.
Yoda69
Hogy ezek sose faradnak bele a hazudozasba?
Dr. Proktor
Mennyien lebzselnek itt orosz zsebpénzen...
ómió
Gyuri gazdi csicskái megint "jelentenek"!?
nezelodo
Hát hiába vannak ott hazánk kiválóságai Brüsszelben a Dajcs Tompikával az élen? Nem sokra mentek, eddig, pedig a Szájer még egy meghökkentő produkciót is bevállalt az ügy érdekében!
percsi
@Yoda69: "Hogy ezek sose faradnak bele a hazudozasba?"
A sok milliós fizetés mögött fáradságos munkának kell lennie, meg is izzadnak érte.
Az egész bagázsnak két feladata van: tagadni és hazudozni. Aki jól teljesít, azt előléptetik.
Helyzetkép az országról:
ők, ott fent a magasban, hízott libamájat tunkolnak kaviárral és lazaccal. A nép csirkefarhátat, akinek csirkefarhát sem jut, az nagyokat nyel.
Hogy még mi jut nekik a közpénzből és eus támogatásokból, és mi jut a népnek és országnak, 3 napig sorolhatnám.
Ezzel semmi gond, minden rendben van, hisz 2/3 ezt mutatja!
A fid. szavazót ez miért nem zavarja, a fene sem tudja, talán azért, mert nem fizet adót, nem dolgozik meg keményen a pénzéért, vagy mert jó szívű!
Yoda69
@percsi: Hat ez eleg elszomorito. En megertem a kadar-rendszert, es a folyamatos hazudozast a rothado kapitalizmusrol. Aztan jott a fordulat eve, a demokracia es hirtelen felragyogott a nap. Minden optimistanak tunt. Ezt most orban elvette tolunk es visszataszit meg egy a kadarinal is sotetebb es hazugabb vilagba, amibol hosszu evtizedekig esely sem lesz kikecmeregni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.