Szerintük ha Gyurcsányékon múlna, már négyszeres lenne az áremelkedés.

A Fidesz végre megszólalt az áremelkedésről, a válasz: GyurcsányMTI/Czeglédi Zsolt

A DK-s Barkóczi Balázs olyan javaslatcsomag elfogadására kérte a kormánypártokat, amely szerint egyebek mellett nulla százalékra csökkenne az alapvető élelmiszerek áfája – írja az MTI. Erre hamar meg is érkezett a kormánypárt válasza egy közlemény formájában – amellyel egyébként a felmerült témára nem reagált érdemben.

A Fidesz azt közölte:

ha Gyurcsányékon múlna, már a magyaroknak is négyszeres lenne az áremelkedés, mert a baloldal mostanra már eltörölte volna a rezsicsökkentést, a benzinárstopot és az élelmiszerárstopot is.

A baloldal politikájával az áram ára a jelenlegi több mint háromszorosára, a földgáz ára öt és félszeresére, a benzin ára 800 forintra emelkedne, és mindez brutálisan emelné az élelmiszerek árát is – áll a kormánypárt közleményében.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tehát verjük a seggünket a földhöz, hogy nekünk egy ilyen családbarát népnyúzó kormányunk van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Tehát verjük a seggünket a földhöz, hogy nekünk egy ilyen családbarát népnyúzó kormányunk van.
Nessy
A fidesz meglátogatta Joli nénit, a jósnőt? Csak mert ilyen biztosan tudják, mi lenne ha! Nincs ha! A fidesznak sikerült 12 évnyi kormányzásuk alatt a bánya bka segge alá kormányozni kis hazánkat, és megduplázni az államadósságot, giga piaci hitelt felvenni, elérni a 400 forintos eurót!
Macskaszem
Sőt, ha a nagyanyámnak f@sza lett volna, ő lett volna a nagyapám.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy a ha-val kezdődő mondatoknak az égvilágon semmi értelme nincs.
jesz
0% -ra csökkenteni? Rendben elvtársak ..a kilós kenyér, a 2,8-as friss tej, és a csirkefarhát 0%, a többi 28%. Így jó lesz? Mert adóbevételt csak így lehet növelni.
T-Boly
Ha baloldal volna...volna...volna...volna
Normálisak ezek?
Van a családban egy 92 éves idős nő aki ma is azt mondta: Nem vagyok mai csirke,de ilyen aljas vezetői még nem voltak ennek az országnak egész élete során. Rákosit is jobbnak tartja.
Én neki hiszek.
kereső
Ez a válasz? Mert ugye nem az a probléma, hogy esetlegesen "hülye" a dk javaslata (nem az!!), hanem, hogy mi lett volna...És ez a kormánypárt, ennek a pártnak van kormánya- amelynek működése alatt 2020-2022 között Magyarország produkálta a legmagasabb inflációt Európában, ebben az országban veszitett legtöbbet értékéből a nemzeti!!! fizetőeszköz.
És, akkor a Mekk Elekek társasága azzal jön, hogy mi lett volna ha...
Ezt a társaságot eggy jól működő középvállalat vezetése úgy rugná ki , hogy a lábuk sem érné a földet- van a kormánynak egy pénzügyminisztere, négy!!!minisztre, akik gazdasági kérdésekkkel foglakozik, ezeknek vannak szakállamtitkáraik, azoknak helyetteseik- vannak garmadával tanácsadóik, és akkor képesek egy ilyen gagyi választ adni egy létező problémára, amely gyakorlatilag megkeseriti a lakosság 90% nak életét.Mert nem tud minőségi étkezést biztositani magának és gyermekeinek, nem tudja az idős/középkorú kiváltani a gyógyszerét, az a kis megtakaritása naponta 1000 forintokkal veszit az értékéból, a fiatal hiába vesz fel hitelt- be fog dőlni, mert elszállnak a kamatok. és akkor jön az állampárt hülyéje, és Gyurcsány!!! Akik ezeket hatalomban tartják azok nem áldozatok, hanem tettes társak.
T-Boly
@sgl: Az se mellékes,hogy Rákos egy háború által romba döntött országot épített újjá rövid idő alatt. És nem pedig egy jól prosperáló országot döntött romba !
Nessy
@T-Boly: Üdvözlöm az idős hölgyet! Miután én sem vagyok mai csirke, igazat adok neki! Igaz, hogy a gyárak, vállaltok élére ő is a "jó elvtársait" nevezte ki, de a többi régi vezetőt ( főmérnök, gazdasági vezető, művezetők, etc.) a helyén hagyta, így biztosítva, hogy a működés biztosítva legyen!
T-Boly
@Horizont: Neked nem kell mondani,hogy én itt nem Rákosit magasztalom,de sajnos a tények azok tények maradnak.
Ezt a félhülye fidesz hívők nem értik,nem érthetik. Eszméletlen milyen hiányosságokat érzékelek az itt fórumozó elbutított fideszesek megnyilvánulásaiból magyar történelemről ( főleg az újkori történelem ismeretéből,különösen a XX. század közepe,háború utáni korszak, Kádár korszak idejéről)
Most is ez a fő cél: Hinni a propagandának,nem gondolkodni,nem tanulni! ( Nehogy már legyen annyi esze a jövendő nemzedéknek,hogy az ő jövőjüket épp most zabálja fel a jelenlegi aljas rezsim)
T-Boly
@Nessy: De se a jó,se a rossz elvtárs nem lophatott el a nép asztaláról egy kenyérhéjat sem ! Ő maga is szolid életmódot folytatott,ahogyan Kádár is puritán volt !
Ezt a félcédulás fidesz szavazó nem hiszi el.
Gazella
@T-Boly: tudod hatott az agymosás a vakhithü birkáknál.
T-Boly
@Gazella: Na ne má' ! Agymosás ???
Te mostál már olyat ,ami nincs???
Na kérem,ezért nem lehet mosni egy fideszes agyát !
Néro2
Nem rajta múlik úgyhogy tökmidegy hogy mi lenne. A lenne nem érdekel. Rakjátok vissza a szétlopott közpénzt és nem lesz érdekes a benzinár.
rbela
Azt nem értem, hogy már közel 20 éve a Fidesz kormányoz, mégis még mindig Gyurcsánnyal példálóznak, ha nem lett volna Gyurcsány, akkor Kádár vagy Rákosit vennék elő? Vagy esetleg még jobban visszamennek a példák tekintetében?
??
Jozefina
Valószínűleg nem orbán béremelése lenne náluk a fontosabb, hanem az infláció csökkentése!!!??
verőce21
Még örülhetünk magyarok, hogy ilyen bársonyosan megúsztuk eddig ezt a jelenleg beindult világgazdasági válságot...!

A Nyugat napjainkban, önkéntesen lemond mindarról a kényelemről, amit az elmúlt kétszáz évben fölépített..., visszatérhetnek a régi idők, a többség a földet fogja túrni egész nap, hogy legyen mit ennie...
Nessy
@Jozefina: Holnap a gombnyomogató angroidok úgyis megszavazzák, hogy legalább a másfélszerese legyen Orbán fizetése. Ő meg majd úri kedve szerint megállapítja a kormánytagok fizetését, kinek, kinek érdemei szerint! Még szerencse, hogy 2010 óta "puritán kormányunk van"! Legalább is ezt ígérte anno Orbán!
T-Boly
Csak legalább a zorbán fizetését emelnék már meg vagy 2-3 millával ! Hiszen most minden rendben van! Dőzsöl a nép,(Az ingyenkonyhákon. Saját falumban látom mennyien járnak az ingyen kajáért ! ) Ha rajtam múlna éhen dögölhetnének !
Remélem eszükbe jut néha,hogy " Nem ilyen lovat akartunk ! "
Minden nap azért szurkolok,hogy legalább 1999, ft legyen a kenyér ! Természetesen 1/2 kg !
Kedves fidess szutykok ! Ezt akartátok?
Na akkor kuss ! Itt van,törjetek a mákos végéből. Holnaptól a ducsénak lesz megtakarítása,oszt jónapot ! Baromnál is hülyébbek !
Istenakinincsen
Hol vagy @Gyurka80:?Ebben (is)szakértő létedre böszmeferizhetnél ismét egy kicsit!
Büdösbogár @Pegero:Te is nyomhatnál egy kis 4x2/3-os sikerlistát!
nezelodo
Hát persze, ha kéttornyú templomnak nadrágja lenne, ő lenne Orbán Viktor, és a feje a mennyországig érne, ahol a teremtőnek osztogatná a parancsait. A vezér nem véletlen járta végig lakókörnyezete számos alapiskoláját, mindenütt gyenge volt a számtan oktatás, ma sem tud tizenkettőig számolni, és nem tudja mióta uralkodik.
Emmersson71
Mondom, a "mi lenne, ha..." propaganda megy most, a primitív hívek meg nyalják, mint a csokifagyit :P
Gyurka80
@Nessy: Sok hülyeséget hordasz össze. Böszmeferi csődbevitte az országot!
verőce21
Nincs itt semmi látnivaló, csak a zsidók csinálják ismét a cirkuszt és a feszkót...!
ómió
Efftársilag, bizony - és ezt Maki efftárs külön aláhúzta - a piaci árnál "szentebbet" még a templomban se találni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.