A Nyugati Fényhez eljutott egy eddig sehol meg nem jelent videó Szájer Józsefbrüsszeli ereszmászásáról, amelyet alább közreadunk.

Új videó került elő Szájer Józsefről, ahogy ereszen menekül a meleg orgiából, drogokkal a hátizsákjában

2020 decemberében robbant a botrány, hogy az egykori fideszes európai parlamenti képviselő, Szájer József is jelen volt azon az meleg szex-orgián, amelyen a kijárási korlátozások megszegése miatt rajtaütött a rendőrség Brüsszelben.

Ki tudná azonban azt elfelejteni, hogy Szájer az ereszcsatornán lemászva kísérelte meg a szökést, azonban a rendőrök elfogták, táskájában pedig drogot is találtak.

Szájer József az eset után teljesen elvonult a közéletből, minden posztjáról lemondott, és a Fideszből is kilépett. 

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren

– fogalmazott akkor a KDNP.

Most a lap elmondása szerint brüsszeli olvasójuk osztotta meg velünk a videót, amely eddig soha nem látott szögből mutatja meg az elhíresült mászást, ezt IDE kattintva tekintheti meg.

Forrás: Nyugati Fény

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@ómió: Miért nem videóztál a bulitokon?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Gréczy efftárs "verőlegényi erényei" meg megörökítetlenek maradnak!? Na, ne má'!
Emmersson71
@ómió: Miért nem videóztál a bulitokon?
rokker33
Meddig lovagolnak még ezen a témán? Szájer hibázott nem is kicsit, de vállalta a felelősséget és lemondott sőt vissza vonult végleg !Gyurcsány is ezt ígérte 2006 ban mikor kiderült az igazság hogy hazudott éjjel nappal és még mindig politizál és még mindig ossza a nem létező eszét!
Néro2
Meg a gránitszilárd a-Lapos Fityma tákolmány Nagy Alkotója . Is.
Minden Fityma büszkesége.
Macskaszem
@rokker33: Gyurcsány bevallotta, hogy hazudott éjjel nappal, ezért bukott.
Orbán is hazudik éjjel nappal, és 13-ik éve kormányoz, mert nem vallja be. Mennyivel is különb?
De ez még semmi, a Csutkány milliárdokat lop el a "magyar emberektől" napi szinten, az ország összes ingó és ingatlan vagyona lassan a nevükre kerül, mégis szentté lesz avatva lassan. Mert buta, megvezethető barmok vagytok.
archive
@KisTehen: Honnan veszed, hogy meztelenül mászott? Ha lenne memóriád (mint ahogy nincs a fideszfalóknak), akkor emlékezhetnél arra, hogy melegítőben, hátizsákkal menekült az ereszen keresztül.. Ismételném a 11'11-es beszólásodk (még ezt is.. elb.. ) de ennél kultúráltabb vagyok.
nemkati
@Macskaszem: ha 0rbán bevallaná az összes hazugságát (jópár hétig tartana a felsorolás), akkor se bukna. A sok agyatlan azt mondaná, hogy ez az, milyen tökös gyerek!
nemkati
@KisTehen: Erre emlékszel még? Nem volt túl régen, tavaly márciusban. Ha nem is fagyott éppen, de meleg sem volt.
olkt.net/itt-a-belga-rendorsegi-video-amin-elkapjak-szajer-jozsefet-az-ereszcsatornarol-valo-lecsuszasa-utan/

"az ujjain fehér csíkokkal díszített, csillogó fekete dzsekibe és Adidas melegítőnadrágba öltözött, színes, pomponos sapkát és kis méretű hátizsákot viselő Szájer már a rendőrök gyűrűjében áll, arccal a falnak, enyhe terpeszben."
Aki Én
@rokker33: Gyurcsány közben nem ír alaptörvényt.
@Pegero: @rokker33: Ez annyira über gáz, hogy mindig téma lesz.
Lásd haverotokat @ómió: -t, aki még mindig Gréczyzik, mikor minden pert megnyert. Ráadásul ő sem írt alaptörvényt, pláne nem éppen a melegtémában.
Ha ez ellenzéki politikussal történt volna, csak ez lenne a témátok. Meg a komplett propaganda-médiának.
Ez hűen tükrözi az egész fidesz-kdnp működését, hazugságát, buziságát...
Aki Én
Jókor jött ez a fidesznek, nem a 410 feletti euró a téma.
Lehet, hogy ők dobták be. Ez az elterelő módszerük.
rokker33
@Macskaszem: Gyurcsány nem vallott be semmit! Bevolt b@szva ,mint az albán szamár és össze vissza beszélt egy zárt konferencián! Ha nem teszik közzé vagy becsületes maradt volna ,akkor a mai napig ő lenne a miniszterelnök! A cigány lop az igaz a magyar nép mégis tűri,mert nincs normális alternatíva! Te kit ültetnél Orbán helyére?? Én nem tudnék dönteni ! Talán Toroczkai de ő sem alkalmas...A többi... inkább hagyjuk!!!
rokker33
@Pegero: Szijjártó posztjáról is megvan a véleményem amit ma tettek közzé...###Szíjjártó hatalmasat égett ### Egy nyelvbotlás miatt ,ami amúgy is full angol !! Karigeri még magyarul se
tud egy igazi balek! És a többi??
namihami
Szájernéne nem lenne téma, ha nem egy olyan pártnak lenne a prominense, amelyiknek egyik alapelve és állandó témája éppen a buzigyűlölet és az állandó ellenük történő uszítás.
Amíg egyik oldalon folyik a permanens buzizásuk, addig boldogan ölelik a keblükre azokat a melegeket, akik falkatagjaik. És olyannal íratnak buzipamfletet, akinek a hasán sül meg a tojás. Amit még siralmasabbá teszi a tényt, hogy a főbuzi írja meg a buziellenes törvényeket!
A nemzet tragédiája az, hogy ezzel a témával (is) megtalálható 2,5 millió narancsagyú, akinek ez olyan, mint a huszárlónak a trombitaszó.
A bérmagyarok most más tészta...
Macskaszem
@rokker33: Akár be volt baszva akár nem, bevallotta, hogy hazudott, nincs itt a kánaán, pedig választás előtt azt mondták.
Ideje lenne a Csutkánynak is elmondani az ő öszödi beszédét, mert már ti birkák is érzitek, a megszorítást ha fizettek a boltban, még akkor is, ha nem használhatjátok a "megszorítás" szót. A Csutkánynál bárki alkalmasabb lenne, mert ez a genya csak lopni tud, mást nem is akar csinálni. A fél világ rühelli, csak a hozzá hasonló keleti diktátorok, meg fasiszta mocskok barátkoznak vele.
kisfalud
A cikkíró már az első mondatában is csúsztat, az esemény leírásában "egykori parlamenti képviselőnek" nevezi Szájert. Ő akkor még nagyon is a fidesz vezérkarához, annak is a belső köréhez tartozott, sőt alkotmányozott, és megírta az ellenkezőjét, annak ahogy él, és sokan élnek közülük, és azt, hogy közembernek hogyan kell élnie. Csak a botrány kirobbanása után néhány nappal lett egykori képviselő, azonnal lerázták magukról a barátai, mint kutya vizet.
archive
@KisTehen: "minden újság" .. vagyis a fideszes újságok.. mert szegény kis hazánkban már csak fideszes sajtó létezik.. basz... ..ki..
kisfalud
@KisTehen: ma 12:31. Ne álltasd magad, a kezdetektől tudta az egész fidesz vezérkar, hiszen egy meleg fészekben együtt éltek. Lehet, hogy majd az ezután napvilágra kerülő dolgokról is tud mindenki. Azzal vigasztalod magad egyik pártnak sem tagja? Persze, azonnal megszabadultak tőle. amint a hatalmas blama kiderült, "az apa férfi az anya nő szerzőjéről"! Egyik újság sem írt róla? A megyei lapoknak ma hinni ostobaság, lassan már a halálozási rovat hitele is kétséges. Kb két hete temettek egy közismert kemény kommunista egykori vezetőt, természetesen egyházi szertartással. A semmitmondó gyászjelentés akár a napszámos Józsi távozását is jelenthette volna, pedig nem volt akárki az illető. Kijárt volna annyi neki, hogy a politizálása előtti szakmai sikereit megemlítsék, de nem, mert szemérmesen megtagadják a fiuk az apjukat.
ómió
@Emmersson71: Hiszen a ti efftársi bulitokon volt! Már őt is a Fideszre hazudnád, bolsiék gyagyása!? Vagy erre a bulitokra is úgy lógtál ki az efftársi vigyorgóból?
namihami
@KisTehen: 12.31: Most!! Miután sz@rbalépett és a haverok kénytelenek voltak felszólítani, hogy így már túl büdös. És a látszatra akkor is adni kell, ha a háttérben továbbra is jó ""efftárs"" marad.
Amiket leírtam, az még a csürhekorszakában történt.
rokker33
@Macskaszem: kár hogy engem nem igazán tud érdekelni ! Eddig sem szavaztam rá ezután sem fogok! Majd szenvedtek vele Én Ausztriában elvagyok a sör se lett drágább 49 cent a többinem érdekel,mert megtudom venni !
beric
Tehát kameráKKAL várták. Remélhetőleg egyszer ismertté válnak az operatőrök is; utána pedig a _producerek_...
Clavigo
@rokker33: Arra azért kíváncsi lennék,,hogy hol veszel- fizetsz 49 centet egy sörért,,Ausztriában. :):)
Clavigo
@beric: Vazzzzze,,,,talán azok rendőrök,,akik nem mentek be a kéglibe... Mert az ereszcsatorna alján azok várták,,a tölcsérseggű Josefint.. A másik videón ez jobban látszik...DDDDDXDXDXX...
NKF
Persze,már kamerákkal várták a belga zsernyákok.
Nálunk diktatúra van.Ennyi szaregylet nincs a világon.Soroljam?
A Telex,Nyugati Fény,stb.Van bőven.
rokker33
@Clavigo: interspar Schwechater 5% os dobozos! 24 dobozzal veszek általában 69 cent körül szokott lenni,de ha van hétvégi 25% os akció a sörökre, akkor 49 cent.Az üveges Gösset is 69 cent szokott lenni!Ez nem Magyarország, hogy 220 ft egy 4% os kőbányai 250 a Borsodi 320 a Heineken...
Németh István
Olybá tűnik jobb fogás esik a Szájer Józsefről mint saját nincsen farkatok élesztgetéséről! Ha nem tudtok mivel foglalkozni, akkor foglalkoztok más farkával hát egészségetekre! A kábítószert a keletinél a taxi droszton árulják kedvezményes áron, mert ide lett menekítve a hátizsák tartalma - kizárólag nektek protekciós alapon! Várnak siessetek!
Istenakinincsen
@KisTehen: HAHAHA...Hadházy is fideszes volt?HAHAHA én is,de csak egyszer,még nagyon az elején:D
Nem mindegy hogy meztelenül véres kézzel vagy felöltözve hátizsákkal mászott?A lényeg az hogy mászott és az hogy honnan.
Az sem mellékes ám hogy ki ez a Jóska.
" Molière mondása, hogy a nevetségesség öl a politikában, még inkább igaz, mint egyébként a társasági életben. Érdemes itt felidézni Schmitt Pál bukását, akinél ugyanígy beindult a népi mémgyártás, mint most Szájer kapcsán. A siker titka, hogy nem szabad pár nap alatt elengedni az ügyet és napirendre térni felette, ahogy a gumicsontok esetében. Ezért lenne érdemes mostantól következetesen „Szájer-féle Alaptörvényként” emlegetni a fideszes alkotmányt – egész addig, amíg belebuknak, és az összes többi, ennél sokkal szennyesebb, illetve nagyobb károkat okozó ügyükre is fény derül."
Istenakinincsen
@vacsi: ma, 20:04
A végén még kiderül a bírói szakban hogy ez nem is a Szájer volt.Valami dublőr beöltözött Szájernek és így elkészült a lejárató kampány.Ezt ugye nem gondolod komolyan?Sci-fi nek tűnik.
vacsi
@Istenakinincsen: Bármi megtörténhet! Láttam én már karón varjút... Egyébként a történetet elhiszem, csak a videóban kételkedem.
kisfalud
@Istenakinincsen: tegnap 21:54. Miért? A rendszerváltáskor elhíresült "konyec tovaris" emblémája, a kopasz orosz tábornok is egy magyar színészről készült fotó volt. Aztán elmentek, és civilként visszajöttek. Ma Hévízen, és Cserszegtomajon több van belőlük, mint azelőtt, amikor a Viktor a határig kergette őket. Csak a bajai tüzértiszt a Baszajev nem jött vissza, mert otthon felrobbantották a csecsen tesói, amikor nemzetvezetőt játszott.
ómió
@Nanya: Az efftársi bulijaitok mind ilyenek!? De, akkor, miért hazudjátok másokra? Hogy ne essék csorba a bolsi szarkupac egótokon!?
Istenakinincsen
@kisfalud: ma, 09:48Nyilván sok szándékos lejárató műsor készült már politikai célból. Nem az a lényeg hogy mászott-e,vagy hogy mászott, és van e róla video.
kisfalud
@Istenakinincsen: Bizony nem egy videón vagy fényképen múlik. Csak a vak nem látja fotókkal és anélkül sem, hogy egy velejéig romlott, képmutató és minden megnyilatkozásukban hazug, önmagukat kereszténynek valló társaság. Ráadásul még a legkisebb faluban sem szisszent fel a valóban vallásos lakosság sem, amikor rendszerváltáskor a templom első padsoraiba beült az addig csak a pártirodákban tanyázó társaság, hátrébb ültetve az évtizedek óta ott helyet foglalókat, aztán később még a szószékre is felmentek igét hirdetni.
Dr. Proktor
@kisfalud: Meg is érdemlik...
Soha nem tanulják meg, hogy nem érdemes ama bizonyos hímtag rosszabbik végén dagonyázni, ha csak nem kimondottan ez a vágyálmuk!
Istenakinincsen
A hatalom fegyvere a politika.A politika a mellébeszélés akadémiája.A politikai "hívők"nem sokban különböznek a vallásosoktól. Az "istenhívők" eddig elhatárolódtak a politikától.Két teljesen külön világ volt,de mindkettő valamilyen mellébeszélésen(hazugságon) alapult. A vallási hatalmak beolvasztása politikai célból elkerülhetetlen lett a hatalom számára.A tömegeket befolyásolni képes politikai és vallási vakhit veszélyt jelent egy normális társadalomra.
Birkatartók egyesítik nyájaikat...és közösen uralkodnak tovább.:)
Sámannus
Csoda-e ha az egész fostalicska buzuló társaságnak egyenként kell lebukni, és ezért közben ekúrnak mindent amit csak érnek?
Nincs vita az egész kompániának mennie kel a fasz tákolmányával együtt, aki csinyáta és aláírta is szarjankó volt életében.
Most itt van aki egészet összekutyúlta és lett egy nagy disznyóganyéj belőle. Moslékkal tömött agyú megmondók hergelik a pórnépet, és mindenkire mutogatnak.
kotos
Végre egy téma, ami megmozgatja az embereket!
kulabombaafityiszre
Az ereszmászó világbajnok,a fidesz-kdnp buzi etalonja.
Na fidernyákok ehhez alkalmazkodjatok.Van már,jó buzi példaképetek is.
Eladott Ország
Ha Orbán pártját kererszténydemokratának lehet mondani, akkor kannibalizmus gasztronómia.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272949875_1274382529708318_4633811669426219140_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=m4b1m_pnAEcAX8-et6U&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBxDhUnkdGAk1oSiYfR9jTO3WFUkUAHqfzyGydfjgsdoQ&oe=63EB113A
Orbán? „Csuhások térdre imához.” „ Régi vádású kereszténydemokrácia felépítésén dolgozunk.”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272880570_3362150240738090_4854512878852214655_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=psx4VHnpFksAX82COo3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDCRK6eRi7cbwHnMp5616dXunvt585pVQnGYmemiD_Nqw&oe=63EAEBFA
A nép zsírján meggazdagodott politikusokat normális országokban bűnözőknek hívják, nálunk keresztényeknek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/177523009_1097176757428897_1346143191365309287_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wEe5l83Q39EAX8kgDEf&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBG_7voewvxxINTIf8ekUe_IM7vu08LnNDw9fxUuIJe7g&oe=640D5A07
Keresztények vagyunk. Én meg Gábor Zsazsa.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278773300_2065352343669489_2153023235059511704_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xnWQjTQH0aoAX81DtM2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAZLBXwfYNBWCPUQKnBP2j_7_1FrKUmwgiBMXW4KrB8eA&oe=63EB8A5B
A fideszesek elhitetik önmagukkal, hogy keresztények, anélkül, hogy egy szikrányi szeretet lenne benük.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291649119_1379418562538047_7611517137719917986_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=H9jD32oXhIAAX_tRmHb&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfByJoXjUmQxoHbfLPnnWVA1pD9ItPIc2DNyO-EcPurbsA&oe=63EA212C

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.