Posztolt is róla egy fotót. 

„Ezek után hülye az, aki a Fidesznek egy szavát is elhiszi” – Márki-Zay is megjelent a csütörtöki tüntetésenMárki-Zay Péter/Facebook

Száz nap alatt kiderült, hogy minden, amit a Fidesz mondott, hazugság. Orbán Viktor hazugságok sorával nyerte meg a választást.

Pártállástól függetlenül, még a tisztességes fideszesek is egyetértenek azzal, hogy nem lehet így egy ilyet bevezetni.

Ezek után hülye az, aki a Fidesznek egy szavát is elhiszi

– írja legújabb posztjában az egykori ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Ehhez egy fotót is posztolt, amelyen a tüntetésen szerepel.

Ha ezt nem tudjuk eljuttatni minden emberhez, akkor a következő választásokat is hazugságokkal fogják megnyerni.

Ha tanulunk ebből az elmúlt 100 napból, akkor van esély arra, hogy az ellenzék választást nyerjen

– vélekedik Márki-Zay, aki az MKKP által szervezett tüntetésen jelent meg az Erzsébet hídon. Az eseményről készült élő videónk ide kattintva érhető el.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pegero: Azt ugye tudod, hogy a gázt meg a villanyt neked is ki kell fizetned, a többiről már nem is szólva? Engem nem zavar, remélem téged sem, viszont megnézném majd az első számlák után az emberek arcát. Vegyünk egy nyugdíjast, 40 ezer forintos havi gázszámlával, ami elvileg most majd 170 ezer lesz. Vajon mit fog tudni csinálni? Mert ha kiszámolom a 144 köbméter feletti többletet 900 akárhánnyal megszorozva, ennyi jön ki. Ez azért ebben a formában szerinted sem fog menni gondolom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Azt gondolom, hogy az egyenes érthető beszéd az lehet kellemetlen, de azon megsértődni nem kellene.Korábban már kértem hogy azok akik Orbánra szavaztak és most szidják, írják már meg hogy miért szavaztak a FIDESZ-re , miért nem gondolták át, hogy az amit Orbán a választások idején csinált,- hitelt vett fel, ezt úgy osztogatta mintha soha nem kellene azt megadni, a forintot legyengítette- csak megszorításokhoz , alacsonyabb életszínvonalhoz vezethet és nem előre fog menni Magyarország, hanem stagnálni fog, vagy a gazdasága visszaesik, aminek adó emelés, rezsicsökkentés szűkítése lesz az eredménye, mert a pénzünket Orbán előre elköltötte.Az ember ha gondolkodik akkor előre látja a" jó tettel "következményeit, és nem szavaz olyan emberre,aki csak a hatalom megtartása érdekében előbb osztogat, majd fosztogat!Tudom az igazság rendszerint fáj, de azért azt alkaloom adtán meg kell mondani!
division
@Pegero: Azt ugye tudod, hogy a gázt meg a villanyt neked is ki kell fizetned, a többiről már nem is szólva? Engem nem zavar, remélem téged sem, viszont megnézném majd az első számlák után az emberek arcát. Vegyünk egy nyugdíjast, 40 ezer forintos havi gázszámlával, ami elvileg most majd 170 ezer lesz. Vajon mit fog tudni csinálni? Mert ha kiszámolom a 144 köbméter feletti többletet 900 akárhánnyal megszorozva, ennyi jön ki. Ez azért ebben a formában szerinted sem fog menni gondolom.
namihami
@division: Ne fáradj, felesleges. Úgyis csak az istenének a cselekedetei a helyesek.
Még ezek után is...
division
@namihami: Én el tudnék képzelni más megoldást is, máshogy számolva, és nagyon remélem, a végső döntés józanabb lesz ennél amit leírtam.
karma1
@division: Van egy olyan erzesem, hogy a fidesz nem fog a Te masfele szamitasi mododon szamolni, mert nem erdeke! Marad a legdurvabb forma! De persze ezzel a sajat sirjat assa meg a fidesz is, orban is.
Minden helyre kerul egyszer. Kulonben meg a trollokat valoban nem tudod meggyozni, hagyd oket a fenebe
division
@karma1: Addig nem lesz még komolyabb felfordulás szerintem, amíg nem jön el a fűtési szezon, de onnantól nem hiszem, hogy ezt le fogja nyelni majd a többség. Lesznek még itt komoly dolgok.
verőce21
Lesznek itt még finomítások a rezsiben... felülvizsgálják a nevetségesen alacsony 210 kWh limitet, vagy legalább sávos emelést vezethetnek be. Pl 210-350 kWh között a piaci ár harmadát, 350-450 között a felét, és csak 450 felett a teljes árat. Mert az akkor tényleg csak a medencet fűtő, szaunázó, stb nagyfogyasztót érintené.
Már most szó van gyerekenként évi 200 kWh pluszról, stb.
Például ez egy elég jó alternatíva a kormányváltás helyett...
Gazella
Te is épp fidesz hajtó vagy marzay!! Undorpatkány!
Gazella
@division: 01:53 igy igaz! Addig nem vinnyog a fidesz seggnyaló amig meg nem kapja az első téli gáz vagy áramszámlát. Onnantól kezdve már orditani fog a szerencsétlen debil is.
vacsi
@drrotf: Én - és az egész családom, a környezetem - a Fideszre szavaztunk - az összes lehetőség körül ugyanis ezt láttuk - látjuk a legjobbnak. A többi mind-mind külföldről irányított szerencselovag... És nem volt okom megbánni, bár néhány dolgot még cizellálni kellene. ..
És mielőtt nekiálltok megmagyarázni, hogy nekem könnyű: 82 ezer a nyugdíjam, a férjemé sem éri el a 90 ezret. Ketten élünk egy 50 nm-es vályogházban, amit persze, felújítottunk, célszerűen berendeztünk. Van nagy kertünk, ahol az élelem nagy részét megtermeljük, a szórakozásunk elsősorban az olvasás. Életünkben az egyetlen luxus: amikor az unokáinkat vendégül látjuk, visszük őket nyaralni - de ez nem megterhelő, hanem nagy-nagy öröm...
Szóval, mind az áram, mind a gáz tekintetében (gázkonvektorral fűtünk, van szárítógépünk, mosógépünk és fagyasztónk), bőven alatta maradunk a határnak. Igaz, ennek feltétele nem az ész nélküli pazarlás, minden fillért, amit kiadunk, előre megbeszélünk - kivétel az unokák megajándékozása (elsősorban könyvekkel), és nyaraltatása.
Úgyhogy mi elégedettek vagyunk.
Baker
Ha nem emelnek a limiten, ha a KATA megszűnik, akkor komoly tüntetések várhatók
puszt
@vacsi: Legyetek büszkék magatokra, h SEMMIT nem értettetek meg a 12 évből...
"A többi mind-mind külföldről irányított szerencselovag..." és arra is, h mennyire primitív hülyék vagytok!
Pálinkás Pál
@vacsi: nettó hazudsz..főleg ha konvektorod van...
balos
Szeretném látni,mikor kiállnak a cöfösök a határra és megvédik az országot a fideSStől!
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Nem hazudik vacsi, csak szőke...
csak úgy....
@verőce21: "ringasd el magad,ringasd el magad.. "
Peller Anikó
@vacsi: vacsika drága, csak várd meg az elszámoló számlát a gázról és a villanyról. Az letörli az elégedett vigyort a képedről. A viktorkirályod elbaszta az ezermilliárdokat a saját hülyeségeire és hatalommániájára, de most eljött az igazság pillanata, ezt neked kell megfizetni.
simmering73
12 év elbaszott gazdaságpolitikája után jön a kollektív szopás.
verőce21
Lesznek még finomítások a rezsiben..., jobb mint egy kormányváltás... :)
vacsi
@Peller Anikó: Persze, lehet még ennél is rosszabb... Arra van a B-tervünk.
vacsi
@Pálinkás Pál: Miért hazudnék? Az 50 nm-es házunkat 2 konvektorral fűtjük ki - az egész ház egy légtér, mindenütt 20 fok van. A havi gázfogyasztásunk így nem éri el a 100 m3-t. Vastag vályogfalaink vannak...
vacsi
@puszt: Miért lennénk primitív hülyék? Mert jobban tudunk gazdálkodni? Mert a ház felújításánál, jó 30 éve, előre gondolkodtunk, és használtuk az eszünket? Arról már nem is szólva, hogy mindezt egyetlen fillér hitel nélkül tettük...
ómió
De a sok hazudozás közepett Maki efftárs legalább megkezdte már a saját "rezsicsökkentését"?
Pálinkás Pál
@vacsi: kamu,hiszem ha látom...linkelj be mondjuk egy decemberi számlát...
division
@verőce21: Mindenképpen változtatniuk kell, mert ebben a formában így ez nem kivitelezhető.
szegfue
Tudjátok, az "I"-re az lenne a pont, ha Mészáros Lölö megvenné mondjuk a villamosenergia hálózatot, igy már "belátnám" és lennék "valaki", aki megérti (idézet O.V-tól), hogy kell a "világpiaci ár":(((
csak úgy....
@division: amire a fideszes 2/3 os "többség" bólogat az minden kivitelezhetö, itt nem a következményekröl van szó!
CsipkeRózsa
Az okosabbak eddig sem hittek Orbán szavainak.
csak úgy....
@szegfue: lölö útjai kifürkészhetetlenek,nem beszélve a gyermekkori barátjáról...
division
@csak úgy...: Szerintem ez ebben a formában akkor sem fog működni. Szerinted a közintézmények hogyan fogják bírni? Bezárnak az iskolák? Gyerek megy majd szabadtéri nyári iskolába? Nagyon komoly tüntetések lesznek így, tudod, amikor már minden mindegy, akkor válik az ember a legveszélyesebbé és a legelszántabbá.
csak úgy....
@division: szerinted fussa még az átlag magyaroknak tüntetésre-sztrájkra?
nem tudom mi lesz de annak örülök ,hogy a sok fölösleges és néha durva vitáink után beláttad,hogy ez így zokni! orbán egy hazudozós ,pénzéhes ripacs, aki frankón tönkretette magyarországot!
division
@csak úgy...: Most meg azt írja a Népszava, hogy éves szinten fog nőni 50-100 ezerrel a kiadás egy átlagos fogyasztónál. Nem tiszta ez még teljesen.
szegfue
@division: Sajnos az az érzésem, hogy nekik sem világos, amit kommunikálnak, akkor miért várja el pl. tőlem is O.V., hogy megértsem?
szegfue
@division: Pontosan! Hogyan birják majd a gyermekétkeztető cégek, ill. végső soron a szülők, ha drasztikusan emelik majd a gyerekek napközis ellátását?!
division
@szegfue: Úgyis meglátjuk mi lesz, ha meg tényleg nagyon durva lépésre szánnák el magukat, akkor megindul egy idő után úgyis a tömeg. Amikor már éhezik a család meg a megfagyás szélén áll, nincs mitől félni.
csak úgy....
@division: én senkinek sem kívánok semmi rosszat, de föl lehet készülni mindenre!
orbán nem értetek "dolgozik" ,magyarokért..,azt ö sosem csinálta! a külalak hazafias,magyaros és keresztényi volt,ezzel fogta a buta krumplibogarakat..
szegfue
@division: Nem is idegesitem már magam ezen... gyüjtöm az erőt a számlához, na meg előkészitem a repülősót, ha netán elájulnék!:)
division
@szegfue: Most még mindenki így tesz. Nekem frontinom van itthon mindig:-))
Eladott Ország
12 év alatt lehetett volna tartalékot képezni, de ezek az anyaszomorítók meg a saját gazdaságvédelmi alapjukból is elszórták másra a pénzt, pl. határon túli templomok felújítására (covid idején biztosan ez volt a legfontosabb) Pont ezt érdemlik és sajnos, mi is pont ezt érdemeljük. 10 éven át évi 100 milliárdot kaptak TAO-ként, elment focira meg stadionra. A forintgyengülés miatti euro tartalékból a jegybank megcsinálta az alapítványait (2-300 milliárdocska). De a NER hizlalásán kívül semmire nem jutott pénz. Most is arról van szó, hogy a NER-es szájakat be kell tömni valamivel, ezt kell most is fizetniük a katásoknak, az extraprofitadósoknak és mindenkinek aki piaci áron fog rezsizni. Az energiaválság egyetlen oka a kolostormalac. Amióta kitört a háború egy szalmaszálat sem tett annak a problémának a megelőzésére, hogy csökkentse az orosz energiafüggést. Ellenben betart mindenhol az EU-nak, hogy az megszüntesse az orosz függőséget. Az elmúlt 12 évről meg jobb is nem beszélni. Az EU még mindig nem ismeri Orbánt. Orbán számára a lényeg az, hogy rendeletileg kormányozhasson. Erre előhúz mindig valamit a kalapból. Legközelebb a hétfejű sárkány fenyegető jelenléte miatt fog veszélyhelyzetet hirdetni. Tudunk fűteni! A rezsicsökkentés elképesztő ütemben növelte a költségvetési hiányt, ez és az elmaradó EU-s támogatások, valamint a szakértők által ismert papímasé gazdaság gyengítette a forintot. A gyenge forintért kevesebb gázt és egyebet lehetett vásárolni, ez még jobban növelte a hiányt. Ráadásul a kamatemelések miatt is több lett az állam fizetnivalója. Ezek a főbb tényezők amelyek ide vezettek. A legalávalóbb dolog hogy pontosan tudták ezt és hogy meg kell tenniük de elhallgatták!
uploads.disquscdn.com/images/bcbf83dd82610871b01a9afe6ef325ff306ff39c0022df700cf3a8ba6fdf8ac8.jpg?w=800&h=982
ómió
@Dr. Proktor: Elmebajod már az a "szint", amikor Maki efftársadról se tudod, ki ő!?
karma1
@Gazella: Eleg bator volt mz/x, hogy ilyet mondott a fideszesekkel parolazo politikusokra! Mintha nem pont o kezdte volt a felajanlkozasaval
vitriol
"Ezek után hülye az, aki a fidesznek egy szavát is elhiszi!" - Már "EZEK ELŐTT IS AZ VOLT!", mert orbán 2002.ben kimutatta a foga fehérjét, tehát 20 évet elvesztegettek a magyarok!
division
@csak úgy...: Sok mindent beláttam, másként látok mint eddig, ez tény. Ez sok mindennek köszönhető, de főleg annak, hogy nem voltam soha bérkommentelő. Már nem csak azt nézem, hogy nekem miként változik az életem, hanem sok olyan embernek is nézem, akik nem lump elemek, és megéltek eddig tisztességgel a munkájukból, nevelték tisztességgel a gyerekeiket, de ez most komoly veszélybe kerülhet. Nem hat meg az a kitartó kb. 10 ember itt a propin sem, akik megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant továbbra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.