A következő időközi választásokon a DK jelöltjeit nem fogja támogatni a Mindenki Magyarországa Mozgalom – ezt Márki-Zay Péter, az MMM elnöke jelentette be a szervezet elnökségének vasárnapi ülése után.

Márki-Zay mozgalma nem támogatja többé a DK jelöltjeit

Fotó: Facebook

„Ennek a közvetlen kiváltó oka az, hogy a DK több alkalommal ráindult ellenzéki jelöltekre, megosztva az ellenzéki szavazatokat”

– indokolta a döntést Márki-Zay. Példaként a 16. kerületi időközi önkormányzati választást említette, amit a „legtisztességtelenebb, legbecstelenebb” magatartásnak nevezett a DK részéről – írja a Telex.

Az MMM ettől függetlenül teljesíteni fogja „az összefogásból adódó kötelezettségeket”, de azt nem mondta Márki-Zay, hogy mit ért ez alatt, túl azon, hogy hiteles ellenzékre van szükség,

„a hiteles alternatíva nyújtása a legfontosabb”.

A DK szívesen beszélget a polgármesterrel Hódmezővásárhely ügyeiről, de csak arról – szögezi le a DK szóvivője közleményében, amelyet az atv.hu idézett.

Márki-Zay Péter korábbi országos politikai szerepvállalása és megszólalásai minden idők legnagyobb fideszes kétharmadához vezettek – állítja Barkóczi Balázs.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex, atv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@kereső: Pontosan. Abban a pillanatban amikor azt mondta a gyurcsány ne kampányoljon elbukta a választást.

De már abban a pillanatban amikor a makizé befurakodott az ellenzéki összefogásba az ellenzék elbukta az előválasztást. A fidesz ugyanis azonnal rárepült mint a leggyengébb láncszemre és a mozgósított birkanyájával kitekézte az összes többi jelöltet.

Ez persze a gyurcsány hibája, hogy hagyta ezt az idióta előválasztási cirkuszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
büdös,fidesz seggevége majom...agyon kéne ütni a haverjával, a biciklis buzival együtt...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...te nem rá szavaztál-volt ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: rá nem szavaztam,én ellenetek voksoltam,nem erre a majomra..ősztől mondtam hogy bukta lesz...,igazam lett...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ellenem ?...azt hogy tudtad véghezvinni...és nem voltam jelölt...de te makira szavaztál.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: maki sem volt jelölt,...nálunk nem
kereső
Van már pártod MZP??? Hogy áll a szervezés??
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: őszintén?..fingom nincs...mondom, a fidesz ellen szavaztam, bárki is volt...
kereső
Nem mellesleg Te voltál az, aki leváltotta az "ellenzéket"- a dk-t, és Jakab Pétert. (nem a jobbikot, azt csak megpuccsoltad.)
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali...te hazudsz...nem tudod ki volt a jelölt ...:)
Peller Anikó
@kereső: Pontosan. Abban a pillanatban amikor azt mondta a gyurcsány ne kampányoljon elbukta a választást.

De már abban a pillanatban amikor a makizé befurakodott az ellenzéki összefogásba az ellenzék elbukta az előválasztást. A fidesz ugyanis azonnal rárepült mint a leggyengébb láncszemre és a mozgósított birkanyájával kitekézte az összes többi jelöltet.

Ez persze a gyurcsány hibája, hogy hagyta ezt az idióta előválasztási cirkuszt.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: képzeld,fingom nincs ki volt a választókörzetemben...mert nem is érdekelt, a sátánra is leszavaztam volna a zsírháj bukásáért...
Pálinkás Pál
az ellenzék emiatt a buzi miatt bukott ekkorát...@Maccska:
Qqberci
@Maccska: ".Csacseszku sem ment volna Elenával semmire. "

Cicus, először talán megtanulhatnád hejjesen leírni a nevet.
Qqberci
@Peller Anikó: MZP és KariGeri felrúgták az előválasztási megállípodást. Innentől már egyértelmű volt a bukta...
kereső
@Maccska: MZP nektek sem kellett, hiába kilincselt és ajánlotta fel szolgálatait,persze ez csak fal- mint ahogy az is, hogy MZP ellenzéki.
Peller Anikó
@Maccska: 13:25, Ezt írják neked a pártirodából vagy a diónyi macskaeszeddel saját magad vagy ennyire hülye?
kereső
@Maccska: 14:50 Veresné Magyarország államfője, Magyarné Magyarország (i)gazságügyi minisztere, Szájerné alkotmány biró, korábban az OBH elnöke...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...de azon a szavazóíven amelyikre ikszeltél rajt volt a maki neve is vagy nem ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: miért lett volna rajta?...
kereső
@Maccska: Gyurcsányné sem. Bár szegény, ha élne, büszke lenne arra, hogy mekkora befolyása van. De már hiába emlegitetek, nem tud csuklani- ti meg kegyeletsértést követtek el.
kereső
MÁRKI MÁR MEGINT NEM BÍR MAGÁVAL
Olvasom, hogy Márki-Zay Péter nem támogatja a DK jelöltjét az időközi választásokon, és hogy szerinte Gyurcsány nem is akarta megnyerni az áprilisi választást.
Mondja ezt az a Márki-Zay Péter:
- aki pontosan tudja, hogy Gyurcsány Ferenc nem indult a 2022. áprilisi előválasztáson a miniszterelnöki posztért, mégis megpróbálja átkenni a felelősséget a DK elnökére;
- aki Karácsony Gergellyel kézenfogva a magyar történelem legnagyobb 2/3-át produkálta a Fidesznek ez év áprilisában;
- aki mindenkit tisztátalannak és hazaárulónak nevezett - Karácsonnyal együtt - az előválasztáson, aki nem rá szavaz.
- aki az előválasztások alatt háttérbe vezényelte a legnagyobb ellenzeki párt - a DK - elnökét, Gyurcsány Ferencet;
- aki minden egyes nyilatkozata után elnézést kért az emberektől, mert ő "nem úgy értette";
- aki úgy gondolta, hogy csakis ő képes megszólítani a fideszből kiábrándultakat és a bizonytalanokat - az "eredményt" láttuk;
-aki a választási kampány alatt az ellenzéki pártoknak gyűjtött pénzeket saját mozgalma számlájára utaltatta, és azzal mind a mai napig nem számolt el 100%-ban;
- aki az übergáz választási vereség után felajánlkozott Orbán Viktornak, mondván: "miért ne használhatná őt";
- aki az országot tönkretevő Orbán-kormány tagjaival, például Lázár Jánossal fotózkodik;
- aki ott ült annál az asztalnál, ahol többek között a KATA-sok kivéreztetését jóváhagyták, több részletben eltörlik az ársapkát, szépen módszeresen mindig csak egy réteggel feljebb tolva azt, hogy ne az egész ország lázadjon egyszerre;
- aki a tüntető, hídfoglaló tömeget mozgalma reklámozására, felvirágoztatására akarná felhasználni;
- aki szerint nem hiteles az az ellenzéki párt (DK), amelynek a hátán ő idáig jutott;
- akinek a hívei ráadásul Orbán = Gyurcsány transzparensekkel verik szét újra a KATA és a rezsimódosító törvények ellen utcára vonuló, elégedetlen emberek kormányváltásba vetett bizalmát;
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: mert ő volt a kormányfőjelölt...emlékszel ?
kereső
MÁRKI MÁR MEGINT NEM BÍR MAGÁVAL

- akinek most - ezekben a vészterhes, zavaros időkben - is csak a megosztó szerepet szánja a Fidesz, ahogyan az előválasztáson is sikerrel vetette be őt az ellenzék szétverésére;
És akinek azt javaslom, inkább a közelébe se menjen az ellenzéknek, mert - akárhogy kapálózik is -: Gyurcsány Ferenc volt az utolsó, aki legyőzte a Fidesz örökös első emberét."

Bálint Andrea
Eladott Ország
MZ/X sisess, mert hiányzól a fidesznek, te mélykeresztény-konzervatív, szarházi!
szép új világ
Márki-Zay mozgalma nem támogatja többé a DK jelöltjeit.
Így esélye lehet a DK-nak megerősödni.
rohács1926
@Peller Anikó: Az előválasztás nagyon is hasznosnak indult, nagy tömegeket mozgatott meg, nőtt az ellenzék támogatottsága. A pártok (és Gyurcsány is) ott rontották el, hogy MZP-t egyáltalán hagyták indulni, hiszen őt önző módon csak a saját politikai karrierje érdekelte, és az összefogáson belül is mindenkit (Gyurcsányt is) háttérbe szorított. Gyurcsányt nem csak a fidesz amortizálja mocskos módon 16 év óta; de irigy és féltékeny rá a többi ellenzéki párt is. (Fegyőr: Gyurcsánynak el kell tűnnie a politikából, Karácsony: Ha iszom néhány felest, akkor talán még Gyurcsánnyal is összefogok.)
A DK a legnagyobb, legfelkészültebb ellenzéki párt. Gyurcsány vezető politikusként tisztességes volt és jót akart. Tudjuk mondott hülyeségeket és követett el hibákat, de azok nem voltak összemérhetők a mostani pusztítással. Több „ellenzéki” kommentelő is leírta már; Gyurcsányra nem, csak a szavazótáborára tart igényt, ami abszolút nonszensz. Nohát ezért is tart itt az ellenzék.
Peller Anikó
@rohács1926: Korrekt. Csak azt nem voltak képesek meglátni, hogy a fidesz kiküld egy köremailt hogy minden alattvaló menjen el az előválasztásra és szavazzon makizére.

Ezzel már meg is nyerték a nemcsak az előválasztást hanem magát a választást is.

Következésképpen: szarvashiba volt.
NKF
Ki nem szarja le ? MZP is egy nulla egy bukott [email protected] rúgóznak az ilyen f@szkalapok?
Pl:Fletó.Jakabka MZP Sorolhatnám még ,de minek.
terlasz
@Peller Anikó: Igazad van Anikó, szarvashiba volt, de Gy. még a látszatát is igyekezett elkerülni annak, hogy a többség akaratát megfúrja és kikiáltsák az ellenzék kerékkötőjének.
terlasz
MZP egy politikai hulla, hadd erőlködjön, magasról lekulázva!
karma1
Ez a spermahajder erosen nezzen majd korul az onkormanyzati valasztasokon, hogy hany DK-s fogja tamogatni Vasarhelyen, aztan meglatjuk, vissza kell-e neki mennie Amerikaba, vagy eleg lesz csak a fo"ni valagat nyalni a karmellaban?
Eladott Ország
@fergeteg: tegnap 13:47 ♦ A "bölcs" Péter döntése sem lesz elég a bűnöző és politikai prostituált szekta ( fidesz) bukásához!
ómió
Mé'", eddig támogatta!? "Akkó" az a márciusi "ellenzéket váltottunk" Maki-szlogen most már bevallottan is efftársi hazugság volt!?
evacica
MZP egy sértett volt fideszes! agy hiba volt Karácsonytól hogy a javára visszatépett, csak azért, hogy Dobrev ne nyerjen! Dobrev volt a legalkalmasabb miniszterelnök jelölt, és ma is annak tartom! Ezért nem lesz itt semmi, mert az egyéni érdek mindig felül ir mindent! SAJNOS!
bence
Márki Z bár eddig se támogatta volna ! Miatta és Kari Geri miatt jutott az ellenzék erre a pontra ! Dobrev Klárával az élen biztos befutó lett volna az ellenzék a nyerésre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.