Márki-Zay szerint, ha Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc összejátszásról van szó, akkor szerinte nemcsak a mostani választási kampányban találunk erre példákat.

Összejátszik Gyurcsány és Orbán? Ezért nem akarja leváltani a miniszterelnököt Márki-Zay szerint a DK elnöke

Márki-Zay szerint Gyurcsány Ferenc nagyon sok kárt okozott a választási kampányban az ellenzéki összefogásnak.

Azóta az időközi választásokon is nagyon sok helyen indított a DK párhuzamosan saját politikust az ellenzéki pártok közös jelöltjével szemben. Ez nagyon komoly kérdéseket vet fel a két év múlva esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatban is.

- jelentette ki a politikus, aki elmondta, hogy az MMM nem támogatja a DK jelöltjeit az időközi választásokon.

Kérdés, hogy miért nem akarja leváltani Gyurcsány Ferenc Orbán Viktort. Ha Orbán és Gyurcsány összejátszásáról van szó, akkor nemcsak a mostani választási kampányban találunk erre példákat, hanem az elmúlt húsz évben bármikor.

- tette hozzá a politikus.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Buktál mzp.Hiába vered a nyálad az összefogás rajtad bukott el.
Leírtad magad,elhúzhatsz a picsába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Buktál mzp.Hiába vered a nyálad az összefogás rajtad bukott el.
Leírtad magad,elhúzhatsz a picsába.
jesz
ehhez Gyurcsány egyedül kevés...kellenek hozzá segítő cinkostársak is, nem is kevesen...hab a tortán, hogy ez az önzetlen segíség(együttműködés)nagyon sokba kerül ám, mert nincs ingyenebéd, mint tudjuk.
Nessy
MZP képtelen elfogadni, hogy megbukott, és vége! Mostanában egyre nagyobb ostobaságot mond ! Szóljon már neki valaki, hogy Finita la comédia!
Eladott Ország
MZP/X te is rajta vagy a fidesz fizetési listáján! Az a baj, hogy neked sincs gerinced, olyan fos vagy mint a konzervatív-mélykerersztény, nemzethy' fidesz. Egyégként egyedül mi a lóf@szt akarsz a tagság nélküli pártoddal, hacsak nem a fidesz szekerét tolni a szarkeverésben! Vagy te vagy a Don Quijote de la Mancha lovagja?!
Qqberci
"Márki-Zay szerint Gyurcsány Ferenc nagyon sok kárt okozott a választási kampányban az ellenzéki összefogásnak."

Elég már a Zayongásból! Az összefogás alapját képező szabályokat te mag Karigeri rúgtátok fel. Ezzel ki is írtad magad a megbízható emberek listájáról...
szép új világ
Az ellenzéki oldalon fokozatosan csökken a népszerűséged. Talán most érted el a nullás szintet. Senki sem lepődne meg azon, ha holnap belépnél a fideszbe.
bencemacska
@szép új világ: Nem belépne, hanem visszalépne! Tessék pontosan fogalmazni!
kereső
A jóIsten tegye már akárhová ezt a nárcisztikus marhát! És ezzel akar Hadházy ákos közösen pártot alapitani.Ennek becsipődött gyurcsány? Irigy, vagy csak egyszerúen fideSS-es.
csak úgy....
@Maccska: elnézve a magyarok butaságát, orbán akár haláláig kormányozhat! :)
mert ti szeretitek ha naponta átvagytok baxva...
Toller Béla
Gyurcsány meg tudná fojtani azt az orbánt, nem, hogy leváltani ne akarná ! Ellenben beteg ember ez az MZP, ha ilyen utakra téved ! Mit akar elérni ? Szétcsapni azt is, ami még megmaradt az ellenzékből ? Lépjen be a Momentumba, ha beveszik !
Gyurka80
@sgl: Te milyen hülye vagy! Tudod 4x2/3!!!
Logogrif
Aki ennyire primitív, mint MZP -az húzzon el...ő csak egy "patssy" azaz balfácán.
surdilloFUJT
@Maccska: @Pegero: ez a két idióta genetikai korcs,fidesscsicska mekkorát fog nézni,mikor a kedvenceik lába altt elfújdogál a szél!!!
surdilloFUJT
mzp olyan idióta akarnok,mint orbán volt hajdanán!ez a genetikai hulladék,aki éppúgy mint orbángeci,csak rombolni tud!!!Nagyon pofán kellene már törölni egy szívlapáttal,hogy egy hétig forogjon a tengelye körül!!!
karma1
te kiskocsog szarkevero mzp! Hat eppen te turtad szet az osszefogast, ahol Gyurcsany csak egy partnak a vezetojekent, es nem kihivokent lepett fel, hiszen meg te magad is eluldozted szemely szerint ot, Gyurcsanyt! Akkor hogy indult volna? Gyurcsany demokratikusan akarta lejatszani azt az egesz jatszmat - eppen te szartal a svedasztal kozepebe, te nagyon idiota! Mar aprilis 5-en felajanlkoztal orbannak, hogy csinaljon veled, amit akar. Hat biztos jo simulekony a nyelved, pont illik a seggebe. Odakerulsz te is, ahova a dagadt mentorod: a tortenelem ganedombjara. Mindketten odavalok vagytok, de lesztek ti meg ott tobben is, mert megy az egesz NER is!
dr. prédikátor
EZ A HÜLYE FASZ MZP NAGYON MEGÜTHETTE MAGÁT MERT NAPRÓL NAPRA HÜLYÉBB!!!
Levendula
Márki-Zay kimondta azt, amit mindenki tud, vagy legalábbis sejt...
kereső
@Maccska: 06:33 A "nőjét"?, te fideSS-es szarkupac? Dr Dobrev Klára nem egy prosti, és Gyurcsány Ferenc nem strici. Azok nálatok vannak- azért "fut" novák alias veresné, és varga-alias magyarné. Őket futtatja a kitartójuk orbán.
kereső
Na itt a "legújabb" narrativa- egy "ellenzéki" szájából fletó eltakaritására, hogy helyeselnek a fideSS -sek, és a nácik.
verőce21
Hát' tényleg összejátszik Wiktor és a Feri...!
De csak abban, hogy eddig a Fidesz szalámizta a pártokat, most átengedte Ferenc testvérnek a feladatot, hogy "ti kommunista testvérpártok testvérpártok gyilkoljátok egymást", mint a jakobinusok...! Mégiscsak a "nagy kommunista" hagyományok ezek, ugye...?
Azóta szépen fogy a baloldal...! Ferencünk még jobban teszi a dolgát, mint Orbán csinálta...! Fogynak a jakobinusok!

Mi konzervatívok pedig nyugodt erőként csak gyarapodunk. Már a legutóbbi választást is eddig soha nem látott többséggel nyertük..., ami az "összefogásnak" többseggel sem sikerült..., lehet 4 év múlva még 4/5 is ide...! :)
ómió
Megint megszólalt a vásárhelyi zakkant!?
amortizáltok
Te miért is akartad ? nyúl viszi a puskát ? ? maradj a kaptafánál.
karma1
@Maccska: Aha. Szoval ha te "ferfi" vagy - mar csak a hivatalos szemelyi szamodat illetoen - akkor a felesegedet, a gyerekeid anyjat te is futtatod? Gondolom, vered is, ha nem hoz haza eleg lovet, Egyebkent te is strici vagy a levezetesed szerint. A feleseged meg egy ocska kurva. Gratulalok!
Yoda69
Miutan MZP sikeresen levaltotta az ellenzeket, meg mindig a maradek ellenzek ekezesen rugozik. Ez mar kezd szanalmas lenni.
terlasz
Hablatyol ez az idióta össze-vissza, hogy reflektorfényben legyen.
Leírtad már magad végleg, majom!
Németh István
Az nyilvánvaló amikor a patkányt sarokba szorítják az a saját kölkeit is szétharapdálja tehetetlen dühében! No ezt teszi a maki zaj mert olyan hülye mint a seggből kipottyanó giliszta szarás közben!
Hiába került a megvilágosodás helyzetébe, az csak egyre a setétben akar vájkálni!
Undorító féreg a gyurcsikájával együtt - meg a dobrevicsével, stb.
Aki Én
@Philip Marlowe: Van azért abban valami morbid humor, mikor az ország egynegyedét ,,túlnyomó többségnek" beállító agysorvadásos butáz másokat.
bruhahahahaha...
nyuggerpasi
@kulabombaafityiszre: a kultúra kiverte a biztosítékot.
evacica
MZP nek megártott a meleg, na meg a Gyurcsány fóbiája teljesen elhatalmasodott rajta! Magába kellene néznie, ha valaki akkor ő volt az aki sokat ártott az összefogásnak! Az átgondolatlan kijelentései a félreérhető mondatai mind mind a fidesz malmára hajtotta a vizet! A kampány alatt Gyurcsányt se hallani se látni nem lehetett, miről beszél ez a szerencsétlen?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.