A cég számláját augusztusban állította ki a szolgáltató, megtízszereződött a számla. 

Egy szegedi pizzéria 2,3 millió forintos havi számlát kapott, sorban zárnak be a kisvállalkozások

Fotó: Pixabay

"Az eddigi 250-300.000 forintos gázszámlánk mostantól ~2.300.000 forint lesz!”

- írta a szegedi Pizza Monkey, mellékelve a cég augusztus közepén kiállított gázszámláját. A kép alapján péntekig kellene befizetni a pénzt, de ez nyilván nem fog megtörténni, a vállalkozásnak be kell zárni.

A G7 több más kisvállalkozást talált, amik mostanában írták ki a Facebookra, hogy nem tudnak tovább működni a növekvő költségek miatt. Van köztük miskolci szusizó, isaszegi kifőzde, kiskunhalasi játszóház, székesfehérvári borkereskedés és dabasi zöldséges is.

Forrás: 444.hu, G7.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@KisTehen: Marhák marhája. A DK javaslata nem a cégekre vonatkozott, hanem arra , hogy orbán, gyurcsány, druzsba peti, mészáros lölö, szijj, garancsi...etc. ne rezsicsökkentett áron kapja az energiát, mert semmi szükségük a támogatásra, jövedelmük okán.
Itt meg a kkv-ról van szó, amely 60 ember foglakoztat- és teljesen érthetetlen, hogy hogyan lett a 213Ft-os gáz árból 747 Ft,

. Hogyan lett a 19FT/kw -os áram árából két év alatt 90-110 Ft-os ár?

menj legelni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nálunk meg a farhát a legolcsóbb...! :)
kereső
@KisTehen: Marhák marhája. A DK javaslata nem a cégekre vonatkozott, hanem arra , hogy orbán, gyurcsány, druzsba peti, mészáros lölö, szijj, garancsi...etc. ne rezsicsökkentett áron kapja az energiát, mert semmi szükségük a támogatásra, jövedelmük okán.
Itt meg a kkv-ról van szó, amely 60 ember foglakoztat- és teljesen érthetetlen, hogy hogyan lett a 213Ft-os gáz árból 747 Ft,

. Hogyan lett a 19FT/kw -os áram árából két év alatt 90-110 Ft-os ár?

menj legelni...
percsi
Menjünk vissza a múltba, jobban járunk. Vállalkozások szűnjenek meg, csak állami cégek kellenek ide.
A rendszerváltás előtt is ez volt, az állami cégek tartották fent az országot, a dolgozók nem adóztak, nem fizettek járulékokat.
Rockxy
nem meglepő.
ez volt a célja a disznófejű klauswábnak.
Nessy
@percsi: Járulékot fizetett a munkáltató és a munkavállaló is! Miután munkakönyv volt, a munkavállaló tudta, hogy be van jelentve. Tény, hogy a tb és nyugdíjjárulék ( akkor még nem nyelte le a feneketlen költségvetés) magasabb % volt, mint ma, és külön önálló kasszák voltak. Viszont nem volt adó! Jó hogy mások voltak a fizetések! 1958 érettségi, oklevél: 880 Ft/hó a rendelőben a fizetésem. Az 1990-s években azonos kondícíók mellet a fizetések a mainak kb. a tizedrésze volt! Ez köszön vissza az akkoriban nyugdíjba menők nyugdíjában. Aki előbb, még szélesebb az olló.
kereső
@KisTehen: Ne tegyél úgy,mint aki nem érti , hogy mit irtam. Vagy tudatosan hajlitod a valóságot??- egyszerúen hazudsz. A véredben van?? Orbán csicska, narancsos moszkovita------------menj legelni!!!
kereső
@KisTehen: 14:29 nekem ne origó cikket hozz ide bizonyitásként, hanem energetikai szakemberek számitásait- amelyek igazolják az árak jogosságát.
Holoda Attila, aki valamikor orbán szakember gárdájához tartozott, ugyanilyan érthetetlennek és hazugnak tartja az egész orbáni árképzést. És ő már legalább "látott gázt" , nem úgy mint druzsba pjotr, aki hazudozik az orosz gáz áráról.

menj legelni...
Eladott Ország
@percsi: "Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!"…(Ady Endre)
Az ideiglenes nemzeti kormány megalakult Kabulban, mergérkezett az új erősítés.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/240402101_3221821868144858_2987042796398927703_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=pqD5qFP885cAX8rZz72&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_qpC89lQAd0oKANfFoEFLD1T1TmdHndL0YgZMxDM0eOw&oe=631678F2
Clavigo
@KisTehen: Te tényleg nem érted,,hogy mi zajlik körülötted ..
fergeteg
Hülye libsik szankciózzatok !
Nápolyban voltam a múlt héten. Mivel szoros kapcsolat köt oda.
Megrendeltük a pizzát. Kihozta futár közel kétszeres áron és mellékelte a gáz és áramszámla másolatot.
Azt mondják,van ahol a pizzéria ajtójára ki van írva mennyi az árban az energia ára.
Egyébként arrafelé nincs Spar,Lidl,Tesco stb.
fergeteg
Ja,hogy miért nincs multibolt ?? Azt mondják ez "nacionalist" érdek,meg fel is gyujtanák.
csak úgy....
@fergeteg: csak nem a digóknál futtatod a román-magyar csajokat?
Eladott Ország
@fergeteg: Köszönnyük Viktor! Hogy a hátadon éljen anyád vadházasságban a Nemzeti Ménesbirtok fedező csődörével! 1 köbméter lakossági földgáz ára néhány európai városban:...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299845258_616415166724206_6181046423214129855_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=BPRun5z24fAAX-mkRMN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_-KaPzu_eImeMa-bpJjfY3n8hjsaSdwp6LRSrIBSLcVQ&oe=6314B2E3
Az elmeháborodott putris „rezsicsökkentése” ha nem Magyarországon történik, hanem olyan országban, ahol nem gyáva emberek élnek, ezek a gyalázatos férgek már tudnák, hogy jobb lett volna meg sem születniük!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/297144084_1401176193695617_2586990835003435010_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=CDZoO_XdGNQAX8FFWgB&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9Tk4ZX_2RDXVLFpNo7Ayfr9V114U1cdFp_8WnmRwaljw&oe=63164988
verőce21
@simmering73: Igaz is, a tehénszart meghagyom neked...! :)
Nessy
@verőce21: Na, kis tehén összekaphatja magát, miután csökken a szarvasmarha állomány a magas költségek miatt!
Yoda69
Döbbenetes hogy Orbánék 2000 milliárdos dorbezolasat a magyar emberekkel fizettetik meg ilyen aljas megszoritasokkal
balos
Örüljetek a fradi turhák bl sztárt igazoltak!Gáz áron!A Gábor Áront kérem a barikádokra!
telegdilaci
@sgl:választások előtt nem ezt hazudták,azért nyertek!
Nessy
@telegdilaci: A választási propaganda, és a hatalom megszerzése után a valóság ég és föld! Egyébként is a fidesz ígérete? homok szélben! Az a valóság, amivel az ellenzék győzelme esetére kampányoltak! Most szépen ők lépik meg! Egy kivétellel, nem küldenek katonákat Ukrajnába! Egyébként ekkora ostobaságot nem mondott az ellenzék! Most úgy jártak a hívek, minr Csokonai írta, bár más kontextusban: "Hittem szép szavadnak, mégis megcsalál!"
Málna
@Mirabilis: Ez a pizzéria sem fog bezárni. Csak árat emel.
balos
@Málna: Te is drágábban cumizod a geciéket!
Nessy
Lehet árat emelni, de ami nem létfontosságú, ott nem lesz fizetőképes kereslet! Ez ennyire egyszerű!
Németh István
El kellene gondolkozni a pizzériának. de minden vállalkozásnak, hogy meddig mehet el az un. költségelszámolásokkal! Ugyan is ha vállalkozás költségnövekményét önös célú felhasználások fedezésére használják a fagyi visszanyal! Ennyi! aztán menjenek sírni az anyukához az 1200 Ft-os lángosaikkal!
balos
@Málna: Akkor neked a covid már ajándék a hiv mellé!
Eladott Ország
A bűnöző cigány és bandája a választás előtti pénzszórást/pénzcunamit háromszorosan veszi vissza!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 11:54 ♣ Akkor fizesd ki az 1.200 forintos lángos tízszeresét. Ha te kifizetsz 12 ezer forintot egy lángosért, akkor nem fog visszanyalni a fagyi te nagyon okos.
Németh István
@Eladott Ország: TE köcsög agyú, felfogja tán az edényed, hogy az 1˙200 Ft. az nem 12˙000 Ft. aztán a fagyi se két forint egy olyan 4 adagos, hanem 1˙200 Ft. te hol élsz? Gondolom a köcsög ráborult a fejedre aztán se nem látsz, se nem hallasz, ezért maradtál egy nagy mamlasz! Úgy hogy a visszanyalásod esetleg a seggemnél realizálódhat!
Németh István
Különben és komolyan! Az oroszok ha megsértődnének és azt mondanák, nincs gáz, se olaj! az árak még jobban felmennének! Mert ingyen nem kapja EURÓPA EGYETLEN NEMZETE S Az usa röhögne mert a világpiaci árhoz felszámolja a szállítási expediálási költséget azt is hogy nincs kiépítve megfelelő fogadó bázis Európai kikötőknél! Az oroszok eladják amerre akarják az ő dolguk! az Eu, szív mint a güzű, az usa röhög minta berúgott szamár! Aztán az ursula kitalálja hogy az eu tagnemzetek kötelesek fizetni az árkülönbözeti hozzájárulást - ha teszik ha nem! Aztán az uránok energia ellátását is az Eu. nemzeteknek kell biztosítani azért mert a gecik lebombázzák Zaporizsnyét amiért az oroszok felé kellene fizetniük, tehát jobban járnak ha az oroszoknak nem fizetnek - ráadásul fertötlenitenek minket némi gamma sugárral! Ami az usa-nak se jó- mert a szennyezett földjükön termett gabonát legfeljebb a soros-bíden kasztnak fogják felszolgálni, mások azt nem fogyasztják! > a nigrók indiánok, stb sem!
Sajnos nagy sőt nagyon nagy az Istenke állatkertje!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 16:15 ◘ A tizszeres rezsiköltséget vajon a bűnöző román cigányod kifizeti?! Hülye f*sz! Miből fizesse ki a vállalkozó, ha nem a bevételéből? Ő nem tud lopni, mint a dagadt cigányod és a szarházi NER bandája, akik életükben egy percet sem dolgoztak, hogy rohadjanak meg! Takarodj a 3,14csába! Börtönben rohadtok meg!
Málna
@Nessy: Ezt te sem gondolod komolyan, Nessy, hogy nem lesz igény kajáldákra...Időnként nézz már körül a városban.
Nessy
@Málna: Nem gondolom, hogy nem lesz, csak legfeljebb majd kevesebb!
Németh István
@Eladott Ország: Az édesanyádra mond hogy a "dagadt cigányod" te moslék tetves nemzetellenség te utolsó szar buzi! Egyenlőre keresztbe hosszába kinyalhatod a seggét a cseresznye magos vagy akár a mustos seggét ha hagyná te rohadék ! Ilyen miniszterelnöke ilyen eredményekkel, ilyen emberi ember még nem volt ezen országnak! te köcsögfajzat!
nemkati
Most jöttek meg az emelt számlák, és a java csak ezután jön. Hogyha most bezár 1-2 pizzázó, cukrászda, étterem, az a közeljövőben tömeges lesz. Először ezek zárnak be, a strandok, fürdők, uszodák is már kezdik, aztán a kultúrházak, könyvtárak, múzeumok, színházak. Ahol nem zárnak be, ott majd árat emelnek. Nem kicsit. De semmi baj, vannak akiknek akkor is telik majd rá. Akik az utolsó pillanatban még jól megemelték a saját fizetésüket. Tuggyukkik.
Csizmás Kond
@nemkati: ...ideje megtanulni sütni főzni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.