Vajon hová tűnt a büszkélkedő fotó?

Koncz Zsófia 32 évesen megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet – Az erről készült kép hirtelen eltűntFacebook

Nagy felháborodást keltett a közösségi médiában, hogy a fideszes Koncz Zsófia, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületének országgyűlési képviselője, megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet – 32 éves korában. 

Koncz 2022. szeptember 1-én valóban részt vett a 72. bányásznapon Salgótarjánban. Az eseményről posztolt is a közösségi oldalára:

A telex.hu rámutat: a posztban 20 kép található, azonban az, amin az emléklapot a kezében tartja, nincs közöttük. A poszt szerkesztési előzményeiből kiderül: Koncz Zsófia (vagy valaki az oldal kezelői közül) vasárnap délelőtt eltávolított egy fényképet az albumból. A lap egy olvasója pedig rámutat, hogy az emléklappal büszkélkedő fotó került eltávolításra.

A Magyar Bányászati Szövetség beszámolójából az derül ki, hogy itt nem Koncz Zsófia harminc évéről, hanem az MBSZ három évtizedéről van szó, az emléket pedig az Ünnepi Elnökség minden tagja megkapta, attól függetlenül, hogy dolgozott-e bányában, vagy sem. Így kapott Koncz Zsófián kívül többek között ugyanilyen elismerést Palkovics László, technológiai és ipari miniszter, Fónagy János, államtitkár és Becsó Zsolt, Salgótarján parlamenti képviselője is.

Forrás: telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már magában az a tény, hogy a Magyar Bányászati Szövetség - "ünnepi elnöksége" és Koncz Zsófia-, mint "ünnepi elnökségi tag", bicskanyitogató. Kellett egy jól fizető hely ennek is- mert egyébként nem sok köze lehet a bányászathoz. " Tisztelet Komlónak"!!!- Moldova most fordul meg a sirjában...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Akinek van türelme végigolvasni, az bizony nem állja meg röhögés nélkül..

Bravó.
Sámannus
Mert ha lemész a bányába, a szén feljön ijedtében. Ezt nevezem rezsicsökkentésnek
dr. prédikátor
A FITYMASZ H Ó K E F É L K E aki már 2 évesen a bányában teljesített!!!
nezelodo
Nem kellenek ide kákán is csomót kereső ellenzékiek, az ő segítségük nélkül is képesek a szektatagok bohócot csinálni saját magukból.
Baker
"A Magyar Bányászati Szövetség beszámolójából az derül ki, hogy itt nem Koncz Zsófia harminc évéről, hanem az MBSZ három évtizedéről van szó, az emléket pedig az Ünnepi Elnökség minden tagja megkapta, attól függetlenül, hogy dolgozott-e bányában, vagy sem."

Nyilván...
De akkor miért kellett eltávolítani a fotót?
csak úgy....
zsófi, 30 éve még az orrában bányászott,szóval megérdemelte..
kereső
Már magában az a tény, hogy a Magyar Bányászati Szövetség - "ünnepi elnöksége" és Koncz Zsófia-, mint "ünnepi elnökségi tag", bicskanyitogató. Kellett egy jól fizető hely ennek is- mert egyébként nem sok köze lehet a bányászathoz. " Tisztelet Komlónak"!!!- Moldova most fordul meg a sirjában...
justhpeter
Nem tudom eldönteni, hogy ez a 30 évet föld alatti munkában töltő bányászokra sértő vagy erre a csajra nézve az.
A csaj így is úgy nevetséges.miszerint ezzel jól "megbecstelenítették". Kb annyi köze van a bányához vagy a bányásztoz mint nekem pogánynak a püspöki pásztorbothoz.
Baker
A Hős Anya kitüntetést még nem kapta meg? Esetleg a Tiszta udvar, rendes ház táblát?
nezelodo
@Sámannus: ma 12:53. Azokba a bányákba, amelyekben felhagytak a bányászattal, néhány év múlva lemenni sem tud, nehogy a szén feljönni! Azt csak a poitikusaink hiszik, hogy az újranyitás annyiból áll, hogy kinyitják a tárnaajtót, leküldik a nem létező vájárokat, csilléseket, villanyszerelőket és bányagépészeket, és hazahívják az azóta már Afrikában vizet kutató geológusainkat, és már működik is a bánya.
drrotf
Nagyon meglepett ez a lány, Zsófi! Ugyanis titokban az egyetemi tanulmányai mellett és a szerte ágazó politikai pályafutása alatt munkát vállalt a bányába, Ő volt a szenes ember lánya!Ezt a nagyon nehéz megbízatást 30 év után, talán most múlt 32 , magas színvonalon teljesítette és a nemlétező Bányászati Minisztérium vezetője , a miniszter úr , az eddig végzett kimagasló és odaadó munkájáért oklevéllel volt képes kitüntetni, ahelyett hogy milliárdokkal jutalmazta volna "áldásos" munkáját!".Jól van Zsófi !Csak így tovább , lehetsz te még Orbán Viktor keresztlánya is, vagy nemzet anya és akkor a határ a csillagos ég! ,
117
Sernki nem nézi Koncz Zsófiát Hófehérkének. Ez jó. Ez haladás.
A nemátalakított fiúk meg a bányában dolgoznak - 32 éve.
Eladott Ország
Koncz Zsófia 32 évesen megkapta a 3 évtized a Magyar bányászatért emléklapot. Megérdemelte, hiszen már kétéves korában túrta az orrát. Majd szobrot is kapsz Qró Dórától a szobájába, ha ott, jó benyalod magad nála! Amennyi politikus jàrt a barlangjàban meg is èrdemli. A tengelyenen töltőtt idő is beszámit a furulya bajnoknak ? Nagy a zenekar! Szégyen ez Magyarországra nézve! Látszik hogy hogyan mi alapján osztják a díjakat. Sztárolják a senkiket! A szinvonal romlik rendesen! A kurmány így müködik! Hol van a karbid lámpa? Lehet a bányában csinálták, karbid lámpa nélkül, azért ilyen sötét. 30 éve normális bánya sincs... Az 50-s években küldték le a nőket a bányába, azért mert kurvák voltak...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305040381_638502341037309_4143018673759401833_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=BGuVm6nrUPYAX_-0H58&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9ip-8mTv2IpLGJ89EY-YOo2-ZapiOOzB2sCrauGmfb5A&oe=631B47D9
Eladott Ország
Drága jó provokátorfigyelős szép napok. Ha akkor valaki azt mondja, hogy ez a csaj államtitkár lesz, hát b@zdmeg befosok a röhögéstől. Úgy döntött a minisztérium, hogy enged a naptárnak? Ez hihetetlen! "Koncz Zsófia, a Technológiai és Ipari Minisztérium új parlamenti államtitkára" Ennyire kifogytak a droidokból? Bár végül is, miért ne - a többi sem értelmesebb. Felszopós hétvége azért lesz? Nagyon sukár a gáré. Ő tényleg kihalásos alapon került a levesestál mellé. „ Koncz Zsófia és Böröcz László egykori provokátorfigyelők, akik ma már országgyűlési képviselőkként rontják a közélet levegőjét. Mindegy nekik, hogy civil szervezeteket kell felmatricázni, migránssimogatónak és Soros-bérencnek bélyegezni, vagy benzines kaszával nekiesni a méhlegelőnek, rájuk lehet számítani. Igaz, jó pénzért még inkább, de nagyjából minden primitív, lábszagú, ócska ripacskodásra kaphatók. Fogalmatlanok, ostobák, sötétek, de nem alaptalanul bíznak abban, hogy ez nem jelent akadályt abban, hogy sokra vigyék. Lám, Kósa Lajos is milyen messzire jutott, bár az orbánista ifjúságot elnézve, évek múltán alighanem visszasírjuk. „Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.“ ( Hofi Géza)
uploads.disquscdn.com/images/ecf595dd7c2772c907ea21093afe0f3364cfab76a7461259150dd2a422564f46.gif?w=800&h=500
Qqberci
Már egészen kicsi korában is bányarém volt...
117
Sz@r érzés lehet cigánynak lenni. De ez van fiatalok, ha cigánynak születtetek.
Én fehérként is pánikbeteg vagyok (elméletileg), ha cigány lennék vagy nigger, azt a terhet nem is tudnám elhordozni.
Ölve vagy halva...
117
TABU - ge*ik!

Nem tudsz beszélni róla érdemben?
Sex, kokó, másság, Isten...?
Dr. Proktor
Lassan bevezethetnék a 12 év az ánusz nyalásáért díjat is!
Sámannus
@nezelodo: Én is voltam ilyen bezárt bányatelepen.
Az aknába bedobálták a hulladékot, az irodákból kihordott rajzokat a szél hordta mindenfeléígy gondoskodtak róla, hogy az életben ne legyen ott termelés.
Lendkerék
A Magyar Bányászati Szövetségnek érdekes története van, annak idején a még működő igazi bányászati cégek hozták létre szakmai érdekképviselet céljából a regnáló hatalommal szemben. Az alapítók közül nem sok létezik már, a szervezet folyamatosan átalakul, a vezetőségben Zoltay Ákos viszont a kezdetektől ott van, most éppen főtitkár és a díjbizottság is egyszemélyben. Ha ő több, mint 30 évig volt a szervezet vezetője, akkor a mai kornak megfelelően mennyire bele kellett simulnia a hatalmi rendszer redőibe. Szóval valószínűleg ő a felelős. Az jut eszembe, amikor traktoros és szövőnő kapta a Kossuth díjat...
Qqberci
"Az jut eszembe, amikor traktoros és szövőnő kapta a Kossuth díjat..."

Mééééér, ha Nagy Feró meg nyivÁkos kaphatott?...
namihami
""Nagy felháborodást keltett a közösségi médiában, hogy a fideszes Koncz Zsófia,Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületének országgyűlési képviselője, megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet – 32 éves korában. ""
Nem értem a felháborodás okát!!! Inkább a Zsófinak lenne rá oka! Két évet még késtek is vele. Már pont annyival múlta el... Egy nőnél sokkal precízebben kellene bánni az évekkel.
volvós
sötét buta cigány sz.pógép ribanc !!!
VASTAGBŐR
Ilyet Kásli papa szerzett nem ?
Két kezi kitartó régész bányász munka eredménye
www.civilhetes.net/nyilt-levelben-valaszolt-kasler-miklos-a-magyar-orvosi-kamara-elnokenek

Bányarémek ?
Juhász István
Állitólag a nagypapa érdemeit ismeték el ezzel. OK. Javaslom akkor a bajszos HÁZMESTERT is kitüntetni, mert A FELMENŐJE megkapta a " Szovialista Hazáért " érdemrendet, ennek a hozadékaként vették fel a kicsike Lacikát az egyetemre FELVÉTELI NÉLKÜL. Mi is volt a kitünti indoklásában ? : az 1956-os ELLENFORRADALOM leverése érdekéven végzett kiemelkedő munkásságáért... Lehet KOMCSIZNI...
terlasz
Már a pelusban is bányász volt a kislány. Fideszéknél semmi sem lehetetlen.
Dr. Proktor
Ez a fideszizmus kvintesszenciája! Remélem egyszer még a börtönbajnokság díjazottja is lesz, többek között...
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Jajj, nem mondunk ilyen csúnyát!
Ostoba, nem szoláriumban barnult fűrdősbajadér a helyes megnevezés...
Havanagi
@drrotf: lehet az új köztársasági elnök is.Mitől fut ez ennyire?
Havanagi
Szánalmas egy pcsa.Ha lenne benne gerinc,már a gondolatot is visszautasította volna.Menj le a bányába és maradj is ott, szemérmetlen guánó!
Málna
És nem értik az agyhalottak, hogy miért vannak hülyének nézve...
Sámannus
@Málna: Az is számít ám anikor még az apja zsacskójában sem volt.Bizony
Málna
@Sámannus: És még demonstrálod is, hogy miről beszélek...
Dr. Proktor
@Horizont: ... a másik baja pedig hogy úszik az árral!
Eljön még az idő, amikor beírja az önéletrajzába ha jelentkezik valahova, hogy "belülről bomlasztottam a fidesz rendszert"...
...és ezzel az emlékéremmel tényleg!
namihami
A nyolcadik törpe! Csak a csákány hiányzik a válláról!
Havanagi
@Horizont: Ezt tudom,de ennyi???A szarházi ezzel megcsúfolta azokat a bányász embereket is,akik az életükből 30 évet a föld alatt dolgoztak.Meddig hagyja még magát pocskondiázni a magyar??!!
szaboria1
Nevetséges volt a magyarázkodás miért ilyen címen kapta az emlék lapot ráadásul Palkovics is meg kapta.
Németh István
@szaboria1: @Havanagi: @Horizont: @namihami: @Dr. Proktor: @Málna: ti egy megátalkodott aljas, szarnyalogató, irigy, tetves, moslékok vagytok! A fingért is sorba, álltok és akár ölitek egymást>> aztán ha kap valaki a családja révén olyan elismerést mint ez az ízig-vérig a közösségért kiálló ifjú hölgy, akinek ráadásul a fiatalon elhalálozott édesapja az egykori polgármester is a lelkét kitette a közösségért - nem bírok magatokkal csak alázni, alázni akartok! Ezért nem juttok előre semmiféle téren, mert mindenki undorodik tőletek! fosszájúak!
szaboria1
@Németh István: Nem kértem ki a véleményed felejts el mert én sem szólok hozzád.
Németh István
@Horizont: @szaboria1: rohadjatok meg ! Ez nem vélemény hanem kemény álláspont!
Málna
@Horizont: De, értem. Mindig lyukra futottok...:-)
Németh István
@Horizont: A vélemény mint mondottam volt az esetetekben tény! Tehát irigy agyament szarcsimbókok kommunista fikák vagytok! Ez tény ezen ne is cicózzatok faszkalapok > már ha a szar-csimbóknak van faszkalapja!
Németh István
@Horizont: ékes szólásod lenyűgöz! A görénynyelvén értesz jól látom! Az agyad a szemétládával egy szinten van ezért erőlködés nélkül csurogsz ki-be belőle! A családos hogy bírja? SEGG fej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.