Tóta W. Árpád most Facebook-oldalán foglalt állást Pankotai Lili ügyében, és ezzel kapcsolatban nem született ennél erősebb állásfoglalás.

Másznak elő a bibliás hülyep.csák, mindennemű rezsimku.vák – Erős állásfoglalás érkezett Tóta W. Árpádtól

A publicista szerint egymást félrelökdösve másznak elő a görbe botos, savanyú bácsik, a bibliás hülyepicsák, szekrénybohócok és mindennemű rezsimkurvák szörnyülködni, mert egy tüntető lány káromkodott. 

Tóta szerint van ebben célzat és aljas szándék is: erről legyen szó, ne az elmúlt évek legnagyobb tüntetéséről, és annak okairól.

Ez a direktíva, és a mandineres analfabéta, a hírtévés bérmajom meg a többi lefetyelve teszi a dolgát, ezért fizetik.

- jegyezte meg, és szerinte mindnek megvan a saját magyarázata arra, hogy miért nem szabad Pankotai Lilinek ugyanazt, ami a sajátjaiktól tapsot, lájkot és lovagkeresztet ér.

Például mert lány. És hogy nézne ki, hogy a nőknek ugyanazt szabad, ami a férfiaknak? Mi ez, valami egyenjogúság? Vagy mert Pintér Sándort elküldeni a vérhabba, az nagyobb szentségtörés, mint a római pápát. Az aljnövényzetben persze ilyen fejtegetésre nem telik, a mérges gombák csak dühösen rázzák a nyúlszőr kalapjukat.

- tette hozzá.

De van bennük valós érzelem is, mégpedig a nőgyűlölet mellett a félelem. A felismerés, hogy a trágár szöveg nagyon is helyénvaló. Hogy a panaszokat elmondták már elegen és hosszan udvariasan, eredménytelenül.

Hogy teljesen jogos ötvenezer ember előtt a büdös picsába küldeni Hoffmann Rózsától Balog Zoltánon át Pintérig és Orbánig azokat, akik ezt tették. Hogy még kér a nép, de már nem szép szóval. És ők, a szörnyülködő, bibliás hülyepicsák, savanyú faszok és rezsimkurvák társtettesek, mentő körülmény nélkül.

- jegyzi meg, ugyanis szerinte tudják, hogy azok a fiatalok ott a téren, és a többiek, akik ma nézték vissza szünetben egymás telefonján, ezzel a szöveggel tökéletesen azonosulnak, őket, a szolgákat pedig már nem is akarják meghallgatni. Csak azt akarják, hogy húzzanak az orosz hadihajó után, a faszba.

És mélyen belül sajog a sejtés, hogy tényleg ott a helyük.

- zárta sorait, és a publicista kitért arra is, hogy akit érdekel az bővebben a heti HVG-ben is elolvashatja, de ott lesz szó az istenről is többek között.

Szerinte lehet szörnyülködni tovább, ha valakinek az a hobbija. Akinek nem, az ne olvassa el, és aztán ne hápogjon neki, mert nem kötelező.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ezeket direkt arra képezik, hogy pl. az Észbontók c. műsorban lehessen rajtuk röhögni.
Ez a liberális oktatási szint...!

Meg a kis f@szom. Mondaná Lilike...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
az a szomorú, hogy ezt otthon gyakorolta...amikor térdel a fiúja slicce előtt, átérzi a mondandója súlyát..

...Nagy Blanka még a jogra jár? Mert ha igen, akkor bármi lehet.
namihami
Ismét sikerült a Tóta W.-nak telibe találnia a jobboldali hozzáállás erkölcstelenségét és kettősségét.
Ha a ""mienk"" (bayerek, hugygergők, stefkák, stb) csinálja, az hazafias, ha baloldali, akkor ""brüsszel, libsi, soros, gyurcsány+né, stb"".
Ott és tőlük, de csak tőlük, ez nem kettősség.
Nessy
@namihami: Megtanulták a pávatáncot istenüktől! Igaz csak régen volt tánc! Ma már ide, oda totyogas!
Baker
"...mindnek megvan a saját magyarázata arra, hogy miért nem szabad Pankotai Lilinek ugyanazt, ami a sajátjaiktól tapsot, lájkot és lovagkeresztet ér."
human
@namihami: Bayerhez viszonyítva Tóta W-t és a diáklányt utóbbiak csak eszközként használták a trágárságot. Bayernak viszont az ocsmányság az identitása.
justhpeter
Megértem a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe felháborodását, de ideje lenne, ha bevallanák azt az igazi okot, amiért nem tetszett nekik a műsor. Az igazi ok az, hogy Pankotai Lilinek az első szótól az utolsóig igaza olt. Ám ha már ott tartunk, hogy ki sáros és miben, akkor nem tekinthetünk el attól, hogy ezt a helyzetet nem Lili és nem a többiek, akik szintén elszenvedik a kormány oktatásügyben elkövetett töketlenkedéseit állították elő. Ha áttekintjük a kormány utolsó tíz évét nem tudok olyan területet említeni ahol legalább azt a minimumot teljesítette volna a kormány, amit a pedagógusoktól elvárna. E körben beszélhetünk az oktatás digitalizásának elhanyagolásáról mind az eszközök, mind a digitális tananyag vonatkozásában. Nem voltak képesek egy konszenzusos NAT-ot összehozni és nem értették meg, hogy az oktatási kormányzat dolga nem a tanárok és a diákok nevelése hanem a modern oktatás valamennyi feltételének biztosítása.
Szintén nagyon csipi a nersevikek szemét a felszólaló leány stílusa, amit szerintem Lili jól választott meg, hiszen ha intellektuálisab stílusban szól annak értelmezésével például már Kövér házmesternek is gondja lehetett volna, arról nem beszélve, hogy ezzel a stílussal eladottakat Bayer úr normaidőn belül be tudja fogadni, hiszen a stílus a sajátja.
Abban viszont biztos vagyok, hogy azon a szinten, amelyen az Orbán-kormány ma áll nem lehet megoldani az oktatás problémáját.
verőce21
Ezeket direkt arra képezik, hogy pl. az Észbontók c. műsorban lehessen rajtuk röhögni.
Ez a liberális oktatási szint...!

Meg a kis f@szom. Mondaná Lilike...!
surdilloFUJT
@verőce21: TÉGED MEG BAXON AGYON HÁROM OLYAN MAJOM,AMILYEN KORCS TE IS VAGY,SZELLEMI TOPRONGY AGYRÁGOTT ,IDIÓTA FIDESSCSICSKA!!!
verőce21
@surdilloFUJT: Nehéz a szójalattés forradalmárok élete, he...?
Sámannus
Grétsi tanárúr ettől sokkal tisztább logikával érvel, méghozzá politika mentesen. Aki kicsit is tisztán akar látni olvassa el az erről szóló tanulmányát . Ezt nem most írta, és valószínű az utókornak ugyanolyan értékes mint a ma vagy a tegnap emberének volt.
Az ikolakultúra 2009/7-8 melléklete címmel
Gazella
Geci!
Ők már más generáció!!
Szóval őket ti vén faszok spicsák már nem tudjátok irányítani!!
Különben nézz a tükörbe ugyanis te trágárabbul beszélsz te barom!
Dr. Proktor
@Maccska: ... de csak azért, mert a fideszes közönség a normalitásra nem vevő!
A lopás, a korrupció, a bayerista trágár beszéd, az ereszmászás és a yachtos farokveregetés - az igen!
Virág Árpád
@Maccska: Az még hagyján! Blanka sorsára fog jutni... Kihátrálnak majd mögüle, amikor már "vállalhatatlan" ...
Aki Én
@Virág Árpád: be sem hátráltak agyas. Ő is elmondta az igazságot, ahigy sokan mások is, te meg tedd ahová akarod.
simmering73
Perfect. És még finoman - úgy mondjam - nerkompatibilisen fogalmazott, hogy azok a senkiházi bitangok is megértsék.
Aki Én
,,erről legyen szó, ne az elmúlt évek legnagyobb tüntetéséről, és annak okairól,,
,,Hogy teljesen jogos ötvenezer ember előtt a büdös picsába küldeni Hoffmann Rózsától Balog Zoltánon át Pintérig és Orbánig azokat, akik ezt tették. Hogy még kér a nép, de már nem szép szóval. És ők, a szörnyülködő, bibliás hülyepicsák, savanyú faszok és rezsimkurvák társtettesek, mentő körülmény nélkül."

Ennél érthetőbben nem.lehet összefoglalni mi történik.
Arra meg szarni, hogy feljebb a sok buta, megvezetett, uszított, agyhalott csicska mit szól.
Látszik, hogy megint fingjuk nincs miről van szó. Ők éppen azokat szolgálják, akik miatt itt tartunk.
vacsi
@jesz: Például, bíró... Elég rettenetes jövőkép!
vacsi
@Baker: Bárki beszél így, undorító! Politikai hozzáállástól függetlenül.
Baker
@vacsi: Nem példanélküli, és van, hogy helye van a trágárságnak! Előfordul, hogy akkora az indulat, hogy a nyomatékhoz már szükséges egy-két kibaszott durva jelző.
kereső
Mondott valami olyat ez a kislány, ami nem igaz? Az "aranyszájú" ötös tagkönyv tulajnosára meg hatványozottan?
Tudjátok mit, ti álkeresztény- most ezen eltartott kisujjal , prüdériázó NER hitványak- basszátok meg egymást!
Dr. Proktor
@Shikari: Már megint elborult az agyad? Vedd be a nyugtatódat...
telegdilaci
@namihami:Annyira felháborító hogy kormányközeli médiában jól megfizetett bér firkászok,kormányhű politológusok a nézők szemébe nézve Nyomját szajkózzák a barom hazugságaikat,aadig szajkózzák amíg a sok hazugság bele nem ég az Emberek agyába,már akiébe lehet,gyomorforgató hogy olyan hazugságokat próbálnak le nyomni a nézők torkán amit még ők sem hisznek el de viszont jól meg vannak fizetve a kampányolásért,túl sok haszonélvezője van ennek a hazug korrupt rendszernek!
Aki Én
@Virág Árpád: ...igen, ennyit tudtok :(
Aki Én
@Virág Árpád: ...enélkül nem érzed magad elég hülyének?
kereső
@KisTehen: Az "alázás" nem a nőnek szól, hanem annak amit "képvisel". " Maradok aki voltam"- mondta Baloghné. Azaz marad az a fideSS fülbevalós, OV sapkás fideSS lakáj, aki mindig is volt- nem egy állam elnöke.
Virág Árpád
@Aki Én: Nálad itt csak @balos, illetve @117 a hülyébb!
drrotf
Úgy látom és olvasom, hogy az "urrak" és "höölgyek" nincsenek hozzászokva a valósághoz, ahhoz ahogy a mi ifjúság beszélget egymás között, és úgy általában mindenkivel!Most, hogy egy valaki hangosan megszólalt közülük meghökkentek a felnőttek, mintha nem tudnánk, hogy a tizenévesek ma egymás között nagyon hasonlóan társalognak!Most meghallottuk, hogy hogy is mondják ők a magukét akkor amikor dühösek mert a "gondoskodó" állam elküldi a nézeteikért kiálló tanárokat, bünteti azokat akik hangosan kiállnak igazukért!Nem tetszik nekik az sem , hogy az iskolában egyre többször nem kapják meg azt a magas szintű tudást amire szükségük lenne, hogy magasabb fokon tanulhassanak!Eddig ,gondolom nem ezt tanították nekik, és most becsapva érzik magukat, mert az életben mást tapasztalnak mint amire tanították őket!Nem csodálkozni , és megjegyzéseket kellene tenni rájuk, hanem inkább odafigyelni és intézkedni kellene úgy ahogy azt a tanítást végző szakemberek gondolják!
ómió
A "haladó bolsi" szarhintést, bizony, konfirmálni kell!
kereső
Teljes szolidaritásom Pankotai Lilivel, és családjával!
A macskák, kishencegek,ómiók,a kistehnek és főleg a bayerek meg x@rjanak sünt, és nyasgem- de előtte kéretik gargalizálni tömény hcl-lel.
Aki Én
@Maccska: Esetleg cáfolnád, megmondanád miben téved, és azzal szemben mi az igazság.
Nessy
@Maccska: Nem lehet minden mocskos szájú, ocsmány szövegekből élő lovagelvtárs, és régi Munkásőr lap szerkesztő, hasonló stilussal ma elismert publicista.
Aki Én
@verőce21: Látod kretén, még ezt is elcsaljátok. Percek alatt 22 lájk, úgy, hogy hárman vagytok itt.
Erről beszélünk, de nem akarjátok felfogni.
Annyira nem bírjátok a jogos kritikát, hogy mindent elkövettek, hogy elnyomjátok.
Ez egy ilyen rendszer, egy bolsevista rezsim.
Ezt éppen most bizonyítottátok.
back in black
A lumpenprolik adják a fideszes szavazótábor gerincét, úgymint: @verőce21: @jesz: @Shikari: @Virág Árpád: @KisTehen: @Maccska: @ómió: @vacsi: @Aki Én: A 22-es csapdája
back in black
@Aki Én: Bocs, nem úgy gondoltam. Én külön írtam helyközt hagyva, de egybeszerkesztette.
back in black
@Aki Én: Akkor jó :)

Lesznek akik félreértenek majd. @csak úgy...: nyitotta meg a sort, de majd rájön, hogy egy oldalon állunk. De az nekem nem megy, mint a Fidesznél, hogy nem báncsuk a mi kutyánk kölykét és védjük meg mindenáron!
Nos, MZP jobboldali, így valójában nem is a mi kutyánk kölyke...
vacsi
Aki trágárkodik, az bevallja, hogy tehetetlen... Szerintem a trágárságnak soha, sehol nincs helye - ezzel az ember magáról állít ki véleményt, méghozzá nagyon rosszat.
Aki Én
@vacsi: Aki ebben az ügyben a (jogos)káromkodáson rugózik, az bevallja, hogy semmit nem ért az egészből, zabálja a baj okozójának sunyi, hazug, elterelő propagandáját. - ezzel az ember magáról állít ki véleményt, méghozzá nagyon rosszat.
verőce21
@back in black: (12:22) Akkor ellentétbe fogsz kerülni mégis @csak úgy...: -gyal, mert ők ezerrel nyomják nyomják MZP-t...! :)
csak úgy....
@verőce21: nyomatom anyádat te marha, - én lassan megszokom,hogy ti gyogyik a rafkós és átbaxós nemzethi orbánt kedvelitek,- áldásom rátok! :) -béke poraitokra!
ami a faxiban megfogott az az orbánból és gyurcsányból hiányzó (buta) öszinteség...,persze neked seggfejnek a hazudozó nemzetieskedö tolvajok az ideáljaid..., gondolom ezért is távoztak a kölkeid magyarországról.
kereső
Egy kis szösszenet koszorús költőnktől,L Simon Lászlótól- aki kulturúlis államtitkára is volt orbánnak.
Ajánlom bayerzsolt figyelmébe L. Simon László József Attila-díjas költő (volt fideszes országgyűlési képviselő és ezmegaz: egyebek közt kultúráért felelős államtitkár...; jelenleg a Nemzeti Múzeum főigazgatója) költeményét (kösz, Pusztai Noémi!).
·
"...büdös vagyok
meg kell fürdenem
kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait...
...bevizeltem
akár egy disznó
a perzselés előtt...
...ondómban levő életenergiám
azonban nem tudtam rendesen szabályozni
állandóan ejakulációm volt...
...fejem rothadó bőrdarabra hasonlít
hamarosan elpusztulok
bűzlök
akár egy csillag alakú dögvirág...
...a szabványosítás veszélyeiről írtam tanulmányt
amikor találkoztunk
átfogott a lábával
megbasztam
a tanítója lettem
az lett belőle
amire vágyott...
...a hazai művészettörténet elfelejtkezett rólam
miközben én már párizsban báboztam
iskolát alapítottam
és egy röhögő törpét követtem
akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk
gipszlenyomatokat..."
verőce21
@csak úgy...: (19:01) Te elmebeteg vagy!
C_3PO
@back in black: Leleplezted mind az 51-et!
back in black
@C_3PO: Előszörre, amikor visszarántottak a földi pokolba, csak néztem ki hülyén a fejemből, hogy hol vagyok. De másodszorra összeszedtem magam. Van Isten és van összeesküvéselmélet, amit le kell leplezni.
Persze azóta is csak kábítom magam sorzatokkal, videójátékokkal, hogy elnyomjam magamban az állatot, de ha menni kell, hát menni kell. Isten azt ígérte "Enyém a bosszúállás.", és én hiszek neki - szúszá !!!

www.youtube.com/watch?v=WSCQkluAJak
C_3PO
@back in black: Óvatosan! Vagytok itt már 117-en!
back in black
@C_3PO: Csak? :(

De mindig csak egy néven futtatom magam. Egyszer voltam fenn két névvel is, de összekevertem a szezont a faszommal és abbahagytam. Pedig már az óvodában is rebel volt a yellem.
balos
@pőce21: Tudod,ha elolvastad az l szájmon versét akkor megérteném,hogy utálod magad!
sunoge
Sok álszent hazug barom, szembejött velük az igazság egy diáklány szájából és 6db trágár szó miatt terelnek. Igazán szánalmasak és hitványak.
fergeteg
Ez minősít beneteket ! Mindannyotokat.
Lehet tavasz és tél de ezzel stílussal soha nem nyertek választást.
Nessy
@fergeteg: Tudjuk! Bayer Zsolt az etalon jobboldalon! Olyan jobboldali keresztény, fidesz által védett stílusa van!
fergeteg
@Nessy: Már írtam pár napja,hogy nem birom Bayer stílusát.
Egy publicista normálisan beszélhetne.
Nessy
@fergeteg: ezt a stílust értik a hívek, ezzel lehetett választást nyerni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.