Még néhány hónappal ezelőtt is Budapest belvárosában volt Andrej Nariskin, az orosz külső hírszerzést (SZVR) vezető Szergej Nariskin fiának bejelentett lakcíme – számolt be róla a Direkt 36 oknyomozó portál.

Rogán barátjának lakásába volt bejelentve az orosz kémfőnök fia

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén, a Parlamentben 2021. november 29-én. Mellette Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója. A miniszterelnök kabinetfőnöke a harmadik oltás felvételének fontosságát hangsúlyozta, egyben azt is bejelentette, hogy több oltási akcióhetet is szerveznek a közeljövőben. MTI/Kovács Tamás

Az érintett, 101 m²-es, kétszobás ingatlant még 2008-ban vásárolta meg Shabtai Michaeli grúz-izraeli üzletember. A tulajdoni lap szerint a lakás jelenleg is a Michaeli érdekeltségében lévő, ügyvezetőként általa irányított TNN Realestate Investments Kft. tulajdona – írja a Direkt36-ra hivatkozva a Magyar Hang.

Felidézték, Shabtai Michaeliről több lap is megírta, hogy üzleti szálakon kötődött a letelepedési kötvényprogramhoz, valamint közeli kapcsolatban áll Habony Árpáddal, illetve a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antallal. Michaeli korábban a Media1-nek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy „Rogán Antal már több mint tíz éves barátom”, ugyanakkor azt is állította, hogy „ez egy magánemberi kapcsolat, soha semmilyen közös üzleti ügyünk nem volt”.

A Direkt36 több kérdést is intézett a Miniszterelnöki Kabinetirodához. Például arról érdeklődtek, Rogán Antal – aki a mostani ciklusban már az orosz kémek elhárítására is hivatott Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) is felügyeli – rendelkezett-e információkkal Shabtai Michaeli barátja és Andrej Nariskin kapcsolatáról. Erre a tárca ugyan nem válaszolt, de több más információt megosztottak a portállal. Például azt, hogy a Nariskin család 2015 óta meglévő letelepedési engedélyét nemzetbiztonsági kockázat miatt az AH már 2020-ban visszavonta, ám ez a döntés még nem végleges, mert Nariskinék fellebbeztek ellene, és a bíróság még nem határozott az ügyben.

Forrás: Magyar hang , https://telex.hu/direkt36/2022/11/10/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: ,,Egy izraeli állampolgár budapesti lakásában lakik az orosz kémfőnök fia."
Pontosabban: Rogán Antal egyik izraeli állampolgár barátjának budapesti lakásában lakik az orosz kémfőnök fia.

Melyik az a rész, aminél elakadtatok? Hátha tudok segíteni:
,,Shabtai Michaeliről több lap is megírta, hogy üzleti szálakon kötődött a letelepedési kötvényprogramhoz, valamint közeli kapcsolatban áll Habony Árpáddal, illetve a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antallal. Michaeli korábban a Media1-nek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy „Rogán Antal már több mint tíz éves barátom”"

Vagy a hazaáruló maffiát érintő botrányokból úgysem nem tudtok befogadni semmit?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mindig is tudtuk ezekrol a tetves moszkovitakrol, hogy hazaarulok.
csipetke
Van aki az ilyen dolgokon még csodálkozni tud?Putyin seggéből lógnak ezek ki egytől egyig...Bár most azt olvastam,hogy putyin még az idén átadja a hatalmat. Akkor mi lesz ezekkel, ha majd új szelek fújnak? Vagy csak annyi fog történni,hogy változik a nyalandó?
Jozefina
Magyarországon van a legtöbb orosz kém, amint látható nem véletlen, hiszena fidesz-kdnp teljes mellbedobással támogatja az itt létüket!!!?? Rogán letelepedési kötvényeivel ezer számra jöttek "hivatalosan" Magyarországra!!?? Szégyen és gyalázat azokra, akik sok évvel ezelőtt még a "ruszkik haza" táblák alatt díszelegtek!!!?? Most eladták és elárulták hazánkat az oroszoknak!!??
Csizmás Kond
..mert Rogán barárja miért nem barátkozhat az orosz kémfőnök fiával ?
ómió
Akkor, nem a barátjának a barátjáéba!?
Néro2
Hááát ennyi. Rohadt férgek ezek a fitymák mind pont úgy min savazóik.
Itt meg a médiájuk munkatársa.
uploads.disquscdn.com/images/e2ff1fbe8453e3cc5fd034f37079fcdb336a635e173738870d07f103bbe42aa3.jpg
Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: ,,Egy izraeli állampolgár budapesti lakásában lakik az orosz kémfőnök fia."
Pontosabban: Rogán Antal egyik izraeli állampolgár barátjának budapesti lakásában lakik az orosz kémfőnök fia.

Melyik az a rész, aminél elakadtatok? Hátha tudok segíteni:
,,Shabtai Michaeliről több lap is megírta, hogy üzleti szálakon kötődött a letelepedési kötvényprogramhoz, valamint közeli kapcsolatban áll Habony Árpáddal, illetve a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antallal. Michaeli korábban a Media1-nek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy „Rogán Antal már több mint tíz éves barátom”"

Vagy a hazaáruló maffiát érintő botrányokból úgysem nem tudtok befogadni semmit?
kereső
Uram, hallgasd meg a könyörgésünket. Mindennapi hazaárulásukat add meg nekünk ma!
A letelepedési kötvény biznicen rogán és baráti köre 25 milliárdot nyert. A letelepedési kötvények árát- amely a magyar állam által felvett hitel!!- a névérték+kamatok visszafizetése a magyar adófizető állampolgárokat terheli.
Baker
Ha ilyesféle gyanú vetülne Gyurcsányra vagy Bajnaira, 95-en jelentenék fel, áPolt pedig soronkívül adná be az indítványt!
Most meg kussol az ellenzék, az emberek a ker. TV-t bamulják ahelyett, hogy félmillióan lennénk az utcán :(
namihami
Ne kelljen sokáig keresni, ha éppen szükség lenne rá!
balos
@Aki Én: Biztos luksogorok a sogor zsolttal is!Nagy a család az "ereszen"!
Aki Én
@Maccska: Ezzel azt akarod mondani, hogy akkor most ez így rendben van? Gyurcsány az ilyenekért le lett váltva.
CsipkeRózsa
Kémek a kormányban!

Orbán, Rogán, van még tovább is?

Miért ítélték el Kovács Bélát?
kereső
@Maccska: 12:32 Akkor folytassuk- ez volt a "vád", a többi meg a folytatás:
Szilvásy azt írta, az NBH épületében az oroszok tevékenysége és mozgása mindvégig szigorúan ellenőrzött volt, a belső szabályoknak megfelelt. A konkrét vizsgálatokat nem oroszok, hanem a magyar szakemberek végezték, az oroszoknak semmiféle intézkedési, beavatkozási lehetőségük nem volt.

"Az sem derül ki a vádiratból, hogy – szakmai furcsaságai miatt – ezt az egész hazugságvizsgálattal összefüggő ügyet mi vizsgáltattuk ki 2007 közepén, második felében, amikor Laborc Sándor váltotta Galambos Lajost, és információkat kapott a lebonyolításról. A büntetőeljárásban tárgyalt, az ügyészség által prezentált valamennyi tényt és bizonyítékot az irányításom alatt tevékenykedő megbízott főigazgató, Laborc Sándor vezetésével folyó belső vizsgálat tárta fel", írta.

Szilvásy emlékeztet, hogy a vizsgálatban részt vevő szakemberek véleménye megegyezett abban, hogy a volt főigazgató súlyos szakmai hibákat vétett, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Ezt igazolta a Kaposvári Törvényszék, a Fővárosi Ítélőtábla és a Kúria felmentő ítéletében kifejezett és megindokolt álláspontja.

A volt titokminiszter emlékeztet, hogy ő 2011-ben, a meggyanúsítása után kezdeményezte a titkos papírok minősítésének feloldását, de azt akkor megtagadták. Írását Szilvásy azzal zárta, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a jogerős ítélet megállapításait, indoklását, a fontos tanúk vallomásait, a vádlottak védekezését is megismerhesse a közvélemény, "ne csak a vád feltevéseit, amelyek a bírósági vizsgálaton elbuktak".

Vajh miért titkositotta az orbán kormány a pör anyagát?- csak nem azért, mert vaskos hazugságok szerepeltek a vádban?Államtitkok? Hol, mikor- amikor a "vádat", a fideSS teljes sajtója hozta- csak a védelem bizonyitékai lettek titkositva.
Aki Én
@Maccska: ,,már 2021 második felére kiderült, hogy az oroszok teljesen kompromittálták a külügy számítógépes hálózatát és belső levelezését, és feltörték a „korlátozott terjesztésű” és „bizalmas” minősítésű állami és diplomáciai információk továbbítására használt, csak szigorú biztonsági előírások betartásával használható titkosított hálózatot is."

24.hu/belfold/2022/03/29/orosz-titkosszalgalat-hekker-feltort-magyar-kulugyminiszterium-szijjarto-peter-szergej-lavrov/
kereső
@Aki Én: És mindez 2013-óta. folyamatos.
nemkati
"a Nariskin család 2015 óta meglévő letelepedési engedélyét nemzetbiztonsági kockázat miatt az AH már 2020-ban visszavonta, ám ez a döntés még nem végleges"

Hány évig lakhat Magyarországon egy nemzetbiztonsági kockázat?
namihami
@nemkati: És meddig lehet ""nem végleges""?
Nessy
@nemkati: Ha nem ellenzéki képviselő, az idők végezetéig! Putyin barátja Orbán, Rogán és a fidesz barátja is!
kereső
@nemkati: addig...Meddig tevékenykedhet még Magyarországon az orosz kém bank, teljes körű kormányzati fenntartási finanszirozással, és az ott dolgozók valamint családtagjjaik diplomáciai mentességével, magyar diplomata útlevelekkel- barangolhatnak az únióban??,
kereső
Nagyon kiváncsi lennék arra, hogy orbán 2009-ben, még "ellenzéki" pártelnökként miről tárgyal putyinnal Szentpétervárott...
Lepényleső
...,hogy micsoda véletlenek vannak,- ahogy van déli időpontja minden egyes napnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.