Elismerték a munkásságát. 

Díjat kapott a WHO-tól Müller Cecília

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization röviden WHO) regionális igazgatója Dr. Kluge elismerte a magyar tisztifőorvos munkáját.

A regionális igazgató WHO-díjat adott át dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a világjárvány idején végzett tevékenységéért.

"A tevékenységek támogatása, a szaktudás megosztása és a lakosság tájékoztatása iránti elkötelezettsége és lendülete messze túlmutatott a magyarországi koronavírus munkacsoport tagjaként betöltött szerepén. Ön a tudományos igényesség és a közfeladat ellátásának legmagasabb szintű példáját mutatta – és ezt szeretném megköszönni"

- mondta méltatásában dr. Kluge.

Forrás: ripost.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ugye, ez most csak egy megkésett áprilisi tréfa! Egy kurva rossz tréfa!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Honnan tudtak róla, hogy van nekünk egy Müller Cecíliánk?
Nyírfa
Ugye, ez most csak egy megkésett áprilisi tréfa! Egy kurva rossz tréfa!
Macskaszem
Ennek a WHO-nak fingja sincs mit műveltek ezek a járvány alatt. Majd még Szijjrágót is kitüntetik a vak china szakértésért, meg a kiváló horkológép beszerzésért. Ami főleg a zsebüknek volt kiváló, nekünk meg sima ráb@szás.
Sámannus
Remélem egy nyunóka is jutott neki.
@CsipkeRózsa: A káslerrel beismerték, hogy a kínai szart sem ér az időseknek, azé!
kereső
Rövid magyarországi látogatása alkalmával 2022. november 15-én Hans Henri P. Kluge, a WHO európai regionális igazgatója találkozott Novák Katalin köztársasági elnökkel és más magas rangú magyar tisztviselőkkel, hogy szorosabbra fűzzék a jelenlegi együttműködést, és megvitassák a jövőbeli közös feladatokat az egészségügyben.
Hans Kluge és Pintér Sándor miniszter aláírta a kétéves együttműködési megállapodást, amely a Belügyminisztérium és a WHO Európai Regionális Irodája közötti közös munkaprogramot határozza meg az elkövetkező két évre – írja a WHO közleménye.

Az elfogadott fő prioritások a következők: az egészségügyi ellátásra szorulók pénzügyi védelmének megerősítése; az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása; a korai rákdiagnózis és -kezelés előtt álló akadályok megszüntetése; az antimikrobiális rezisztencia kezelésére irányuló nemzeti cselekvési terv támogatása; a vakcinákkal kapcsolatos vonakodás leküzdése; a vízellátás, a higiénia javítása az egészségügyi létesítményekben; nemzeti mentális egészségügyi koalíció létrehozása, különös tekintettel a fiatalokra; a telemedicina lehetőségeinek felmérése az országban.

Mindez a benyujtott új eü törvény fényében. A WHO európai regionális vezetőjét tavaly októberben a Semmelweis egyetem diszdoktorává avatták- az egészségügyi menedzserképző központ diszdoktora lett.

Gratulálok nyunyókának, külön gratulálok a kinai és orosz vakcinák engedélyezésekor nyujtott kiváló teljesitményéhez, a lakosságarányosan világ élvonalába tartozó halálozási számokhoz. Megérdemelte ezt a kitüntetést- bár a Magyarországon élő és dolgozó egészségügyi szakembereknek az volt a véleménye a covid járvány kezeléséről, hogy fogalkozás körében elkövetett gondatlanságai, hozzá nem értése sok ezer ember halálát okozta. Gratulálok a who-nak is. Megtalálta a megfelelő embert a kitüntetésre.
Nyírfa
@sgl: 17.16

Mivel kell jelölni a hahotát? :)))
Édes istenem, mi érdemel kitüntetést, ha nem ez a mélyen szántó bölcsesség, az odaadó figyelem és a szakmai brillírozás?
Az meg aztán végképp senkit ne nyugtalanítson, hogy hány haláleset történt, ugyanis ez csupán járulékos vesztesége volt a járvány- és egészségügyi elégtelen , hülye, lókupec jellegű intézkedéseknek.
A magyarok, kedves WHO, átfeküdtek egy másik koporsóba.
Nyírfa
@kereső: 17.56

És Kluge úrnak az sem szúrt szemet, hogy egy belügyminiszterrel köt együttműködési szeződést , míg a környékén sem volt egészségügyi szakértő.
Kluge úr díszdoktor Magyarországon, hát megértően félrenéz , még véletlenül se kelljen szembesülnie a magyar valósággal.
Gratula, tisztelt WHO, ha ennyire felkészült emberekkel dolgoznak, biztos a végítélet.
Macskaszem
@sgl: Nagyon ütős igy egy csokorban, ez jólesett. Mármint a röhögés. Amúgy lehet, hogy a 48 ezer halottért kapta a kitüntetést. Ez komoly világcsúcs.
jesz
@sgl: 17.16: baszki, ilyen nincs! egy ilyen magas beosztású diplomás ilyeneket mondjon, az mindennek az alja.

Köszönöm hogy olvashattam, ezzel végigdühöngöm a követlező napokat...
justhpeter
@sgl: @Nyírfa: Ciki Cili szereplése országosan a legnagyobb ripacsnak kijáró nagydíjat érdemli. Sz összeállítást megkönnyeztem.
simmering73
"2018. decemberi kinevezése előtt Müller Cecília a 4081 lakost számláló Nagyvenyim község háziorvosa volt, ezenkívül
az V. mezőföldi kerület III. számú lelkipásztori körzetének a Mezőfalvi Nagyasszonya plébánia kihelyezett világi lelkipásztora is."
168ora.hu/itthon/muller-lelkipasztor-hm-kituntetes-183164
nezelodo
Már azt hittem egy járványügyi szakvizsga is járt hozzá, mint a sümegi fideszes polgi élettársának a doktori címéhez, hogy vezetője lehessen az alapellátó egészségügyi intézménynek, egy vásárolt éretségi bizonyítvány is járt neki, hogy töretlen legyen a szakmai útja.
Nessy
@sgl: Kis teknőc kérdése a cölöp tetején! " Hogy a fenébe kerültem ilyen magasra"?
Nyírfa
@justhpeter: 18.42

:) Ja, a mű jótét lélek. Közben még a kinézete is egy gonosz banyát idéz.
volvós
A " díjból " legalább vehet magának még egy 20.-ik századbeli BLÉZERT...
A megszokott agyonmosott divatjamúltak helyett !!!
kereső
@Nessy: Nem az a kérdés, hanem az, hogy "ki volt az a hülye, aki felrakta a teknőst a cölöp tetejére"??
kereső
@Nessy:
Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel. Valahogy O. V. került szóba.
Az öreg paraszt így szólt:

- Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős!

Az orvos nem értette a meghatározást, így megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
- Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős, – magyarázta az öreg paraszt.

De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.

-Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette?
ómió
Pont ő!? És nem valamelyik efftársi "oltáspárti"?!
Yoda69
Vegulis "csak" 48 ezren haltak meg. Meghalhattak volna 200 ezren is, nem rajtuk mult.
Pálinkás Pál
no..most akkor mindenki láthatja, mennyit is ér a WHO nevű ,zsidóvezérelt gittegylet...
Emmersson71
Tudjuk, hogyan ítélik oda az ilyen díjakat. Az adott ország tesz javaslatot, majd egy sablonszöveg kíséretében díjazzák a delikvenst. Ha valóban átnéznék, mit tett a pandémia alatt, milyen nyilatkozatai voltak, akkor kiröhögnék!

index.hu/kultur/2020/11/14/muller_cecilia_parancsolatai/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.