Márki-Zay Péter az Indexen bejelentette: új pártot alapít.

Nagy dobásra készül Márki-Zay: Új párttal fut neki a 2024-es EP-választásnak
Fotó: Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Az európai parlamenti választásokon egy új párttal fognak megmérettetni, ez a párt már bejegyzés alatt áll, írja a lap.

Amíg bármit tehetek szegény, kifosztott és propagandával manipulált hazám felemelkedéséért, addig maradok

- írta Márki-Zay Péter pénteken közzétett bejegyzésében. Úgy véli, "ebben mindannyiunknak feladata és felelőssége van".

Ha egy korrupt és ostoba rendszer miatt az értelmes és becsületes emberek elhagyják a szülőföldünket, ki fogja megdönteni hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, és ki fogja végre emelkedő pályára állítani a magyar gazdaságot, a magyar életszínvonalat

- fogalmazott.

A nemzetközi színtéren azzal az Európai Néppárttal akarja szorosabbra vonni kapcsolatait, ahonnan a Fidesz 2021-ben hosszan tartó feszült viszony után kilépett – írja a 444.hu.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor rendszerét Orbán szabályai szerint leváltani nem lehet.

A Demokratikus Koalíció árnyékkormányát politikai pótcselekvésnek tartja, szerinte megint egy ellenzéki kerekasztal kellene, mint a rendszerváltás hajnalán. A cél az lenne, hogy a teljes magyar rendszerellenzék – akár bojkottal, polgári engedetlenséggel – együtt követelje az alkotmány, a választási rendszer és a médiaviszonyok megváltoztatását.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: 444.hu, Index

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Emlékeztetőül. MZP első megszólalása az volt, hogy le akarja váltani azt az ellenzéket, amelyik vezetésére éppen megbízást kapott. Egyébként mi bajotok MZP-vel azon kívül, hogy néha pontosította, amit korábban mondott? Csak az, hogy még mindig ráférne a pontosítás arra, amit mondott, meg amit utána pontosított. Hát, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Az addig rendben van, hogy petrencésrúd, de ha pontosítani akarjuk, akkor ugye kapanyél, de talán precízebb az, hogy fogpiszkáló. Fogpiszkáló, ha el nem b@szom! Mondá MZP, és "győzelemre" vitte népét a nagy népi fafaragásban. A fidesz köszöni neki az aknamunkát és az újabb 2/3-ot. Ezzel csak a fidesz szekerét tolod, de ez is a célod, te csak egy szarházi fideszes tégla vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...korrupt és ostoba rendszer...tényleg az amelyik megengedi, hogy külföldi pénzekkel verjenek át választásokat, és törjenek hatalomra...mert gazdátlan pénz nincs csak álcázott aminek mindig meg kell fizetni a kamatot...ami az ország eladásával egyenlő.
Nyírfa
Bárhogy erőlködik Márki-Zay Péter, soha nem fogja központi figurává, jelentős politikussá kinőni magát.
Nem tenném tűzbe a kezem a következő feltevésemért, de élek a gyanúperrel, hogy nem hívták az árnyékkormányba, pedig ment volna , persze ,bizonyos ígéretek fejében.
jáger laszló
Bezzeg a fidex pénzek átlátszóak akár a fekete lyuk!!!???
Erről csak ennyit
barátilag
J.L.
Fenyöfa58
@KisTehen: @Csizmás Kond: A RUBEL az mi??? A fideSS DOLLÁR vagy FELCSUTI EURO ???
Fenyöfa58
@KisTehen: @Csizmás Kond: ILYEN AGYHALOTTAK TOVÁBB KÉPZÉSÉRE BASZNAK EL 4-500 MILLIÁRDOT A FELCSUTI FIDESZNYIKEK ÉVENTE ,MINT TI VAGYTOK !!!
Pálinkás Pál
" ki fogja megdönteni hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, és ki fogja végre emelkedő pályára állítani a magyar gazdaságot, a magyar életszínvonalat "...biztos nem te, ostoba állat...
Eladott Ország
Emlékeztetőül. MZP első megszólalása az volt, hogy le akarja váltani azt az ellenzéket, amelyik vezetésére éppen megbízást kapott. Egyébként mi bajotok MZP-vel azon kívül, hogy néha pontosította, amit korábban mondott? Csak az, hogy még mindig ráférne a pontosítás arra, amit mondott, meg amit utána pontosított. Hát, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Az addig rendben van, hogy petrencésrúd, de ha pontosítani akarjuk, akkor ugye kapanyél, de talán precízebb az, hogy fogpiszkáló. Fogpiszkáló, ha el nem b@szom! Mondá MZP, és "győzelemre" vitte népét a nagy népi fafaragásban. A fidesz köszöni neki az aknamunkát és az újabb 2/3-ot. Ezzel csak a fidesz szekerét tolod, de ez is a célod, te csak egy szarházi fideszes tégla vagy.
Csizmás Kond
@Horizont: Ilyen amikor az ember zsákbamacskát vesz. Úgy robbant be a választási politikába, hogy az emberek 99%-a azt sem tudta kicsoda csak hogy a fidesz ellen kampányolt nagyszájjal ezért akit tudott megtévesztett. A múltjáról is csak az volt ismert hogy amerikában élt és csak később szivárgott ki hogy valami porszívóügynük vagy mi volt, de most hogy a hatalmas pénzek ügye is napvilágra került kezdett kiderülni, hogy ő direkt koldulni volt odakint akit épp ezért fizettek...valakik...és folytatódik a háttérizé kitudja kinek vagy kiknek a megbízásából...mert attól lehet hogy parancsolni tudna de mivel nincs belföldi háttere és a becsületét is eljátszotta sokak szemében, így csak a kalamajka folytatódik.
rokker33
Márky szar Péter te hány pártot alapítasz mennyiért adtad el az értéktelen bőrödet Gyurcsánynak és most lényegében mi akarsz lenni? Polgármester, képviselő, miniszterelnök, párt vezető, európai uniós képviselő?? Mi van most Hódmezővásárhelyen miért kell minden évben más pozícióra jelentkezni?Érthetetlen...
Logogrif
@Horizont: Sajnos ez az emberke még politikusnak se lenne jó HPL , de lábújhegyen .
Alfa
ez a szélhámos orbán szintjén van ...mindenben...korrupció...kamukereszténység...és minden
Sámannus
Én helyettetek beperelném a fidesz vezetőit az alkotmány megsemmisítéséért, és az ország érdekeit feláldozó ögyilkos politikáért, amiért a társadalmat képtelenné tették elemi érdekeink védelmére, és külső nagyhatalom szolgálatába állították. A társadalmi csoportok felforgatását és történelem során nehezen megépített jogrend felforgatását, az alkotmányos kontroll lebontását
Az állami és magán vagyonokat kiszolgáltatták a nemzetközi maffiának, akikkel körülbástyázta hatalmát.
Emberiség és emberiesség ellenes nemzeti és nemzetközi törvények megsértéséért kell felelniük.
Sámannus
@Csizmás Kond: Teszik nekem az a külföldi pénzes izé de tessék megérteni minket a saját pémzükért néznek madárnak, és a saját pénzünkért fosnak szembe az oroszok te lökött sz@rjankó, a saját pénzünkből megy az orosz propaganda és kényszeríti a szövetségeseinket, hogy megállítsa ezt az elmeroggyant dumát magunk ellen!
Qqberci
Mikor MZP és KariGeri felrúgták az előválasztási megállapodást, nálam kiírták magukat a megbíízható emberek listájáról...
Sámannus
@Nyírfa: Kedves Nyírfa had csócsáűljam meg mégegyszer az emúlt tizenhárom évet. Láthatod, hogy nem ezért szállt be a politikába MZP, hogy kárt okozzon az eddigi ellenzék képtelen volt megszólítani a fideszt támogató vidéki lakosságot. Az én környezetemben is okolták, de sokkal inkább volt a paszivitás a pártok részéről. A rendszeresen szavazók körében gyakorlatilag nem is változott ez az arány. Az ellenzék részéről a mozgósítás maradt el, amivel beálltak volna a jelöltjük mögé.
Most sem várható, hogy az ellenzék szavazói elmozdulnak valamerre, de a 30% bizonytalan szavazót, vagy a fideszről leváló szavazóknak kell választási lehetőséget adni. Másképpen még az ellenzék is egymást fogja szétszedni. Nem tartom őket annyira körültekintőnek, hogy ebben az ellenséges médiakörnyezetben ne folytsák meg egymást egy kanál vízben.
Ebben a helyzetben egy feltörekvő pártnak igenis lehetőséfge van a mérleg nyelvének az átbillentésére. Mondom én ezt annak ellenére amivel nem nagyon számolnak a jelenlegi ellenzéki pártok, A "mihazánk" nevű rémséggel akik orbánon is túlteszek ami a hatalomért folytatott harcban felvetnek. Orbánt ugyanis nem baloldalról kell legyőzni, hanem jobbról balról és középről is. A vidékiek nagy tábora várja hogy megszólítsák, és ez választásról választásra elmarad. Sajnálom, hogy eddig egy emberöltő kevés volt, és csak szerény helyi próbálkozások próbáltak utat mutatni, ami a napi politika fertályára került.
Sajnos aki MZPre neheztel az nem látja mennyi ember nyincs a látókörébe a mai politikusoknak. Ez az állapot a rendszerváltás óta fennáll. Ezt a helyzetet kell kimozditani gödörből.
Most a tanárok járják az országot, szinte reménytelenül. Jó ha egy egy ember szóba áll velük. És itt tart ma az egész ország... EEEEEEEEz a kétharmad oka, és nem MZP!
justhpeter
@Qqberci: No én vagyok ezzel még így. Amikor meghekkelték az előválasztást, akkor nem gondolkodtak ? Azzal az egy akciójukkal mindketten kivégezték a politikai jövőjüket.
Sámannus
@justhpeter: Sajnos itt politikai jövőről nem beszélhet senki, ha azt teszi amit a fidesz előre lejátszik, Ezért volt Gyurcsányékra kiépítve a propagandájuk. Az előválasztás végére bakot lőtt a propagandájuk, és egy rakás plakáttal kitörölhették a seggüket. Persze a médiát rögtön megeskették, hogy kit kell propagálni.
Nyírfa
@Sámannus: 20.14

Hogy az ellenzék nincs jelen vidéken, különösen a falvakban, ez, óriási hiba. Bár Klára igyekezett betölteni az űrt, de egy fecske nem csinál nyarat. Igaz, volt ott még egy fecske, a kétfarkú, de ők, együtt is csak egy színfolt a vidék politikai térképén, azt a fidesz uralja. Hogy hogyan, mivel, azt tudjuk. Erre a problémára azonban nem Márki-Zay a megoldás. A részvétele az ellenzéki munkában szétrobbantotta a reménytelien induló összefogást, s ezzel beírta a nevét a politikai babérokra törő karrieristák közé, akik úgy kacsintanak a hatalomra, mint prostituált a gazdag kliens pénztárcájára.
Tehát, amit írsz, az tényszerű, csak abban nem értünk egyet, hogy az új pártkezdeményt Márki nevéhez kössük.
Sámannus
@Nyírfa: Ha rendszert kell váltani új emberek is kellenek, Nem is kötném ezt egy személyhez.
Nyírfa
@Sámannus: De fura: " ha rendszert kell váltani.." Pedig így van. Egy fasiszta maffiaállamot kell jogállammá, demokráciává varázsolni.
Félelmetes, hogy idáig jutottunk. És nagyon kiábrándító.
Sámannus
@Nyírfa: Ez valónan félelmetes, de ezért kell olyan eszközhöz nyúlni, ami az előző rendszerváltáskor volt . Az állampártot el kell zavarni és nem lehet beleszámítani a politikai térbe. eljátszota, amit a rendszerváltáskor az MSZMP, Ki írták magukat a politikai életből. Ilyen módon szavazói egy lehetőséghez juthatnak, demokratikus körülmények között egyenlő feltételekkel.
Így azok a fiatalabbak kapnak lehetőséget akik felnőhetnek a valódi változásoz és idáig tanulhattak az eddig elkövetett hibákból. nem zárják ki olyan körülményt sem ami szabályozza ezeket a változásokat, a nemzetközi hozzájárulást a demokrácia kiépítéséhez.
Ehhez olyan jogrendszer kiépítése kell ami az igazságszolgáltatás szintjén nem tartalmaz fehér foltot.
Clavigo
Részemről..(?). Menj a qrva @nyádba,,márkizaj... Oszt jó napot.!!
namihami
Hisz még ennek valaki? Csak egy, az ellenzék bomlasztására kitalált kreatúra.
Azokat a milliókat is azért koldulta, hogy a fogyatkozó fideszes sz@rkeverhetés új lendületet kaphasson. És éppen az általa oly nagyon ""megnyerni akart"" narancs- és mélymagyarok között. Akik, ezért és általa és éppen a Fidesz uszítása mellett, méginkább az ellenzék ellen fordulnak. Merthogy ""ő is a libcsik és tszhívők"" szekértolója. Ennek a vidéki magyarságnak haláláig trombitaszó lesz a ""téeszcsézés"". Bár ma, ha visszakapná, az ugarja szélén halna éhen.
Sámannus
Az adu ász a konszenzus nélküli törvénykezés az ellenállásra. Ilyen alapon az uniós pénzek befagyasztására eggyértelmű alapot teremt. Kész a geciknek vége Game over.!
Kár, hogy ilyen későn jött.
szegény hazám
Mindenkinek jogában áll pártot csinálni, és tenni a Hazáért. Van akinek ez megy, van akinek nem. Gyurcsánynak megy, és vezet a pártja az ellenzéki pártok között. Folyamatosan harcol/semmibe veszi a fidssss lejárató ocsmány tevékenységét. Nem járatta le magát, gyűlölet kampány folyik ellene azóta a bizonyos TV-vita óta, amikor a csüngőhasúval felmosta a stúdiót. Ocsmány vigyor azóta sem mert vitára kiállni, és nem is fog, mert felkészültsége nulla. Márki Zaj saját magát járatta le, ahogyan beszállt az előválasztásba, ahol semmi keresni valója nem volt, mert nem volt támogatottsága. Már akkor hazudott keresztény ember létére, mert nem voltak tömegek akik ostobaságait kövessék. Sőt sokakat elriasztott a választástól. Mégis előválasztást nyert. Ő vagy az amcsik pénze? Lejáratta magát azzal ahogyan az ellenzéket, mint első számú jelölt képviselte. Ostoba kiegészítésre/kijavításra szoruló cselekedetei bizonyították alkalmatlanságát.
Én mégis azt mondom mindkét embernek jogában áll politikai tevékenységet folytatni, noha eredményességük, vitakészségük fényévekre áll egymástól. Sajnos a Márki képtelen felismerni alkalmatlanságát, és ezzel most készíti elő végleges bukását, sajnos Hazám kárára.
Clavigo
A helyi hódmezővásárhelyi tram- trainnek szaladj neki te Görény..., a homlokoddal...
Nyírfa
@Sámannus: 23.39

Hát, valahogy így! :)
A szocik legalább úgy kapaszkodnak a saját politikai létezésükbe mint Orbán a mániáiba. Egyik kutya, másik eb, egyik jobban árt az országnak mint a másik.
Míg élek, nem fogom elfelejteni az Aczél Györggyel már a rendszerváltás után készített interjút, amelyben szó került Kádár valamennyi reformtervére. Hogy ezeknek a terveknek, amelyek a magántőke és a pártosodás megjelenését is lehetővé tették volna, éppen a magukat reformkommunistának tartó gyülevész népség feküdt keresztbe, azt mély hallgatás övezi.
Kádárnál modernebb, tisztán látóbb , egyben hatékonyabb államfője Magyarországnak nem volt, nincs és nem tudni, mikor lesz, lesz-e egyáltalán.
Sámannus
@Nyírfa: Sajnos nem jól emlékszel, mert Kádár "csak" főtitkár volt. Államfő valamelyik kopasz ürge volt sokáig és Fock Jenő volt miniszter elnök, Szűrös is volt államfő, és fideszbyák. Bocs de nem emlékszem mindegyikre Szekér Gyula volt ipari miniszter, ő is hasonlő katsaztrófába vezette az országot mint Szóártó. Tengizi fiaskó, olefin program Bős a papírtigris. Sikerült nekik kiharcolni a csődközeli helyzetet, közben a mezőgazdaság csak keletre termelt és a vidék is ezért szegényedett el. Inkább sírni lehet azon a helyzeten, mint siratni. Ez utóbbiak lettek volna a kitörési pontok, de a pénzünk közben leseggelt, ezért adták fel a komcsik a próbálkozást, és fordult Kádár a nyugat felé.. Ma ezeknek a komcsiknak a gyerekei osszák az észt, és ugyan oda jutunk, ha így megyen. Bocsi.
Nyírfa
@Sámannus: Igaz, államfő helyett államférfit kellett volna írnom. Mentségemre szolgáljon, hogy számomra az állam feje ő volt.
simmering73
Nagy dobás lesz jelentéktelen eredménnyel.
ómió
Új "guruló dollárbugyrot" készít Maki efftárs!
Sámannus
@Nyírfa: Így legalább egymást okolhatták a hülyeségért. Most kezdődik ma is a buli, a kuszaszemű már kezd mutogatni rájuk. Hát az államférfi jellegüket a mai ficsúrok is kezdik elveszteni, de a lovaginák sem állnak a helyzet magaslatán, leginkább színjátszásban jeleskednek.
kereső
Az "új párt" mint projekt már 2021 óta fut. Mi trtotta vissza eddig? Hiszen még anyagi fedezetet is kapott támogatásként. Valóban nagyon nagy szükség van rá, egy olyanra aki valóban bemutatta 2022-ben, hogy többet vitt, mint hozott.
Ami meg az "árnyékkormányt, mint pótcselekvést illeti"- te még pótcselekvést sem csinálsz, hacsak az ellenzéki oldal tudatos lejáratása nem az részedről. Remélem a "korrupció" kék szalagját már nem hordod- mert látszatra sem vagy tisztességes.Azoknak volt igaza, akik kezdettől azt mondták rád: orbán2,0.
Nyírfa
@Sámannus: 10.39

Hát, közjogi értelemben, lehet, hogy a fideszesek között is van államférfi, de, hogy szellemi-erkölcsi vonatkozásban nincs, az egészen biztos.
Sámannus
@kereső: Elnézést, de meg kell öt védenem. Ha sikerül a pártalapítás jobbak leznek a mai ellenzék esélyei is, amennyiben kellő agresszivitással veti magát a fideszre. Ez lett volna a jobbik szerepe, de el szalasztotta a kampányolását vidéken. Ha pártot alapít le kellett volna mondani a külföldiek támogatásáról. Ráadásul nem csak a fideszes szavazóknak jelent alternatívát, hanem a mihazánkénak is. Nem szabad elfelejteni, hogy a jelenlegi ellenzék nem tudott mit kezdeni a vidéki lakosság érdekképviseletével, kitagadták őket minden tüntetésen és ma sem változik a helyzet. Álszent az a kárdés is, hogy van-e értelme egy újabb párt alapításának. Ha a fideszt nem tekintem a magyar demokrácia pártjának, egy válasz marad a kérdésre, igen, nagyon nagy szükség van rá!
A kék szalagot ma is viseli, és szerintem ő tudja hitelesen megszólítani a vidékieket egyedül. Ő a garanciája, hogy a vidéki magyarországra a rendszerváltás óta először felemelkedést hoz. Azt hiszem az összes ellenzéki, és kormány párt ezt a lehetőséget eljátszotta.
kereső
@Sámannus: Ellent kell mondjak. Vidéken Jakab és Dobrev kampányolt az előválasztáskor is, és azután is, amikor MZP engedte a kampányolást a pártoknak. Pesterzsébet nem vidék, ha nem haragszol- és többi pesti kerület sem. Na, még esetleg elment Budaörsre. És mond csak ez a nagyszerú fickó, ahelyett, hogy hozta volna 2022-ben a "közönyösöket', a fideSS-től lemorzsolódókat , hány ellenzéki szavazót is riasztott el amúgy? 800 ezret? Akiknek egy része leszavazott a tihazátokra, egy része a mégis inkább a fideSS-re, a többség meg otthon maradt. Ezek tények, még akkor is , ha vitatod.
Várod az új pártot, az új arcokat a politikába- ott van a Momentum. Fiatalok, új arcok, jó fejek-és kimondottan jobb oldaliak, némi liberális beütéssel. (igaz, hogy az alom- ahonnan jöttek az a fideSS-es szülői ház). Mégsem csatlakoztatok hozzájuk.
Hagytátok, hogy MZP megpuccsolja Jakabot- a maga jobbközép, nem szenteskedő(nem vallási bigott és demagóg) politikájával- mert az első puccsa az az előválasztáskor történt. Gyakran van olyan érzésem, hogy ti nem az erdőt nem látjátok a fáktól, hanem már a fát sem. Mond meg őszintén, a tények ismeretében mi szükség van egy újabb 3-5 fős pártocskára???
kereső
@Sámannus: Még egy kérdés: mi az oka annak, hogy 2021 ósze óta nem alakult meg az új párt? Hiszen még csak a nulláról sem kellett volna kezdenie anyagilag. Nem sikerült betagozni a volt jobbikosokat, akik úgy túnik, hogy egyre többen csatlakoznak Jakab mozgalmához az MMM helyett?? És ne mond, hogy nincs sajtója MZP-nek, hiszen minden rezzenéséről tudunk a sajtóból. A kék (eredetileg a prosztata beteg férfiak hordták) szalagot meg el kell felejtenie- mert "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani"- ő meg ezen a téren is elveszitette a "szüzességét"- és nem karaktergyilkosság által, hanem a valóságban is.
magyar1
Aki a gyerekeket veri takarodjon már legalább a közéletből! Van pofája még nyilvánosan is elismerni?
Még ilyet, hogy úgy üsse a gyereket, hogy ne látszódjon meg rajta!!!? Ilyen tetves könyv is van???
Mi lesz a gyerekből, egy idegbeteg, arrogáns lelkibeteg.
Sámannus
Én sem látok bele jobban mint te,de néhány akadálya volt a párttá alakulásnak. Elősször is a választás előtti készülődésben nem voltak meg ezek a feltételek, inkább valamelyik frakciót választotta volna. A választás után a párttá alakulás jogi tisztaságát kellett megalapozni, hogy az egyesületen belül tisztázzák az átalakítás feltételeit.Nem az MMM lesz párttá. hanem az MMM ad pártot, tehát az MMM fennmarad. Legalábbis így tudják a választási bevételekkel kapcsolatos pénzügyi hátteret tisztázni, és a bevételeket a választásokon induló párt számára elérhetővé tenni. A jó szervezés lehet egyedül az eredményes munka feltétele. Mi naív lelkek ezt hétköznapi módon egyszerűbbnek látjuk. Tudomásul kell vennünk, hogy nem forradalmat csinálunk a törvényhez igazodunk, hogy ne okozzunk megütközést.
verőce21
MZP csak egy Európai Parlament-i helyet szeretne megszerezni, ennyi a DS parancsa számára...!

Felülről, egy nemzetek feletti testületből rombolni mindent, ami "európai érték"...!
Sámannus
@kereső: "Mond meg őszintén, a tények ismeretében mi szükség van egy újabb 3-5 fős pártocskára???"
Csak szólok, hogy kb száz fölött van a pártok száma. Mi a baj ezzel? Bárki felszólíthatja a fidesz szavazóit, hogy rászavazzonak. Ahogyan a kétfarkúak sem álltak félre senkinek, az MMM is megszólíthatja választókat az egész palettán. A választóknak és a pártoknak is el kell ezt fogadni. Kb egy évig meditálhat mindenki mit tett eddig jól vagy rosszul. Annyit azért megsúgok, hogy használjon mindenki olyan fülvédőt ami kiszűri az orosz-fidesz propagabdát, mert bőségesen lesz benne részünk.
Sámannus
@verőce21: Amihez csak muszkamuzsik fityesznek van joga.
verőce21
@Sámannus: Az Európai Parlamentet lerombolni nem kell félnetek jó lesz!
verőce21
@KisTehen: Ehhez azonban kell még egy-két lökés...!
Ez a Fidesz előtt álló nagy feladat...!
verőce21
@KisTehen: 2024-ben még nem lesz olyan egyszerű...!
Ehhez kellenének támogató országok, régiós hegemónia, sok-sok Európát féltő párt...!
kereső
@Sámannus: Nincs vele bajom, egy normális demokratikus országban. Most az a bajom vele, hogy amig a fideSS egységet és stabilitást mutat fel az országnak,és csakis kizárólagos kormányzóképességet kommunikál, addig ezek a 100 fős pártok százfélét, miközben ilyen válság helyzetben meg főleg az emberek a stabilitásba kapaszkodnak megrendült helyzetük miatt.
Sámannus
@verőce21: Antall óta tudjuk, hogy magyarok ehhez mindenkitől jobban értenek. Így volt ez a KGST-vel is. De mig az megvolt egy tanácskozás alatt ezt már nehezebb dió lesz feltörni, mert az unió nem a háborúra alakult, hanem kizárólag az együttműködésre. Ez bassza kizárólag az oroszok csőrét és a fideszmaffia érdekét. Jól van leülhetsz! A háborús bűnös mehet követ fejteni valahová a csüngőhasú is megérdemli Csillagot Szegeden.
csak úgy....
@verőce21: látom, megint fölkeresett a drogfutár!
szegény hazám
@Maccska: Én nem engedélyezek senkinek semmit, soha nem is állt szándékomban ilyen uralkodói atitűd. Ha figyelmesen olvasnál, és értenéd, hogy mit olvasol, akkor feltűnhetett volna azzal kezdem, hogy teszek egy megállapítást. Az pedig nem engedély. Az egy vélemény, ami nem kötelez senkit semmire, nem biztat, nem ellenez, nem támad, nem bánt, csupán létezik.
FLETÓ
Hajrá, Péter! Úgy az oldalkocsis motorból menni is fog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.