Magyarország az ukrán nép barátja – mondta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán Kijevben a budapesti önkormányzat portáljának tudósítása szerint.

A magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal, és nem őszinte – Karácsony Gergely Kijevből üzent
Kép: Facebook/Karácsony Gergely 

Az enbudapestem.hu közölte, hogy Vitalij Klicsko ukrán főpolgármester meghívására Ukrajnába látogattak a Szabad Városok Szövetségének tagjai:

Karácsony Gergely Budapest, Matús Vallo Pozsony, Rafal Trzaskowski Varsó és Zdenek Hrib Prága főpolgármestere.

A tervezett program szerint a főpolgármesterek magas rangú ukrán tisztviselőkkel, Bucsa város polgármesterével és vezető uniós diplomatákkal is találkoznak.

A cikk a kijevi látogatás céljának nevezte annak áttekintését, hogy a szövetség fővárosai milyen infrastrukturális és humanitárius segítséget tudnak nyújtani az orosz háborús agressziótól szenvedő Kijev városának és az ukrán főváros polgárainak.

A tudósítás szerint Vitalij Klicsko a tanácskozáson arról beszélt, hogy Kijevben 150 ember, köztük négy gyerek halt meg és hatszáz épület vált romhalmazzá, egyúttal terrorizmusnak és népirtásnak minősítette a fegyveres konfliktust, mondván, a háborúban vannak szabályok, Ukrajnában viszont idősek, gyerekek halnak meg. Vitalij Klicsko felidézte továbbá, hogy néhány hete a fővárosban teljes áramszünet volt, majd megköszönte a Kijevnek küldött generátorokat, buszokat, és "minden segítséget".

Az enbudapestem.hu beszámolója szerint Vitalij Klicsko úgy fogalmazott, hogy "embereink, polgáraink élete nemcsak a mi, hanem az önök kezében is van", azt is jelezve, hogy Ukrajnában 3,6 millió ember kénytelen volt elhagyni lakhelyét, hogy az országon belül találjon biztonságos menedéket. Egyúttal utalt arra, hogy mínusz 10-30 fokos hideg várható és városa segítség nélkül nem tudja túlélni a helyzetet.

A tudósítás szerint a kijevi főpolgármester Rafal Trzaskowski kérdésére kifejtette, hogy a számukra biztosított "pénz és a támogatás nagyon fontos", egyúttal jelezte, hogy mentő- és tűzoltóautókra, valamint transzformátorokra van szükségük.

Zdenek Hrib, Prága főpolgármestere ugyancsak népirtásnak és terrorizmusnak nevezte "az orosz hadsereg harcát az ukrán civilek ellen" – olvasható az összeállításban.

A cikk szerint Karácsony Gergely arról beszélt, hogy Magyarország az ukrán nép barátja.

Tudjuk, hogy a magyar kormány nem őszinte a háborúval kapcsolatban. De tudjuk azt is, hogy a budapestiek értik, mi történik Ukrajnában. Tudjuk, hogy önök egy szabad világért harcolnak

- fogalmazott a budapesti főpolgármester az enbudapestem.hu tudósítása szerint.

Budapest főpolgármestere a tanácskozás után azt mondta: "ne felejtsék el, a magyar nép nem azonos a magyar kormánnyal". Azt hangoztatta: "tudjuk, hogy a magyar kormány nem őszinte a háborúval kapcsolatban".

De a magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal. Rengeteg magyar, a budapestiek többsége pontosan érti, mi történik Ukrajnában. Tudjuk, hogy önök egy szabad világért harcolnak az orosz agresszor ellen. Mi Ukrajna mellett állunk, Budapest szabad és szolidáris város" – mondta Karácsony Gergely, aki a "sokmillió magyar üzenetét tolmácsolta az ukránoknak, miszerint tartsanak ki

- olvasható a cikkben.

Tudjuk: ez a harc nem csak Ukrajna és Oroszország harca, ez a harc a jó és a gonosz harca. És csak a jók győzhetnek

- fogalmazott Karácsony Gergely az önkormányzati portál beszámolója alapján.

Forrás: MTI

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
@Shikari: A terrorista putyint orbán támogatja, nem Geri.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Remek kiállás a magyarok valóban hős ukrán nép oldalán állnak.
Törölt Nick
@Shikari: A terrorista putyint orbán támogatja, nem Geri.
Libbantölő
A kurva anyádat te szopadék karigecipondró! Te inkább Budapest és a Magyarok oldalán álljál! Az nektek sose ment te hazaáruló csótánydög!
vacsi
Karácsony meg egy mocsok áruló! A magyar nép elárulója! Engem nagyon is érdekelne, hogy az anyja mit szól ehhez az ukrán puszizkodáshoz?!
izéke
@Shikari: na mi a bajod kicsi fiú? Talán kiskorodban a doktorbácsi megvágta a kukidat és most mindenkire haragszol? Ti még a saját főnökötöknek sem hisztek,hisz elismerték orbánék nemegyszer,hogy oroszország az agresszor.
emerencia
Amit a magyarokról mondott Kijevben Karácsony az rendben van, hiszen a magyarok zöme tudja, hogy ebben a háborúban ki az agresszor. Azt nem értem, hogy itthon az előválasztáson miért hekkelte meg KG a választók akaratát mellyel tudatosan segítette a magyar oroszbarát diktátor kétharmados vagyis lényegében korlátlan hatalmát. Hiteltelen Orbán bírálata KG szájából annak ellenére, hogy igaza van.
Pálinkás Pál
@Shikari: hol vagy te " szabad magyar " ,te büdös román cigány?...ocska parazita szarok vagytok...
Pálinkás Pál
@Shikari: én nem társalgok veled moszkovita barom..tényeket közlök rólad...
r2d2
Geli! Finom volt a kijivi csirkemell?
Dr. Proktor
@Shikari: Ülj le fiam és maradj csendben!
Így nem veszik észre hogy retardált vagy...
Aki Én
@TASzSz: ...egy biztos. Budapest népesebb, mint a fidesz-tábor.
TASzSz
@Aki Én: Mégse ment el a LIBERNYÁKOK fele szavazni! Otthon ül a panelproli, a nagy fotelforradalmár! Kritizálni azt tud, de semmirevaló! Mozduljon meg! Ja, hogy kire szavazzon?! Az már más kérdés: nincs baloldali épkézláb jelölt!
Eladott Ország
@r2d2: ma, 07:00 ☻ " A záhonyi állomásfőnök jelenti a közlekedési miniszterenk. A Szovjetúnióba kiment 145 vagyon liszt, 250 vagon gyömölcs, 135 vagon baromfi és sertéshús, 200 vagon cukor. Kérdezi a miniszter, és mi jött be? Válasz a Mojszejev együttes. A teljes történet, hátha valaki nem ismeri:
Történt, hogy a Párt Központi Bizottsága meglátogatta a záhonyi újonnan átépített és később is állandóan bővített hatalmas „átrakó” pályaudvart, mely az orosz-magyar külkereskedelem dicsőséges bástyája, sőt fellegvára volt akkoriban, hiszen külkereskedelmünk 90 százaléka itt bonyolódott. (A gyengébbek kedvéért Záhony akkor a Szovjetunióval érintkező határunk legnagyobb városa volt.)
Nézegetik a magas elvtársak a könyvelést és látják hogy azon a héten kiment a határállomáson 1000 vagon búza, 500 vagon alma, 100 tartálykocsi bor, 1000 vagon timföld, 50 vagon ablak, stb, bejött: 10 vagon vodka, 5 vagon WC deszka, 10 vagon hal..

Megcsóválja a fejét a főelvtárs, ez nem lesz így jó, javítani kell az adminisztráción.

— Nem tudna a behozott oldalra is valamit beírni az elvtárs? Már csak, hogy az egyenleg jobban nézzen ki.- fordult a főelvtársa az állomásfőnökhöz.

Az megvakarja a fejét, aztán bólint:

— Majd intézkedem párttitkár elvtárs.

Egy hónap múlva megint arra jár a főelvtárs és bemegy ellenőrizni a változást a könyvelésben.

Látja, hogy azon a héten kiment a határállomáson 2000 vagon kukorica, 20 vagon dinnye, 500 vagon cement, 10 vagon gép, stb, bejött: 10 vagon vodka, 5 vagon palatábla,10 vagon hal és 1200 vagon szocska.

— Na ez nagyszerű! — dicséri meg az állomásfőnököt és elégedetten elmennek vacsorázni.

Az étteremben maga mellé ülteti a főelvtárs az állomásfőnököt és csendesen megkérdezi tőle:

— Árulja már el az elvtárs, mi az a szocska, amiből 1200 vagon érkezett a Szovjetunióból?

A derék állomásfőnök hamiskásan kacsint majd odasúgja:

— Hát lófa... "
Németh István
@Dr. Proktor: @Aki Én@TASzSz: > a lényeg, hogy ezzel ez a fúlllll hülye barom tökletesen beigazolta, hogy egy gerinctelen valami szar-kukac képződmény! Ha a moslék csoport bármelyike akivel fényképezgetett és természetesen a slepp, akik a benszülött nép gyilkosai, terrorista, nacionalista náci gazemberek még minimális hitelt is adnak a szavainak, ráadásúl még "kijevi csírkével" is megetetik - mit fognak, kérni illetve követelni - mert kérni nem tudnak - ettől a hülyétől >> amit egyébként fel sem tud fogni, nem is ért meg és azzal együtt a hazaárulás tényét valósítja meg magas fokon!!! (kijevi csirke alatt értsd a korrumpáló eszközt!)
De bízzunk a jövőben > az usa-nató elmegy a bús picsába Európából, az Eu. vezetése megy a háborús bűnösök börtönébe!
Csizmás Kond
" Tudjuk: ez a harc nem csak Ukrajna és Oroszország harca, ez a harc a jó és a gonosz harca. És csak a jók győzhetnek"
Na ez valamennyire őszinte volt, viszont a jó és a rossz nem az ukrán vagy az orosz hanem a kapzsi, hataloméhes amerikai vezetés és az átvert ukrán bohóc. Amerika gazdasági hatalmát az amerikai zsidóhatalmasságok teszik ki, akiknek kellett volna az orosz gáz és olaj európai sarca, és a megvalósításhoz épp egy magukhoz hasonló mindenre kapható telhetetlen sehonnait ültettek a nyomor tronjára.
Eladott Ország
@Shikari: Orosz qrvák ahogy elképzeled, orosz kurvák valójában. Ha a felső képen szereplők nemiszerve el van takarva, akkor az alsóknál is a szájukra kellett volna a felirat! uploads.disquscdn.com/images/bb25c5de70e59be6b15833d155314edfcfa7b0fa4616f8a41363ac18d809d474.jpg?w=800&h=800
Orbánnak és bandájának/szektájának, nincs helye Európában!
Orbán: ugye mi jóbarátok vagyunk...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275133737_2471317522999530_7618901221196603199_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=6B3f1bo8vvMAX9Z040N&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDJ73iTDCJsZ2RbJTzF3qxQuAw3hQdoBK1I7275uxSCOQ&oe=63C3E524
csak úgy....
@Csizmás Kond: azt tudod,hogy magyarországon a butaság és hiszékenység egy komoly népbetegség?!
Németh István
És még annyit >> hogy a geci-kari-geri-taszi NEM EGYENLÓ BUDAPESTTEL, és nagyon nem mérleg képes a MAGYARORSZÁGGAL! Egy abszolút senki, egy nimand, barom, hülye, aki és akik ezt nen vennék figyelembe és nem tudnák azok mind >> aljas, moslék, népírtó, terrorista, háborús bűnös nacinalista álarcba burkolt gazaemberek!
A lényeg > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése húzzon a háborús bűnösök börtönébe!
Jozefina
Karácsonynak sajnos mindenben igaza van, amit mondott!!!??
Terminátor
@Shikari: Tik szolgsik (illiberálok), soha se voltatok szabadok.
A szabadok a libsik, ne felejtsd el!
Aki Én
@TASzSz: Mi az, hogy a libernyákok nem mentek, meg a baloldalon nincs épkézláb jelölt?
Már itt kiderül, mennyire buták vagytok.
Aki nem nyalja be a korrupt, hazug, ex-komcsi kormányt, az libernyák, meg balos?
Meglepődnél ha tudnád, mennyi igazi jobbos rühelli orbánt és csürhéjét.
Egy biztos, az emberek túlnyomó többsége nem orbánista.
Hogy az ellenzék egy szarkupac, az meg tény.
Dr. Proktor
@Németh István: Hülyeség : Németh István a neved...
Ember nem lehet ilyen sötét, csak egy humanoid troll!
Namely
"A magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal, és nem őszinte – Karácsony Gergely Kijevből üzent "
Erről nekem Puzsér Róbert Karigerivel kapcsolatos megjegyzése jutott eszembe, aki ugye elég régóta ismeri Karácsony Gergelyt személyesen, együtt járt vele suliba:
"régóta ismerem őt, és még nem sikerült igazmondáson kapnom"
:DDD
Baker
@KisTehen: Néha hallgasd Orbánt! Na, ő a legnagyobb mesemondó. Elég a dakota mondásaira gondolnod :P
Csizmás Kond
@Terminátor: Mit tudsz te a szabadságról ?...szerinted mi az ?...ki mondhatja magáról hogy szabad ?
Baker
@KisTehen: Orbán biztosan hisz benne.
TASzSz
@sgl: Nem mentél? Akkor 3000 Ft büntetés járt, aki távol maradt!
TASzSz
@Aki Én: Akkor nyerjetek! Nagyon várom! 2030? 2034? Meddig várjak??? Az okos ember dönt! A buta otthon marad!!!
Aki Én
@Namely: Miért is?
A magyar kormány egyenlő Magyarországgal?
Néro2
Egy őszinte ember azért volt amikor még kormány is volt nem csak rablók hada ,valami Gyucsányinak hívják. Fityma orkok azóta nem is szeretik az őszinteséget.
De hát nem is emberek.
Lények.
Edgár öltönyben.
A tejútrendszeren túlról.
Németh István
@Maccska: na azért a geci-kari-geri-faszít, ne degradáljuk, meg a többi moslékot! Még megsértődnek és elhúznak a soros apához!
De a lényeg nem felejtős!>> uas-nató takarodjon Európából, az Egész Eu. vezetés a háborús bűnösök börtönébe!
Németh István
Na most az a gondom, hogy ez a balfasz, főhülye szemét génkezelt; kari-geri geci-faszi miként mer nyilatkozni egyetlen egy magyarnak a képviseletében - ugyanis ő maga is nem magyar, - moslék zsidó söpredék - a többiek mármint mi nem bíztukmeg a képviseletünkkel! Az, hogy egy réteg megválasztotta óriási csalással az nem jelenti azt, hogy egyrészt a fővárost, másrészt a magyar hont képviseli!
De a lényeg > Az usa-nató takaraodjon Európából, az eu. vezetése, húzzon a sitire!
Németh István
@KisTehen: igen miként kiadta a parancsot 2006-ban TŰZ A TÜNTETŐKRE > betartották! Oszt a hülyéje - mint nagyon kokos-aljas gazember, még a felelősséget, a balhét is mással vitette el! Ez valóban egy igazmondó görény! Ezt hegyezni kell!
De a lényeg > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése húzzon el a sitire!
archive
Erre a hírre hogy összegyűltek a fideszfanok.. miért nem a 15 %-os nyugdíjemeléshez írtok véleményt? Ott nem látom hogy ennyire nyüzsögnétek.
Németh István
@KisTehen: Na azon röhögök, hogy valóban elmegy a sajtóhiba irányában az un. helyesírás! A mellettes betük kerülnek be hibaként - most már többedszer figyelem meg ezt a jelenséget. Ugyan is a leellenőrzött szöveg elviekben hiba nélküli volt! Viszont a lényeget hiszem, hogy mindenki megérti! Tehát a helyesírásnak, akik ezt kifogásolják ebben a nagy észosztásban valójában semmiféle szerepe nincs! Annál is inkább mert ez nem a kunfalvi ágnes féle plakát szöveg! Az általam írtaknak értelme van! He-he-he!
A lényeg; az usa-nátó húzzon el a francba Európából>az Eu. vezetése meg takarodjon a sittre!
Németh István
He-he-he most hallom, ha MAGYAR határt lép a kari-geri-geci-faszi génkezelt hülyepöcs>> máris viszok a zárt osztályra, mint köz és önveszélyes bamot!
Na végre, hogy van előrelépés ez ügyben is!
a legfontosabb >> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése húzzon a börtönbe!
Dr. Proktor
@Németh István: Elgurult a gyógyszered? Nézd meg a priccs alatt...
ómió
A magyar kormány "csak" a többséggel egyenlő! A bolsi tetübanda meg a felforgatókkal!
Németh István
@Dr. Proktor: amit leírtam mindezen szemét megjegyzésed ellenére igaz! Ennyi!!!
@sgl: az hogy a tetű állat > kari-geri-geci -faszi mit mondott, mit nem, azt úgy tudom elképzelni, inta makimajmot az étteremben! Ez egy mindeféle szemponból igen hülye ember-féle, ráadásul a jellemében egy beszari fasz, vita képtelen, gerinctelen, hernyó! Wt az intefrációdi kijelentése meg talán a kíséretében jelenlévők egyik értelmesebb fazontl származó a méda felé leadott információ! Ennyi !!!
És higgyétek el a lényeg, hogy az usa-nato takarodjon ki Európából, és a moslék Eu.vezetés húzzon el a börtönbe!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 05:04 ☻
-Uram, ez a hely a fogyatékkal élőknek van fenntartva.
- fideszes vagyok.
- Oh bocsánat nem tudtam. Szép napot.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27067548_1916860095296332_9062292989650547226_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cFqCuAC12VoAX9YU9ak&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBascCceV62YNjJduddEgT_34yLjt_AFBhqGYJpgXFztw&oe=63E78F60
Volt valaha a család történetében pszichiátria eset? Hát őszintén szólva van egy nagybátyám, aki még mindig fideszes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27540323_144913586312726_4704559291183056511_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ht0YQvTgl7MAX-d8zya&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCEyPsNfUwbdHlYGWAWCVk_tIOA128fI_XCyBri21MZfA&oe=63E79CAB
És kihez fordultak bizonyítokokért. Az Amnesty' hivatalba. Az Amnesty' hivatalba vótunk’ a Gyuri úrhoz. Oda mentünk segítségre. A Soros hivatalhoz... Ilyenek a fideszesek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279549452_536188924794733_5186715515561920314_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=BwPt9-FSvHMAX_m3xoR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB5LOHBzUMsDyGUkLpV8Vfp3PfikjKTrsM1fJ4fLfKFSQ&oe=63C53F19
Ezt mondta az ispán úr a Jenő, hogy "Karigeri mára a terrorizmus támogatója lett." ...orvos látott már, te idióta barom!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/295863908_2226954650803335_180460847340853462_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mLbdaLT8a-4AX_WZYwQ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD4Q8MjGaz1n4A_FMLZJkfhEB0enx5TyhSS9V8iAIZraA&oe=63C503B1
Terminátor
@Csizmás Kond 9:50 Igazad van! Semmit sem tudok a szabadságról!
Születésem óta álmodoztam róla, de nem sikerült megtapasztalnom.
A kommunistákat kaptam a születésemkor, szabadság nem volt.
Jött a gengszterváltás, ismét reménykedtem, felvillant a szabadság.
Majd ismét jöttek a kommunisták leszármazottjai, s az álmaim szerte foszlottak.
Kérdéseidet tedd fel egy pszichológusnak, tán ő meg tudja fogalmazni.
Én nem tudom megfogalmazni, csak érezni tudom!
Ami itt van magyarországon, az már csak egy autokrata hatalom által kreált oligarcha osztály szabadsága.

Mit tudsz te a szabadságról ?...szerinted mi az ?...ki mondhatja magáról hogy szabad ?
thumb_up1 replyVálasz
Eladott Ország
@ómió: ma, 14:33 ☻ 54,13% (3 060 706) fő fidesz szavazóból lett kétharmad a fidesz matematika szerint, mert a "többiek" azóta elköltöztek...
uploads.disquscdn.com/images/ed48ab5c2e469065f832870ee6ee9a44f476103ef1fb3daafd1c3b0cf7868c8d.gif?w=800&h=454
Matematikus ön? Vagy miből számolta ki?
media.tenor.com/CnHrUR_-4zgAAAAC/matematikus-mib%C5%91l.gif
ómió
@Eladott Ország: Nem "fidesz matematikáról" van szó, csupán a választási törvényről! Mindössze azok szavazata számíthat, a törvényileg már 90. óta rögzített határok szerint, akik méltóztattak szavazni! Nem olyan bonyolult ez!
Németh István
Aki ennek az eszetlen, nagyon hülye baromnak -bkari-geri-geci -faszi-nak - az éppen olyannhülye, vele megegyezző esztelen hülye és aljas gazember!
Nagyon nem lehet itt olvasgatnia Don-kanyari eseményről! Ami meglehetősen túl van harsogva! A maga tragédiáján túl nem a visegrádi duna-kanyarba volt a csata >> mi a kurva anyánkat kerestünk ott >> ez nem rémlik fel senkinek?? Csak úgy mondom! - mert a fasiszta német világuralomra törő hitler-moslék, a magyar kormányt utasította a fasiszta megmozduláson való részvételre, hiányos pappírbakanncs és egyéb öltözékkel, fegyverzettel !??? Álljunk le a nagy sajnálkozásról,még akkor is ha az elhalálototta 100 ezres száma súlyos veszteség >> mi kerestük magunknak!
Különben ez is bizonyítja, hogy nem az oroszok(szovjetek) támadtak hanem a moslék németek, mint korábban a franciák ésmint az aljas módon beszívárgó technikával az angolok! Miről beszélünk??
A lényeg > hogy ideje a moslék usa.-nató csapatoknak kivonúlni a 78 éve bitorolt Európából, a gyarmatnak tekintett eurpai-ukrán földről!! És az Eu. veztésének a korrupt szar bandának vagyonilag fillérre elszámolnia, még akkor is ha külföldre mentették ki a vagyonaikat, és mind sittre vágni, mint háborús bűnösöket is!!!
Lepényleső
A nem őszinte,túlzás azokkal szemben akik hazudnak? Hiszen a nem őszinte az talán nem fedi fel a teljes valóságot,
de a hazugok az igazságot és a tényeket is folyamatosan sértik,- azokkal szemben is akik hátán önkényuralmi életüket élik?
paperboy
@Shikari: január 12, 05:04 Ezek szerint a '48-asok és az '56-osok is terroristák voltak, ugye, okoska?
paperboy
@Shikari: Minek? Az egyik fele hazugság, a másik fele mese habbal.
paperboy
@Shikari: Egyet tanultam meg a történelemből: Az emberek semmit nem tanulnak a történelemből. Vegyünk például(,) téged...
paperboy
@Shikari: Ezért lelepleződik le újra és újra a szektavezéred.

Egészen friss hír: Orbán Viktor: "Amilyen a kormányunk, olyan a megítélésünk"
Sztem, nem igazán jó a megítélésünk a "nyugati" világban, kivéve a fasisztoid populistákat, és persze Oroszország, Kína, türk tanács, egyes elmaradott afrikai és dél-amerikai országokat leszámítva.
És most tedd a szívedre a kezed és úgy mond, hogy ez nem igaz...
paperboy
@Shikari: Ja, nem szálltam rád, csak te írsz olyasmiket, amire úgy érzem reagálnom kell.

Természetesen ma is tiszteletét teszi körünkben, Mr. Hyde (a szabadnap átka). De beszéltem a fejével és megmondtam neki, hogy ez az utolsó esély: Ha még egyszer csúnyán beszél, vagy ordenáré módon sérteget másokat, vagy ha egy (üveg) vodkától erős lesz és bátor és megint világok pusztítójaként játssza az eszét, akkor végeztünk örökre!
paperboy
@Shikari: Úgy látom neked is meg van a magad Mr. Hyd-ja. Bár valamiért sosem látom feltűnni nálad Dr. Jekyll-t...
paperboy
@Shikari: Ha nem haragszol meg sem próbálom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.