Közleményt adott ki Szájer József volt európai parlamenti képviselő, amit az Origó tett közzé.

Közleményt adott ki Szájer József
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

2021. augusztus 25-én a Blikk című lap mind nyomtatott, mind online változatban cikket és engedélyem nélkül készített fotókat, hamis állításokat közölt rólam és ezzel véleményem szerint megsértette a személyiségi jogaimat és a magánélethez való jogomat. A nyilvánosságot tájékoztattam, hogy jogi eljárásokat indítok az ügyben

- fogalmazott közleményében Szájer.

Elmondása szerint miután a lap "a róla közölt, magántermészetű fotókat és tartalmakat felszólításra nem távolította el, pert indított és további jogi lépéseket tett".

2021 decemberében megszületett a Fővárosi Törvényszék jogerős ítélete, amely a három engedély nélkül készített kép eltávolítására és szóbeli elégtételre kötelezte a Blikk-et, ennek a lap eleget tett.

Hozzátette: 2022. december 29-én megegyezésre jutott a lappal, hogy "a további jogsértésektől tartózkodik és saját cselekménye miatt sérelemdíjat fizet számomra".

Erre tekintettel a személyiségi jogaim megsértése miatt indítható keresettől vele szemben lemondok. Magyarországon a magánszféra sértetlensége mindenkit megillet.

2020 decemberében robbant a botrány, hogy az egykori fideszes európai parlamenti képviselő, Szájer József is jelen volt azon az meleg szex-orgián, amelyen a kijárási korlátozások megszegése miatt rajtaütött a rendőrség Brüsszelben. Szájer az ereszcsatornán lemászva kísérelte meg a szökést, azonban a rendőrök elfogták, táskájában pedig drogot is találtak. Az eset után nem sokkal minden posztjáról lemondott, és a Fideszből is kilépett. 

Forrás: Origo

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@jesz: Csak ""melegen"" tartja a dolgot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Rózsi, Rózsi, mi bajod,
Mér' kell neked szólni?...
lusta
Nem és nem értem. Az erezcsatornás és az ahhoz kapcsolódó eseményről van szó?
Baker
És?!
Ki nem szarja le, mit közöl ez a szervilis, kèpmutató pöcs?
jáger laszló
Józsi
Készül-e már az új laptörvény ,mert ez már elavult!!
Folyton módosításokra szorul és már az államformánk is bizonytalan...
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
Az a baj, hogy most megszólalt..ha nehezen is, de kezdett elülni a körülötte keletkezett porfelhő, már a faszt sem érdekelte ki volt, mi volt, erre tessék...
Biztosan nagyon unatkozhat a vidéki magányában, erre elkezdi fújni a kihűlőfélben lévő parazsat? Csak nehogy megégesse magát megint...
namihami
@jesz: Csak ""melegen"" tartja a dolgot!
VASTAGBŐR
Nincs egykét extasy tablettád Józsikám ?
Nekem nem sex kell :D

Nade a viccet félretéve ..
40 millás végkielégításből kijön, hogy bepereld a titkos szolgálatokat is ..
Ne hagyd magad xD
Yoda69
Szajjer Jozska amikor meleg szexparti megtortent kozszereplo volt. Mint olyan nyelnie kell, amikor kiderulnek beteg szenvedelyei. Senki sem tartott pisztoly a halantekahoz, hogy buzibulikba jarjon.
rokker33
Buzi jóska neked már nincs semmihez jogod max kussban lenni! Amit műveltél az felháborító gusztustalan és erkölcstelen! Az volt a minimum hogy eltakarodtál a közéletből te csicska féreg..
Terminátor
@rokker33: Te sem tudsz aludni!
Az első mondat nélkül egyetértek, így hajnal táján!
dr. prédikátor
TE KIS CSATORNABŰVÖLŐ DROGOS BUZI K U S S !!!
Dr. Proktor
Mi az a gyanús, két opálos pötty a bajuszán?
Alfa
igen...világosan látszik,hogy a narkós pedofil keresztényorgiás fidesz-ner szekta tagjai milyen becsületes tiszta heterók... a legnagyobb bizonyíték erre a fő ideológusuk..szájer józsi néni
jáger laszló
Józsi most készül kiadni valami meleg enciklikát ,mielőtt az alaptörvényt újraírná!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
Jobban járt volna, ha nem szólal meg...
szép új világ
Láttátok már közelről a feleségét - Handó Tündét? Így már érthető, hogy Józsi rákapott a makkra...
sokanvagyunk
(Ha netántán perelni lenne kedve ezért, javaslom neki a Google-t.)

Szájer, az alkotmányos hálószoba-paparazzo - NemGogol (blog.hu)

„Tekintve, hogy Szájer József mindennapi életünk legmeghatározóbb alapját, a törvények legfőbb jogforrását, az Alaptörvényt írta, ő Magyarország első számú közszereplője: nála jobban senki nem befolyásolja és befolyásolta mások életét. Amennyiben minden betűjét átírnák valaha az Alaptörvénynek, annak már eddig is 10 éves joghatálya már milliók életében akár végleges következménnyel járt.“
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: Hozzátenném még, attól hogy ő mindig is közszereplő marad, személyiségi jogai attól még mindig lesznek.
ómió
Pedig az efftársak, amúgy, a "meleg alfajt" rendszeresen "prájdolni" szokták!
surdilloFUJT
@ómió: ...vastag bőr van a pofátokon,hogy ezt az ország szégyenét még véditek is!!!Ja persze ti szellemi toprongyai a fidessnek erre lettetek beidomitva a beltenyészetben!!!
ómió
@surdilloFUJT: Az "ország szégyenét", a buzikat mi védenénk!? Ébresztő, bolsiék mentálidiótája!? Nem a brüsszeli efftársaitok védik őket, esetleg, amikor azzal támadnak bennünket, hogy mi nem engedjük be a buziképzést az iskoláinkba, óvodáinkba!? Nem ti, tetvesbolsik "büszkélkedtek velük", szóval, "prájdoljátok őket", amikor eminenseitek a "felvonulásukon" szolidárisan köztük riszálnak!? Az aljabolsi szarkupac egótok immár "úgy van betájolva", hogy mindezt a másikra kell hazudnotok?
csak úgy....
@ómió: neked már jobbulást sem érdemes kívánni!
surdilloFUJT
@ómió: Dugjátok meg,ha van gusztusotok,ezt a szarjancsit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.