Ismét támadás érte Magyarországot, legalábbis erre enged következtetni Bayer Zsolt fideszes publicista írása, amelyben elküldi a kurva anyjába a szlovák külügyminisztert.

Bayer Zsolt miniszternek szólt be: "Megy, ahova való: a k***a anyjába"
Fotó: Hír TV/Bayer Show

Mint arról beszámoltunk, Rastislav Káčer nem kér bocsánatot Magyarországtól korábbi kijelentése miatt, amelyben aggodalmát osztotta meg, hogy orosz győzelem esetén elképzelhető, hogy Magyarország területi követelésekkel fenyegetné Szlovákiát.

Bayer Zsolt – szokásához híven – igen vehemensen reagált a szlovák politikus csökönyösségére. Blogján úgy fogalmaz,

ha a szlovák k.miniszter bocsánatot kérne, nehezebb helyzetben lennénk. Hiszen belátni hibáinkat, tévedéseinket, bűneinket, s azokért bocsánatot kérni: emberi dolog.

De mivel Káčer ezt nem teszi meg, Bayer szerint így lesz kristálytiszta, mi is ő valójában.

Ő korunk hőse. Éppen olyan és éppen az, mint a többi. Mint például, amelyik egyik nap közölte, a magyar titkosszolgálatok együttműködnek az oroszokkal, másnap meg, hogy “pontatlanul fogalmazott”. Ja. Tényleg. Pontatlanul. Mint a szlovák k.miniszter.

De semmi baj. Hamarosan választások lesznek odaát. És a szlovák k.miniszter is megy, ahova való: a kurva anyjába

- sózott oda a szomszédos ország politikusának Bayer Zsolt.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
BAJER!!!TE KIS NYILAS IVADÉK, TE IS ELMEHET A BUZI KURVA ANYÁDBA!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
látom magam előtt a megszólított minisztert, amint olvassa Bayer iránymutatását...karikás szemek, álmatlan éjszakák, csatakos pizsama...
izéke
Érdekes,én is pont ugyanezt gondoltam csak bayerzsótis változatban... orbán leribancarcúzására nem is reagált ez a nemzeti féreg vagy csak én maradtam le?
balos
@izéke: El volt foglalva az anyja "elszámoltatásával"!Csökkent a bevétele a drosztón!
dr. prédikátor
BAJER!!!TE KIS NYILAS IVADÉK, TE IS ELMEHET A BUZI KURVA ANYÁDBA!!!
justhpeter
Bayer a fideSS szintje. Ez a pribék a Nemzethy Nemesség szószólója. Szeretne a söpredék legaljáról felemelkedni, de a társai rendszerint visszalökik ahová való.
nemkati
Ideje lenne külügyérnek kinevezni ezt a tehetséges embert. Kár lenne veszni hagyni ilyen kimagasló diplomáciai érzéket.
ágimami
Mehetsz utána zsótika!!! Ilyen egy fideszes publicista stílusa!!! GRATULÁLOK, CSAK ÍGY TOVÁBB!!! UTÁNOZHATATLAN!!!:DDD
ágimami
@Maccska: Buta ám a te agyad!!!Ez az én véleményem és ENNYI!!!
Sámannus
Jól alakul a Visegrádi egyekprogramja. Nemrég harcostársak, ma ellenségek lettünk. Mindezt úgy, hogy a békét vágyjuk, közben máglyán ég múltunk, és jövönk. Mi az anyjának retkes picháját akar ez a nyomorék agyhalott buzavirág?
simmering73
@Maccska: Nagy a pofád bozgor. Szombat van, nem lehet azt mondani, hogy takarodj dolgozni. Na majd hétfőn.
Alfa
te hülye paraszt keresztény-fasiszta-kommunista bérenc bayer add le a szlovák rendszámodat , és kerűld Dunaszerdahelyt jobban jársz...mert a Naka rád szál
Béla333
Nahát Zsóóóóti! Hogy lesz így legközelebb szlovák rendszámú autód magyar használatra? Amikor úgy gondolod, hogy kicselezed a magyar adótörvényeket?:

"Lecseréli szlovák rendszámát Bayer Zsolt és "hazahozza" cégét"
"„Elviselhetetlenek az itthoni adók és úgy általában az itthoni körülmények” - indokolta írásában Bayer Zsolt, hogy a cége után fizetett adóival miért a szomszédos szlovák államot gazdagítja, s miért nem a magyart."
hvg.hu/gazdasag/20090828_lecsereli_szlovak_rendszamat_bayer_zsolt
zenebohóc
Csináljatok már diplomatát ebből az emberből, aztán meglátjuk ő hogy bírja a kritikát!
csipetke
Utána kellett néznem,hogy mivel is foglalkozik ez a seggarc bayer, mert az emberek szinte kizárólag a mocskos pofájáról ismerik. Viszont nem meglepő, hallottuk schadl,és völner telefonbeszélgetését is, az se semmi. Úgylátszik ez a fidesz színvonala, bayer csak tartja a szintet. De mit lehet várni egy olyan embertől,aki a várbeli lakását is csalással szerezte,ráadásul a folyamatot elmesélte egy újságírónak is, így derült ki a csalás. Ennek a bayernak kb annyi esze van, amennyi kilátszik a fejéből. Érdekes,hogy orbán csupa idiótát gyűjtött maga köré, ---hülyék közt a féleszű a király alapon---.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 07:49
Igen, Zsoca tud máshogy is írni.
"... az Átlátszónak is nekiugró Bayer Zsolt bátor – de nem vakmerő. Ironikusan ekképp lehetne kommentálni a tényt, hogy a ma Fidesz-párti jobbszélső véleményvezér a nyilvánosság felé nem bizonyult mindig ilyen megingathatatlan narancsos katonának. Az 1993 utáni éveket – amikor a Fidesz piacvezető nagypártból 7-8 százalékos kispárttá esett vissza – a Népszabadságnál, illetve más balliberális orgánumoknál, valamint a szoclib vezetésű közmédiánál (s az akkor induló kereskedelmi csatornák egyikénél) vészelte át. Meg a Lockheed konszern is besegített az egzisztenciális túlélésbe, miközben környezete állandó kölcsönkérőként tartotta számon. A pénzügyi adminisztárció ma sem az erőssége: cégei zömére köztartozás miatt táblázott rá a NAV. Mostanra Bayer visszatalált az övéihez. Leleplezi a bankárokat és a komcsikat – egy volt SZT-tiszt ex-bankár és egy korábbi Postabank VIP-hiteles segítségével."
atlatszo.hu/kozugy/2015/03/04/egy-csokos-gyerek-bayer-zsolt-palyaive/
Nessy
Bayer lovagelvtárs a Szabad Nép korszakában még nem ismerte a mai jobboldali, keresztény fidesz stílust! Se Bencsik elvtárs a Munkásőr szerkesztőjeként. Bájos, amikor bőszen kommunistáznak! Hiába, van érzékük a megfelelő nyalni való talpak megválasztásához! És ma ez a kulturált stílus etalonja!
csak úgy....
@Shikari: és @Maccska: egy és ugyanaz a tudathasadásos faxparaszt! évek óta itt él a propelleren, tibi egy elmebeteg! senkije nincsen,neje elhagyta a két lányt vitte, nem hagyhatta öket egy elmebeteg apára ! most itt tölti a napjait, az elmeállapota akkorát romlott,hogy már a másik énjével is beszélget, mindenkit kioktat gátlástalanúl, tudálékoskodik, ezért természetesen nincsenek barátai ,tibi élöben is egy elviselhetetlen fax!
az utolsó barátnöje a facebookon azzal rúgta ki,hogy tibi egy nárcisztikus ,elviselhetetlen örült! sok mindent hazudozik magáról ,hol pedagógus,hol mérnök vagy vállalkozó, közben szakmunkásképzöt végez és most portás,biztonsági ör!
ezt csak azért mondom el,hogy senki ne érezze sértve magát, ha ez az idióta túllött a célon és aljaskodott, mert azt tud és szokott!
csak úgy....
@Maccska: tibim, rajtad már annyira eluralkodott az elmebaj,hogy már új baromságokat sem tudsz kitalálni,mindíg ugyan az a dedós szöveg! már évekkel ezelött mondtam neked,hogy keress magadnak egy elmeszakértöt mert ez így nincs rendben!
csak úgy....
@Maccska: te nem is "fészbukozol" , az a másik éned a shikari !
csak úgy....
@Maccska: igen,shikariként tanár vagy ,ha elmész macsskába,akkor mérnök!
csak úgy....
@Maccska: kicsit mérsékeld magad mert nem lesz jó vége!
csak úgy....
@Maccska: te mindenkiröl kitalálod,hogy kicsoda és mit csinál,milyen ember , én viszot biztosan tudom rólad cs.tibi laci,hogy te egy elmebeteg!
jáger laszló
Bayer a magyar tanár már a 1 bonyolult mondat szerkezettel kezdi a magyar nyelv oktatását
és pedig nem is 1sz 1.személyben ,hanem 1sz 3,személben jelzős és határozós nyelvi szerkezetben
Javasolnám a tanár ÚRNAk,hogy próbáljon előbb csak egyszerűen 1.sz 1.személyben fogalmazni
Hagyja a jelzős és határozós mondatokat későbbre!!
Mondjuk így
Én 1 hülye vagyok Te ezt L lfogadod
Ö ezt már +tette...
Így tovább
Hátha így szót értünk a külföldi kollégával is és előbbre jutunk a szép magyar nyelv ápolása terén is
Ehhez kívánok sok sikert és jó munkát és egészséget Tisztelettel J.L
egy nem magyar tanár
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: tibim, te sajnos egy mindent kitaláló elmebeteg! ezért is vagy teljesen egyedül , te már totálisan elviselhetetlen!
csak úgy....
@Maccska: ne terelj elmebeteg, én a te "pályafutásodra" vagyok kíváncsi a sok éneddel! ismerjük mi egymást már több mint 15 éve, már akkor sem voltál normális de még elviselhetöbb, ez akkoriban volt,mikor még együtt voltál a szerencsétlen nejeddel.
Aki Én
Ez a buzeráns gyáva csicska nem fogja megúszni a földbedöngölést. Várom a percet...
Néro2
Pontosabban:

Bajerzsót-fika "Menj, ahova való vagy: a k***a anyádba".
gina
Te mocskos szemét, te még az Anyádba sem vagy való, csak egy pöcegödörbe a sz@ros száddal te féreg,,,, ez igazán a fidesz szócsöve, mind ennyire mocskos hazug alja,,,, Nem birják a kritikát és igazságot a patkányok
gina
@ómió: Te retkes kis senki te ugatsz,? igaz a te stilusod is ilyen szemét kocsma stikus te rongy sz@ros hivö !!!
csak úgy....
@Shikari: macsska tibi, jó a reakciós idöd, 2 perc! :)
Nessy
Vajh, mi lenne a reakció, ha hazánk valamelyik nagyjának ajánlanák ugyanezt? Úgy mellékesen bárki édesanyját qrvának titulálni, a legnagyobb fokú bunkóság! Ezért még egy részeg kocsis is orrba vágná a tettest! Nálunk meg tv műsora van! Nem tudom, ez kit minősít?
teuton
@m73: Most a cigany lett a hascsikari kedvenc szlogenje mindenkire, egynel többre ugysem futja a szellemi kapacitasabol. A telavivi az mar nem fer bele, felejtödött, miutan elküldtem neki a potrohos fenykepet kedvenc telavivi baratjaval...
www.welt.de/politik/ausland/article179442232/Israel-und-die-EU-Warum-Netanjahu-ausgerechnet-Orban-als-Ehrengast-empfaengt.html
Németh István
Hogy a helyére tegyük a dolgokat > magyarország ugye váemegyékre tagozódik ?? na tessék megnézni az szomszédos országok megyéit, vármegyéit! Aztán lehet ugatni! teháta Bayer úrnak az arany Zsoltikának tök igazavan és az anyucijukba szíveskedjenek visszafáradni azok akik nem tudják, hogy hol lakik az Úr Isten! Ezek nem tudják, hogy rohajanak meg! Szítják a magyat haza ellen a hangulatot >> na nem a polgárok, hanem maguknak hatalmat akaró és a polgároknak tetszelegni akaró szemetek! Akik bizony csak néhány moslék, akasztófára való gennyláda támogatásával bírnak, mert aki ember és pláne többségükben magyar >> még akkor is ha már ma mást nyilatkozik - saját érdekeltségei, boldogulása okán - közútálatának örvend. Mert ez az igazság!
Na a moslék usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:38
Mielőtt kipaterolnál ebbőé az országból bárkit,tudod már mi a demke.
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 19:36
Már az írásod rosszul kezdődik,mert a fideszes egymás pöcsét szopkodó meleg vezetés pótecselekvésként vármegyézik,meg főispánozik megpróbálva visszahozni egy régi világot,
attól ők még egy faragatlan kormányozni nem tudó az országot tönkretevő arrogáns bunkók,veled együtt.
Alfa
hogy be vannak lázadva a kecskebaszó orbán-fidesz ner seggnyalók
csak úgy....
@Maccska: shikari tibi, te csak egy hazudozós elmebeteg!
teuton
@Maccska: Na persze, BAYER egy igazi "magyar", mint a neve is igazolja... Mint a DAJCS Tompi is, kis zsido beütessel... A potrohos orbancrol nem is beszelve a putrisorrol...
Gyurka80
@dr. prédikátor: Magyarul nem tudsz írni?
Gyurka80
@justhpeter: Bezzeg böszmeferi szintje az való neked!
Gyurka80
@teuton: Te aztán nagy magyar lehetsz a beírásaid alapján vagy nem! Inkább hegedűs akit az egri várban a helyén kezeltek!
jáger laszló
Van akinek az O1G jön be van akinek + a B1G!!??
ki tud itt igazságot tenni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
Bayer ott akar találkozni a miniszterrel.
ómió
@m73: Megint sikerült megdugnod a bárcáskurva anyádat, elmebeteg bolsi fajproli!? Attól vagy ilyen "felszabadult"!?
ómió
@gina: Ne sziszegj ilyen "sejtelmesen" kifelé a Böszmeánuszból, bolsiék bárcása! Még félreértik!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ennyi? Többre nem vagy képes papagálykommandós?
Pssszz a többit már tudod:)))
Havanagi
Te retek! Neked oda már régen el kellett volna menni!!
ómió
@m73: Dícséretet kaptál a bárcáskurva anyádtól, amiért az elmebeteg bolsi mocskotokat ilyen stabilan tudod dönteni? Biztos azt várja, hogy újra megdugd!
Toller Béla
Te bayer ! Lenne neked egy lukratív ajánlatom, kapd be a 220-at, a két drótot egyszerre ! Egy olyan öt percig, ha megtennéd !
Istenakinincsen
@Pegero: Akkor beszélgess @Gyurka80: barátoddal! Tartalmas értékes beszélgetés lesz!
ómió
@m73: A bárcáskurva anyádat éppen baszva vádolsz másokat ezzel, bolsiék szarkupaca!? Méghozzá munkaidőben!?
ómió
@m73: Leszoptad már Gréczy efftársadat, tetves románságodat másokra hazudozó bolsi buger!? Ne várasd sokáig, szelfit is akar róla készíteni!
Istenakinincsen
Ne vegyétek át a báygúnár undorító stílusát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.