Hosszútávú célunk, hogy magyar fejlesztésű fegyverek gyártásával, hazai beszállítói hálózattal rendelkezzünk – ezt írta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szombaton a közösségi oldalán.

„Magyar kézbe magyar fegyvert!” – hangoztatja Szalay-Bobrovniczky KristófMTI/Czeglédi Zsolt

A miniszter a bejegyzés szerint a Lőkísérleti Vizsgáló Osztálynál tett látogatást, Táborfalván.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a bejegyzéshez készített videójában azt mondta, Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket, valamint a különböző védőeszközöket, amelyeket a rendőrség és a katonaság használ.

Itt tesztelik azokat az eszközöket, amelyek hosszú évek óta tartó munkával hamarosan a Magyar Honvédségben rendszeresített magyar gyártmányú kézifegyverek lesznek. Pisztoly, golyószóró, gépkarabély, géppuska

- tette hozzá.

Megjegyezte: ezeket is magyar mérnökök fejlesztésével, Magyarországon fogják gyártani, és Táborfalván, a Lőkísérleti Vizsgálati Osztálynál fogják tesztelni. "Ez a munka már zajlik. A békéhez erő kell, folytatjuk a munkát" – emelte ki.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez ám a békepártiság az idiotizmussal párosulva..., magyar seggbe magyar lófaß.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyuggerpasi
A magyar fejekbe pedig olyan világosságot,hogy felismerjék a narancsos maffia gaztetteit.
csipetke
"A békéhez erő kell. Folytatjuk a munkát." Világos. Aki nem pampogja egyfolytában a béke szócskát, azt majd erővel lenyomjuk. Vagy lelőjük. Ez a botcsinálta hadügyér is csak egy orbán láncos kutyái közül, akik a gazdi parancsára. ülnek-fekszenek-pitiznek- kussolnak.
tothjani
Fasiszta nyakra pedig szintén magyar kötelet.
namihami
""Leginkább úgy, hogy az a fegyvergyártás nekünk hozza a hasznot!"". Igazi, anyagiakkal összekötött békeharcosok.
jáger laszló
Isten ments!!
Én már fegyvert nem fogok!!!
Legyen ez a SZBK kiváltsága az ukrán fronton!
Ott kipróbálhatja a bátorságát az úriember!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
ez ám a békepártiság az idiotizmussal párosulva..., magyar seggbe magyar lófaß.
Nessy
@csak úgy...: 10.55 Megelőztél! Már várom a régi szlogent: Hazánk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján! Valamikor volt Békekutató intézet is.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te mindenbe beleugatsz..?...inkább alakiztasd a játék katonáidat " őrnagy "...
lampa laz
Van olyan érzésem, h ehhez a lőkísérleti micsodához orbán fegyverbuzi öccsének is van köze.
csak úgy....
@Őrnagy: tudom,hogy bunkó paraszt vagy,nem kell bizonygatnod! :)
bence
Te kimondhatatlan nevű Kristóf ! Én két fegyvert is a kezedbe nyomnák , azután irány ki ukrajnába megvédeni a magyar kisebbség jogait !
jáger laszló
Mind 1hogy amcsi,orosz ,vagy magyar mind1ik gyilkolásra való! Hiába szajkózza SZBK is,hogy a békéhez erő kell,mert ez csak a tömegek butítását szolgálja!!
Nálam ez a hülyítés nem jön be Különösen 1 fegyverkereskedőtől aki a ez idáig az aktív katonai szolgálatot nagy ívben L kerülte!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
colibri
Fegyverfogás tekintetében is csak magukat tartják magyarnak? Akkor nosza: 134 bátor, meg az összes gazdáik, orbánc, kövér, lázár, meg az összes fidezs politikus, az oligarcháik, a s@ggnyalóik, lehet fegyvert fogni! Csak jó messzire menjenek a magyar földtől, ott harcoljanak. Akár szét is lőhetik egymást.
rohács1926
@namihami: 10.53.
Igen, a lényegre tapintottál; egy újabb vaskos lehetőséget találtak a ner finanszírozására. Az elverhető pénz mennyiségének egy ilyen ellenőrizhetetlen beruházásban alig van felső határa. Ötleteikben nincs hiány.
Clavigo
A Lófejü Fegyvergyáros,,,akit potom 50 mrd-al segítettünk ki,,utána ettől a szutyoktól rendeltünk 12 db. gyakorló ,kikepzésre való " vadászgépet "... A kaszinóit meg átadta habonynak...Oszt hívei bekaphatják...( orbánét először )
Eladott Ország
Bevezetik az ispánság után a telekkatonaságot is? Üdvözlet Zsigmond király korában! Meg a füstadót. Az már régóta van: aki füstöl az adózik is. No meg az első éjszaka jogát is. Bezzeg a korabeli adózási rendszer. Röviden: kevesebbet nyúzott le a jobbágyokról, már nem tetszik nekik. Nem tudom, kivel szemben szeretnének elrettentő haderőt villantani, hacsak nem a frissen létrejövő jobbágysággal szemben, de szerintem inkább az van, hogy a honvédségre elszórt pénz nem olyan szembeötlő, és jóval kisebb helyen elfér, mint a stadionok. Hogy nem jöttek erre rá előbb? Évek óta van egyfajta "nemzeti" déjà vu érzésem. Mintha az 1930-as években a II. világháború előtti állapotokat látná az ember. A fidesz rendezvények díszletei tisztára a náci Németországra emlékeztetnek, most a gazdasági válság és egy lokális háború van. Ezek mintha már lettek volna egy nemzet fegyverkezési mániájával összekapcsolva.
csak úgy....
@KisTehen: a hülyéket mint te muszály fikázni! :)
nyúlj magadhoz boci!
csak úgy....
@KisTehen: a "pöcs németek" nélkül ti már éhenvesztetek volna,ti faßok!
csak úgy....
@KisTehen: ismét kezded a semmitmondást, te kis elmebeteg? :)
Törölt Nick
Az se normális aki ezeknek a szarjankóknak a kedvéért beáll katonának. Majd pislognak mint a vett malac amikor a dagadt geci elküldi őket különleges hadműveletre, hogy visszafoglalják neki az elcsatolt területeket. Jók lesznek golyófogónak meg ágyútölteléknek, főleg ha gyorstalpalós Novákné Veres Pisták irányítanak.
csak úgy....
@Törölt Nick: emlékmüvek építéséböl kurvára jó a fidesz, majd a mostani gárda is kap egyet! -az özvegyek,árvák meg vígasztalást, ami ingyen van!
csak úgy....
@KisTehen: anyád vagy apád vót részeg mikor csinátak? :)
tothjani
A legkönnyebb úgy lenne a Béke biztosítása ha ezt a kártékony fajt egy idegen civilizáció kiirtaná a Földről.
csak úgy....
@KisTehen: ez a szöveg pont passzol hozzád,te kis elmebeteg dedós proli! :)
csak úgy....
@KisTehen: anyád vagy apád vót részeg mikor csinátak,esetleg mindketten ? :)
nagyon félresikeredtél...
csipetke
@Horizont: 13:20 Lélegeztetőgépeket Törökországba is vittek, most a földrengés miatti segélyekkel. Gondolták,fizessenek eztán a törökök a tárolásért. Röhej,amit ez a debil,dilettáns falka művel...
csak úgy....
@KisTehen: nincs valami értelmesebb szöveged, te valóban egy ekkora furkó? szegény fidesz...
fergeteg
Jó érzés hetente kézbe venni. S célba lövöldözni.
Menni fog ha kell.
Aki Én
@Őrnagy: @fergeteg: ti mind ilyen ostoba balfaszok vagytok?
Juhász István
Jobb kezében lesz majd egy MAGYAR GÉPKARABÉLY, a másikban meg egy KASZINÓ ZSETON... Azzal még nyerni is lehet. / elméletben... /.
ómió
Jaj! Csak gyárat ne! Az "szennyezi" az efftársi vegytiszta hazugságokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.