Varga Mihály nagyon örült a hírnek, be is állt egy ominózus zászló elé.

Kedden jelentette be az MLSZ, hogy sikerült zöld ágra vergődnie az UEFA-val, így a jövőben – legkorábban már a pénteken, az észtek ellen – újra be lehet vinni nagy-magyarországos zászlókat, drapériákat, molinókat a magyar futballválogatott meccseire. Az indoklás szerint a történelmi Magyarország térkép és az árpádsáv színei nem minősülnek „rasszista magatartásnak”.

Varga Mihály pénzügyminiszter egy Facebook-bejegyzésben szögezte le, hogy a foci nem politika. Mindehez pedig egy olyan képet posztolt, ahol öltönyben egy nagy-magyarországos térkép előtt áll.

Varga Mihály egy nagy-magyarországos térkép előtt ünnepelte meg, hogy a szurkolók bevihetnek ilyen zászlókat a stadionokba

Fotó: Varga Mihály/Facebook

Tavaly Orbán Viktor kormányfő nagy-magyarországos sállal a nyakában nézte meg a helyszínen Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsét. Ezen kiakadtak Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában és Horvátországban sem hagyták mindezt szó nélkül.

Orbán később azt mondta az üggyel kapcsolatban, hogy „ne lássunk bele olyat, ami nincs”.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miskakancsó, te tényleg ennyire hülye vagy? Annyi érzéked sincs, hogy ehhez a térképhez röhögényt (by Hofi Géza) kell húzni? Persze, a paraszt, ha kivakatózik is a disznósz@rból, attól még paraszt marad!
Tedd fel a sz@rt a stelázsira--azonnal kinevezi magát lekvárnak! Tipikus Orbán-szindróma!
jáger laszló
Varga Misi teszi a dolgát mert ráér!!:
Gondolom már letörte az inflációt és +szüntette a költségvetési orbitális hiányt és erre is maradt ideje és energiája!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Ha már az ország pénzügyi helyzetének nem lehet felhőtlenül örülni.
koszpeko
@PaulaFox: takarodj már a fidesznyik kurva anyádba innét!!!
ómió
Amúgy, csak nem tilos lett volna neki!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.