Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Hír Tv-ben reagált az Egyesült Államok budapesti nagykövetének bejelentésére, miszerint az Egyesült Államok szankciós listára rakta az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank magyar alelnökét, Laszlóczki Imrét.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felszólította az USA-t
Hollik István, a KDNP képviselője felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Szerinte olyan szövetségi rendszerekben vagyunk, amelyekben a szövetségeseink más álláspontot képviselnek.

Teljesen világos, hogy az amerikai nyomásgyakorlás oka a háború, illetve az, hogy mi milyen álláspontot foglalunk ebben

– mondta Hollik, aki azt gondolja, hogy csak kölcsönös tisztelettel lehet együttműködni.

A bejelentéssel kapcsolatban elmondta, hogy nem tudják, miért most történt ez a sajtótájékoztató. Szerinte az amerikai magyar kapcsolatok most nem annyira jók, és nem őszinte az USA kormánya a Fidesszel.

Minden tiszteletünk az Egyesül Államoké, elfogadjuk, hogy nekik háborúpárti álláspontjuk van, bár őket egy óceán választja el attól, de mi azt kérjük, hogy ők pedig fogadják el, hogy Magyarország a béke oldalán áll. Ha amerikai barátaink képesek elfogadni azt, hogy mi nem a háború oldalán vagyunk, akkor szerintem képesek vagyunk együttműködni

– figyelmeztette az Egyesült Államokat a kormánypárti politikus.

A plakátkampánnyal szerinte azt akarják elérni, hogy háborúpárti legyen Magyarország. 

Hollik István hozzáfűzte, hogy 12 éve van kormányon Orbán Viktor, az amerikaiak is „megtanulhatták volna már”, hogy ilyen nyomásgyakorlási akciókkal nem érnek el semmit náluk.

A műsorvezető kérdésére azt is elmondta, hogy nem kívánnak válaszlépéseket tenni a világ legerősebb katonai és gazdasági mutatókkal rendelkező országával szemben.

Az International Monetary Fund szerint tavaly 25 ezer milliárd dollár volt az USA előállított GDP -je, még Magyarországé 343 milliárd dollár.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Erről az jutott eszembe, hogy feltették a sz@rt a polcra és most azt hiszi, hoigy lekvár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Erről az jutott eszembe, hogy feltették a sz@rt a polcra és most azt hiszi, hoigy lekvár.
gina
Mit tennél te parókás buzi, ha az országot támaták volna meg az oroszok??? akkor is igy ugatnál seggnyaló fidesz vöröske, hülye vagy mint a tök, azért mered megemelni a hangod mert OV melege vagy,,,
Nyírfa
És a hadüzenet hol marad? Csalódott vagyok!
Na, majd a Bayer!

Szóval, nem tanul ez az Amerika, hiába no, , lassú felfogású. Hát már 12 éve tudhatnák, hogy nyomás ide, nyomás oda, mi a béke pártján állunk. I iso vszegda nye ponyemájet. Ja, bocsánat, fordítom, még nem kiáltottuk ki a csatlakozást Oroszországhoz. Szóval, nem érti, még mindig nem érti ez a buta USA, hogy tehet egy szívességet, ha Putyin megengedi.
Zárójelben: ha holnap megbuktatjátok Orbánt, lehet hogy mást gondolok.
Béla333
Ejnye már! Hát nem csinálták össze magukat ezek az amcsik? Pedig Zsóóóóóti a maffia vezér megmondó embere már megmondta, hogy az amcsiknak hol a helyük:

"Bayer Zsolt reagált az amerikai nagykövet "ugatására": ideje kussolni"
propeller.hu/itthon/3912267-bayer-zsolt-reagalt-amerikai-nagykovet-ugatasara-ideje-kussolni

Zsóóóóóti! Ne hagyd magad! Oszd ki az USA-t! Várjuk a nyílt levélben való ömlengésed! Büdös bunkó!
Nessy
Ez a jó ember ezt komolyan gondolja, amit itt összehordott? Már megint tisztelet hiányuk van! Ezt az álságos békeszózatot nehéz elhinni, miközben egyre szorosabb a kapcsolat a kormány és Putyin között! Erről épp a napokban gondoskodott külügyérünk! Sőt, már Lukasenka is csatlakozott, külügyérünk Minszki látogatása, és szíves Budapesti meghívása után! Orbán, Putyin, Lukasenka! Na, ez a triumvirátus mindent akar, leginkább pénzt, és hatalmat!
A " béke akarat" marad a szép szózatokba! Nem szép Amerikától, hogy reálisabban látja a dolgokat, mint a honi hívek!
moareka
...éppen most f...ta össze magát az USA...:-))))))
Sámannus
@Nessy: Jót röhögtem a nagy kipcsak találkozón a csüngőhasút külön ültették, a kakasülőre, most valahová középre akarja retusálni magát , de szerintem csak a pottyantós közepe marad neki az alvégen.
Sámannus
@Maccska:Okos tojás. Hogy jön ide egy "szenilis vénember" akit ennek tart a ner, ha nem ért vele egyet.
jáger laszló
Hollik úr újraosztotta a világot
Amcsk a háborúpárti baloldal
Oroszok a békepárti jobboldal!!!??
Nem kétséges,hogy MO hová tartozik!!!??csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@justhpeter: Nekem meg az ominózus vicc jut az eszembe, mikor a kisegér és az elefánt sétál a hídon és a kisegér büszkén felnéz az elefántra, hogy "hallod hogy dübörgünk?"...
Dr. Proktor
@Maccska: Ha már álcázásról van szó és szóba hoztad, ügyesebben is álcázhatnád az ostobaságodat!
Eladott Ország
A békepártiság nem jelenti az amerika ellenesség propagálását, az energiafüggőség további növelését a ruszkik felé, a Moszkvába és Minszkbe szaladgálást, és vezetőik fogadását. A nagy kuruckodás további elszigetelést fog eredményezni, amelynek szomorú köbvetkezményei lehetnek, hogy ki lesz a vesztes az nem kétséges.
Néro2
Hááát az látszik , hogy hollik a holliknak nem vájja ki a szemét a szemét.
Mondjuk benneteket nem listára kéne rakni a fajtátokkal együtt , -hogy legyek Nagy Orr Bános fajta- hanem az Andrássyra kiállítási trágyaként ohh bocs tárgyként elhelyezni.
Alfa
Az újabb amerikai szankciók célpontjai között szerepelnek az orosz állami atomenergia-vállalathoz, a Roszatomhoz kapcsolódó személyek, valamint fuvarozó vállalatok és vezetőik, illetve külön megnevezett tengerjáró hajók - derül ki a Washingtonban kiadott kormányzati közleményből.

A szankciókkal sújtott vállalkozások és szervezetek részben oroszországi bejegyzésűek, részben harmadik országokban működnek, a többi között az Egyesült Arab Emírségekben, Svájcban, Cipruson, Görögországban és Magyarországon. A magyar érintettek között szerepel a budapesti székhelyű Nemzetközi Beruházási Bank több vezetője
simmering73
Ti lesztek a következők a fekete listán, hajasbaba.
Galway
Ez már a Szabad Nép-félóra színvonala! "Innen üzenjük a zegyesültállmok elnökének, hogy..."
Galway
@Alfa: Emiatt én nem aggódom: majd kiküldik az utcára a fideszes nyugger néniket és bácsikat a "jó atom a Roszatom!" feliratú táblákkal, és akkor majd Washington belátja, hogy nem packázhat Erzsi nénivel a 2/b lakásból, mert az rárázza az előszoba-szőnyeket!
Dr. Proktor
@Maccska: Ne feledkezz el a Magyarországon magyar állampolgárokról leskelődő magyar leskelődőkről sem...
Ja? Azt szabad?
drrotf
Én meg felszólítom Hollikot, hogy normális legyen, ha tud!István !Ismered a szabályt, suba a subával, kormány a kormánnyal áll szóba.Te mint a FIDESZ főkikiáltója,csak pártokkal vagy egy sorban. Egy kormánynak Te olyan vagy mint egy kis idegen hangyafing! Ennyi!Egy felszólítással többet csináltál a kelleténél!
Alfa
"Kis-Benedek József a beszélgetés végén arról is szólt, hogy egyáltalán nem meglepő, hogy Magyarországgal kapcsolatos információk is szerepelnek a kiszivárgott adatok között. Mint mondta, "a magyar kormány politikájában van néhány olyan elem, amire az amerikaiak azt mondják, na ezt talán mégsem kellene. Ilyen esetekben különösen fontos a másik fél fokozott megfigyelése és az információk gyűjtése"
kereső
Húúúúúúúú, de idegesnek tetszik lenni! Pedig ez a szankció még nem is a magyar emberek, a fideSS =orbán ellen irányul. Csak az orosz állam többségi tulajdonában lévő bank ellen. Ez még mindig csak "figyelmeztetés" . Az, hogy a magyar kormány=orbán kivételes helyzetet biztositott ennek a banknak Magyarországon, és kivételes helyzetet a bank vezetőinek, munkatársainak, és családjtagjjainak- az nem Magyarország búne, hanem egyes -egyedül orbáné. És ez csak igazolja a "feltételezést", hogy orbán viktor és kormánya az oroszok bábja,/csicskája. A nagy "szuverén" orbán, aki teljesen eldta az országot a saját hatalmáért az oorosz agresszornak, és a kinai kommunista pártnak.
Szóval hollik, "ruszkik haza"!- mert a következő már nagyon fog fájni- a roszatom feliratkozott a listára.
Nyírfa
@sgl: 07.27

Magyarország történelme pontosan ilyen abszurd. Muszáj belőle viccet csinálni, hogy az ember kibírja.
kereső
Éssssssssssssss, no comment:
"Bár a CIA az Egyesült Államok budapesti nagykövetség közlése nyomán kezdett foglalkozni vele, a forrás valójában a Magyar Nemzet, amelyik még aznap este az értesüléseire hivatkozva írta meg, hogy Orbán Viktor a balatonfüredi Fidesz-frakcióülésen megnevezte a Fidesz-KDNP három fő ellenfelét. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor (is) azzal hárított, hogy zárt körben elhangzott kijelentéseket nem kommentál. Aztán a legutóbbi kormányinfón is előkerült a téma:

“Gulyás ezután kifejti, hogy Pressmant Présembernek nevezni megengedhető szellemesség, miközben Amerikát ellenségnek titulálni egy sokkal komolyabb dolog, ez utóbbit viszont senki nem tudja idézni Orbán Viktortól. Arra a kérdésre, hogy ilyen elhangzott-e, Gulyás csak annyit mondott: nyilvánosság előtt soha. Szerinte egy zárt ülés tartalma nem tartozik a nyilvánosságra, azt, hogy ott mi hangzott el, nem kommentálta.”

Na, majd ha ez is teritékre kerül, akkor tessék "bérosálni".
Nyírfa
@Galway: 07,52

Köszönöm a reggeli betevőt! :)))
Emmersson71
...

Bolond Hollikból bolond szél fúj...
Nyírfa
@kereső: 08.36

Miért is jutott eszembe a belső körben elhangzott őszödi beszéd, miért is?
mzp
Küldjétek oda Szájert! Az szót ért Pressmannal!
kereső
@mzp: Szerintem Pressmannak jobb izlése van...
csak úgy....
ez a pisti gyerek olyan mint a 70-80 as években a függetlenített kisztitkárok, tehetség semmi csak egy bársonyos hazúg nyelv!
kereső
És, hát az idétlen "viccelődés" az amerikai nagykövet nevével. Mindenki, aki egy kicsit is konyit az angolhoz- nem is kell a nyelvet beszélnie- az tudja: a "press", nem prést jelent, hanem ujságot- nyomtatott sajtót, és semmi köze az fideSS óvodás szintű karaktergyilkolási kisérletének.Amely immár tényleg lement a marianna-árok mélyére. Ez működött gyurcsány esetében is- most viszont az a helyzet, hogy az igy megtámadott személy egy világhatalmat képvisel.Talán el kellene ezen gondolkodni.
ómió
Jé! Még ezekután is képes meglátni a valóságot!? Hát, ez "nagyon nem efftársi"!
kereső
@Galway: M ár van két agyalágyult, aki kiment...
colibri
@justhpeter: Ha létezik a szarnál is büdösebb, undorítóbb valami, akkor ez a hollik az!
jáger laszló
Pista
Inkább igazítsd + a frufrudat mindenki jobban jár!! Kisfiú vagy még te az ilyen igazság osztáshoz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
@Nyírfa: Te csak ne reklamáld az elmaradt hadüzenetet, mert a végén még a csüngőhasú kolostormalac nemzetki konzultációt indít abban a tmában, hogy mi találjuk ki hol helyezzék el a rengeteg amcsi hadifoglyot.
kereső
Mit fog mondani hollik/ az állampárt, ha az USA tényleg szankcionálni kezd, és a nyitó lépés a vizum visszaállitás lesz a magyar állampolgárok számára. Nem is értem mit verik a nyálukat- ez egy orosz többségi állami tulajdonban lévő bank. Az, hogy ebben a bankban tőkeként benne van a magyar adófizetők 74 milliárdja, amiből már semmi nincs. hiszen a bank egyébként is a tönk szélén áll. Nagy kérdés, hogy orbán meg meri -e lépni a bank megmentését, egy kis tőketámogatással.?
puszt
Hollik, Hollik... Az ész a fontos, nem a haj. Felesleges volt hajbeültetésre menned!
sunoge
Na még egy bátor ember.Vagy vak, mint a cigány lova.
CsipkeRózsa
A képen Hollik fejtetőjén kipát hord, vagy "kipásan" kopasz?
Nessy
@puszt: Hosszú haj, rövid ész! Tompikánál, és Holliknál is igazolódik ez a régi megfigyelés!
Nyírfa
@justhpeter: 13.32

Felcsúton...? Az jó hely, nem? Gyönyürű a stadion, elférnek benne, jön a nyár, csivitelnek a madarak, van kis tó, szobor, pék, kolbi, Orbán, mi szem-szájnak ingere.
A foglyok átképzésével vagyok csak bajban, egyrészt az angoltudásunk miatt, másrészt, mert hülyéből akkora a választék a fideszben, hogy nem tudok dülőre jutni, ki is legyen a mentoruk. Gondoltam a Lölöre, ő magyarul sem tud, nemhogy angolul, így sok kárt nem tehet az amcsikban, de így oda lesz a fejlődésük is. Nagy gond ez, most.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 14.20

:D:D:D

Rózsa, ez kurva jó. Bocsánat! :)
amortizáltok
te lyukasfejű genetikai selejt takarodj a parlamentből olyan véresszájú vagy mint annó a marosán keresd meg ki volt??!! kicsi kerti törpe vagy az US-ához képest.
kereső
@Nessy: Benne van a pakliban, ahogy a kettős adóztatás egyezményét is felmondták. Tényleg, hiányolom @division-t. Ő magyar- amerikai vegyes vállalatot igazgat, most nem lennék a helyében.
Nessy
@kereső: Holnapra összehívják a kongresszust! Ha már Hollik, Bayer, külügyérünk reklamál, meg vannak sertésedve, azt komolyan kell venni!
kereső
@Nessy: Az állampárt verje a scheggét a földhöz, és majd megnyugszik...
Galway
@CsipkeRózsa: Kipá-llot a haja néki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.