Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózattól nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója egy videónyilatkozatában.

Hollik István nem elégszik meg a dollárbaloldal kifejezéssel – Új fogalmat és elméletet vezetett beMTI/Kovács Tamás

Hollik István közölte:

kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt.

Szerinte mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a "mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt".

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják – tette hozzá.

Azt mondta: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a "dollárokból van még, az messze nem fogyott el".

Hollik István szerint "nagyon úgy néz ki", hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, 4 milliárd forint – jegyezte meg.

Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett – jelezte.

Miközben özönlik továbbra is a dollár a baloldalhoz, Gyurcsányék mélyen hallgatnak. Itt az ideje, hogy végre elárulják: kitől származik a temérdek pénz. Mondják meg végre, hogy a pénzcsap másik végén Soros György áll-e!

- mondta a politikus.

Hollik István elmondása szerint azt is látják, hogy a dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról. Éppen ezért nem fognak tétlenül várni, mert az még sincsen rendben, hogy milliárdokkal próbálják meg befolyásolni a magyar politikát. A Fidesz-KDNP minden szükséges szabályozási lépést meg fog tenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megállítsa a magyar politika durva külföldi befolyásolását – húzta alá.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Istenverte hatalmas barom ez a Hollik. Kár volt az iskoláztatásárakölteni, semmi nem fogott rajta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Aranyaeret ne kapjál az erőlködéstől, István. :)
csak úgy....
na végre, már azt hittem teljes feledésbe merült soros! :)
csak úgy....
ezeknek már értelmes,hihetö hazúgságokra sem fussa? :)
justhpeter
Istenverte hatalmas barom ez a Hollik. Kár volt az iskoláztatásárakölteni, semmi nem fogott rajta.
jáger laszló
Hazudik a hollik
más semmi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
laja70
Ez a Hollik vajon mit mond a rubel és jüanfideszről???
Pálinkás Pál
ez akkora féreg...be kéne tenni a kancigányok közé a fegyházba...ott adomázhatna...
Nessy
Meghirdették a fideszben a "ki tud nagyobb szamárságot mondani" versenyt?? Az állandó ismételgetés minusz pontokat ér. Ilyen a "dollárbaloldal" is!
gina
Parókás buzi, mit ugatsz??? szegényt senki sem veszi komolyan, hahahahahhaha
Macskaszem
Te likaspista, valami bizonyíték is van, vagy csak pofázás. Az utóbbi sanszos.
Sziszifusz
@justhpeter: 13:38

Bolond likból bolond szél fúj.
Eladott Ország
Közpénzből fizuráztatot kócos kopasz, a fidesz meg permanens közpénztolvaj!
icegygenabro
Mi van pubi? Fostok?? szarfaszú fideszgeci ez is...
szaboria1
Bezzeg amikor ők kapták a Soros pénzt nem tiltakoztak: Ugye te azóta vagy buggyant mióta a fejeden kotorásztak egy kis póthajért.
csipetke
A fidesz másik bohóca kósa loui mellett. Hozzák a fideszes szintet. Mellesleg szívesen hallanánk a guruló rubeljobboldalról, és arról a fideszhálózatról,ami begyűjti / begyűjtötte az eu-s, és mindenféle pénzeket, amik az ország előrehaladását segítették volna, de fidesznyákos zsebekben kötöttek ki
Terminátor
Holliknak elgurult nem a gyógyszere, de az idegrendszere.
Szerintem már lapáton van!
Dobnia köllött egy nagyot!
Ez sikerült!
kereső
MZP!!! NEM BALOLDALI- és ha ő kapta a guruló dollárokat, akkor nem kéne összemosni a teljes "baloldallal"=ellenzékkel, már azért sem, mert MZP nem valós ellenzéki- ő az egyik kakukkfióka a fészekben.
kereső
Tisztázzuk hollik- ma Magyarországon értelmetlen jobb-és baloldalról beszélni a pártok kapcsán. Vannak a demokratikus elkötelezettségű pártok: jobbik, dk, lmp, momentum, pm, mszp, - és van két fasiszta dikatatórikus párt: fideSS , mihazánk. , és van a kdnp amely pártnak nem mondható, hiszen évtizedek óta nem méreti meg magát választáson.
Na, most a demokrata pártok igen sokszinúek: mert jobbos a jobbik, a momentum, zöld-jobbos az lmp, a pm, baloldali az mszp, és balközepes a dk. Ezt egy-az egyben "baloldalinak" mondani nagyfokú politikai tudatlanság, primitvség.
Mzp meg nem egyenlő egyikkel sem. Miután ezt tiztáztuk, miről is hadoválsz kis csóka, te primitivség egyik tartó oszlopa?
terlasz
Még ha igaz is lenne, hogy az "anyagiakban dúskáló" baloldalt Gyuribátyánk támogatja, akkor hogyan értékeljük azt, hogy ti meg az adófizetők lopott pénzéből garázdálkodtok? Nézd hülyének az...!
ómió
Folyamatos a "dollárgurítás" a honi efftársaknak!? Efftársilag nyilván a nonstop hazaárulás az ideális! Talán Pressman efftárs a "főkoordinátor"!?
Németh István
Amikor a sajnálatos agyhalott belső ellenség hangja hallatszik akkor, valahogy mindíg az jut eszembe, hogy ezek már megjárták a purgatóriumot, s leugorva a tepsiről csak hülyeségeket tudnak locsogni!
De a lényeget ők is tudják >> az usa-nató armada takarodjona büdös kurva anyjába, az EU.-vezetése a bitótára rohadni, az usa nagykövete a buzik faszán szánkózva a biden-sosros-rocsild -rockefeller löttyedt pőcsére szopógépként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.