Bayer Zsolt fideszes publicista úgy gondolta, írnia kellene már valamit Joe Bidenről is. Ez lett belőle.

Bayer Zsolt az Egyesült Államok elnökéről: "Ez a demens hülye egy korrupt, sz*r alak, a rohadék fiával együtt"
Fotó: Hír TV/Bayer Show

A Fidesz-tagsági könyvvel is büszkélkedő Bayer blogján azt vesézte ki, hogy Bidennek nem tetszettek egyes újságírói kérdések az amerikai elnök állítólagos ukrajnai korrupciós ügyeivel kapcsolatban:

„Miért nevezték önt az FBI Ukrajna-dossziéjában »a nagy embernek«?

Miért alkalmazzák folyamatosan ezt a kifejezést a dokumentumokban?” – kérdezte a New York Post riportere.

Biden erre széles mosollyal csak annyit válaszolt, hogy:

„Miért kérdez ilyen hülyeséget?”

Majd a személyzet megkérte az újságírókat, hogy hagyják el a termet.

Bayer Zsolt mindezt indulatosan így kommentálta:

„Ez a demens hülye egy korrupt, sz*r alak, a rohadék fiával együtt. S mi sem jellemzőbb, mint hogy ez az alak ma a »demokraták« nagy reménysége és idolja.”

- dohogott a fideszes publicista.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Volt már olyan akit le demensezett a seggszájú, aztán fordult a széljárás, és onnantól nyalizott neki.
Ilyen undorító szardarab nincs még egy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Volt már olyan akit le demensezett a seggszájú, aztán fordult a széljárás, és onnantól nyalizott neki.
Ilyen undorító szardarab nincs még egy.
jáger laszló
Mit is mondhatnék??
Aki mondja másról az gondolja magáról!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Qqberci
"Bayer Zsolt fideszes publicista úgy gondolta"

Még hogy Bayer gondolt??? Meg hogy publicista??? Egy szájkarate-bajnok seggfej, Putyler és Ocsmány Vigyor csicskása...
Emmersson71
Vagy inkább...

"Ez a dagadt g3c! egy korrupt, sz*r alak, a rohadék lányával együtt"
Maxipocak
@Menőmanó: Pedig nagy a tülekedés ezügyben a nertársak között, valljuk be.
Eladott Ország
Elmondanám, Ceausescut, a conducatort sem érdekelte, mi a véleménye Románia elnyomorított állampolgárainak, egészen odáig, amíg le nem késte a helikoptert. Jobb lenne, ha időben kezdene érdeklődni a mestered - a feketelábú, nem fekete öves - az olyan apró dolgok iránt, mint az ilyen is, mert egyszer csak késő lesz és nem lesz ideje szépíteni, neked se. Bájos, amikor önként és dalolva csinálsz sokadszorra is hülyét itt magadból.- Anyám rúdtáncos volt egy trolibusz áramszedőjén. Ne csodálkozz, hogy ilyen hülye lettem.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/337273449_102680552785669_3929925162375837609_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=OCgZWwRTZrEAX8OratF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDBzYb1sZnjYzzT7geCSj83K3gZUptS9rRsSBMZvHChDw&oe=649943F4
Namely
Tökéletes jellemzése Bidennek.
Az, hogy ezt leírhatta, nem az ő szégyene, hanem a jenkiké, akik egy ilyen szánalmas bábot tettek meg elnökükké.
Péter2
Meg kell nézni ki mondja kinek , egy jelentéktelen senki, ugat a világ vezető hatalmának az elnökéről , na erről ennyit , a kutyaugatás nem hallatszik a holdig !
Eladott Ország
Így sikkasztanak el minden pénzt a fideszes tolvaj gazemberek. ( Orbán kisvasútja, várba költözés, Rogán új minisztériuma, röszkei kerítés, Szijjártó kereskedőház...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122952315_853682382042851_6506460281393752719_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EIGBM6PWqugAX9K4aBz&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCDCk6rQQNObj_StxO_QtRvtUDVv518L8oK1ehjRYzMyA&oe=64BBA325
És akkor Szijjártó Péter berendelte Joe Bident és megfenyegete, ha így folytatja Orbán nem fogja támogatni Amerikát. Ja és Biden számoljon el korrupciós ügyeivel. Először nevetek... Aztán legszívesebben sìrnék... Sőt háborút indít ellenük ..tankok már szaporodnak ...jaj Amerikának !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122050127_846230636121359_7577210290959888451_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hX6FWyGKjC0AX9dp2Dl&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBpVFuSv8A8aoPKB4ErPUg2w0OlpSNAOjS9u7cfQOyPbg&oe=64BBD5BB
Petike aztán vagányan vétózni meg szopni a drága elvtársaknak! Az élet kiszámíthatatlan, most vesztettük el ezt a drága Lukoil elnököt és szomorú lenne ha veled is történne valami. Vigyázz nagyon az egészségedre Petike! És kitüntetem önt, Oroszország utolsó csatlósa rend Nagykeresztjével. Szerencsétlen kakadut már rég aranykalickába zárták. Amúgy a delfines úszómedencéjét legalább atommal fűtik? Kiégett fűtőelemmel. Vele "túladagolás" fog végezni. Mikor számolsz el csirkefejű kakadu a 200 milliós Dunakeszin lévő családi támogatásból vett luxusvilláddal.
jesz
@Namely: ha nem is az elnök, de a helyette Amerikát irányítók fognak egyszer a mi Zsoltunkra egy kommandót küldeni...a nagykövetük biztosan szorgalmazza...
Nessy
A lovagelvtárs nem adhat mást, csak mi lényege! Elvtárs korában nem volt ilyen alpári bunkó! Nyalni való talpat ,és annak megfelelő stílust váltott. A mostani híveknek erre van igényük!
justhpeter
Engem nem érdekel mit vartyog Bayer NER-társ, hiszen tudom, hogy amit ő beszél az a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe erkölcsi és értelmi szintje.
namihami
""...Bidennek nem tetszettek egyes újságírói kérdések az amerikai elnök állítólagos ukrajnai korrupciós ügyeivel kapcsolatban:""
De legalább feltehetnek neki kérdéseket! Ez is egy különbség a mienkkel szemben! A Kmalactól még kérdezni se lehet! Igaz, nem is az USA elnöke! (még?!?!)
kereső
@namihami: Nem is lehet. Ahhoz amerikában kellett volna születnie- mert az feltétel!
namihami
@kereső: 17.46: Nem ottani születésű? Na, és? 2/3-dal ez csak egy éjfél előtt öt perccel, a Tömjénblöki által benyújtott egyéni módosító kérdése. A 134 hazafi ezt szó nélkül, csatlakoztatva hozzá az amerikai híveket!
Fejér megye visszamenőleg (fideszes specialitás) kinevezendő amerikai államnak, Felcsút központtal!
Edebácsi
Zsolti gyerek! Az nem az amerikai elnök képe, hanem a tükör!
jáger laszló
bazsó barátunk ismét beírta nevét a világirodalom/ líra történetébe a fidex prominenseként!!??
csak így tovább zsóti...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Adjuk ki ezt a dühöngő őrültet, valami bayer vagy micsoda ...Majd az amcsik tudják, mit tegyenek vele ...itt publikálhatja a saját szarát is !
evacica
Csak nem a főnöködről beszélsz mocskos szájú Bayer?!
telegdilaci
@Menőmanó:Valójában ez a Fideszes Színvonal ez a gyökér amikor kinyitja a mocskos pofáját ömlik a fos belőle! kár hogy a Gazdájáról nem ad egy hiteles látleletet!
balos
@szópó-ómió: nedveske!magácskáról már kiállítottak 1 kárfelmérést,de a pontos mérethez 3méteres collstock kéne olyan méretes bráner!
Namely
@Horizont: Orbánra miért ne lehetne bármit is mondani? Csak nézz körül itt a propelleren :) ha nem lehetne elég bajban lenne itt minden fóbiás...
Namely
@m73: "tökéletesen jellemezlek; fasszopó köcsög:-) "
Nem is tudom melyik oldalad az erősebb: a bátorság, hogy ezt meg merted tenni a billentyűzet mögül, az ékesszóló , helyesírási virtuóz, művelt jellemed (még a faszszopó szót sem tudod helyesen leírni), vagy mondjuk az érvelési technikád, ahogyan mindent elsöprően vezetted elő személyiségednek megfelelően belső világodat.
Namely
@Horizont: ja, hogy közrádióban/tv-ben :D ne vicceljünk már, a világ egyik országában sincsen kritikus közmédia :D így pont nálunk lenne? :D
ugyammmmmmákérem :D
Próbálom most átgondolni, hogy hol, mikor volt független sajtó, vagy kritikus közmédia... hát az előbbi talán a sajtó hőskorában volt cca 1880 körül, amikor kis rikkancsok terjesztették a lapokat az usa-ban (itt akkor se!!! :D), az utóbbi pedig szerintem soha nem volt még sehol.
Ha te tudsz, akkor írd meg. :)
drrotf
Te,Zsóti!Nem hasonlít ez az elnök egy magyarországi párt elnökre akinek a monogramja OV?
Namely
@Horizont: a köztévében? tudsz linkelni vmit?
bence
Megszólalt , a klozetpofájú de minek ?! A hallgatása többet ért volna !
Lepényleső
Ez így ahogy van,klapp,- ahol a nívó előtt kalap,- melyet megszabott 1 G alak?
balos
@Lepényleső: 1+1 geci,mert törpe a ""rosszabbik padból!
Namely
@Horizont: "Nem tudok linkelni és nem is akarnék. "
A hangsúly az elején van :D
"De akkor még az ellenzéket is megszólaltatták a közmédiában"
Helyesen akkor elfogadta az ellenzék a közmédia meghívását, ma pedig nem, bár hívják őket. Aztán meg előadják, hogy "nem kapunk műsoridőt" :D
A lényeg az, hogy a közmédia sehol nem ostromolja kényes kérdésekkel az urát. Akkor sem volt így, a behívott ellenzék, amelyik elfogadta a meghívást ostorozta a kormányt.
Ez most is meglehetne, csak nem mennek be.
vitriol
Van még akit érdekel, hogy mit mond ez a selejtes némber?
balos
@vitriol: Azért akarják a diplomás tanárokat közmunkára "terelni",mert nekik a bayercsótány a nivószint=a legalja a nemzethy kultúrha terjesztője!Az összes többi pedig beáll a kondába!Minél sötétebb annál elfogadottabb a csútiputyinpincsinek!
Namely
@Horizont: "Nem hívják."
vs
"Élő egyenesadásba mennének, mert csalnak. "
Na most melyik?
"Úgy meg nem hívják. "
Tehát hívják őket. Na akkor ki hazudik?
Mindig csak a kifogás, hogy miért nem mennek. Az igazság az, hogy nem mennek, mert nincs mondanivalójuk. Pl Schiffer András is elmegy és a kormánymédiában ostorozza a Kormányt. És képzeld nem vágják meg, leadják. Pedig kemény dolgokat vág a fejükhöz.
Ez a "nem megyünk be" nagyon átlátszó és szánalmas.
Ez kényelmes annak a tetű, ingyenélő bagázsnak, mert így nem kell semmit csinálni, nem kell dolgoknak utánanézni, nem kell felkészülni, ha nem megy be.
De a fizetés megvan ezzel is. Mert csak az számít nekik.
Mint Hadházy majomnál. Csak a pénzre utaznak.

UI: élő adás? Aztán meg jönnének azzal, hogy hívjanak más riportert, meg legyen ellenzéki moderátor, stb. Szereptévesztésben vannak. Úgy tesznek, mintha ők lennének kormányon, nem pedig fordítva. Orbán meg nem véletlen, hogy beint nekik.
gina
Akkor mi OV? az USA elnöke egy csecsemö ehhez a szemét román cigányhoz ,,te agyhalott trágya pofájú alja !!!
Namely
@Horizont: ez igaz. Én csak arra bátorkodtam utalni, hogy minden kormány ezt teszi a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.