Csütörtök reggel közölte a rendőrség, hogy elfogtak két férfit a Magyarország területén lelőtt jeladós farkas ügyében.

Újabb elképesztő fordulat a lelőtt farkas ügyében: egy 9 éves gyerek ölhette meg az állatot

A Svájcból hazánkig kóborló állat kilövése miatt az elkövetőket természetkárosításon túl más bűncselekményekkel is gyanúsítja a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).

A Blikk most újabb fordulatról ír, a lapnak dr. Barkó Tamás, a Borsod Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője elmondta, a gyanú szerint egy kisfiú húzhatta meg a ravaszt.

Az egyik gyanúsított a 9 éves gyermeke felügyeletét rábízta a másik gyanúsítottra abból a célból, hogy Hidasnémeti külterületén vadászatot folytassanak. Ehhez a férfi az általa engedéllyel tartott vadászfegyverét a kisfiú rendelkezésére bocsátotta. Miközben a gyerek felügyeletét a másik gyanúsított látta el, a gyermek lelőtte a 250 ezer forint értékű farkast. Ezt követően az állat tetemét egy kocsiba tették, a négyezer euró értékű jeladóját levágták és a folyóba dobták

– nyilatkozta a szóvivő a Blikknek .

A gyermek édesapját, N. Györgyöt természetkárosítással, kiskorú veszélyeztetésével, lőfegyverrel visszaéléssel és nagyobb kárt okozó rongálással gyanúsítják, amiért kettőtől akár tizenkét év börtönt is kaphat.

Forrás: blikk.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
A bunkó Semjén fajúak ráfogták a gyerekre, arra meg nem gondoltak a gyökerek, hogy ez nem mentség, hanem súlyosbító körülmény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
fidesz csókos a vadász, Polt Peti a haverja. A fidesz nevű bűnszervezet mindenre képes!
AMORÁLISOK
na akkor a fiatalkorú kezébe aki fegyvert adott azt is keményen sittre vágni mégpedig környezet károsítás és a szülői felelősség ugy lazán eltiltani a fegyverviseléstől + 20 évet a börtönben. ennyit a vadászatról semjéntől leste el csak nem volt erre éppen SE RÉNszarvas sem helikopter.+ a teljes nyomozati és perköltséget a nyakába
Leginkább az uj vad + autó találkozássárol modosított ki fizeti a vadkárt ki fizeti az autó javitását ja hát éppen ezért. mert ugye az autós teli van GURULÓ DOLLÁRRAL szemtelenség ám. ja a kaszkó is pár fillér manapság?
Menőmanó
A bunkó Semjén fajúak ráfogták a gyerekre, arra meg nem gondoltak a gyökerek, hogy ez nem mentség, hanem súlyosbító körülmény.
justhpeter
A nemzet dicsőségére épülő család 9 éves gyereke lövöldözhet vadászpuskával bármere és bárhová. Ebben az estben is két megoldás van:
a) amennyiben ez a sztori marad, akkor apukának legyen 8 év fegyház
b) amennyiben apuka csak azért jelölte meg a gyereket, mert kiskorú nem büntethető kapja meg a 12 évet + 1 évet - harmadolás nélkül - elvégre az aljasságot is djíazza a bíróság
természetesen a vadászengedéyl örökös bevonásával.
Oszt' Jónapot !
Levendula
Legközelebb kiderül, hogy

A FARKAS ÖNGYILKOS LETT...
gina
Ezt a baromságot csak 1 Bites fideszhivök hiszik el,,,
jáger laszló
Itt a farkas ,ott a farkas ,hol a farkas!!!??
A TEK kiderítette,hogy a kisvadász lőtt,de ő sem tudja hol az ordas
Különben,mivel csak 9 éves ő nem büntethető!!
Farkas Flórián sem nyilatkozik az ügyben És lehet,hogy a farkas ,már világgá szaladt ijedtében!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Ha tényleg a 9 éves fiú lőtte le a farkast azt örömmel kellene hírül adni, mert ez a gyerek már biztos átesett azon a programon amit Orbán most indít be a középiskolásoknak.Ez a fiú egy túl érett, vagy túl képzett mert már most annyit tud lövészetből mint egy majdani középiskolát végzett.Ő szemrebbenés nélkül lövi le a szürke farkast, és nem fél még egy vadállattól sem!Biztos jövő előtt áll ez a fiatal az Orbán rendszerben!
SÍva
Egyszer volt holnem volt, volt egyszer egy felelőtlen felnőtt aki a 9 éves gyereke kezébe vadászvizsgához kötött lőfegyvert adott nyilt területen. Amilyen ügyes volt a kisfiú egyből lőtt is egy farkast (és még örüljünk, hogy nem egy túrázó csoport volt a közelben)! Aki ezt a mesét elhiszi maga is bolond!
vacsi
Jó ötlet, mivel a gyerek nem büntethető... Persze, ki hiszi el?!
dr. prédikátor
jól tudtok hazudni!!! egy 9 éves gyerek el sem br egy golyós fegyvert!!! jó hogy nem ovodásra fogjátok gecik!!! szarházi fitymasz patkányok vagytok!!!
csak úgy....
biztos fideszes vót a tettes ,oszt rákenyte a gyerökre..
jesz
lári-fári...a gyerek vót, és kész...vita nincs. A gyerek nem látta a farkaskoma nyakán a jeladót, egyért jókedvűen lelőtte...

Lehet hazasétálni, nincs felelős...a gyermek apja hugyozhatnéka miatt bízta a fegyvert és a gyereket másra...mire visszaért, már meg is volt a sikerélmény...

-büszke vagyok rád fiam, elmegyünk fagyizni.
simmering73
Eddig tartott mire kitalálták ezt a népmesei fordulatokban gazdag történetet. Pelikán elvtársék idejében azért gyorsabban tető alá hoztak egy ilyen vádat.
human
Nem lehetne inkább az a verzió, hogy rájött a farkas, Semjén Zsóti országába tévedt és inkább önkezűleg vetett véget az életének? Ez még kicsit hihetőbb is.
jesz
most mondták a hírekben, hogy a farkas kétezer kilómétert tett meg, hogy párt találjon...

Hát ilyen hírt nem kellene beolvasni...kétezer kilométer? Nemsokára az is kiderül, hogy hamubasült pogácsája is volt...
csak úgy....
@human: gratulálok, benned a calambo hadnagy veszett el! szerintem is öngyilkosság volt!- az okok ismertek.. ;)
bence
Ki más találhatna ki ekkora baromságot mint egy fideszes nagykutyához közel álló barna nyelvű !
szép új világ
Csóró farkas nem olvasta a óriásposztert: Ha Magyarországra jössz... az igaz keresztények kilukasztják az irhádat.
Toller Béla
Hja, világos, hogy egy nem büntethető kilencéves az elkövető, ugyan ott állt mellette még három vadász is, de a kilencévest nem lehett megfékezni ! Lelőtte, levágta a jeladót és elvitte sok-sok kilométerre onnét, hgy a Hernádba dobhassa (mert már kilencévesen is tudta, hogy a víz alól talán nem sugároz, de tévedett ) ! Rendőr legyen, sőt, belügyminiszter, aki ezt a mesét beveszi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.