A dollárbaloldal lebontaná a határkerítést, és migránsgettókat hozna létre – közölte a Fidesz az MTI-vel Mustó Géza, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusának sajtótájékoztatójára reagálva.

Fidesz: dollárbaloldal, migránsgettók, Gyurcsány, Soros, Brüsszel

A nagyobbik kormánypárt közleményében úgy fogalmaztak: "átlátszó és álságos", amikor Gyurcsányék a migrációról magyaráznak.

Hozzátették: ma már mindenki tudja, hogy a dollárbaloldal "örömmel végrehajtaná" Brüsszel és a "Soros-hálózat" migránsbetelepítési terveit, lebontanák a határkerítést és migránsgettókat hoznának létre Magyarországon. A baloldal mindezt többször világossá tette – emelték ki.

Azt írták, a Fidesz és a KDNP azonban továbbra is kitart a szigorú határvédelem mellett, hozzáfűzve, az elmúlt években több százezer bevándorlót állítottak meg.

A migránsok egyre agresszívebbek és gyakran felfegyverkezve érkeznek a határhoz – jelezték a közleményben. Ismertették, hogy csak idén 91 ezer határsértőt tartóztattak fel a magyar rendőrök, és 700 embercsempész ellen indult büntetőeljárás.

Felháborítónak nevezték, hogy Brüsszel nem képes támogatni a határvédelmet, azt viszont elvárják, hogy az elfogott külföldi embercsempészeket a magyar börtönökben, a magyar adófizetők pénzéből tartsák fogva.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
Egyszer nem hallottam, hogy Orbán lecseszte volna a szerb elnököt, hogy mija faszért engedik be az országukba a sok migránst és miért nem állítják meg őket a határon, és utána - ha már beengedték őket - mija f@szért engedik gyülekezni őket a magyar határon?
Erről a Keleti-pályaudvaron történt incidens jutott az eszembe, ahogy hagyták, ahogy megrendezték és ahogy felhasználták mások nyomorúságát a maguk hasznára...
Orbánnak úgy kellenek a migránsok, mit egy falat kenyér (a félelemgerjesztésre, a gyűlölet szitásra és mindezt emberek életével játszva (!!!) , csak a saját hatalma megőrzéséért - milyen elvetemül beteg elme kell ehhez ???!!!) ezt bizonyítja, hogy százával engedi szabadon az embercsempészeket is, csak úgy - Noooooormális ???!!!

Ki kell zárni Magyarországot az EU-ból és NATO-ból is, mert mostanra az elkorcsosulás állandóvá vált - ezt már nem lehet megmagyarázni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Maccska: 4:15 Mondod ezt te, herélt kandúr. Mi van. Hajnalban kibasztak mint macskát szarni?
Sakk Matt
Múltkor írtam, azt tapasztalom, hogy az ételszállító cégek egyre több külföldit alkalmaznak. Amit látok a munkájukból - kiszállítás gyorsasága, udvariasság -, az mind rendben van. Viszont magyarok elöl veszik el a melót - nagy valószínűséggel alacsonyabb bérért!
Lepényleső
A túlnyomó többség szerint inkább lenne Dollárbaloldal,mint van a diktatúrikus,kizsákmányoló,kifosztó Rubeljobboldal?
percsi
@szegény hazám: "Meg azok akikkel le akarja váltani olcsóságuk miatt a magyar munkaerőt."
Azok meghalni jönnek ide!
Szegény magyar föld, annyi rákkeltő anyagot, és szárazságot (vízhiányt), amit az akkugyárak okozni fognak, nem fogja bírni!
A néhai agrárországból mérgező sivatagot csinálnak :(
verőce21
Tanács az ellenzékieknek: Ha nem tudod kivenni a hatalom kezéből a jogart, a kormányzást, akkor próbáld megváltoztatni körülötte a kulturális közeget, amelyben kormányoznak...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.