Megakadályozható az elsivatagosodás, de nem lesz olcsó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Megakadályozható az elsivatagosodás"

Majd egy kormányhatározattal betiltják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Megakadályozható az elsivatagosodás"

Majd egy kormányhatározattal betiltják...
balos
@Qqberci: A ner mindent ki--hever!Arra valók a kurvái!
Clavigo
@Őrnagy: Köszönjük ( Emese ),,őrmikém.. Nem vagy te államtitkár véletlenül ? Az ilyen kreténeket oda kukázták ki- gyűjtötték össze Putrilandon..Idióta.
balos
@szar-nagy: nedveske!Maradj a hejeden a ló hasa alatt,mert ott vagy védett!Árt a világ a sivatagnak a fejedben!Majd ha már mindent elönt az akku sav akkor leszel savazó!
Peller Anikó
@Órnagy: Tudjuk, hogy egy német biciklista barom vagy.
kereső
@Őrnagy: Mégis, mi a lóf@x köze van KG méhlegelőinek ahhoz, hogy süllyed a talajvizszint Magyarországon?Miért nem arról "értekezel", hogy ezt mennyire fogja felgyorsitani az az 50 akkumlátorgyár, amely nagyon magas vizigénnyel fog dolgozni? Miért nem arról "értekezel", hogy a sok térkő-és betonmonstrum-amely elfoglalta a kivágott fák helyét, milyen vészesen növelte Magyarországon a perzselő nap kértételét- növelve a légköri aszályt. Nézd meg a fákat- amelyek még megvannak. Szeptember eleje van- és rozsdásoknak, mint akiket a túz éget-igen, a Nap tüze.
Nem tudod néha, csak igazán néha magadban tartani a baromságaidat?
Nyírfa
@kereső: 07.55

Balatonszemesen 50 fát vágtak ki, hogy a parton felhúzzanak egy lakóparkot. A környezetpusztítás a fidesz egyik logója. A másik az enyves kéz piros-fehér-zöldre festve, megkoronázva, Orbán-idézettel ékesítve.
34 évvel a rendszerváltás után a magyar nép felépítette a maga tényleg egyedi imázsát: a világ értelmesebbik része már tapintatból sem fordul el, amikor röhög vagy szánakozik rajtunk, de azt is elértük, hogy undorodva elfordulnak tőlünk. És szavunk nem lehet, megérdemeljük.
Dr. Proktor
Drámaian süllyed? Pedig még nem is üzemel minden akkumulátor gyár és akku hulladék feldolgozó!
Persze ez a süllyedés a kormány mun kájára is jellemző - lefelé megyünk nem hátra...
Nessy
@kereső: Az már magas némelyeknek, hogy a sok beton, az egyre csökkenő zöld terület, a kivágott fák miatt, hazánk egyre "forróbb pont" lesz. Amit nem hogy mérsékelni igyekezne a kormányzat, hanem inkább növeli.
zenebohóc
Duna, Tisza, stb. vize ingyen van, tessék hasznosítani!
kereső
@Őrnagy: Háááááááát, nem tagadtad meg magadat. Gyagyásozni tudsz, máshoz nem is értesz.Legalább annyi eszed lenne, hogy cáfolj- ne csak a lózungokat mondogasd. De nincs.
kereső
@Nyírfa: És hány ilyen "Balatonszemes" van. Azt kell hinnem, hogy orbán és a fideSS minden élőnek az ellensége- a természetnek, az embernek.
Nyírfa
@kereső: 09.39

Több, mint amennyit néhány évtizeden belül helyrehozhatnánk.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Válaszod csak azt tartalmazza hogy mennyit költöttek fatelepítésre, sajnos viszont hiányzik hogy mennyi fát telepítettek!
Mennyi volt az "alkotmányos költség"?
kereső
Mint tudjátok, falun élek- a nagy magyar Alföldön. A mult heti hidegfront hatására az éjszakák/hajnalok húvösek- azt várná az ember, hogy reggel harmatos legyen a fú- és nap száritsa majd fel a reggeli harmatot. A reggeli harmat eltúnt- száraz a fú, nem vizes. Nem igen figyelitek, de én igen- mert az egyik legszárazabb területen élek- a nyári 30-37 fokos léghőmérséklet, a perzselő nap hatására a Jászságban, a Duna-Tisza közén(bácskai homok), a békési területeken a talaj hőmérséklete heteken keresztül 26-29 fokos volt. Az érintett területek vizegyenlege a párolgás maggas szintje következtében vészesen romlik. Most is- amikor már húvösebb van. És akkor jönnek még az akkugyárak. és kivágjuk a Tisza ártéri erdőit. Mi ez, ha nem szándékos ellehetlenitése az emberi életnek?
Eladott Ország
Az elsvitagosodásra rátesz még egy lapáttal az ország teleszarással akkumulátorgyárakkal.Térképre tettük Orbán Viktor épülő akkumulátorgyártó nagyhatalmát. A nehézfémekkel szennyezet rétegvíz a vízbázist és a mezőgazdasági termelést agyonvágja!
magyarnarancs.hu/gazdasag/terkepre-tettuk-orban-viktor-epulo-akkumulatorgyarto-nagyhatalmat-254332
kereső
@Őrnagy: Na, megint nem mondtál semmi érdemlegeset, azt is sok betúvel.
Giovanni Alba
Csak úgy megjegyzem (mert kőaggyal nem érdemes vitába szállni, csak a magáét fújja, minden "ellenérve" a "gyagyás" és a "húgyagyú") szép dolog az erdőtelepítés, csak éppen kidolgozott koncepció is kellene, mert 200 db 20 éves fát majd csak húsz év múlva fog érdemben pótolni 200 frissen ültetett csemete. Ezt belátni nem nehéz, mégis problémát okoz sokaknál.
Eladott Ország
@Őrnagy: Itt vagy már megint te fideszes agyf@sz! Az orbájugerndi egyetemen okítsál te barom! Innem meg húzzál el a 3,14csába a fidelitas vagy a polgári ökrök közé! Szóval aki nem akar gyarmat lenni, nem akarja a termőföldet kiárúsítani és nem akar rákban megdögleni, az nemzetellenes... "Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." (Tanúból, Virág elvtárs) Rákosi elvtárs elismerően csentintett, ilyen kriptokomcsi szöveget még ő sem tudott előadni. Ez a teremfocista ostobának született, sötét, agresszív bunkóvá képezte magát. Szép karrier. Remélem eljön az idő amikor reszketve fog menekülni. "Véget ért a háromnapos kihelyezett kormányülés Sopronbánfalván. A célok világosak, a feladatok kiosztva, folytatjuk a munkát!" És ott a búzamező helyén lesz egy kurvanagy akkumulátorgyár, a búzát meg majd vesszük dollárért.
twitter.com/janos_hary/status/1635536238974234624/photo/1
Nessy
@Őrnagy: Tudja,mikor lesz ezekből a "fákból" erdő, komoly lombkoronás fa? Minimum 20 év múlva! Ha sikerül életbe maradniuk. Mert előnevelt fa sokba kerül!
Árulja már el, hogy miért "gyagyás" mindenki, akit megszólít, vagy akinek reagál a hozzászólására? Vagy maguknál ez a családi megszólítás?
kereső
@Őrnagy: Figyu, a Balatonszemesen kivágott fák helyére nem kerül 22 millió elültette fa, ottan luxus lakópark lesz a fák helyén, Ahogyan a Szalajka völgyi lovas beton teknő helyére sem. Az erdőgazdálkodás nem azt hjelenti, hogy uccu neki vágjunk most ki mindent, azután meg kezdjük a telepitést- mert igy a büdös életben nincsen pótlás- és amire ennek a 22 milliónak árnyéka lesz, akkorra Magyarország sivatag lesz. Kimélj meg a bugyuta okoskodásodtól. Nincs annál rosszabb, amikor egy hülye kezd el okoskodni.
Eladott Ország
Nagyon vicces lehet egy mérgező anyagokat feldolgozó gyárban melózni, ahol nehézfémek, mérgező kemikáliák, ólom, kénsav és még ki tudja a szar fordul elő, remélem a helyiek örülnek neki, mégiscsak jobb, mintha a frontra vinnék a purdét, nem-e. Akkumulátorisztán vót má? A ruszki gáz meg ötször olcsóbb! Ja, nem! És ki fogja a nehézfémekkel szennyezett vizet a földből a palackokba tölteni és lenyomni az emberek torkán? Szóval mimagyaroknak ne mondják meg, hogy kit engedjünk be az országba, de ti alsózsolcaiak kaptok egy akkugyárat a pofátokba a megkérdezésetek nélkül, kiemelt beruházásként, mert csak. Négyszer szigorúbb előírások. Miért nem nyolcszor? - 2/3-dal, csak, hogy elégedett legyél.
Csak sorjában, nem kapkodni! Előbb tegyük tönkre az ország termálkútjait termálvíz készletét a gyártással s csak utána az ujrahasznosítással! Mert mi kell az akkumulátor gyártáshoz nagyon sok? Lítium! Miben van sok litium, ahonnan a legolcsóbb kinyerni? TERMÁLVÍZ-ben! Na melyik országnak van -MÉG- sok termálvize és szarfszú rabló kormánya?! Még szerencse hogy ezek a tetvek előre látóak: "Az már csak hab a tortán, hogy alig két hete jelentkezett be a kormány az önkormányzati tulajdonban lévő fürdőknél, hogy a megugrott energiaszámlák miatti fizetésképtelenség esetén, szívesen átvennék a fürdők üzemeltetését , ezzel együtt pedig a fürdőhöz tartozó termálkutak feletti irányítást és ellenőrzést is." Elmeroggyantak, de azok is, akik rájuk szavaznak! Az adott országban gyártott akummulatorokat az adott országban kell feldolgozni és újrahasznosítani. Tehát ha már 2. Legnagyobb gyártó lettünk vagy leszünk, a világ összes akkumulátora amit kicserélnek vagy selejteznek ide fog vissza kerülni. Ebből az országból lesz a világ legnagyobb szemét feldolgozója. Amit eddig itt legyártottak azt majd vissza hozzák, ha már kuka. Miért nem a saját országuk területén építik ezeket a gyárakat?! Valahogy egyik ország se otthon akarja ezeket a szuperbiztonságos üzemeket felépíteni.
Nessy
@Őrnagy: Most kivételesen én nem voltam gyagyás, mint eddig jó párszor, csak hazug. Legyen szép napja!
Nessy
@Maccska: Csak nem tarra vágják ez erdőt! Esetleg a fák helyére luxus lakópark épül, és a kilátást se zavarják meg fák.
colibri
Szíjjas, szépen kérlek telepítsetek még sok-sok akkugyárat Magyarországra, légyszi, légyszi...!! Ja, bocsi, nem kell ezt kérni, teszitek ezt agyatlanul magatoktól is! Idióták! A jövőre semmit nem gondolnak, csak mindig 2 ciklust kérnek az uralkodásukra, de a vége nagyon keserves lesz! Sajnos mindenkire nézve!
csak úgy....
a fideszesek föltünö ismertetö jele,hogy magabiztos hülyék! 0rbánék hülye ötleteiket lelkesen támogatják,még azon sem gondolkodnak el,hogy ezekre elöbb-utóbb ök is rábaxnak! a fideszeseket nem az eszükért szeretik, inkább a kihasználható ostobaságuk miatt!
Yoda69
Majd ha gozerovel mukodnek az aksigyarak terjunk vissza erre a temara.
Orbanek a sajat erdekeik miatt kiarusitjak a magyar foldet a kinaiaknak, a magyarokat pedig rabszolgasorba hajtjak.
A jo hir, hogy aki nem lesz a kinaiak rabszolgaja, az majd jobbagy lesz a fideSSes dobrogik uradalmaiban.
Menőmanó
Bánják is ezek, hogy lemérgezik az egész országot.
A mérgező, víz és energiafaló akkugyárakkal kiszipolyozzák a földet, aztán a a mérgezett vizet ráengedik a vízbázisra. Leszarják, csak nőjön a GDP, amitől a "magyar embereknek" egy hajszállal sem lesz jobb az életük, sőt ellenkezőleg. Ránkszabadítanak egy csomó primitív ázsiai migráncsot. Oszt ennyi.

Pedig nincs szükségünk kívülről jövőkre, mert ők megváltoztatják az európai társadalmak összetételét, Európa kulturális arculatát, a keresztényi, a családokra épülő berendezkedést.
csak úgy....
nem baj ha magyarország elsivatagosodik, a nemzeti lovárdában a lovakat tevékre cserélik és 0rbán kap majd egy faxa piramist és minden probléma megoldva.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 10:29 ☻ Az ki van zárva. Nem tudom , de az biztos.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/374773004_3450627065198188_4403554638033896357_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=6a0516&_nc_ohc=K6V8wb-VaWgAX-Fdqzq&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDu-KbPZj_QyoS4w7W7atNgGcK8Tr2sYKxvvjfM9a8eXg&oe=64FE05BF
Az ispán úrhoz a Jenőhöz. Megyünk az ispáni hivatalba a Jenő úrhoz az ispánhoz. Polgár Jenő igazi fideszes városban él, a neve Pápa...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/295863908_2226954650803335_180460847340853462_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=YP8tyI5raP8AX8hctf4&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAQZK0nln70uyFH-f5v_THIynhzCkojPKniqiiO-At1fg&oe=64FD7731
És kihez fordultak bizonyítékokért? A Amnesty hivatalba. A Amnesty hivatalba vótunk’ a Gyuri úrhoz. Oda mentünk segítségre. A Soros hivatalhoz... „ijenek” a fideszesek.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279549452_536188924794733_5186715515561920314_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=4gd4-v9-6X4AX-8JtTE&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBb8mfxtYciurta4lLWcZNs44q1aYAIzCJ149mYO2Grow&oe=64FDB299
Voltam orvosnál, mert nem akarok fideszes lenni. - De látom, hogy mégis az. - Igen de már anélkül, hogy akarnék.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272263617_2001584553379602_8878936670410463634_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=zkkxfgfWi94AX-20yla&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBbgRTqt3L-ql1zFS6jjcP8L0CteIMtzG4DtX6E2qsOww&oe=64FD5D60
rücsü41
Drámaian csökken a talajvíz szintje úgy hogy az akkumulátorgyárak még csak pianóban működnek, termelnek!Mi történik, ha igazán beindulnak ezek a "létszükségletünkhöz nagyon fontos gyárak"?
SÍva
Negyven-ötven évvel ez előtt olyan hely mellett laktunk ahol régebben válykot vertek. Ez eredményezett egy hatalmas de nem túl mély területet amelyett megtöltött a feltörő talajvíz! Ez egy Tisza menti kisfalu volt. Nyáron halak úszkáltak benne, de hogy hogyan kerültek oda senki sem tudta. Télen (amikor még volt) a gyerekek korcsolyáztak, csúszkáltak rajta. Azután egyik évről a másikra eltünt a víz és senki sem tudja miért pedig akkor még nem volt ilyen kiélezett a helyzet.
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.02

Őhazájukba. Ő oda tartozik.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.12

Nevetni jó! :))
Mi lesz velünk, ha mindenki tanult, udvarias, egészséges lesz? :)
kereső
@Őrnagy: 10:25 No, mond csak- az Észak-erdő (Mátra) kitermelt fái helyére hol telepitenek erdőt? Kistarcsán, a homok-hátságon, vagy a Tisza- tónál, vagy a Mátrában? Nem, nem őrültem meg, ezért bátorkodtam megkérdezni: idézve tőled:
"Olyan a világon nincs gyagyás, hogy ugyanoda ültessék az új fákat, ahonnan valamiért ki kellett vágni!"
csak úgy....
a talajvíz összebeszélt a forintal, ez a kettö soros bérenc lehet..
kereső
@csak úgy...: Na, de hol marad a "gyurcsány szál"??? Nem félek én attól, hogy ezek nem találják meg hamarosan mindkét esetben azt is.
csak úgy....
@kereső: bünbak faragásból a fideszék világbajnokok! - pedíg a politikában nincs ennél aljasabb és kártékonyabb dolog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.