A női munkavállalók helyzetén javítana a köztársasági elnök tanácsadójaként.

Tomán Szabina az államfő tanácsadója lett: "Novák Katalin az a hiteles, tudatos nő, aki segíthet a magyar nőknek"

Kép: Tomán Szabina / Facebook

Novák Katalinnak mondtam igent. Furcsának tűnhet a posztjával egy kalap alatt említeni a sisterhood (női testvériség) szót, de szerintem jelenleg ő az a hiteles és tudatos nő, aki segíthet a magyar nőknek, akik jelenleg vállalkozóként vagy munkavállalóként úgy érzik, hogy hátrányt szenvednek

– nyilatkozta az RTL Cápálk című műsorából is ismert befektető, Tomán Szabina az Index-nek. Mint elmondta, hivatalos levél formájában kapta meg a felkérést, hogy legyen az államfő tanácsadója. Arról, hogy ebben a pozícióban mit csinál, ezt mondta:

Főként a női munkavállalók helyzetét javító kérdésekben fogalmazok meg javaslatokat. Van bőven tennivaló, azonban ez egy hosszú folyamat.

A Cápák között új évadában Tomán már nem szerepel, erről azt mondta, vegyes érzéseket kelt benne:

A műsor készítői is úgy búcsúztak tőlem, hogy aki egyszer Cápa volt, az örökké Cápa marad.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a nők helyzetén javítana tanácsadóként? Ha azt hiszi, hogy most szeretni fogják, akkor téved...a nők helyzetének javításához politikai akarat kell... No, az nincs...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a nők helyzetén javítana tanácsadóként? Ha azt hiszi, hogy most szeretni fogják, akkor téved...a nők helyzetének javításához politikai akarat kell... No, az nincs...
Nessy
Naiv lélek! Itt és most csak az történhet, amit Orbán akar! Ő meg paternalista!
Aki Én
Na, igen. A korábbi nyilatkozataival, a fideszes fülbevalójával és hovatartozásával nem is lehetne ,,hitelesebb".
Menőmanó
Novák az a tudatos nő, akit a karrierjén kívül semmi nem érdekel.
A magyar nők érdekében ő még egy szalmaszálat nem tett keresztbe.

De terroristáknak már adott kegyelmet.
kereső
"Hiteles"-novák. Kedves Szabina, na ezzel teszed magad hiteltelenné.Mintha nem ott lógna virtuálisan továbbra is a Sándor -palota fülében a "fideSS" sárga fülönfüggő, és az OV22 .
Nyírfa
Szabina cápaként sem volt rokonszenves, de most végérvényesen leírtam: a korlátolt gondolkodás számomra kizáró tényező. Katalin valóban tudatos, volt annyi esze, hogy röhejes bérért nem helyezkedett el sem az oktatásban, sem az egészségügyben, paralel sem az előélete, sem az államfőként tanúsított viselkedése nem hitelesíti.
Csak egy részlet a munkásságából a wikipédia alapján:

" Kritikusai szerint pártpolitikusként – elődjéhez, Áder Jánoshoz hasonlóan – nem képviselheti a nemzet egységét mint köztársasági elnök. Számos alkalommal egyértelműsítette párthovatartozását,[12] 2020-ban még családokért felelős tárca nélküli miniszterként a „Hogyan lehet sikeres egy nő?” című videójában a 444.hu szerint lényegében a női emancipáció ellen foglalt állást,[13][14] amit szerinte „tudatosan félremagyaráztak”,[15] ezenkívül megvédte a homoszexuális személyek szerintük megbélyegző örökbefogadási korlátait. "

2014. óta sürög-forog családügyi pozíciókban, azóta eljutottunk az oktatás teljes szétverésétől a könyvek fóliázásán át a gyermekéhezés soha nem látott mértékéig. Hogy Szabina miben tud tanácsot adni? Talán abban, hogy Récsöl, Sarka és Rogánné hogyan tud még hatékonyabban közpénzhez jutni, esetleg felhívni arra a figyelmet, hogy szaros pelenkát nem hajigálunk közterületen, és durva arcot nem erősítünk vastagon piros rúzzsal. Pénz van, műnőiség van, ízlés, intelligencia nincs.
justhpeter
Tomán Szabina választott. Én nem követem.
Eladott Ország
Az a magyarok nagy gondja, hogy túl nagy a pofájuk és kicsinek érződik benne a zsömle. De megfelelő mennyiségű rendőrattak, kardlapozás, könnygáz, gumibot és vízágyú majd helyrebillenti a rebellis nemzethpolgárok’ téves önértékelését. Budapest báb színház. "a magyarok gondjai"segítek: Orbán Viktor és a slepp.
uploads.disquscdn.com/images/6e6d9b92c676fabf15d97fe206272bb174049adb4740fc67b4fd7609e0021598.jpg?w=800&h=960
Novák Katalin, nem kell ehhez 16 fős tanácsadó csoport hogy megmondjam mi a magyarok problémája tudjuk mi azt anélkül is. Orbán és semmihez nem értő hazug, antiszociális, közpénztolvaj kormánya ennyi! Le kell őket váltani és a magyarok problémájának nagy része szinte magától meg fog oldódni, vágod te szőrös hátú liba! Kifizetőhely. A csinovnyikok itt faszolnak potyapénzt.
Na és miről beszélget velük OV22 Katika? Magára valamit is adó szakember nem adná ehhez a színjátékhoz a nevét! Illés - Szemétdomb
youtu.be/3USo1eJj5SU
Itt a 16 kiválasztott, akikkel választ keres a magyarok gondjaira Novák Katalin.
api.hvg.hu/Img/da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30/d5e1b033-0c5f-423f-bf1e-29aafb8e7b83.jpg
simmering73
Szabina ezzel az egy mondatával mindent elmondott. Egy nercsicska.
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.47

Jó lenne, ha Gundel nem járatná le magát.
szaboria1
Szabina akik csak a pénz szereti nem viccből a szépség iparban tevékenykedik, amit az egyszerű nők meg sem tudják fizetni..
ómió
Szóval, "efftársi segéderő" neki se kellett!?
lampa laz
Azt értem, h nováknak miért kell tomán, de , h ez fordítva miért? Hacsak nem zsarolás árán a cégbirodalma elvesztése miatt. Ezek bármire képesek. Novák qelnök nem tett és nem is fog tenni semmit nőügyben, mert a dagi gyűlöli a nőket, persze akad kivétel lásd katókàt meg jucust, akik pont olyan szemetek mint a dagi.
Aki Én
@ómió: Mert ez a nő nem efftársi? Vagy majd csak akkor lesz efftársi, ha megenged magának egy kritikát?
Jesszus suttyó, hogy te mekkora buta balfasz vagy.
ómió
@Aki Én: Csak nem efftársinak tervezed őt hazudni, bolsiék fajkreténje!? Megvan már hozzá az efftársi "hazugságrorgatókönyved" is!? Megkaptad az új donor kutyaagyadat!?
Eladott Ország
Ez van , ha a fideszben tanulsz meg lovagolni. Novicsok Pitbull Katika nem igazán érti a magyarok problémáit, ő csak a hatalmat látja és önfeledten kapirgál a szemétdombon, ő egy olyan tyúk, akiben több a kakas princípium.
twitter.com/sanca803/status/1698756141801504924/photo/1
Aki Én
@ómió: Nem nevezem semminek, te unalmas, elmebeteg, buzeráns csicska, te...
Kérdeztem. Nem mintha abban bíznék, hogy a saját butaságaidat meg tudnád védeni, te suttyó.
namihami
Szabina helyzete is kezdett meginogni? Gyorsan ""engedett"" a felkérésnek!
levarosbukta
Bármilyen okosak is a cápák azért szerintem nem épelméjűek. Egyébként is az összes milliárdos vállalkozó felett ott lóg Orbán képében a damoklész kardja, és akkor még fel is hívják magukra a figyelmet is. Lásd, egyre már ki is vetették a hálójukat,mert egy percig se legyen senkinek kétsége affelől, hogy ez nem egy bekerítéses támadás.
rakitics41
A feltételes mód az azért egy kicsit zvar, meg az is hogy az állam elnöke minden magyar , így a férfiak elnöke is és nekik is segítségre van szükségük!
kulabombaafityiszre
a cápa helyett aranyásó lett,ezért elszgődött előszopó ner ribancnak..
ómió
@Aki Én: Bolsiék aberrált elmebetege! Már azt se tudod, miben "kételkedtél"!? Sürgesd a donor kutyaagyadat!
Aki Én
@ómió: Csodálkoztam volna, ha megértetted volna, te agyhalott.
Donor birkaagyadat megsürgethetnéd.
Havanagi
Szabina ! Szabina!Azt hittem,hogy több eszed van.És azt,hogy jobb emberismerő.Egyszerűen megvettek téged.Megint csalódtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.