Nem tudta zavarba hozni a miniszterelnök-helyettest az ellenzéki kérdés, hogy miért csökkent a KSH adatai szerint csaknem egymillióval a katolikusok száma. Semjén Zsolt szerint hangulatkeltés és egyházellenes propaganda folyik, de “Magyarország továbbra is erős bástya a keresztény világban”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha még sokáig hatalmon maradtok, egy se lesz, te retek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Magyarország továbbra is erős bástya a keresztény világban”."- ezért aztán a legjobb barátai, stratégiai partnerei a török, az azeri, a katari( a hamasz egyik fő pénzelője) iszlamisták, a kinai kommunisták, a kirill pátriákák-akik szintén keresztény ukránok megölésére buzditanak, . De ellenség!!! Iványi Gábor és egyháza - akik a valódi kereszténységet képviselik és gyakorolják.
Képmutató aljas farizeusok vagytok semmijen.
Menőmanó
Már ezt is a DK-ra fogná a stüszivadász.
Pedig arról van csak nagybaszó, hogy ha tolvaj, hazug, bűnöző, pedofilpártoló, putyinseggnyaló gazemberek a hittérítők, az erősen kiábrándítja az embereket a vallásbúú Zsóti.
telegdilaci
@simmering73:Attól nem lesz több keresztény az Országban hogy az Isten tiszteleteken a csuhások mossák a hívek agyát hogy melyik pártra szavazzanak,mert a kormány kitömte a mocskos zsebét az egyházaknak,és attól sem ha ráerőltetik az iskolákban a vallás oktatást,a diákokra, valószínű hogy minden normális Ember látja hogy a nagy kereszténység nevében hogy lopjátok szét az Országot,engem mélységesen felháborít és gyalázatosnak tartom hogy amig Erdélyben Magyar Állami támogatással,minden gyerek kapott 100-ezer ft iskola kezdési támogatást,és nagy kegyesen 58-db iskola Buszt is kaptak a Magyar adófizetők pénzéből, és mit kaptak az Országbanélő gyermekek iskola kezdésre a Kormánytól,egy nagy büdös francot,hogy eltudják kezdeni a Magyarországon élő gyerekek az iskolát,a Szeretet szolgálatnak,és a Civil szervezeteknek kellett 500-ft-onként a támogatásokat össze koldulni hogy 2000-ezer rászorúlónak meg tudják tölteni az iskolatáskájukat,Elmentek ti a hazug áll keresztény politikátokkal oda ahova valók vagytok a Trágyadombra!
Csak Norisz és senki más
Háááááááááááát! Te hülye vagy! De nagyon! Ezek szerint a DK elég erős!!!

:-)))
Aki Én
Lehet, hogy bennetek, álkeresztény kényszeres hazudozókban rendült meg a bizalmuk. Azt gondolják, hogy ha ez a kereszténység amit ti itt képviseltek, abból nem kérnek.
Na, megaztán ,,térdre csuhások..."
Emlékszel, te buzeráns balfasz?
telegdilaci
Orbán még ellenzékben azon rugódozott,hogy szét kell választani az egyházat,az Államtól most viszont mivel az érdekei azt kívánják egyre jobban egybe forrtak,nem véletlenűl lapátolják a Magyar adófizetők pénzét az Egyházaknak,akik csak annyit tesznek,hogy támogatják a kormány politikáját,ami a feladata lenne a szegények elesettek támogatása az Iványi Gábor Egyházán kívül egyik egyháznak eszébe sem jut Az Iványiék Oltalom egyházát aki viszont átvállalva az Állam feladatait,Iskolákat,Óvodákat,hajléktalan szállót működtetnek meleg ételt osztanak a rászorulóknak,most ezt az egyházat Próbálja az állszent állkeresztány kormányunk minden létező eszközzel el lehetetleníteni,amikor még a Magyar dolgozók adójuknak 1%-ának felajánlását is elveszik le emeli a NAV-a számlájukról hogy még egyet beléjük rúgjanak,és akkor ez a barom Stüszivadász ráfogja az ellenzékre hogy miattuk csökken a vallásos Emberek száma,nem veszik észre ha valamit erőltetnek az nem fog működni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.