Havasi Bertalan nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést.

Hvg.hu: Orbán „nem térhetett ki”, amikor Putyin találkozni hívta

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán 

Orbán Viktor előre jelezte a NATO-nak és az EU-nak, hogy Vlagyimir Putyinnal tárgyal Kínában – értesült a hvg.hu. Az értesükés szerint Orbán telefonon tájékoztatta Jens Stoltenberg NATO-főtitkárt és Charles Michelt, az Európai Tanács elnökét, a telefonban pedig jelezte azt is:

A találkozó az orosz elnökkel nem az ő kezdeményezésére jön létre, de az elől kitérni nem volt lehetséges.

A lap megkereste a miniszterelnök sajtófőnökét. Havasi Bertalan azt nyilatkozta, hogy mivel Magyarország NATO- és EU-tag, ezért minden ilyen találkozó előtt le szokta folytatni ezt a konzultációt. Azt nem erősítette meg, de nem is cáfolta Havasi a hvg.hu szerint, hogy Orbán nem mondhatott nemet.

Forrás: hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Orbán azóta se mosott keze,azt szagolgatja büszkén
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Retkes tetü, ha az urad hiv seggen csúszol hazaáruló féreg-- igaz nem vagy,, mivel egy betolakodó román senki vagy,,,,
Sámannus
A teszetosza faszkalap lejárat mindenkit. Ennek szar faxú szélhámosnak rég el kellett volna tűnni a közéletből. Nincs ssemmi keresni valója a közéletben. Mindenkinek akinek van önbecsülése eltűnik a büdös pichába ilyenkor.
Sámannus
@gina: ez a geci megbukott ezen az átvilágításon is. Figyelni kell a közmédiára, mert a legpiszkosabb munkát ők végzik el, amikor ezt a kecskebaxót kimosdatják a szarból akár milyen árulást követ el. akárhogy mosdatják a koszmó méllyen bele itta magát. A sok geczi már rászáradt, bűzlik mit egy kupleráj a gecitől. Remélem a kövezkező választást a kecskebaszók nélkül rendezzük, mert a hazaárulókat már csak nehagyjuk már indulni sem
Sámannus
Lebenykezelésre jár a csüngőhasú azé fontos a találkozó. Szégyen ez a kretén ocsmány bűnöző zsivány és hazaáruló. A magyarság küzdelemben edzett munkáva lkiérdmli a világ megbecsülését tudósaink művészeink alkotóink, törénelmünk és hazánk szépségei nem a fidesz érdeme. A fidesz árulója, szégyene ennek az országnak, mindent hazája ellencselekszik, mert már régen megérett a börtönre az egész kompánia, úgy mint a hatalommal visszaéléssel követtek el.Ezért állítja la az Unió is a források átutalását. Mennyetek börtönbe, és a haza felszabadul.
izéke
Orbán azóta se mosott keze,azt szagolgatja büszkén
izéke
@Pegero: miért próbálsz terelni pulikutya? Ha kínos a téma orbánra nézve,azonnal bedobsz valami ostobaságot,hogy eltereld róla a szót. Nagyon kínos ez a talpnyalás...
Péter2
Megint megy a terelés , ha valakivel nem akarok találkozni akkor nem is fogok ! Sőt , ha esze lett volna el sem kellett volna mennie , elég ha azt a nagyfejű Szíj-ártót küldi ki . Na de ezek ilyen hazugak , kocsis is megbukott egy hazugságon ő is próbáét terelni , kubartov szintén a héten bukott meg egy ordas hazugsággal aljassággal , hát ilyenek a nemzethyek .
justhpeter
Megtörten veszem észre, hogy a miniszterelnörúr már nem "szuverén". Súlyos az a gyanúm is, hogy az ő szintjén is kifizetőbb a csicskalét.
Sziszifusz
@Dr. Proktor: 06:21

" Drága, kedves Vlagyimir, kérésed számomra parancs " ( O.V.)
balos
Hát akkor ki vezeti z országunkat!1 szabadság-karcos vagy 1 emberforma spermahuszár?Aki nem a fideSSes tömeggyilkosok szekerét tolja annak ez nem titok!
qunta
@sgl: nem is tudtam, hogy mész beloruszba
rakitics41
Mindig van kitérésre lehetőség, csak a bátorság hiányzik sokszor.A bátorság hiány nem egyelő a lehetőségek hiányával!
kereső
Szóval nem orbán "kezdeményezte". Ez azt jelenti, hogy a kreml ura lábhoz rendelte a legszuverénebb magyar miniszterelnököt. Mindezt úgy, hogy orbán nem térhetett ki a találkozó elől. Nagyon úgy néz ki ezen ismeretek birtokában, hogy a kinai kommunista párt meghivása az egy út konferenciára volt a fedő sztori. Az is "furcsa", hogy a találkozó tényét itthon az utolsó percig tagadta havasi sajtófőnök-miközben most meg azt kommunikálják, hogy orbán a találkozóról tájékoztatta az Eu-t, és a NATO-t. A két érintett szerv még nem nyilatkozott-,hogy igy történt-e. Csak nehogy hazugságon kapjuk ebben a gyalázatos történetben a szuverén magyar miniszterelnököt. Ennek a történetnek még nincs vége...esetleg Magyarországnak, ha még ezt is beszopja, vége lesz-kettő, mint a botnak.
Aki Én
@KisTehen: ,,de az elől kitérni nem volt lehetséges."

ízlelgesd, buta balfasz!
Aki Én
@Pegero: Te miért jössz elő állandóan az állítólagos ellenzékkel? Imádod őket reklámozni?
Ellenzéktől totál független, hogy a gazdádat a magyarok túlnyomó többsége rühelli.
És ezt ők tudják a legjobban. Ezért kell hazug propagandára költeniük a magyarok pénzét.
Te ezt nem érted, sosem értetted, mert rendkívül buta vagy.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: "Havasi Bertalan nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést."
Még cáfolni sem merte orbán csicskája.Ízlelgesd,mert a nagy erős gazdád valójában egy senki akit putler bármikor rapportra hívhat.
Peller Anikó
@kulabombaafityiszre: Nem tudom, a többi európai vezető sem térhet ki vagy ott a puttyó nem is próbálkoziktán?
Sakk Matt
@Maccska: Pityinger most éppen Orbán seggét nyalja. Le vagy maradva egy brosúrával :P
Dr. Proktor
@Aki Én:Pegerora és társaira iIllik Abraham Lincoln elhíresült mondása, szabad fordításban:
"egy népet lehet hülyíteni ideig-óráig, a nép egy részét lehet hülyíteni folyamatosan, de nem lehet az egész népet hülyíteni folyamatosan"
Béla333
Akkor nem vagy szuverén b+?
Csak akkor vagy szuverén, ha azokat kell mocskolni, akik a pénzt küldik?
madlaci66
Szóval a gazdi megrántotta a pórázt, és az addig a másokat ugató kutya rohant vissza nyalni a kezét.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 08:32
Meséld már el te díszhülye birka marhatehen,az orbán faszának egyes számu szopója a havasi berci miért nem kommentáta a kérdést.pedig kapásból cáfolhatta volna.Miért nem merte cáfolni?
Mi az a nagy titok amivel eligazította orbánt,putle, ami látszik a takálkozóról készült videó összefoglalón és mit ad a véletlen,pont az orosz kömédia összeállításában került ki.Ebben orbán egy totálisan szétesett,mentálisan beteg embernek látszik.Szóval miért alázták meg ilyen szánalmasra az orbánt?
Ezen minden értelmes gondolkodásu ember elgondolkodik.Persze nem te.
kulabombaafityiszre
@Peller Anikó: ma, 08:33
Ők is mentek volna,de nem fértek fel a csórik,az orbán nem magángépére.:))
Menőmanó
Ilyen ez a függetllenség meg szuverenitás. Ha Putyin szól, hogy lábhoz kutya, akkor menni kell, nincs mese.
telegdilaci
@izéke:Teljesen mindegy mit hazudoznak mivel ebben nagyok,összenő a mi össze tartozik,ENNYI!!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:04
Én nem szidtam az anyádat,mivel te ezt teszed ebből leszürhető,hogy roppant kényelmetlen neked a valóság,miszerint akiben hiszel a nagy orbánod csak egy mentálisan beteg,szánalmas.zsarolható kis csicska aki bárkinek benyal,hogy a hatalma megmaradjon.
telegdilaci
@KisTehen: Az agymosást a Fidesz műveli a hozzád hasonlókkal,csak a Fideszes agymosott szekta tagoknak lehet minden aljas hazugságot lenyomni a torkukon az értelmes gondolkodó Emberek nem hisznek el minden hazugságot,ezért a Fidesz nem szereti azokat akik képesek gondolkodni!
Sámannus
Kis túlzással kérte! Lebaszta őket mint a pengősmalacot, a vidón láttuk, hogyan tollászkodott amikor előbújtak a kupiból
csak úgy....
"Kitérni nem volt lehetséges, mi? :D:D:D
Akkor te is ugyanolyan szabad ember vagy, mint Ákos, baszki :D:D:D:D"
(Vajákos Biri néne /hvg)
ómió
Legalább ütőset sikerült belehazudnotok, efftársak!?
Nessy
@Pegero: +Ennyire elfogytunk, hogy 2,3 millió szavazat, amiből 500 ezer ellenőrizetlen levélszavazat, azaz az összes szavazó kb. 50%-a olyan "elsöprő többség"? Igaz a fidesz választási törvénye alapján 50 % = 67%, 2/3
Kár, hogy a fizetésüket nem így számolják!
Lepényleső
...miért nem mondhatott nemet,- talán mert a volt KGB vezér előtte névre szóló beszervezési lapot lebegtetett,
melyet jó néhány jelentéstételi jegyzőkönyvel is kiegészített,- amelyen a besúgó neve nagybetűvel szerepelhetett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.