Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen, és mindent megtesz a magyar emberek elhallgattatásáért – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az X közösségi oldalon hétfőn.

Most érkezett: Brüsszel máris "támadást indított" a nemzeti konzultáció ellen
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kovács Zoltán bejegyzésében az Európai Bizottság vezető szóvivője, Eric Mamer hétfői kijelentéseire reagált, amely szerint a magyar kormánynak a nemzeti konzultációval kapcsolatosan az uniós testületet érintő állításai "teljesen valótlanok".

Az államtitkár közölte, azt kell mondania Eric Mamer nyilatkozatára, hogy: Brüsszel migránsokat akar betelepíteni Magyarországra, Brüsszel több pénzt és több fegyvert akar adni Ukrajnának, el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt és a rezsicsökkentést, a kamatok befagyasztásáról szóló rendelkezéseket és az extraprofitadót. Ezek mellett brüsszeli és más, tengerentúli pénzzel befolyásolni akarja a magyar politikát, továbbá be akarja engedni a génmódosított ukrán gabonát.

"Brüsszelnek nem tetszik, hogy Magyarország nem úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek" – tette hozzá üzenetében Kovács Zoltán.

Eric Mamer, az Európai Bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva egyebek mellett közölte: Ursula von der Leyen elnököt "nyugtalansággal töltötte el", amikor meglátta arcát a magyar nemzeti konzultáció plakátján. Ugyanakkor teljes mértékben bízik abban, hogy a magyar közvélemény objektív és tényszerű információk alapján ítéli meg a brüsszeli testület tevékenységét.

"Felkérünk minden magyar állampolgárt, aki tájékozódni szeretne az uniós politikákról, hogy saját véleménye kialakítása érdekében tekintse át az uniós információs forrásokat" – fogalmazott az Európai Bizottság vezető szóvivője.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen"

Nem Brüsszel plakátolja már megint tele alantas plakátokkal az országot, hanem a fidesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Rúgja már tökön valaki ezt a mobil halálfejet, hátha akkor csak csendben fog jajgatni...
lusta
Egyet, igaz mást sem értek. Ha ennyire belepofáznak mindenbe, akkor miért vagynk még EU-tagok? Ugyanakkor, ha ennyibe belepofáznak, korlátoznak, meghatároznak, minek nekünk a pénzük?
Péter2
Na előkerült ez a másik Soros ösztöndíjas kupakfejű dakota , Brüsszel magasról szarik a konzultációtokra , még akkor is ha ellenük uszítotok hiteltelen a számukra több okból is , veletek már nem számolnak már , amúgy egy söpredék banda , oda szarnak ahonnét esznek igazi nemzethy érték , ha jól emlékszem csütörtökön döntenek az unióba a magyar kormány 3,92 milliárd eurónyi helyreállítási hitelkérelme, illetve a 0,7 milliárd eurónyi REPowerEU támogatás igényléséról , hát ezek után nem biztos , hogy megkapjátok ezt a pénzt , az uszítás után ! Ha pofátokon bőr volna , vagy egy kis szégyenérzet szorult volna belétek ,akkor oda sem mennétek .
Nessy
Kovács Zoltán már megint némi szereptévesztésbe került! Vagy csak kitört rajta a "hol az a macska" szindróma!
lusta
@Péter2: Érdekes, még a pisiorkik kérték a REPowerEU pénzt és még nincs új ellenzéki kormány, de már most mondják, hogy a mérföldkövek teljesítésétől függetlenül a lengyelek megkapják erre a célra az 5 milliárd eurót. Mindezt december 8-án a Tanácsnak kell jóváhagynia, ami csak formalitás.
jáger laszló
Brüsszel a Nemzeti Konzultáció LN!
Máskülönben mit vártál!!?
Nemzeti ódák zengését Brüsszelből?
csak kérdezem,
barátilag
J.L.
exmelós
Majomképü.Dugjátok fel magatoknak a konzultációtokat
human
"Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen"

Nem Brüsszel plakátolja már megint tele alantas plakátokkal az országot, hanem a fidesz.
kereső
"Mamer azt is mondta, „hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában, a tízmilló magyar nem csak Magyarországon, hanem egyben az EU-ban is él”. Ez hatalmas tévedés, mert azt tények bizonyítják, hogy Magyarországon az önkényuralmi rendszer által megszállt sajtót a goebbelsi propaganda alapelvei szerint szerkesztik és irányítják, a propaganda ellen pedig nem véd meg önmagában az intelligencia, ha nincs hozzá cáfolat és tényleges információ."
nepszava.us/az-europai-bizottsag-nagyot-teved-amikor-a-magyar-kozvelemeny-intelligenciajaban-bizik/

A magyar közvélemény intelligenciája igazodik orbán és a fideSS intelligenciájához- konvergál a negativ nullához a végtelenben. Ebben bizni dőreség, amikor a magyar sajtó orbáné. Még a magukat függetleneknek mondók sem muttatják meg ennek a plakátnak, és hányadék nemzehy konzultációank a valódi hazugságait- amely a kormány szerint felér a népszavazásokkal. Népszavazáson kérdések vannak- és arra adandó válaszok.
Itt meg a kormány állitásokat fogalmaz meg- amelyekre véleményt vár/ erősen irányitott véleményt.
És mivel a kormány állitásai hazugságok- igy a magyar lakosság azon része aki visszaküldi, és válaszol is- hazugságot követ el.
kereső
"De ez a ráismerés, illetve ez a brüsszeli naivitás a magyarázat egyben arra is, hogyan fajulhattak idáig a dolgok. Hogy Orbán most (is) képen köpi ezt a Brüsszelt, mire ők arra kérik a bugris magyarokat, tájékozódjanak afelől, nem is jogosan köpködi őket a magyar tahó.
Ahelyett, hogy képen vágnák.
De a jelek szerint nem tanulják meg ezt a leckét még most sem, hogy Orbánnal úriember módján bánni nem lehet, és nem látják meg annak az igazi okát sem, miért győz kétharmadokkal folyamatosan.
Hogy mit művelt a saját népével.
Mindemellett az is látszik a szóvivő megnyilvánulásából, hogy ők már ugyanúgy, ahogyan az országon belül a józanabbja, halálosan unják Orbánt, és már erre sem nagyon reagálnak, viszont, mint kitetszik, tenni ellene nem tudnak vagy már nem is akarnak. Tájékozódjon a magyar, ha tudni akarja az igazat – hagyja ránk a döntést az EU jóságosan, és ezzel olyan állapotba taszítja a szellemi nyomorék bávatagokat, mint amikor az éhező már a repülőről ledobott segélycsomagért sem megy el, hanem ott döglik meg.
Ő is megérdemli.
Mi is."

/huppa.hu/
Dr. Proktor
Nocsak! Nem tetszik nekik a Nemzeti Korrupció? ... akarom mondani Konzulitánció?
Nessy
Ilyen kolduló cigányokkal volt szerencsénk nem egyszer találkozni! Pénzt akartak, és ha nem kaptak, leköpték, megátkozták, aki nem adott!
kakukkmadár
Mivel a gennyes brüsszelita-sorosista-libernyákok nagyon okosan nem ülnek fel a ge.i provokációinak( lásd gusztustalan plakátkampányok, észnélküli vétók, folyamatos beavatkozás más országok belügyeibe...), és pl. nem indítnak ellen-plakátkampányt nyugaton, és nem akarják látványosan kirúgni Magyarországot az EU-ból, így a fideszes faszok mindig kénytelek saját magunk lehazudni az égről a csillagot: már megint megtámadták a magyarokat! Miközebn a EU országok fetrengenek a röhögéstől, Viktor fetreng a saját fekáliájában tovább. Odaát sem hülyék fociznak, egyszer fogják majd kazah egyenruhás grazi ápoltat szájbaverni, de akkor nagyon.
Yoda69
@Maccska: Hol a magyar nep valasza te nagyon roman. En csak O1G es a slepp hazudozasat latom
balos
@Maccska: nyazsgem az ilyeneknek,mint nedveske!csak hogy érezze a törődést!
balos
@Yoda69: o1+1 geci,mert az infláció is utolérte a csúti hitlert!
Nessy
Meg van a gumi csont, amit lehet rágcsálni. Addig sem foglalkozik a jó nép olyan valós kérdésekkel, mint a legmagasabb infláció, a növekvő szegénység, az egészségügy, oktatás padlóra küldése, a csak nálunk lévő "háborús vészhelyzet", és az ebből következő egyszemélyes rendeleti kormányzás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.