Semmiféle forrást nem folyósíthat Magyarországnak az Európai Bizottság addig, amíg a kormány nem teljesít minden követelményt, illetve amíg nem orvosolja a hiányosságokat – jelentette ki Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa kedden Strasbourgban.

Szorul a hurok Orbán körül: semmilyen uniós pénz nem jön, míg nem teljesíti végre a korrupcióellenes feltételeket

Az igazságügyi biztos egyértelműen fogalmaz és náluk van a kassza kulcsa. Forrás: Youtube

Didier Reynders, az Európai Parlament plenáris ülésének a jogállamiság és az igazságszolgáltatás függetlenségének folyamatos veszélyeztetése, valamint az uniós finanszírozás feltételeinek nem teljesítése Magyarországon címmel tartott vitáján hangsúlyozta: több reform, egyebek mellett az igazságszolgáltatást érintő intézkedés megvalósítása folyamatban van Magyarországon – írja a 24.hu.

A bíróság függetlenségének, a szexuális kisebbségekhez tartozók jogainak hiányosságai, a gyermekvédelmi törvény, illetve az akadémiai szabadság biztosítását szavatoló jogszabályok nem elégségesek – mondta. Az Európai Bizottság figyelemmel kíséri a brüsszeli testület aggályainak kezelésére hozott magyar intézkedések végrehajtását

– idézi az MTI Reynderst.

Johannes Hahn költségvetésért felelős biztos közölte, hogy az Európai Unió Tanácsa megtiltotta, hogy új jogi kötelezettségvállalás jöjjön létre a közhasznú alapítványokkal bármely európai program végrehajtására, ugyanis összeférhetetlenség kockázata áll fenn a vezetésüket illetően. Azt mondta, bár történtek változások Magyarországon, de az eddigi intézkedések nem elégségesek.

Az Európai Bizottságnak december 15-ig kell elfogadnia helyzetértékelését arról, hogy Magyarország részben vagy egészben megoldotta-e a problémákat, majd több további lépés megtétele után lehetősége van arra, hogy a megszorításokat törölje – tájékoztatott az uniós biztos.

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke szerint a korrupt kormányával való elégedetlenség valójában politikai zsarolás, hogy térdre kényszerítsék Magyarországot, amiért a béke pártján áll, ellenzi az illegális migrációt és megvédi a gyermekeket a gender ideológiától.

Forrás: 24.hu
Fotó: Youtube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: 2 hülye 1 pár! :) tibim,tesznek a vétótokra, te tétó!
boci, veszélyben a "tisztelet díjad" ! :) -karácsonykor nálatok csak a parketta lesz a fa alatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: metszett faszú himringyó!!! KUSS LEGYEN!!! irány a hazád izráel!!!ott ugass!!!
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: 2 hülye 1 pár! :) tibim,tesznek a vétótokra, te tétó!
boci, veszélyben a "tisztelet díjad" ! :) -karácsonykor nálatok csak a parketta lesz a fa alatt!
Péter2
@Shikari: A vétóval csak magatokkal basztok ki, nem kicsit , ott öreg zsarolással semmire nem mentek , csak még többen utálnak meg benneteket , mert a vétó miatt más országoknak is kárt tesztek ! ""Januárban meg többségi szavazással meg fogják szüntetni a vétót , " kiveszitek a kezetekből ezt a liberális lehetőséget is , úgy sem kell ez nektek illibancsok , nem igaz ? "" ezt a visszaélést , zsarolást is " kivettétek " a kezetekből , csak a többségi irányvonal lesz a járható út ! Megköszönhetitek ezt is magatoknak !
csak úgy....
@KisTehen: bunkócska, ezek az oktatások téged csak teljesen elbutítanak! :)
csak nem az üres bohár az oktatód?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:25
te díszhülye birka tehen,egyenlőre az orbán gazdád makog ,minta makákó az oroszlán szájában.
Ráadásul a navracsicska illiberális főhazudozó hablatyolt naponta az eus pénzről.
Álmodtatok mint mikulás előtt a gyerek.Nem lesz ingyen pénz az euból,csak jelzálogos kinai hitel.
Orbán a hatalmáért cserébe szó szerint eladja az országot kinának.Kezdd el tanulni a kinai vezetők nevét.te csicskabirka tehen.
Nessy
Én már javasoltam, hogy a magyar parlamentben is vezessék be a vétójogot! De érdekes mód, pont az ezzel élő / nem ritkán visszaélő, kormánypárt tiltakozott fene mód felháborodottan!
csak úgy....
@utánam a vízözön: na de az bebüdösödik ! - persze az görényeknél nem problema..
Eladott Ország
A cigány gecinek, meg kell vonni a szavazati jogát is! Kutyából nem lesz demokratikus szalonna!
-Mi a vezetékneve?
- Három eres kábel.
twitter.com/xmedardc/status/1699471429257908498
Orbán Viktort választotta az év gazemberének a magyar nép.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/375117923_593217602967440_715464790617720411_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=0ruP4uDooaYAX-ywo34&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC4xuxEzPHMppU4iOmfk4xehEUYQPnmcCPKZj36i2mCLw&oe=6562D6E6
Angol kutatók megállapították , hogy nincs olyan gyógyszer a világon, ami gyógyíthatná ezt az elmebeteget.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/375049981_591838093105391_1097338473690627412_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=LfvtQZkHgJIAX8a9dSn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDh_ZOmbesMoMJBVerjMfRk0E37QHMurrO8s3KtVMzHWA&oe=65627271
Mindenki nyugodjon le a picsába, mi nem vesszük el senkinek a munkáját. Csak dolgozzatok nyugodtan, mi majd nézzük.
twitter.com/xmedardc/status/1699787478176239669/photo/1
csak úgy....
@Nessy: erre az ötletre ott fönt , kaphatsz egy kövér nyet -et ! :) pedíg az ötlet kiváló,én támogatom!
justhpeter
Ahogy felénk mondják: addíg jár a korsó a kútra míg megizélik a vízhordólányt. Hát most ez törtlóént. A mikulás hatalmas csomagot hoz majd az Unióból a kilostormalacnak. Minden lesz benne, mi szem-szájnak ingere: egy kis koki, egy kis saller, egy szép darab szopóág, valamint egy vastag lefordított nagyújj
nemkati
@Philip Marlowe: De, elmondták, a kormány megkapta mindig a válaszokat, csak a kormányunk szégyelli nyilvánossságra hozni. Mivel nem az Európai Bizottság hozhatja nyilvánosságra, hanem a magyar kormány. Tájékozódj náluk.
NKF
Az EU a legnagyobb szaregylet! Olyanok mint a komcsik voltak annak idején nálunk!
Eladják Európát! Kész röhej az egész! Nem tudja a görög picsa,hogy került a bőröndjébe
egy rakás euró? A hangyák hordták össze! Etessék a jó büdös kurva anyjukat!
csak úgy....
@Philip Marlowe: @NKF: akik beszopizzák az 0rbáni hazudozásokat, azok mind úgy járnak mint ti! - mennyiért húznátok ki végre a busa fejeteket 0rbán végbeléböl ,hogy kicsit körülnézhessetek a világba ?
simmering73
@Shikari: Kezdesz puhulni. A huxit már játszik?
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: nektek a gyogyós butaságaitoknál már valóban nem fussa többre, -vagy ti így próbáljátok megbuktatni a fideszt , titokban? :) szánalmasak vagytok...
Péter2
@Shikari: Ti senkinek nem basztok oda , nektek basztak megint oda , gazdád zsaroló vétó levelére már meg is született a brüsszeli megoldás , odabasztak nektek , levették napirendről a döntést amit vétózni akartatok , ez nagy tockos volt , továbbá , ha jól tudom nem kapjátok az uniós felzárkóztatási pénzt addig még a vállalásotokat nem teljesítitek alku nincs , mivel ti nem teljesítettek nektek basztak oda , Soros meg baszik rátok egy nagyot , mert nem függ tőletek sem anyagilag sem semmilyen módon , de ti függötök a világ gazdaságpolitikájától nem kicsit , viszont Sorosnak meg van beleszólása , tehát úgy baszik ki veletek ha akar , hogy nem is tudjátok ki volt , csak egyre vigyázzatok , a Soros gyerek koránt sem olyan toleráns a szemétségeitekkel kapcsolatban mint az apja volt . Széllel szemben sohase hugyozatok ... mert .,. olyan lesz . Amúgy az általad felsorolt országokba kivétel nélkül sokkal pontosabban fényévekkel jobban élnek az emberek a magyar emberekhez képest .
Péter2
@Shikari: Tinektek az ország nem számít ezt 13 alatt 100% bebizonyítottátok , tönkre vágtátok gazdaságilag az országot ,és eladósítottátok Moszkva és Kína felé ! Egy hazafi nem tesz ilyent, és nem asszisztál hozzá !
namihami
@utánam a vízözön: 16.34: Komolyan hiszitek, hogy a kiserdőben, a fóliasátorban lesz linóleum?!?!?! Fa talán (ha kivágnak egyet), de a többi illúzió!
Péter2
@Shikari: Ti betegek vagytok ép oly annyira mint orbán gazdátok, a saját tehetetlenségeteket, a károkozásotokat, felelősségeteket másra akarjátok vetíteni, ez komoly pszichiátriai betegség, épp a feleségem mondja ,itt ül mellettem ő orvos ez a szakterülete , de a valóság , hogy 2010-előtt minden országmutató jobb volt , ez csak egyet jelenthet , hogy ti vagytok a hunyók .
izéke
@namihami: majd a medve lesz a radiátor és románul fog jódlizni sikari :)))))
csak úgy....
@Shikari: tibim, neked a bársonyos szavaidért ,mint lócitrom eltávolító ,mindíg lesz egy penészes szobácskád az alagsorban hatvanpúsztán! :) te elmebeteg rabszolga...
jáger laszló
Hát azkor tovább folytatódik a plakátozás és az ov ünnepi beszédei a jobboldali újságok +hívására...
Ez várható 2024-ben!!
Csak ennyi és más semmi!!
barátilag
J,L.
Péter2
@Shikari: Tehát akkor ami az országgal történt az elmúlt 13 évben, mindenért titeket terhel a felelősség , azért mikor majd el lesz számoltatva a fideszes bűnözők , remélem lesz olyan bíróság aki kimondja a kollektív bűnösségeteket , mert ti sem vagytok náluk különbek sőt , miattatok történik minden rossz az országgal !
csak úgy....
@Shikari: tibim , a ti többségetek = buta,írástudatlan cigók !
csak úgy....
nagy szarban lehet az 0rbán kormán,ha ezért :"@dr. prédikátor: Megint vinnyogsz libkány! " a shikari barátunk 12 lájkot kapott! :)
Peller Anikó
@Péter2: Elmeheteg ez a hülye román bringás fasz.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Újra kifigyelt az Ínség-szikla! Húzd össze a nadrágszíjjad köcsög! Lopnivaló nem lesz. Dolgoznod kell a zabálnivalódért keményen! Szólj ha éhezel, mi nem hagyunk az út szélén...
division
Legalább lesz továbbra is mire fogni, hogy miért nem lesz béremelés a tanároknak. Lassan a minimálbér, a pályakezdők bére, a szakmunkás bér eléri egy több mint 30 éve pályán lévő pedagógus bérét. Minden elismerésem Viktor, de legalább a magyar válogatott kijutott veretlenül az EB - re. Ez is valami...Azért jót kacagnék, ha ott majd jönne a nagy lebőgés, mint anno Mezey alatt az oroszok ellen a VB - n. Nyilván nem ezt kívánom, hiszen magyar vagyok és szurkolok, csak hát a tapasztalat...
percsi
@csak úgy...: "@Shikari: tibim , a ti többségetek = buta,írástudatlan cigók !"
Választások idején több száznak az állandó lakcíme egy buszmegálló volt! Micsoda 2/3? A végén az is kiderül, hogy 10e alatt vannak!

A fidelitas is ki van képezve a csalásra!
Magánklinikán lakcím, hmm, nem is értem az EU-t! Előbb kellett volna megvonni a milliárdokat!
"Ki is költözött az I. kerületi klinikáról a több tucatnyi fidelitasos, akik pont azelőtt jelentkeztek be, hogy a Fidesz hatvan szavazattal választást nyert
A tavaly szeptemberi időközi választások előtt egyszerre jutott eszébe több tucat fidelitasosoknak, hogy az I. kerületbe kéne költözni, ugyanarra a lakcímre. A választást megnyerte a Fidesz, most pedig ők is távoznak.
A 24.hu szerint a társaság tagjai között van Baczkó Norbert korábbi Fidelitas-elnök is. A klinikára bejelentkező fidelitasosok között van olyan, aki egy hónapig volt csak az I. kerület lakója. És akadt olyan is, akinek papíron az édesanyja és a 76 éves nagymamája is beköltözött ideiglenesen a magánklinika címére.
Ezt a mutatványt azért hajthatták végre ilyen nyíltan, mert egy 2021-es, Semjén Zsolt által benyújtott törvény miatt már nem bünteti a törvény a voksturizmust és a fiktív lakhelyekkel történő ügyködéseket."
rtl.hu/belfold/2023/11/22/i-kerulet-fidesz-fidelitas-voksturizmus-koltozes-maganklinika
balos
A hollik nevű senki,most beszél félre az atv-n!Szerencsétlen,minden kérdésre vissza megy a tatárjárásig onnan próbálja levezetni az "egyenletet"!Sajnos valami baj lehet a programozásával,mert már a kérdések értését sem tudja az bitjével megválaszolni!
Yoda69
Legyen feltétel az antikorrupcios ugyeszsegbe valo belepes.
Ha ezt nem lepik meg orbanek akkor nuku money.
Yoda69
@Shikari: Mi van bringas? Nem kuldi rendesen a penzt a rogan propaganda osztalya?
jáger laszló
Ergo a tanárok ne számítsanak a 800 ezer bruttóra a közeljövőben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.