A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet holnap lép érvénybe és szeptember 7-én veszti hatályát.

A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet holnap lép érvénybe és szeptember 7-én veszti hatályát.

A kormány ismét módosította „a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendeléséről, valamint a válsághelyzet elrendelésével, fennállásával és megszüntetésével összefüggő szabályokról szóló” rendeletét.

A kormány újra meghosszabbította a válsághelyzetet

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A válsághelyzet március 7-én véget érhetett volna, a Magyar Közlöny legfrissebb számából azonban az derül ki, hogy legkorábban 2024. szeptember 7-én veszti hatályát a rendelet.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt módosítás március 6-ától érvényes. A kormány először 2016. március 9-én rendelte el a migrációs válsághelyzetet, amit azóta folyamatosan meghosszabbít, ahogy a háborús veszélyhelyzetet is.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mondta a vikkancs, hogy meghosszabbítja Bicskéig...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Mondta a vikkancs, hogy meghosszabbítja Bicskéig...
kereső
@Qqberci: Ez már az "atlanti óceánig" terjed, nem Bicskéig. Nem is értem, hogy az éppen aktuális sándor palota miért is nem oszlatja fel a játszóházat- minek ez szinjétéknak is ócska ripacskodás.
Toller Béla
Valaki felvethetné az Alkotmánybíróságon, hogy nincs sem bevándorlási vészhelyzet, sem pedig háborús vészhelyzet ! És nyolc éve nincs ! Ez nem lehet orbán deklarációjának a kérdése, kint ahogyan az sem, hogy a Duna lefelé folyik ! Meg kell nézni és kész !
madlaci66
különben össze omlana a ner rendszere
Őrnagy
"A kormány újra meghosszabbította a válsághelyzetet"

A cikk címe egy kicsit félreérthető. Úgy szól, mintha a kormány csinálná a válsághelyzetet. Persze a libkány csürhe szerint így is van, de valójában a kormány csak a kormány szerint meglévő válsághelyzet hez igazodó válságkormányzés meghosszabításáról akart dönteni, nem a válság meghosszabbításáról, ami nem ugyanazt jelenti.
kereső
A kormány "stratégiai tanácsadó testülete"...és ezek után mindenki mondja azt, hogy a szuverenitási törvény, Magyarország szuverenitását hivatott védeni:
„A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésén keresztül, különös tekintettel a kormányzati működés szuverenitási, társadalmi, gazdasági, biztonsági, kulturális és egyéb kockázatokkal szembeni ellenálló képességére,”
Eladott Ország
A válsághelyzet oka maga az állami szintre emelt maffia (maffiakormány) a román bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált, tolvajcigánnyal az élen!
Pálinkás Pál
a töketlen ellenzék meg csak kussol...
Őrnagy
@madlaci66: A NER rendszere 2 hetente éppúgy összeomlik, mint a gazdaság , az egészségügy és az oktatás, aztán mint a nyugati trillerekben a verekedők, rejtélyes módon feltámadnak, hogy egy újabb 2 hét múlva minden újra összeomoljon. És ez megy az ellenzéki összefosás csürhe szerint 2010 óta folyamatosan :)))
Pálinkás Pál
@Őrnagy: szerencsétek hogy ez az ellenzék tényleg egy impotens csürhe...
Cherry
Hányinger ez a zsiros disznó,,mindene a hatalom de egy nap Csaucseszku sorsára jut!!!
Eladott Ország
14 éve van 2/3-a a főfidiótának, de valahogy a rendeleti kormányzásra esküszik. Hát lopni így sokkal egyszerűbb. 2008-ban Gyurcsány még szlovák nyugdíjakkal és bérekkel tudott riogatni. 13 év után már a bolgárokkal meccselünk az unió szegényházija címért. Befolyt 3,5% GDP-t kitevő ingyenpénz az unióból és ebből magánvagyon lett, miközben összedőlt a közoktatás, az egészségügy, a MÁV, a környezetvédelem ... Nálunk van a legnagyobb infláció. Nálunk vannak a leggyengébb vásárlóerőt képviselő bérek. A fidiotizmus mégis szárnyal, mert a propaganda nálunk a legkiterjedtebb és legerősebb. Meg is érdemeljük a sorsunkat! Migrációs vészhelyzetre hivatkoznak, de a migráncsokat csempésző emberkereskedőket lebukás után elengedik. Még jó, hogy kártérítést a rendőri "zaklatásért" nem fizet nekik az ország! Dilisztánban már ilyen vidám az élet! Egyszerűbb volna végre megkoronázni, a kolostorgecit. Ha nálunk tömeges bevándorlás van akkor Olaszországban mi van? Gyerekek! A mai matekórán azt számoljuk ki, hogy a migránsok létszáma, a vizes VB nyeresége, vagy az atlétikai VB nézőinek száma a nagyobb. Ez azért elég nehezen számolható ki, mivel a vizes VB nyereségét nagyban befolyásolja, hogy annak költsége sosem lesz konstans. A világegyetem tágul, a vizes VB költségei pedig örökké nőnek. És egyébként is, "mi maga, matematikus?" Lényeg, hogy lehesen mondani a birkáknak meg vannak védve.
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Nekem ebben nincs semmi szerencs Gyagyás! Án 35 év óta drukkolok a magyar értelmiségnek, hogy szervezzenek már egy patyolat tiszta közéletű magyar szellemi elitet, amelyik az MSZMP által szervezett hatalomátmentő csírák helett (amelyek a Gengszterváltás után megalakították az első magyar parlamentet) vezethetné a felfelé vezető úton Magyarországot, a magyar gazdaságot és a magyar népet, de a mai napig a nyomát se látom ennek, csak az MSZMP utódpártok harcát a közvagyon szétlopásáért folytatott harcban!
Úgyhogy Gyagyás nem tudom kikre célzol a többes számmal, de nekem eddig ebben még semmilyen szerencsém nem jött össze, hiába várom, hogy eljöjjön az az idő, amikor lesz egy olyan szellemi elit, amelyre nyugodt lelkiismerettel szavazhatnék!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 10:40 ♦ Az ellenzék (?) Orbán kifizetési listáján szerepel, csak az a baj, hogy mi fizetjük a dagadt gecivel és bűnszervezetével együtt, bár egyeseknek ettől nincs "hányingere" csak a lé döljön.
Horizont
Aki olyan tetves szemét szar hazaáruló akinek nem elég a 2/3 és a 133 bátorok zsinegen való huzigálása az hosszabbít és hosszabbít. Nyaloncai meg örvendezve tapsikolnak ennek. Hát hajrá még lejjebb van a gödör alja csak tessék, tessék!!!
Őrnagy
Hibajavítás:

@Pálinkás Pál Gyagyás: Nekem ebben nincs semmi szerencse Gyagyás! Én 35 év óta drukkolok a magyar értelmiségnek, hogy szervezzenek már egy patyolat tiszta közéletű magyar szellemi elitet, amelyik az MSZMP által szervezett hatalomátmentő csírák helyett (amelyek a Gengszterváltás után megalakították az első magyar parlamentet) vezethetné a felfelé vezető úton Magyarországot, a magyar gazdaságot és a magyar népet, de a mai napig a nyomát se látom ennek, csak az MSZMP utódpártok harcát a közvagyon szétlopásáért folytatott harcban!
Úgyhogy Gyagyás nem tudom kikre célzol a többes számmal, de nekem eddig ebben még semmilyen szerencsém nem jött össze, hiába várom, hogy eljöjjön az az idő, amikor lesz egy olyan szellemi elit, amelyre nyugodt lelkiismerettel szavazhatnék!!
Nessy
Egyszerűbben is megoldhatná a kormány ezt a félévenkénti felesleges hosszabbítási műsort! Tegyék bele a egyenszilárdságúba, hogy a "vészhelyzet" kis hazánkban örök és visszavonhatatlan!
csak úgy....
míg ezek a tolvaj gengszterek uralkodnak addíg jogos ,hiszen miattuk minden szinten föntáll a veszély! ezt csak a félnótásaik nem veszik észre!
namihami
Vége a kételynek, megnyugodhattunk!
""The show must go on!""
Eladott Ország
"Ez már a kommunizmus, vagy lesz ennél még rosszabb is?" Röszke nem lesz Böszme... a Magyar Hang legújabb NER hiradója..
twitter.com/i/status/1675776394347806723
Orbán: Veszélyek vannak, de Magyarország nem hagyja magát
twitter.com/i/status/1666069201352642560
"A rendeleti kormányzás előnyeire már Rákosi elvtárs is rájött, ő mégse merte bevezetni." ( Hofi)
Ábel
Amíg Orbán van, addig mindig lesz válsághelyzet!
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 10:10 ♦ Miért kell a szart meghosszabbítani Bicskéig? "Nem értem, hogy egy csomó ember aki rosszul érzi magát, elmegy a fideszre szavazni" - jegyezte meg Dévényi.
twitter.com/pointux/status/1764636916249514172/photo/1
rücsü41
Orbán Balázs a válsághelyzetet nem az országnál , hanem a kormánynál tapasztalja, és ezért van már több mint két éve olyan helyzetben a kormány hogy neki a Parlamentre már semmi szüksége nincs, így érvényesül nálunk a népképviseleti el!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: mit kaffogsz,orbán segge vége..?..
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Én megértem Gyagyás hogy a Sorosbérköcsögök Szaros Gyurka seggéből kikandikálva mindenkit fideszesnek és Orbán seggnyalónal láttok, mert erre nevelték a libkány gyagyás seggfejeket, de nem így van! Orbán basinak van úgy 800.000 megingathatatlan híve, és az el nem kötelezett táborból jobb híjján még rá szavaz (akik undort és hányingert kapnak a fajtádtól a libkány Sorosbérköcsög csürhétől, úgy 2,2-2,7 millió szavazója, akik megcsinálják Orbán basinak a 2/3-os parlamenti többséget.
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: = Szaros Gyurka agymosott seggevége!
A mai modern technika nagy vívmánya, hogy a tetű agyával egyforma méretű aggyal rendelkező hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfejek agyát is sikeresen át tudják mosni, hogy Szaros Gyurka seggében tenyésszék őket az USA geopolitikai céljainak megfelelően.
madlaci66
@Őrnagy: ezek szerint minden rendben van, a gazdaság hasít, az infláció nem létezik, az árak a legalacsonyabbak, nem zárnak be kórházi osztályokat, az orvosok, tanárok boldogan dolgoznak, nincs sztrájk, stb.
Őrnagy
@madlaci66 Gyagyás: Agyhúgyköves libkány elmeháborodottakkal nem állok le kommunikálni!
Yeromos
Milyen kormány az amely nem tudja évekóta kivezetni az országot a váltághelyzetből?
Őrnagy
@KisTehen: Most még csak pánikban vannak, de lesznek azok még nagy szarban is! :))
Yoda69
Tömeges bevándorlás? Hol?
Innen csak kivandorolnak az emberek. migrans munkás meg az van akiket orbanek behoznak letorni a magyar munkás bereket.
madlaci66
@Őrnagy: kommunjkálni nem is tudsz, csak írogatod amit a fidesstől kapott hazugságokat
balos
@madlaci66: Nyugodjunk meg!1FideSSes farukk magától ilyen,mert a gén és a gerinc hiány ebbe a munka körbe engedi!
Dr. Proktor
Szóval a kormány miatt van vészhelyzet...
Pusztai
@Dr. Proktor: Na azé ne hanyagold el a nerlovagokat!
CsipkeRózsa
Ez a szaralak már valóban nem normális, hiszen semmi oka nem lehet a válsághelyzet meghosszabbítására!!!

Nincs a környezetében senki, aki megmondaná, hogy ne legyen már ennyire hülye, hogy lejáratja magát.
Őrnagy
@madlaci66 Gyagyás: @balos Gyagyás: Kér agyhúgyköves elmeroggyant jól egymásra találtatok, beszélgessétek ki alaposan magatokat egymással! Én szarok rátok is, meg a fideszre is!
Őrnagy
Bocsánat:
Két agyhúgyköves elmeroggyant!
csak úgy....
@Őrnagy: a megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy benned a legtöbb vér az alkoholista,bunkó cigány öseidtöl származik, akik sosem tanultak meg disztingválni és kultúráltan viselkedni !
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: = Agyhúgyköves buzi elmeroggyant.
justhpeter
Orbán maga a vész. 2010-től Orbanisztán államformája vészhelyzet. És amíg az Orbán-rendszer fennmarad, addig félévente automatikusan meg is lesz hosszabbítva. Et persze érthető, hiszen csak addig lehet a gazdasági gondokat eltakarni, amíg a "vészhelyzetet" fel nem váltja egy csődhelyzet.
csak úgy....
A Birodalom visszavág: Nincs kegyelem a tényeknek; Az ellenzék bosszúja: Nem meglepő, nem mulatságos
www.youtube.com/watch?v=1B0oAOQ9fDw
mekkelek
Amíg Orbán van, marad a válsághelyzet. A legegyszerűbb módja a fosztogatásnak…
Sztyepospista
Arról nem ir a fáma... hogy MELYIK ÉV szept. 7- én jár le ? Ja az idén meg majd újból megszavazzák, akár 5-10 évre is. A 2/3- al mindent meg lehet szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.