Meghatározó szerepük volt az uniós források visszatartásában Gyurcsány Ferenc brüsszeli képviselőinek, akik nem is rejtették véka alá, hogy főnökük iránymutatásához híven minden eszközzel igyekeznek megtorpedózni a Magyarországnak járó pénzek kifizetését.

A baloldal már nem is próbálja titkolni, sőt egyes politikusaik kérkednek azzal, hogy nagy szerepük volt a hazánknak járó uniós pénzek visszatartásában. Alig egy héttel azután, hogy a Momentum elnökségi tagja, Hajnal Miklós az ATV-ben büszkén taglalta pártja európai parlamenti képviselőinek brüsszeli ténykedését, amivel elérték a Magyarországot büntető intézkedéseket, Cseh Katalin egy rövid videóban erősítette meg mindezt, amiben kijelenti, hogy ő is dolgozott a jogállamisági mechanizmuson – írta a magyarnemzet.hu.

Hazafinak nevezik magukat Gyurcsányék, mert visszatartatják a Magyarországnak járó EU-s pénzeket

Gyurcsány Ferenc és pártja azért küzd, hogy Magyarország nem kapja meg a neki járó uniós pénzeket    Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és felesége, Dobrev Klára EP-képviselő egyenesen a feladatának nevezte a hazánk elleni uniós lépések támogatását. Molnár Csaba az egyik Árnyékkormányinfón kijelentette, hogy hazafias kötelességének érzi az európai uniós források elleni küzdelmet.

„Célunk egyértelmű, addig ne jöjjön pénz, amíg az nem a magyar emberekhez, a magyar önkormányzatokhoz és a magyar kis- és középvállalkozásokhoz jut. Abban a pillanatban, hogy a kormány garantálni tudja, hogy ezeket a pénzeket nem ellopják, ahogy az elmúlt években tették, hanem a magyar emberekhez, önkormányzatokhoz és vállalkozásokhoz irányítják, abban a pillanatban ez meg fog szűnni” – közölte a DK EP-képviselője.

Gyurcsányék valódi célja az, hogy ne érkezzenek meg a Magyarországnak járó brüsszeli pénzek, ami várakozásaik szerint a gazdasági nehézségek által alááshatná a kormány társadalmi támogatottságát. De talán a legőszintébb beismerés a DK-s EP-képviselők közül Ara-Kovács Attila nevéhez fűződik, aki szerint lehetetlen odaadni az európai uniós forrásokat az Orbán-kormánynak, mert ezzel a baloldal ezzel saját magát fegyverezné le.

„Én magam és kollégáim szívesen megszavaznánk ezt a pénzt, odaadnánk az Orbán-kormánynak is, csak ez lehetetlen. Ez olyan, mint a budapesti állatkertben megkérni az oroszlánt, hogy ugyan már répát egyen és ne nyulat, amit odaadnak neki, vagy csirkét. Nem lehet, hát hogy mondjam, egy alapvetően a demokráciát felfogni képtelen emberről és rendszerről azt gondolni, hogy ez megjavul, ez bűnös naivitás és nyilvánvalóan minket fegyverez le leginkább” – fogalmazott a politikus a KlikkTV-ben 2023 februárjában.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mecsoda nagy eredmény! Három DK képviselő többet ért el, mint 13 fidesz képviselő, élükön Tompikával! Na, aki ezet elhiszi, szamarabb a lónál! Tessen mondani, nem pártunknak és kormányunknak kellene betartani a szabályokat??? Nem kellene kevesebbet vétózni, zsarolni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Látványosan le is csökkent a fijjúk pénze! A bevallás szerint a legtöbbje a megtakarításához volt kénytelen hozzányúlni!
Szegény fidesznyomorgók! A szívem fog megszakadni!
csak úgy....
akik megakadályozzák 0rbánék eszméletlen lopásaikat és pénzszórásukat ,azok nyugodtan nevezhetik magukat hazafinak!
Maccska
A DK hazafi?
Bármi,de ez nagyon nem igaz.
Nemcsak hazaárulók hanem nemzetárulók is.
Ezzel a nagy többség tisztában van.
Maccska
Na megjelent az első normális Propeller cikk.
Várjuk a többit is .
Csizmás Kond
...ja és " a magyar vállalkozásokhoz irányítják,"...ezzel most ugye arra céloz amikor a zunió a saját vállalatának küldött pénzt...
Nyírfa
Szóval, ráfordult a kormány a kampányra. Remélem, hogy az ellenzék a társadalom hathatós támogatásával méltó választ ad a választásokon.
Orbánnal nem a saját pályáján kell megküzdeni, hanem ki kell hívni a fényre, ahol láthatóvá válik, hogy a király meztelen.
Amikor azt mondom, hogy hívjuk ki a fényre, ez alatt nem azt értem, hogy szépen megkérjük, ugyan legyen olyan szíves önként leleplezni magát, hanem azoknak a körülményeknek a megteremtését, amelyekből számára már nincsen visszaút a hatalomba. Soha ne váljunk hasonlatossá a fideszhez, sem eszközeinkben, sem mentalitásunkban, mert a cél nem szentesíti az eszközt. A mi dolgunk az értékek felmutatása, megélése, a mindennapi életünkben ugyanúgy, mint egy nagygyűlésen.
Éljen a magyar köztársaság, éljen a szabadság! Találkozunk március 15-én!
Toller Béla
A csizmás macskák sohse fogják megérteni, hogy a diktatúrát megállítani hazafias cselekedet. Nekik egy hitler hazafi, sőt, minél nemzetibb, annál inkább, még hazán belül is válogatni kell, nem igaz ? Szóval, a macskás csizmáknál utálatosabb képződmény nem érheti ezt a tájat ! A propallernek nem kell állást foglalnia általában, de egy ilyen vélemény mellé azért illene valami jelzést odatenni, minden esetre ! Megnyugtatólag.
Philip Marlowe
Gyurcsányfélék!??? Undorító emberek! Nem magyarok!
2004, 2006, és most is csak a nemzet és az ország, ellen tevékenykedtek, tevékenykednek!
Aki rájuk szavaz, az ugyan olyan hazátlan, nemzet, és hazaáruló!
Hajrá Magyarország!
Nessy
Mecsoda nagy eredmény! Három DK képviselő többet ért el, mint 13 fidesz képviselő, élükön Tompikával! Na, aki ezet elhiszi, szamarabb a lónál! Tessen mondani, nem pártunknak és kormányunknak kellene betartani a szabályokat??? Nem kellene kevesebbet vétózni, zsarolni?
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...sokat kéne te még tanulj, hogy ráébredj a butaságaidra...a diktatúra az amikor pl brüszelből dirigálnak...
Yoda69
Ezt irja a matyar nemzeth?
Akkor lapozzunk.
Nyírfa
@Toller Béla: 09.56

Nem véletlenül akarja a kormány origó szintre süllyeszteni a Propellert. A fidesz az őhazájukkal karöltve beindította az együgyűeknek szánt gőzhengert. Lesz itt annyi gyilok, amennyit nem szégyellnek, és tudjuk, hogy szégyenérzetük nem volt, nincs, és nem lesz. Nekik nem Magyarország az első.
Philip Marlowe
@Nessy: Buta vagy kisanyám mint a segg!
Az a "három" eleve nyolc! "Egy harmadnyi"... Azért az már nem három... Bőven tudják Soros Gyurkával befolyásolni ezt a szedettvedett idióta LIBSI csürhét ott brüsszelben.
Ami a napnál is világosabb minden értelmes ember számára.
Jó te nem tartozol közéjük...:DDD
Dr. Proktor
A birgék nem tudnak különbséget tenni kormány és ország között!
Kormánya ugyanis az országnak lenne, az országnak járna is a pénz, de itt a kormánynak van országa ergo én is sajnálom orbánék zsebébe a pénzt...
Maccska
@Toller Béla: a propellernek új tulajdonosa lett buksi .Úgy látom te is érzed hogy valami nem stimmel a propeller galaxisban.
Vége a hazudozásnak.
Nessy
@Philip Marlowe: Ezt a stílust tessék otthon a saját szüleivel használni! Legyen szép napjuk!
Maccska
Minden módon nyilvánvalóvá kell tenni az ellenzéki hazaárulást.
Minden választópolgárnak tudnia kell hogy mit művel az ellenzék Brüsszelben.
Philip Marlowe
@Nessy: Nyuszikám! Amikor a tartalom letaglóz, akkor egyből jössz a stílussal! A következő a hyesírás lesz? -Azt szoktátok csinálni...
A tartalommal, és a tényekkel foglalkozz drága! Ok!?
Ne kicsinyítsd az ellenzéki képviselők erejét brüsszelben!!!
Hiszen a napnál is világosabb "hatékony munkájuk"!!! Amit dsaját maguk is hangoztatnak.!
Sakk Matt
"írta a magyarnemzet.hu."

Ez elmond mindent!
lusta
@Yoda69: Megjelent az új tulajdonosi elvárás.
Maccska
@Sakk Matt: a tények akkor is tények .
kereső
Aki, amely párt ma orbánék tolvaj, enyves keze, és dikatatúrája , az orosz behódolás, a kinai gazdasági gyarmatositás ellen lép fel bármilyen módon, az hazafi- és neki/nekik tényleg Magyarország az első.
Maccska
@lusta: remélem.Már ideje hogy véget érjen a propeller hazudozás .
Az érzékelhető volt hogy a kirúgásra váró firkászok mindent beleadtak az utóbbi időben.
Sakk Matt
@Maccska: A hazugságok pedig hazugságok.
Viszont a valódi tény az, hogy a NER a pénzek javát lenyúlná! Lenne belőle lombkoronasétány és 25 centiméteres kilótó! Elveszítené közpénz jellegét és a NER lojális cimborákhoz és családtagokhoz folyna el.
Maccska
. De talán a legőszintébb beismerés a DK-s EP-képviselők közül Ara-Kovács Attila nevéhez fűződik, aki szerint lehetetlen odaadni az európai uniós forrásokat az Orbán-kormánynak, mert ezzel a baloldal ezzel saját magát fegyverezné le.
Dr. Proktor
@Maccska: nyugi, minden választópolgár tudja mit csinál az ellenzék Brüsszelben, de amit a kormány csinál az vagy harminc évre titkosítva van!
Cherry
Nem igazán a kedvenceim, de igazuk van, tolvajoknak nem kell pénzt adni...Aljas fidesz csőcselék, csak ellopná és elosztaná maguk között,,
balos
@Dr. Proktor: Ha szarra nemzethy színű pántlika kerül azt a tehén féle génmutánsok zokszó nélkül megeszik!Hát a gusztusuk olyan,mint a gesztusuk:kifacsart,mint a szájer pöcse az ereszen!
Cherry
Hányingerem van ha olvasom a nekünk járó pénz... jár nektek lónak a ... mit fizetettetek be a közösbe??? ugattok de egy minimálisat a német és többi ország embereinek adójából akartok nyerészkedni rohadékok...
Nyírfa
@Philip Marlowe: 10.08

Hát, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, az bizonyosság. :D
Téged @Nessy akkor enne meg reggelire, amikor csak akarna, de éppen azért, mert ő az, aki, nem fog téged porig alázni.
Jelzem, nem is szükséges, megteszed ezt te, saját magaddal, minden megnyilvánulásod alkalmával. A ti szép új világotok durva, közönséges, végtelenül primitív és minden képzeletet felülmúlóan ostoba.
Aki Én
@Philip Marlowe: @KisTehen: @Maccska: 2006:
,,Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett."
Cherry
@KisTehen: Mert segitenek nekik, te agyhalott, mit tennél ha magyarországot tamadná meg valaki te barom???Akkor is igy ugatnátok??? elsők lennétek hogy pénzért kunyerálnátok, lásd a zsiros OV cigányt
Pusztai
Legalább magyarul tudnának ezek az álmagyarkodó horogkeresztény nácik!
De még a nyelvet is törik!
Pálinkás Pál
@Maccska: már azért hazafi marad számomra, mert anno ,benne és még 2 emberben volt annyi gerinc, hogy a román paraziták állampolgársága ellen szavazott...a többi, akkor parlamentben ülő egy zsák fos..
teuton
@Aki Én: Galambokkal akarsz sakkozni? Birkaknak tenyeket es adatokat közölni? Azt sem fogjak fel, hogy akkor JAR valami., ha a feltetelek teljesitve vannak, es NEM MOnak vagy a qurmanynak jar a penz, hanem az embereknek, csakhogy oda keves csorog le a sok lombkoronasetany miatt...
Eladott Ország
Orbán, kissé megkésve, de megkapta! 2003 június Liszabon. Orbán Magyarország elitélését és támogatásainak megvonását kéri. Erre még emlékszel ocsmány vigyor? Aljas vagy, a saját hazád ellen járt a pofád, te szemét! Visszanyalt a fagyi
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306486324_1427817351031501_2356497523759560985_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ve2EzDM_aXMAX-8UR5t&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBNJWzMqunCi6M3SX_YtIyXVA9oaZHRjl7gXxPwGiZN9g&oe=65F72F78
Orbán 2006-ban elzárta volna Magyarországot az Uniós pénzektől Strasbourgban. Kérése 12 év után meghallgattatot. És most állandóan a baloldalt ostorozzák. Mindig azon panaszkodtak, hogy az ellenzékiek futkosnak árulkodni.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306607449_3180583045514706_8194618052443068025_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=29LXNkwUdzcAX8uxqrU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBZivUXaIBgCsdFXwE-ToAaVlOtdVPeOB__vFxeRZ77fQ&oe=65F5C376
teuton
@Maccska: Majd ha megtanulsz olvasni, akkor ne csak a cimet olvassad, ez nem a Bors vagy a Kiskegyed! Ezt majd felolvassa neked talan valaki: „Célunk egyértelmű, addig ne jöjjön pénz, amíg az nem a magyar emberekhez, a magyar önkormányzatokhoz és a magyar kis- és középvállalkozásokhoz jut. Abban a pillanatban, hogy a kormány garantálni tudja, hogy ezeket a pénzeket nem ellopják, ahogy az elmúlt években tették, hanem a magyar emberekhez, önkormányzatokhoz és vállalkozásokhoz irányítják, abban a pillanatban ez meg fog szűnni” – közölte a DK EP-képviselője. Szoval jöhet a penz, ha nem lesz ellopva, ill. a jogallamisagi feltetelek teljesitve lesznek... De nem lombkoronasetanyokra meg 20 centis "kilatora"!!!
jáger laszló
Hazaárulók pedig azok akik L lopják korumpálják a pénzeket!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
@Maccska: Mit nem értesz ebből? Ellopnák és saját célra - propaganda - használnák Orbánék.
Béla333
Hiába van több mint kétszer annyi képviselője a maffiának abban az átkos Brüsszelben, mégis csak az ellenzék ér el eredményt? Mit lustálkodnak azok a maffiózók ott? Minek vannak ott?
Nem is szabad rájuk szavazni, mert úgyis csak kokóznak, homokoznak, ereszen csúszkálnak, tisztára felesleges, hogy ott legyenek!
Maccska
@teuton: tehát addig ne jöjjön pénz amíg a libernyákok nem kerülnek kormányra.
Számomra ez azt jelenti.
De ezt mindenki így érti.
Maccska
@Béla333: na pont ezért kellene feloszlatni az EP t.
Mégis mi alapján dönt Magyarországról egy portugál,vagy egy ír.???
kulabombaafityiszre
Akkor a fidesz meg orbán egy darab szar az unióban ugyanis a helyzet a következő.
Eu parlament létszáma 705 fő.
Kidesz-kdnpp létszáma:14
Dk létszáma 4 fő.
Szóval akkor a 705 fős parlamentben ahol a fidesz-kdnpnek 14 fő kápvisekőjük van,ott a 4 fős dk irányít.
Ezt a cikket a propi tette be.Érződik az új fidernyák tulajdonos irányítása,a csicska Vaszily Miklósé.
Meg gondolom az új csicska csapaté hiszen mindenkit kirugtak miután átvette a propit.
rtl.hu/belfold/2024/02/28/ner-media-vallalat-ceg-sajto-vaszily-miklos-tanacsado-kirugas-ujsagiro
teuton
@Maccska: Analfabeta herelt kandur, tanulj meg olvasni!!! Aki alair egy szerzödest, az olvassa is el! Abban nem csak jogok allnak, hanem kötelessegek is, amiket teljesiteni kell! Aki nem akarja a kötelesseget teljesiteni, akkor fel lehet mondani a szerzödest, kitakarodni Europabol, irany Azsia!!!
Géza
Teljesen hihető, hogy Gyurcsányék hazafiak, ennyi Magyarországot hátrányos helyzetbe hozó munka után, de melyik országra gondoltak, mint hazájukra?
KisTehen
@Cherry: egyfolytában olvasni a hírekben, hogy korrupt ukrán vezetők lenyúltak ezt, lenyúltak azt ... őket segítitek?
NKF
Hazafiak? Rohadt szarháziak! Csehkata? A lóvét eltette és utána veri a nyálát? A dög!
Dr. Proktor
@KisTehen: Orbánék lenyúlása gondolom azért nem zavar mert a te értékrendedben ez természetes!
A ti nácitok, a ti komcsitok, a ti buzitok, a ti pedofilotok, a ti pénzetek...
Maccska
@teuton: én nem írtam alá semmiféle szerződést,buksi.
Nessy
Hogy vűltoznak az idők és velük az emberek! Amikor Szájerék rodeózták körbe az unió államait, hogy a "Gyurcsány kormánynak ne adjanak egy fillért sem, akkor nem volt óriás plakát, nem volt ekkora vihar a pohár vízben.
Péter2
Amit a dk állít , azt lehet cáfolni , pl első sorban számlákkal orbának , de sajnos az uniós vizsgálóbizottság, ami nem is olyan régen volt itt ,pont azért , hogy ők is meggyőződjenek a dolgokról , ugyan azt tapasztalták amit a dk állított ! Ráadásul az unió elleni pedofideszes uszítás feltette az íre a pontot , evvel csak a dk írásos kifogásait erősítették ! Hogy a dk miért hazafi a szemembe , azért , mert az a pénz amit az unió utal, azt minden magyar ember után kapja az ország és mára már sikerült megakadályozni az ellopását , mert ebből a pénzből semmi olyan beruházás nem történt "tapasztaltam" amitől jobb lett volna az életem vagy a környéké ismerőseimé stb , helyette , pedofideszes oligarchák , haverok , rokonok habzsidörzsiztek belőle , a pénz jó részét ellopták , oligarchák feltőkésítésére ment el, a másik, az uniós pénzel támogatott beruházások amik 80- 95% pályázatait csak oligarchák nyerték , de sokszor pályázat sem volt , evvel is szembe mentek az eus alapszerződésekkel , továbbá az oligarchák általi kivitelezések többsége , kókler sz@rt sem érő munka , nem egyet látunk, ami a garancia lejárta után hamarosan tönkrement , nem is a minőségi munka volt a lényeg , hanem az oligarcha kapja a munkát , azt jól felárazták, az unió kifizette , és mehetett a pedofideszes bűnszervezet tagjainak a visszaosztás a zsebükbe ! Ezt meg tudta akadályozni a dk , hogy tovább nem lopják az emberek pénzét, és nem jut belőle az elmebetegek felé irányuló agymosásra , propagandára, agitációra ! Itt már nyert is az ország !
surdilloFUJT
@Maccska: ...csak állandóan a fidess fitkányát szopod le ,vagy ugratod meg magad valamelyik pedofilóval,te szerencsétlen,agy rágott,szellemi toprongya a fitkányoknak!!!
surdilloFUJT
...és igazuk van!!! Annyi MILLIÁRD EURÓT,FORINTOT ELLOPTAK ORBANBASIÉK,HOGY EZÉRT NEKIK IGENI KÖTÉL JÁR,NEM PEDIG ELLOPHATÓ UNIÓS FORRÁS!!!
Dr. Proktor
@Maccska: Hát igen, a propeller is betagozódott rogán tóni moderált fake news birodalmába, lassú átmeneti időszakkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.