Elhagyták a parlamenti üléstermet a költségvetés vitájában résztvevő szocialista képviselők Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének felszólalásakor.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
A kormányzásról szóló igazságot kényelmetlen hallani, az biztos. De reméljük rövidesen becsukják maguk után végleg az ajtót is.
maci0427
Nem mindenki birja az igazságot elviselni,ki lehet menni kávézni,cigizni,ez a lényegen úgy sem változtat! Különben csak azokat sorolta fel,amik valóban az ország problémái,és amiről a Fidesz is nagyjából beszél!!! Jövöre a választások után,örülni fognak,ha egyáltalán bejutnak a Parlamentbe mint párt,most meg kimennek???!!! Érdekes!
Wik
Na ja , nem szeretik hallani az igazságot,de ha már kimentek legalább ne mentek volna vissza
Csubaka
A Jobbikosok hozták a formájukat, ez kiszámítható volt.
Hogy Kunczénak volt bőr a pofáján felszólalni az viszont igen meglepett.
Emlékezetem szerint 2006 október 6-a után mintha éppen ő gúnyolódott volna Révész Máriusz (szerinte Mártirusz!!) megveretése kapcsán, mintha éppen ő jelentette volna ki határtalan cininzmussal a FIDESZ naggyűlésről haza induló tömeget ért rendőrtámadás kapcsán,hogy "őt nem verte meg senki, nem kellett volna arra járni amerre a rendőrök ütöttek!"
Nagyon remélem, hogy találnak okot és alkalmat az ő felelősségre vonására is, mert az SZDSZ első embererként bőven tett azért, hogy az ország ide jusson.
Wik
Ez nem tetszett nekik?"Morvai Krisztina felszólalásában egyebek között azt mondta: radikális, gyökeres változásra van szükség, "el kell kergetni a hatalomból, és felelősségre kell vonni az ország kifosztóit, gyarmati sorba taszítóit".
vagy talán ez ?

"Önök létrehozták az élősködők, ingyenélők, bankárkaszt, a politikusbűnözők és a cigánybűnözők Kánaánját" - támadta Szegedi a szocialistákat, akik beszéde alatt kivonultak a teremből. "Nagyon örülök, hogy ha egy jobbikos képviselő felszólal, a szocialisták elhagyják a termet" - mondta az MSZP-seknek az EP-képviselő - "A nemzet javára kérem, ne is jöjjenek vissza!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.