Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint a csütörtök esti nizzai terrortámadás nem egyszerűen az emberi élet kioltására irányult, hanem az európai kultúra, szokások és norma elleni merénylet volt.

Sajnos vélhetően nem ez volt az utolsó hasonló merénylet – fogalmazott, majd azt kérdezte,

"minek kell még történnie ahhoz, hogy Brüsszelben a politikus urak észrevegyék, a bevándorlással, migrációval és terrorizmussal kapcsolatos álláspontjuk tarthatatlan, most már európai életek százaiba került, és ki tudja, hol van még a vége?"

Kósa Lajos megjegyezte, információk szerint magyar érintettje is van a támadásnak, de részleteket még nem tudnak.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A népszavazás előtt az ilyen terrorcselekmények úgy jönnek a kormánynak mint a manna. Zene füleiknek. A terroristák nagy ívben ... Magyarországot. De az ilyen megnyilvánulások után előbb-utóbb felfigyelnek ránk is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak a szokásos: buta, műveletlen, gátlástalan és szemérmetlen aljas tróger
vadnarancs
Kupakos a k.rva anyádat! Hát semmi részvét nincs benned??? Most is üzenjük Brüsszelnek, meg migráncsolsz? Te büdös szarházi bunkó paraszt!
solidedge
A népszavazás előtt az ilyen terrorcselekmények úgy jönnek a kormánynak mint a manna. Zene füleiknek. A terroristák nagy ívben ... Magyarországot. De az ilyen megnyilvánulások után előbb-utóbb felfigyelnek ránk is.
sgyuri2003
Most már Poltnak is lépnie kellene.
Amit Kósa művelt, az szerintem nem csak kegyeletsértő de hazug és gyülöletkeltő náci propaganda. Az elkövető semilyen szálon nem kapcsolható a jelenlegi menedékkérőkhöz, francia állampolgár. Az hogy sok muszlim állampolgára van a franciáknak az a saját történelmükből és nem az idézett menekült kérdésből adódott.
Ellenben az ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatok csak tovább mérgesítik a viszonyt a muzulmán és nem muzulmán európai állampolgárok között.
Tehát , Kósa nyilatkozata nem csak hazug és aljas de kártékony is.
JAJMÁR
Nem kéne ezt még mutogatni se, nemhogy szólni hagyni.
nezelodo
Ez a szerencsétlen, nem adok rá sok időt, a Lázár által megfogalmazott kockázati tényezőnek fog számítani, de eltűri Orbán, mert még hozhat némi politikai hasznot. Aztán megy oda, ahova való...
vonotok
Szégyellem magamat, hogy ilyen féreg politikusok vezetik ezt az országot. Még mások tragédiából politikai hasznot kovácsolnák.
Könyörgöm, akasszuk már fel őket.
Sziszifusz
@solidedge: 12:00
Képzeld el, ha ne adj Isten nálunk is történne egy ilyen, vagy hasonló terrorista cselekmény, akkor Orbán mit művelne. Azonnal királlyá koronázná saját magát, azért, hogy még jobban megtudja védeni a magyar népet.
Elgondolkodtató, hogy Francia országban az utóbbi időben milyen sok embert megöltek a terroristák, és ennek ellenére, furcsa módon mégsem ragasztották tele az országukat migráns ellenes plakátokkal. Mégsem gerjesztették az idegen gyűlöletet olyan szintre, mint ahogy ez Magyarországon megtörtént. Miért ? Talán azért, mert ezeket a szörnyű cselekményeket nem a migránsok követték el, hanem pont azok akik miatt ők maguk is menekülni kényszerültek.
karma1
Hogy miert nem volt frissen vixelve a parkett a szuloszobaban, amikor ez a csusztato fereg a vilagrajott!
Remelem, amikor az anyukajat koszonti fol a 100 szulinapjan, majd akkor is belecsempeszi egy kicsit a beszedebe a migrancsozast, brusszelezest...
Ha mar a felesege felszarvazta egy novel, mashol ugy latszik, nem tud orgazmushoz jutni...

Ennyi is legyen a legnagyobb orome abban a rovid idoben, ami meg hatra van neki a politikaban...
namihami
A meglepőbb az lett volna, ha nem ezen a szinten nyilatkozik. Szép volt Lulu, hoztad a szokott formádat. De hát végeredményben az is hülye, aki többet vár tőled.
sziha
Várjá' má'!! Ha Viktorovicsék felépítették azt a 20 filléres kerítést és védik is határokat, akkor hogy jöhetnek be terroristák? A baj csak az, Lalikámdrágám, hogy megint mellélőttetek. Ugyanis az elkövető már jónéhány éve ott kellett, hogy éljen, nem a mostani migrás-áradat része. De kampányszövegnek jó ez is, a biciklis-féle birkák megzabálják.
Szókrakész
Mi ebben a pőolitikai előnyszerzés.
Kimondta az igazságot.

Ja, hogy azt senki nem hallja, nem is érti?!?!?!
Csak a bunkózás, fikázás, fideszezés megy!

Legalább az áldozatokra való tekintettel mellőzzétek az ilyen nyelvezetet!!!
Ja, nem tudjátok?!?!?!
Így nőttetek fel!!!

Akkor sajnálom a környezeteteket.
justhpeter
@Szókrakész: Lássunk tisztán: Ostoba Lala által mondottakban semmi politikai előnyszerzés nincs. Ez egy szégyentelen és izléstelen, - hadd ne mondjam - aljas megszólalás, ami jelzi a megszólaló és pártja szellemi és erkölcsi szintjét.

Mindenkinek ajánlom, csak azért, hogy lássunk tisztán.
kakaósbögre
ez a lény kb. annyira messze van az embertől mint a bélféreg.
tothjani
Mondjuk a merénylő Tunéziai ami Francia gyarmat volt.
Tódor
Adjatok egy csákány-nyelet, had beszélgessek el ezzel a kotorékkal. Utána meg lehetne nézni a nézését, meg a járását. A világ jobban járt volna, ha anyukája inkább a méhlepényt nevelte volna fel, ehelyett a genetikai selejt helyett.
Desischado
@Szeparepa2: Te ne szégyenkezz! Te egy tisztességes, rendes ember vagy. Azok szégyenkezzenek, akik a nyakunkba szavazták és szavazzák egy a mocskos, rühes bandát! kóser alajos ismét hozta a formáját, de nem tudom milyen kategóriába soroljam azokat a lényeket, akik ebből a targédiából is politikai hasznot akarnak húzni. Én azt szégyellem, hogy ezek még mindig hatalomban vannak, mert hagyjuk! De meddig még?!
műanyag
Kósa Lajos van annyira geci, van annyira primitív, hogy rátehénkedjen erre a témára.
EZ nem viszi előrébb a vérbukta népszavazásotokat, mert köze sincs hozzá.
Vágod, te buta magyar paraszt!?
Menjünk oda Debrecenbe, és vágjuk haza az egy közparkotokat beépítéssel, fakivágásokkal?
Érted már, hogy miért vagy te egyedül egy csőcselék, sehonnai bitang?
Sőt, a Q anyád!
Most már jobban érted, te fideszes geci?

Kósa, nem mondj semmit, sőt, kussolj, talán megúszod!
Buta magyar paraszt szinonimája!

Beszéljünk erről:
Hány diplomád van?
És mégis ennyire buta maradtál?
Sokat tanulni azért, hogy ilyen buta maradjál?
Ez vérciki!!!

Kósa, te NAGYON HÜLYE vagy - és ezt a felelősségem teljes tudatában írtam.
koszpeko
@műanyag: A diplomával nem osztanak intelligenciát.
papa.49
Ma este a híradóban megint elkezdte a migránsozást, a nizzai borzalom kapcsán, csak a tökhülye azt nem vette észre bennszülött nizzai volt a tömeggyilkos!!!
@koszpeko: Ennek a szarjancsinak diplomája, legfeljebb a hazugovics valagáról lehet!!!
koszpeko
@papa.49: Most már nem hagynak ki semmit,hogy egy kicsit vagy nagyon migránsozanak.
Kampány van az 5 mrd.-s ki szeret még minket című bohóckodásra.
cs.n.
Ma Rogán nyomta ugyanezt a rádióban, pedig a nizzai támadásnak vajmi kevés köze van az illegális migrációhoz, meg a kvótához, csak apropónak használták, hogy ezredjére is elszajkózhassa ugyanazt. Utána Csizmadia "cöfcöka" László jött, szuper műsor ez a Vasárnapi újság a főseggnyalóvá avanzsált ifj. Tóth vezetésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.