Elképesztő videót töltöttek fel nemrég a Facebookra: részeg angol szurkolók megtámadtak egy orosz rendőrautót, az egyik a tetején ugrált. Ami ezután történt, az nem ismert a nyugati szemeknek!

„Ez nem Anglia”: brutálisan összeverték az orosz rendőrök a részeg angol szurkolót, miután autójukra ugrott (Videó)

A két huligán, akik állítólag az angol válogatott miatt érkeztek Oroszországba, láthatóan erőteljesen provokálták az orosz rendőröket: az egyikük még a terepjáró tetejére is felugrott, míg a másik a tetőt csapkodta.

A rendőrök erre kipattantak az autóból, és kegyetlenül elverték a részeg angolokat. „Az angol szurkolók elfelejtették, hogy ez az orosz rendőrség” – írja a videó felirata:

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem szeretnék olyan látszatot kelteni, hogy a ruszki rendőrök haverja lennék. De a brit""szurkoló"" csak azt kapta, amit egy részeg állat, a rendőrséggel szrmben, kiharcolt magának. Miért is kéne egy orosz (egyébként is brutális) rendőrnek egy részeg, bármilyen nemzetiségű barom ilyetén viselkedését tolerálni. A mieinknek is így kéne honi barmainkkal bánni. És akkor a stadionjainkban is "" angliai"" tipusú szurkolás lenne.
RonaGyuri
gondolom az angol rendőrök majd törlesztenek a legközelebbi részeg ruszkinál! =))
Sámannus
Ha feldugják neki a gumibotot akkor jobb lett volna neki? Na ugye!
szep napot
Ez tiszta Loreal (mert megerdemled). A szurkolo kulonben szinten orosz volt (lehet,hogy Angliaban elt?!)
Mint a mondasban: A sor nem ital, az orosz rendor nem ember, a medve (es az orosz rendor) nem jatek.
balos
Azt kapták amit a 2006-os nemzeti patkányok,csak ezért még a patkányok jártak bokáig a zsében!
lac008
De jó látni az ilyet nem ,mint nálunk a cigók a gumibotjával verik el a rendőrt és jókat röhögnek,rajtuk mert tudják,hogy megtehetik!
lópicigáspár
@Pegero: Tennék ők, ha ártunk és kormányunk nem a bűnözők oldalán állnának! Így meg, szolgálat előtt egy "leszarom tabletta", és tehet mindenki amit akar, főleg, ha fan!
ittott
örüljenek, hogy nem a kozákokkal húztak újat. Kaptak volna a kancsukával.
advocat
Egy dolog biztos. A részeg angoloknál nincs undorítóbb. Nemrégiben egy velencei (nem a Gárdony melletti) kempingben a részeg, üvöltöző angolok, még sötét éjjel is ordítoztak. A sörbár tulajdonosa - mert az biztos magánkocsma - nem vetette le a hangerőt az ordibáldából + részeg angol disznók (vegyesen!!!). A sok turista meg hallgatta, mert így aludni nehéz. És ezek még "békések" voltak. Magyarán. Hará oroszok! megérdemlik. Hátha valami rendet tanulnak!
Clavigo
@lópicigáspár: Plusz ,nálunk még alkottak egy " semmiségi törvényt is "... Kik is vajon...és kiknek az érdekében...( 2006 )
wagabund
az orosz rendőrök Lenin útmutatása alapján cselekedtek...nem lőtték le őket, csak bemutatták mi is a rend..

ugye arra a hírre emlékszünk, hogy több tucat migráns erőszakosan lépett fel orosz nőkkel szemben egy Minszki bárban... nos az ott szórakozó orosz férfiak elintézték a molesztálókat, ahogy oroszosan kell...a kiérkező rendőrök már nem láttak mást, csak vérbefagyott menekülteket. tanu sehol.
lópicigáspár
@Pegero: Nem! Éles lőszerrel lőttem volna közéjük!
lópicigáspár
@Pegero: Itt az a kérdés, hogy Gyurcsány miért engedte, hogy a fidesz lángba borítsa a fővárost! Fasz volt! Már rég a sitten kellene rohadnia az egész fidesz bagázsnak, hogy ezt tették! Szar idők szar emberek!
terlasz
@Pegero: Az országunk tényleg gyönyörű, mint ahogy sok más ország is. Sajnos van okunk rosszul érezni magunkat, mert a díszletet nem tudjuk megtölteni emberhez méltó élettel, emberséggel. A humánum rombolása dívik, amit fentről irányítanak.
terlasz
Szegény idiótát nem sikerült megnevelni. Eddig!
Jozefina
Sajnos a rendőröknek lehetett igazuk. Az már más kérdés, hogy mennyire voltak brutálisak??
lópicigáspár
@Pegero: Volt szerencsém végig szolgálni minden rendszert! A legrosszabb a jelen állapot volt. Sajnos túlságosan is képben vagyok, Mélyebbről ismerem mint gondolnád!
lópicigáspár
@Pegero: A Kádár-rendszerben sorkatonaként szolgáltam, mint több ezer tisztességes, becsületes honfitársam és nem tudom, miért ne kellene büszkének lennem rá! Gondolom neked édesapád, nem volt katona, hisz megvetnéd érte, vagy tévedek?
dr. prédikátor
Szerencséje van a baromnak hogy csak a rendőrök osztották ki és nem a specznaz!!!mert akkor még a szart is kiverték volna belőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.