A brüsszeli Fidesz szerint „álhírek és hamis értelmezések” terjednek a nemzetközi sajtóban a Klubrádió kapcsán, ezért levelet intéztek az Európai Néppárt EP-képviselőinek.

A brüsszeli Fidesz szerint álhírek terjednek a Klubrádió lekapcsolásáról

Az Azonnali a Politicóra hivatkozva azt írja, hogy  az általuk megszerzett levélben – amit a Fidesz „tájékoztató jegyzetnek” nevezett – arról írnak a brüsszeli fideszesek, hogy szerintük a nemzetközi médiában a Klubrádió ügyében

„álhírek és hamis értelmezések”

jelentek meg.

A Politicohoz is eljutott levélből több részletet nem közöltek – jegyzi meg az Azonnali.

Itt még nem lett vége a levelezéseknek, mivel késő péntek délután az Európai Bizottság Tartalmak, Technológiák és Kommunikációs Hálózatok Főigazgatóságának a főigazgatója, az olasz Roberto Viola is küldött egy levelet a magyar állandó uniós képviseletnek, amiben aggodalmát fejezte ki, mivel úgy véli: „erősen megkérdőjelezhető jogi okok miatt” vesztette el a Klubrádió a frekvenciáját.

Kétséges, hogy

„e használati jogok megújítását szabályozó magyar jogszabályok és annak a módja, ahogy a Médiatanács ezt végrehajtotta, tiszteletben tartja-e az uniós jogot és az arányosság elvét”

– zárta levelét Viola.

Viola aggódó levelére a magyar kormány delegáltjai csak annyit írtak, hogy válaszolni fognak a levélre, illetve a Médiatanács elnökének, Karas Monikának az angol nyelvű blogbejegyzésére hivatkoztak, amiben Karas azt írta, hogy jogászként ő is hisz a jogállamiságban, és a Klubrádió frekvenciáját nem politikai, hanem jogi okok miatt vették el – méghozzá a médiatörvény miatt.

(azonnali.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ha a Médiatanács olyan finnyás lenne, ahogy indokolja akkor az M1-et rég el kellett volna hallgattatnia a Kossuth rádióval együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ez az "önlekapcsolás" legalább olyan zseniális trükk volt az ellenzéktől, mint a zindex bezárása!
Csoda, hogy felvonulós tüntetést nem szerveztek a kormány ellen.

De végülis hasznos ötlet volt, mert több ágazatban is élénkítették vele a gazdaságot... anélkül, hogy észrevennék, a kormány programját támogatják!
Csizmás Kond
...saját maguk alól kiették még a szart is...
kissé felnőttem
miért ? lehet ezt másképp értelmezni ? valakinek kell a rádió frekvencia és megigérték neki igy működik az ország baráti gesztus lefölözni azt ami a másé, orbánisztán lett.
solidedge
Ha a Médiatanács olyan finnyás lenne, ahogy indokolja akkor az M1-et rég el kellett volna hallgattatnia a Kossuth rádióval együtt.
Nessy
@kissé felnőttem:Már biztos meg van az új tulajdonos! Igaz, én már a rádiót is elpakoltam valamelyik felső polcra. Akkor rágtam be végleg, amikor kórházba voltam, és az elemes kisrádió műsorainak felét "megfojtotta" a Mária rádió.
simmering73
Ezekkel a mocskos illibernyákokkal még szóba állni sem szabad.
Clavigo
@Shikari: Megint itt esz a rosseb,,Hugyosvödör..?
Lepényleső
... s az álhírek immár a Klub Rádió frekvenciáján terjednek?
Köztük,hogy Brüsszelben migránsokból álló tagozata van a fydes-nek?
l
creativehun
@Shikari: No no...ez jellemzően a fidesz esete szokott lenni...akit ha hazugságon kapnak.-.ami persze nem nagy művészet hisz mást sem tudnak csak hazudni...- azonnal másra keni a hazugságot. Ebből élnek már évek óta.meg a szerény agyi kapacitású hazai választókból..akik olyan egyszerűek mint egy faék!
ibn Said
24.hu/kulfold/2021/02/15/putyin-kgb-tiszt-maradt-orbant-csak-kihasznalja/

Az egykori orosz miniszterelnök szerint csak uniós bajkeverőként kell az elnök nagy álmaihoz a magyar kormányfő.
aszjanov szerint a szívélyes kapcsolat Magyarországgal csak az EU megosztásáról, arról szól, hogy Brüsszelnek ne legyen egységes kül- és biztonságpolitikája. Orbán Viktor
azok egyike, akik konszenzust akadályozó problémákat generálnak az unióban.
Putyin elnök az ő lojalitásukat próbálja megvenni, hogy ne lépjenek fel egységesen az emberi jogi, nemzetközi jogi normák megsértései ellen. Nem érdekli, ki szélsőjobbos vagy -balos, hogy görög, olasz vagy magyar az illető, csak az számít, hogy „barátja” mekkora bajt tud keverni az EU-ban.
Aki Én
orbán médiatanácsáról beszélünk igen?
@Shikari: @verőce21: Hogy lehet, hogy megint ti ketten, a Propeller idióta antimagyarjai nem vagytok képesek megérteni egy ilyen egyszerű történetet?
Ha meg komolyan gondoljátok a sok uszító, hazudozó, antidemokratikus baromságot, akkor meg milyen alapon hazudjátok magatokat demokratának?
Két végtelenül ostoba, aljas csicska vagytok. Már az is beteges, hogy a nyilvánvaló közutálat és megvetés ellenére itt hazudoztok állandóan.
gina
Elkiszi valaki az "álhirek" megjegyzést, a fidesz a legaljabb mocskos párt ami létezik a földön,, nem kell elhitetni semmit,, az EU és más népek is tudják micsoda gerinctelen, erkölcstelen, hazug és csaló párt ez a magát császárnal hitt vezérével együtt !!!
gina
@Csizmás Kond: Te vagy a legnagyobb szar itt,, nem veszed észre??? nem /// mert az IQ d nulla !!!
gina
@Shikari: Te elmebeteg nulla,,, ember sem vagy csak egy véres rühes kis kutya hahahahhah OV pincsije nyaldoss te szemét
1984
Igen, és a Népszabadságot is lehet kapni az újságárusoknál.
Nessy
@1984: Nálunk sok színű a média is. Minden KESMA sajtó orgánum ugyanazokat a cikkeket, MTI híreket, véleményeket közli, de az újságok fejléce más színű és formátumú.
1984
@Shikari: Belekötöttél Szeparepa2-be?
Neked annyi! Olyat kapsz tőle, hogy nyulat fogsz.
Lehet, hogy már készül is a nagy mű, ami minimum 3 oldalas lesz és a legszebb kifejezés a "NÁCI TROLL ANYABASZÓ" lesz benne.
kereső
@1984: 08:13, Hogy milyen sokszinű is a fideSS médiája. Van benne piros, kék zöld/sárga!! Balliberális métely és túlsúly!
kereső
Belgiumban is van fideSS??? Na akkor kösse fel a gatyát Brüsszel!!!
nezelodo
Minek erőlködnek ezek a brüsszeli kádertemetőben punnyadó fideszesek?! Megmondta a Karas Mónika is, hogy hisz a jogállamiságban! Azt viszont nem mondta , mikortól tervezik alkalmazni, mert a főnöke egyenlőre a jogállamiság utcai harcosaként még verejtékezve küzd érte a másik énje ellen!
nezelodo
@kereső: ma 08:55. Látod még a kádertemetőben sem lehetnek biztonságban, azért az igyekezet. Orbán lehet hogy a Kreml falában kereste a sírokat, de már megritkultak, és tanult az ottani példából! Így történhetett hogy a brüsszeli kádertemetőben is megkezdte a kihantolást. Legútóbb a Józsi politikai hullája járt így.
ómió
Bizony az efftársaknak még nem sikerült maradéktalanul a Fideszre hazudniuk! Pedig nagyon "leisztolnak" vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.