A müncheni ügyészség a 444 kérdésére részletezve írta meg, hogy hány ember érintett és mi a vád ellenük.

Náci karlendítéssel és rendőrök megdobálásával vádolja a müncheni rendőrség a magyar szurkolókat

Fotó: KAI PFAFFENBACH / POOL / AFP

A lap szerint a legsúlyosabb helyzetben az a férfi van, akit – az érintettek közül egyetlenként – jelenleg is fogva tartanak Münchenben. Az ügyészség levele szerint “különösen súlyos” bűncselekménnyel vádolt férfi a vád szerint palackkal dobott meg egy rendőrt az Allianz Arénában, ami miatt garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják. Ennél jóval kisebb súlyú kihágásnak számít, hogy marihuánát is találtak nála.

Összesen öt magyar ellen emeltek vádat alkotmányellenes szervezetek szimbólumainak használata miatt.

Közülük négyet bent a stadionban kapcsoltak le, hármat náci karlendítés miatt, egyikükön pedig egy úgynevezett szárnyas odal-rúna tetoválás volt látható. A német nemzetiszocialista párt rettegett katonai szervezetén, az SS-en belül ez annak a szervezeti egységnek a szimbóluma volt, ami az SS egyfajta belső ellenőreként arra felügyelt, hogy a náci rohamcsapatnak csak tisztavérű árják lehessenek a tagjai. A későbbi korokban több európai neonáci szervezet is használta.

Az ötödik, ezen törvény megsértése miatt megvádolt magyar nem a stadionban, hanem kint a városban mutatott be náci karlendítést – írta az ügyészség.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: AFP

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Tipikus OV ö a szervezője ezeknek a szemét söpredékeknek,, hitler az ideálja
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan csak hozták az orbáni kultúrájukat! =))
vacsi
A náci karlendítés - ha valóban megtörtént - ocsmány dolog volt! Arra viszont kíváncsi leszek, a rendőrt vizespalackkal megdobó férfi milyen büntetést kap, összevetve annak a négernek a tettével, aki a nyílt utcán 3 embert meggyilkolt - minden ok nélkül -, és többeket megsebesített...
Emmersson71
"Náci karlendítéssel és rendőrök megdobálásával vádolja a müncheni rendőrség a magyar szurkolókat"

Na..csikari kinn volt?
gina
Tipikus OV ö a szervezője ezeknek a szemét söpredékeknek,, hitler az ideálja
gina
@vacsi: Te paraszt nem néger volt tanulj meg németül és ne ugass ha valamihez nem értesz, de fidesz hivőként 10 es IQ igy érthető
justhpeter
@Emmersson71: Ahogy nem kell összemosni ezt a műveletlen agyhalott csoportot normálisan viselkedő meccsre járó szurkolókkal. Egyébként amikor külföldre mennek illik tájékozódni az ottani szabályokról. Az emlegetett garázdás nyilván nem a foci miatt mentek ki.
simmering73
@Shikari: Árja náci patkány, megjöttél?
namihami
Remélem, hogy a becsületes, csendes, csupán a csapatot buzdító fiaink ""véletlenül megbotlottak és legurultak a rendőrség lépcsőjén"".
Ott!!! Mert itthon ""Pintérnél nincs lépcső""!
jesz
a rendőrség megkönnyebbülhet...nem a kezelhetetlen migráncsokkal kell küzdeniük, hanem "csak" a magyar szurkolókkal...
Ez ki van adva, a migráncsokkal nem szabad foglalkozni, inkább az Orbáni magyarokkal...a karlendítéssel bajban vannak, mert titokban ők is azt teszik, mielőtt leülnek otthon a vacsoraasztalhoz...dehát kiadták, akkor az ki van adva...

A tomorrow belongs to me éneklése majd vacsora után.
Macskaszem
@jesz: Nem a migráncsok randalíroztak, hanem orbán náci csürhéje.
Emmersson71
@justhpeter: Nem mostam össze senkit/semmit senkivel/semmivel! Az fidesznyik szokás!
Clavigo
@Shikari: Egy állatorvosnak igazán megmutathatnád magadat...Mondjuk,,amekkora marha vagy,,inkább egy konziliumot kellene összehívni a gyógykezelésedre...
vacsi
@gina: Szomáliai volt. Ott szerinted kik élnek?
vacsi
@gina: Egyébként nem Orbánnak az ideálja Hitler, hanem a Jobbikosoknak - valamelyikük jó pár évvel ezelőtt pl. beleköpött a nácik által elpusztított zsidók emlékére a Duna-partra állított cipőkbe...
Gazella
@vacsi: stop.. de a zsirháj is előszeretettel beszél hitler nyelvén!! @gina: nak igaza van. Jobbik?? Az már csak egy sima fos párt.
Gazella
Kubatov verőemberei kifejezetten null %-os agyú izompacsirták.. szeretnek náciként mutogatni magukat
nezelodo
Nincs itt semmi látnivaló, amikor hazajön a sok közgazdász, építész és gépészmérnök, nyelvtanár és hitoktató, orvos és informatikus mérnök, cégvezető menedzser, majd nemzeti hősként ünnepli a Dakota párt őket, és felterjeszti kormánykitüntetésre a javát.
Namely
@RonaGyuri: @gina: Európa egyik legnagyobb zsidóseggnyalóját, Orbán Viktort nácizmussal vádolni egészen új bugyra az ostobaságnak. :D

A cikkhez:
a német rendőrség azzal keménykedik, akivel lehet. A niggerrel drogdealerrel nem lehet, az arab maffiózóval nem lehet, a migri erőszakoskodóval nem lehet, a városokat felgyújtó antifa-söpredékkel nem lehet, a városrészeket elfoglaló majmokkal nem lehet.
Hát akkor uccu neki, keménykedünk egy kicsit a magyar szurkolókkal, akiknek szörnyűséges bűneik voltak: náci karlendítés, náci jelképek viselése. Ja, Németországban nem szólásszabadság van? Ja, nem. :D
A németek megint átestek a ló másik oldalára. Mint Hitler alatt. Csak most a meghatározhatatlan, bárkire ráhúzható "náci" lett a korábbi "zsidó" és "kommunista". És a németek semmit nem tudnak fél szívvel tolni: odateszik magukat. A nácizmust is ők tudták nyomni 1000-rel, a többiek csak követték a német szélirányt. Most is ők a vezetők. Senki nem tud úgy nigger-segget nyalni, arab erőszakot magyarázni, harmadik világ-beli makákókat ajnározni, mint ők.

UI:
Az egyik, aki megdobott egy rendőrt nálam kapna egy vidám 5 évet talpig vasban. De nálam az antifa minden tagja 25 évet kapna, és mindenkire lecsapna az állam, aki megszegte a törvényt, nem lenne elnézés a niggernek, szarabnak, csak azért, mert nem fehér, de a fehérnek sem lenne elnézés, csak azért, mert kihívja a médiát, hogy ő az áldozat.
Namely
@gina: Az egyik tegnapi kommented:
"OV ezt akarja a szemét mocskos rohadt cigánya , látszik a putris stilusán"
a mai:
"Tipikus OV ö a szervezője ezeknek a szemét söpredékeknek,, hitler az ideálja"

Nos, szerintem igazán illene eldöntened, hogy náci, esetleg antináci vagy-e. Mert egyszerre "cigányozni" és a nácikat "söpredékezni" elég nevetséges.
surdilloFUJT
@Namely: mehetsz a jutalomért a fidess irodába csicska,fidessnyalonc!!!
teuton57
En ezeket mar regen tudtam, söt meg is irtam kommentben, mert a nemet media termeszetesen lehozta. Csakhogy a Szofoso tarajos arrol pofazott, hogy a nemet rendörök "provokaltak a magyar szurkolokat", söt vegzaltak öket! Bizonyara erre szoktak a magyar "szurkolok" karlenditessel es üvegdobalassal valaszolni, söt hirtelen naci tetovalast kesziteni a lelaton... Echte Hungarikum!
Namely
@surdilloFUJT: :)
ellenérveid vannak? Ahány agysejted: 0.
Yoda69
Remélem letöltendőt kap a fideSSes SS-naci suttyó.
ómió
Ezt csinálták volna a buszban és ezért kellett kétszer is kiszállniuk? "Német hatóságilag" is csak ilyen silány hazugságra futja?
Aki Én
@ómió: Azért te valami egészen elképesztően buta balfasz vagy, baszki.

@csacsi: 17:40 Ez hogy jön ide???
ómió
@Aki Én: Az elmeosztály munkásőr tagozatáról így "látod"? Akkor, inkább szedáltasd magad!
Dr. Proktor
@Aki Én: Ráprojektálta önképét ómióra! Ez egy súlyos fideszes betegség, ragályos...
balos
@Shikari: Ezeket az elveket használnák a családodon is a fajtestvéreid,akkor mit szólnál ?nedves?
Aki Én
@ómió: Ezt mindenhonnan így látni, mert a napnál is világosabb, te buta balfasz.
NKF
Amit a németek műveltek a sok buzi zászlóval?Az semmi?Kiakarták szivárványozni az Allianz Arénát!De mindig is mondtam,van Isten!A szivárványosok az EB-n mentek a levesbe.
ómió
@Aki Én: Ne általánosítsd a "perspektívádat", bolsiék fajkreténje, onnét az elmeosztály munkásőr tagozatáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.