Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, republikánus elnökjelölttel tárgyalt Mar-a-Lagóban, Trump floridai rezidenciáján. A megbeszélés után közös vacsorával és koncerttel folytatódott a program.

Az Orbán Viktor vezette magyar delegáció helyi idő szerint délután öt órakor érkezett a helyszínre, ahol egy órán keresztül tárgyalt Donald Trumppal és munkatársaival.

Trump és Orbán: összeálltak a nagy béketeremtők!

Orbán Viktor és Donald Trump tárgyalásuk előtt. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

A megbeszélés után közös vacsorával és koncerttel folytatódott a program – tájékoztatta a távirati irodát Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Olyan vezetőkre van szükségünk a világban, akiket tisztelnek és békét tudnak teremteni. Ő egy ilyen ember! Jöjjön vissza és hozzon nekünk békét, elnök úr!

– írta a magyar kormányfő a találkozóról az X-en közzétett bejegyzésében.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még a találkozót megelőzően elmondta, a felek egyrészt arra keresik majd a választ, hogyan lehet újra békét teremteni Európában, másrészt miként lehetne visszatérni a magyar – amerikai kétoldalú kapcsolatokban „arra a magasságra, ahol ezek a kétoldalú kapcsolatok Trump elnök első elnöki ciklusa alatt voltak”.

A politikusok esetében bevett szokás, hogy a kampányidőszakban keresik az ideológiai szempontból közelálló és egyben sikeres politikusok társaságát.

Magyarországon is gyakran hívnak külföldi „sztárvendégeket” kampányrendezvényekre, akik támogatásukkal növelni tudják a párt ázsióját. A mostani találkozó is szimbolikus, mely mindkét félnek jókor jön. Ez talán meglepően hangzik, hiszen egy volt amerikai elnök és egy magyar miniszterelnök között túl nagy szakadék tátong annak vonatkozásában, hogy mire van hatásuk. Azt is látni kell azonban, hogy nem csak Orbán Viktor profitál a Donald Trumppal való találkozóból – mondta el Lakatos Júlia, a Méltányosság Politikaelemző Központ nemzetközi igazgatója az Indexnek.

„Magyar szempontból nyilvánvalóan legitimitást kölcsönöz Orbán Viktor politikai kísérletének, hogy a nemzetközi szinten legismertebb, legerősebb elvbarátjával találkozik. A magyar miniszterelnök már korán Trump mellé állt, vélhetően saját tapasztalatai révén meglátott valami olyasmit az amerikai választók igényeiben, amit talán még a republikánusok sem. Hazárdjátékot játszott, de eddig bejött neki. Most is így tesz, mert számára politikailag mindenképp előnyösebb lenne egy Trump vezette Amerika”

– értékelt Lakatos Júlia.

A Fidesz szempontjából azért előnyösebb, ha Trump nyer az amerikai elnökválasztáson, mert így nemzetközi szinten megerősítést nyerne a politikájuk, növelve legitimitásukat. Trump kormányzása a mindenki a maga sikerének kovácsa logikára épített, egy ilyen közegben pedig nő a mozgástere egy olyan geopolitikailag köztes régióban elhelyezkedő országnak, mint hazánk – tette hozzá a központ nemzetközi igazgatója

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Géza: Most te ezt józan, egészséges, normális emberi gondolkozással hiszed is amit írsz???
Ne viccelj már. Édes istenem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
- Üdvözlöm elnök úr. Magyarország miniszterelnöke vagyok. Még egyszer mondom, MAGYARORSZÁG miniszterelnöke.
- Áh értem barátom. Éhes. Mindjárt kerítünk egy kis hamburgert.
Géza
Amikor Trump elnök lesz, Orbánnal együtt véget vetnek az ukrán konfliktusnak.
A két nagy ember, mint béke teremtő vonul be a történelembe! A béke feltétele a fegyver szállítás megakadályozása és a tárgyalások megkezdése!
Horizont
@Géza: Most te ezt józan, egészséges, normális emberi gondolkozással hiszed is amit írsz???
Ne viccelj már. Édes istenem...
csak úgy....
ebbe a kettö viccfigurában csak a nagyon gyogyósok bíznak! 0rbán egy síma tolvaj, trampli egy csaló és nöket eröszakoló öntörvényü kettyós!
Géza
@Horizont: Trump, ha leállítja a fegyver szállítást, hamar béke lesz. Szerinted miről beszélhettek másról?
Végre békét teremtenek Európában.
Horizont
Olyan finom reggelim volt és majdnem visszajött. Ezt a tetves seggnyalást.
És a hordóshasú milyen büszke hogy ezzel az elmeroggyant majommal találkozhatott.
Fontos embernek hiszi magát. Mind a kettő. Populista szarok.
kereső
·
"A messziről jött ember elmondta tegnap Washingtonban a Heritage Alapítvány embereinek: „Támogatjuk a családokat, küzdünk az illegális migráció ellen, és kiállunk nemzetünk szuverenitása mellett. Ez a közös alap az európai és az amerikai konzervatív erők közötti együttműködéshez”.
Amit nem tett hozzá:
• a rezsimem példátlan válságba került, mert bizony nem védtem meg a gyerekeket a pedo ragadozóktól - sőt kitüntettem és kegyelemben részesítettem őket
• az illegális migráció ellen úgy küzdöttem, hogy tavaly 1300 embercsempészt engedtem ki magyar börtönökből azzal a hibrid hadviselési feladattal, hogy a számukra megnyitott magyar határon át Szlovákia felé irányítsák az útvonalaikat a szlovák választás előtt.
• nemzetem szuverenitását rövid időn belül kínai rendőrökkel fogom erősíteni. Mindemellett Putyin évente több száz millió eurót oszt vissza nekem offshore cégeken keresztül a túlárazott gázból. Egykori barátom, Lajos Simicska 2 milliárd dollár csúszópénzért adta oda a ruszkiknak a Paks II. gigaprojektet. Azóta Lajos barátomat kirúgtam, a piszkos pénzügyeket a Roszatommal a külügyminiszterem kezeli."

/Kánocz Csaba geopolitikai jegyzete/
KisTehen
mit mondtok libsik? a végén már itt is ordibáltak egymással?
csak úgy....
@Géza: shikari, neked nem csak egy kereked hiányzik! te nem vagy tisztában azzal,hogy ilyen trampli féle elmebetegek alatt tört ki az I. és II. világháború!
Horizont
@Géza: Tényleg ne röhögtess már. Ha leállítja is (nem egymaga dönt) csak azért teszi, hogy Putyin lecuppanthassa Ukrajnát aminek persze a puhos is örülne. A politika (a háborús pláne) nem ilyen egyszerűen működik. Csak szeretnétek és hisztek az ilyen szemfényvesztő hazug szemeteknek.
human
@Géza: Ki is a nagy béketermtő?
Trump aki nemrég európai ország lerohanására bíztatta Putyint?
Orbán aki megdícsérte az azeri elnököt, hogy több százezer kersztényt üldözött el Hegyi-Karabahból?

Ezek hataloméhes idióták populista dumával.
Horizont
@kereső: Nagyon csípem Kánocz Csabát. Jókat ír mindig.
KisTehen
@human: gyurcsányt ki ne felejtsd ... aki dicsérte a kínaikat
kereső
"Ellenzéki blogokban, Facebook-csoportokban és fórumokon elterjedt hírek szerint Orbán azért utazott Floridába Trumphoz, hogy a magyar kormányzati gépen Putyin pénzét vigye el Trumpnak, akit a cégei csalása miatt 355 millió dolláros büntetésre ítélték New Yorkban.

A konspirációs elmélet szerint Putyinnak megér ennyi pénzt, hogy Trump megakadályozza végleg Ukrajna amerikai támogatását. Az nem zárható ki, hogy oroszok és a volt szovjet tagköztársaságokból származó maffiózók megint kisegítsék Trumpot, de nem így.

Putyinnak és az oroszoknak nincs szükségük arra, hogy Orbánnal küldjenek akármennyi pénzt Amerikába, mert az amerikai orosz „üzletemberek” közvetlenül is odaadhatják ezt a pénzt Floridában, ahol Miami Beachen és Sunny Isles Beachen szabályos orosz kolónia él.

Vannak helyek, ahol csak orosz szót hallani, a környék tele van orosz boltokkal, bárokkal és éttermekkel. Miami az orosz maffia egyik világközpontja, amely közvetlenül kötődik Putyin köreihez és az orosz államhoz. Még a határokat is nehéz meghúzni közöttük.

Trump többször csődbe ment, mert az üzlethez sem ért. Olyannyira, hogy bankok már nem voltak hajlandóak finanszírozni, s ekkor is az oroszok segítették ki hatalmas összegekkel. Ezek a tények az orosz választási beavatkozást vizsgáló Mueller-jelentésben is szerepelnek.

Trump elverte a dúsgazdag apja minden vagyonát, több milliárdos adósságokat halmozott fel..."
csak úgy....
miután 0rbán elbúcsúzott tramplitól,az egy órára rá már nem is tudta,hogy ki volt az a tömzsi dagi akival találkozott! :)
trampli csak a fideszes látomások,jóslatok egyike!
Horizont
@human: Látod csökkent értelmi képességgel rendelkezők beszopják ezt és hisznek és hisznek. Szektásagyúak. Jön a világbéke markában hozza kéz a kézben a két barom Trampli és a puhos.
Hát hogyne...
KisTehen
@Horizont: pont te beszélsz szektás agyról, mama ... dobrev tik-tok-os videó megvannak már?
Nessy
@csak úgy...: A saját hazájukban sem tudnak "békét teremteni"! Két cezaromániás, amint egy harmadikat meggyőz arról, hogy semmi keresni valója egy szuverén államban!
KisTehen
@Nessy: spontosan ... az usának nincs sok keresnivalója európában
G.Freeman
@Géza: Ez így csak a gyávák, hazátlanok békéje lenne.
csak úgy....
@KisTehen: ülj anyád ölébe és meséljen neked! - attól majd megnyugszol..
Horizont
@KisTehen: mama az anyád, ne keverj vele össze vagy menj pszichológushoz betegagyúkám.
Nem nézek Tik-tok-ot. Senkiét se. Érted? Vagy lassan mondjam?
Nem vagyok DK-s te hülye barom agyhalott.
Na innen megpróbállak megint ignorálni.
Hagyj békén hülyékre nem akarok időt és energiát pazarolni.
Játsszál mással.
KisTehen
@G.Freeman: mit szeretnél helyette? egy hős, de üres ukrajnát?
KisTehen
@csak úgy...: mi történt? ideges lettél? :)
G.Freeman
Láttuk a Capitoliumnál Trump béketeremtő képességét.
Horizont
@csak úgy...: 9:12
Ez nap kommentje :DDDDDD
KisTehen
@Horizont: nem vagy dékás? pedig fercsi megmondta, hogy aki nincs velük, az fideszes, mama :)
csak úgy....
@Nessy: ök azok a bizonyos beteg emberek kategória ! egy diliházban még rendben lenne,de elnöki és miniszterelnöki pozicióban eléggé veszélyes!
KisTehen
@Horizont: neked bejön csak úgy, mama?

mindig tudsz lejjebb menni a szememben
G.Freeman
Nincs olyan honvédő háború amelyet ne szenvedne meg a lakosság. De a nemzetek mindíg talpra álltak, lásd például Magyarországot. De ehhez az kell hogy ne a gyávák, megalkuvók legyenek többségben.
KisTehen
de libsik

hol marad az elfogyott orbán ködül a levegő? orbánnal egyedül maradt? orbánnal már nem aka találkozni senki

HAHAHAHA
KisTehen
@G.Freeman: szóval talpra álltunk? köszönöm orbán nevében is a dicséretet.
Horizont
2019!!!
"Az amerikai elnök nagyszerű barátságnak nevezte a Kim Dzsong Unhoz fűződő viszonyát, amikor a két vezető a Koreai-félszigetet kettéválasztó demilitarizált övezetből néhány pillanatra észak-koreai területre lépett. Az észak-koreai vezető bátor döntésnek nevezte, hogy Trump átlépett Észak-Koreába, hangoztatva: "Magyunk mögött hagyjuk a múltat és a jövőt építjük".

Nem hallottam, hogy nagyszerű barátságnak nevezte volna orbánnal való viszonyát hahahahaha
KisTehen
@G.Freeman: de komolyra fordítva a szót ... ukrajna nem nyerheti meg ezt a háborút ... nincs hozzá elég katonája, fegyvere és pénze ... aki ezt nem hajlandó belátni, az szimplán agymosott hülye
Sakk Matt
@G.Freeman: Aha..mesélj erről bővebben :)
KisTehen
@G.Freeman: ha viszont tudjuk, hogy nem nyerheti meg a háborút ... de mégis frontra küldi a férfiakat ... és lassan a nőket is ... arról mit lehet mondani?

hősök lennének?

vagy inkább valami más?
Géza
@G.Freeman: Az ukiknak nincs se hazájuk, se népük. Nagy kár nem éri a világot.
csak úgy....
@Géza: shikari, neked meg eszed nincs!
Aki Én
Békét teremteni???
Ő a legnagyobb hazai békétlenség teremtő. Ezer milliárdjainkat költi rá.
Nessy
@KisTehen: Hallott a II.Világháborúról, , és Magyarország szerepéről? A Don kanyaról?
Nessy
@KisTehen: "ha viszont tudjuk, hogy nem nyerheti meg a háborút ... de mégis frontra küldi a férfiakat ... és lassan a nőket is ... arról mit lehet mondani?" Maga kérdezte! Pont a jobboldal, aki Horthy Miklós szobrot állít.
KisTehen
@Nessy: igen ... én kérdeztem ... és válaszol rá?
Géza
@csak úgy...: Németországi bérkommentelő! Ezt rágta a szádba a gazdád!
Géza
@human: Trump lesz, aki nem küld több fegyvert a háborút kiprovokáló ukránoknak. Orbán pedig egyedül normális Európában, segít neki.
Géza
@csak úgy...: Gazdád sokat követel tőled, bérkommentelő. Látom megviselte. Hahahaha
Géza
@Horizont: Megszűnik az összelopkodott területen, mesterségesen generált, nemzet nélküli massza mű állama és végre béke lesz.
Az oroszok nyugton maradnak, ha nem provokálják öket lépten nyomon.
G.Freeman
@KisTehen: Orbánnak ahhoz semmi köze, ez tényleg komolytalan. Persze hogy nincs, ezért is kell nekik a támogatás. Olyan emberek akik szeretik a hazájukat, amit itt jópár kommentelőről nehéz elhinni.
Pusztai
Orbán „gatyabarátja” járhatta ki a Mar-a Lago-i találkozót Trumppal

Nem más járta ki Orbán Viktor látogatását Donald Trump ex-amerikai elnök Mar-a-Lago-i birtokán, mint egy szintén ex, David Cornstein, a Trump által elnöksége alatt kinevezett amerikai budapesti nagykövet – állítja George Lazar, Amerikában élő magyar származású, Magyarországgal napi kapcsolatot ápoló, a magyar közügyekről gyakran posztoló közíró. Úgy tudja, a találkozó valójában egy baráti társas esemény volt, noha Orbán azt harangozta be, hogy a háború megszüntetése áll majd a középpontjában.
Bizarrnak nevezte az eseményt Lazar, aki legfrissebb Facebook posztjában arról is beszámolt, hogy Orbán egy, Trump feleségének, Melaniának szánt nagy virágcsokorral állított be a birtokra. Trump-i forrásokra hivatkozva (ezt egyébként közben lenyilatkozta a kormányfő szóvivője is – a szerk.) arról számolt be, hogy a mintegy egy órás találkozót követően egy koncerten vett részt a két politikus. Ez egy találkozó volt, nem pedig tárgyalás, komoly témák nem kerültek terítékre, a háborúról sem esett szó – értesült Lazar. Pedig korábban Orbán látogatása céljaként azt jelölte meg, hogy áttekintsék, miként lehetne véget vetni Oroszország Ukrajna ellen folytatott háborújának.

Lazar szerint a találkozó létrejöttében David Cornstein, Trump korábbi budapesti – politikai alapon kijelölt – nagykövete játszott nagy szerepet. Cornstein Trump szomszédja Floridában, s ő is jelen volt a koncerten.

hirklikk.hu/kozelet/orban-gatyabaratja-jarhatta-ki-a-mar-a-lago-i-talalkozot-trumppal/429159
G.Freeman
@Géza: Már hogyne lenne. Nemzetközileg elismert országuk van és mint nép egy elég szomorú történelmük. Aki más népek jogait, történelmét nem tiszteli, az bizony a saját országáét sem amelynek az állampolgára. Állítson bármit is magáról, az a fentiek fényében teljesen hiteltelen.
Nessy
@KisTehen: Ha egy nagyobb ország megtámad egy kisebb szuverén államot, és civileket gyilkol, úze az otthonából, az agresszor, tömeggyilkos! Egyéb óhaj?
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr elvitte a békét és a megoldást Trump-nak, aki majd visszaadja Európának, megválasztása után...!
Pusztai
HVG-ről:
"Pősze Lajos egy órája
Béketeremtők? Igy nevezi magukat gusztustalanul cinikus módon Orbán hiszen valójában ők a legnagyobb háborús inspirátorok és támogatók. Orbán az EU-ban és a NATO-ban tesz meg mindent a tömeggyilkos Putyin népirtásának támogatásért Trump pedig egyenesen saját szövetségeseire uszítaná rá az orosz csapatokat.
Most azonban egyenlőre csak foglaljuk össze röviden ki is ez a Trump akinek elnökségéért annyira szurkol Orbán!
Bár Trump fő kampánytémája a migránsok rasszizmustól is fűtött erővel való kitaszítása, virligli migráns család az övé.
A nagyapja és az édesanyja is migráns volt, két felesége is migráns volt, 5 gyereke közül 4 migráns anyától van.

Olyan ember akar most harmadjára is elnök lenni az USA-ban aki még soha nem szerzett többséget választásokon, sok millió szavazattal kapott kevesebbet riválisaitól, aki ellen két jogkörétől megfosztó impeachment is indult, aki ellen hat büntető ügy van folyamatban , köztük csalás, alkotmányos rend megdöntése és szexuális zaklatás.
Három évre el van tiltva New York államban üzleti tevékenységtől, fél milliárd dollár rekord büntetést kapott csalásért, az elnöksége alatt a külföldi kormányoknak a cégei szolgáltatásait kellett igénybe venniük. Trump elbagatellizálta a Covid elleni fellépést, amivel sok tizezer ember halálát okozta, zsarolta Ukrajnát , erőszakosan fenyegette Dániát hogy adja el neki Grönlandot és a szenátus vizsgálata szerint is nemzetbiztonságot fenyegető kapcsolatot tartott fent az oroszokkal a kampány alatt.

Március 25 –én folytatódik a pere egy örömlány hallgatási pénzének ügyében ami a kampánypénzekkel való csaláshoz kapcsolódik, több hónapos lázadásban tagadta a vereségét 2020-ban majd 2021.január 6-.án a Capitolium elleni ostromot irányított a háttérből és folyamatosan titkos dokumentumok tömegét vitte haza illegálisan.
A klímakatasztrófát kínai összeesküvésnek tartja, a szélerőművek lapátjainak hangja szerinte rákot okoz, nem tudja saját nevét lebetűzni és nem...
Pusztai
...
A klímakatasztrófát kínai összeesküvésnek tartja, a szélerőművek lapátjainak hangja szerinte rákot okoz, nem tudja saját nevét lebetűzni és nem jut eszébe a felesége neve. Napi szinten keveri az országok és politikusok neveit és legmaradandóbb élményei közé tartozik amikor kedélyesen ickázott a tömeggyilkos Kim Dzsongunnal a demilitarizációs vonalon.
Ostoba, öntörvényű gazdasági csúcsteljesítménye az volt , hogy a kínai termékekre kivetett 19% extra adó éppen annyival, 620 dollárral emelte meg az árakat a fő választói bázisának fogyasztói kosarában amennyi adócsökkentést adott nekik.
Nos ő tehát Trump aki Orbán idolja és aki szerinte a világ boldogulásának letéteményese.

UI: Azt még nem tudjuk hogy hány repülővel és hány száz millió forintért utazott a konda erre a penetráns útra de azt tudjuk, hogy a szolnoki kórházban 6 hónapra adnak hasi ultrahangra időt és még nekem se szóltak vissza másfél hónapja, hogy majd melyik hónapban mehetek MR-re."

Kiváló tömör bemutató.
namihami
A Kisgömböc és a Szélvitorlás--fotótörténeti alkotás!
Emlékeztető egy senkiről, aki akkor is odamegy, ha nem is hívják! Egy fotó azokról, akik a hazájuk közintézménye elleni támadásra bujtogatták a csordájukat!
Feller_Peti
@Nessy: Ha bedugod az oroszlán szájába a kezed és az leharapja azt, akkor ki a bűnös?

Az a te Ukronáci szuverénnek mondott USA bábállamod fasiszta módon viselkedve Orosz civil testvérnemzetét irtotta ugyan csak amerikai CIA segítséggel. Hogy, a többi finomságot ne említsem. 2014.

Liberális Joe Biden és fiának Hunter Biden ottani ügyleteiről se felejtkezzünk meg.

Liberális félen burjánzó korrupció, lefizetések hídpénz ellopások, külföldről érkező illegális kampánypénzek, pedofília.
Nem ismerős, hazaárulók?
csak úgy....
@verőce21: már epekedve vártam a jóslatodat,- tehát tramplinak annyi! köszönöm kolléga!
csak úgy....
@Feller_Peti: szépen fölmondod a fideszben tanultakat , te soknevü hibbant shikari! :)
csak úgy....
@Feller_Peti: + @Géza: = gyogyós shikari! :)
Eladott Ország
Ez a barom tényleg azt hiszi, hogy ha megválasztják Trumplit', akkor ők országos cimbik lesznek? Le se fogja szarni. Ahogy a múltkor se tette, mikor ott volt nála még elnök korában. Alaszka orosz! Adják vissza! Ez az a Kevin, a Trump bácsival a Reszkessetekben?
uploads.disquscdn.com/images/3a678310d22159275d98b1208a2ccf22cf0b3f5573bd8e810d19e12a81b70234.jpg?w=800&h=768
verőce21
@csak úgy...: Van dolgod bőven ezzel a sok "hülyével", te szegény őrült...?
Eladott Ország
Még nem tudtam eldönteni, hogy melyik a nagyobb szégyen, ha Trump dicséri Orbánt vagy ha Orbán dicséri Trumpot, egyedül abban vagyok biztos, hogy mindkettő totál elmebeteg. Az igazi szégyen, hogy még mindig tényezők a politikában.
G.Freeman
@Feller_Peti: Te kis hazátlan vöröske. Amerikai érdekeltség szinte mindenhol van a világban. Magyarországon például az első három külföldi befektetők között van. Azok a pénzek teljesen legálisak, nyugodtan utánajárhatsz. Egy baj van csak velük, az hogy MZP szabálytalanul használta fel. A történtek után még te pedofilozol? Téged sem az eszedért etetnek az biztos.
Horizont
@verőce21: 11:15
hahahahahahahahahahahaha
Dőlök a röhögéstől!!! Ti hol éltek? Agyilag.
Horizont
@Géza: tényleg te vagy a Shikari?
Hogy tudsz ennyi baromságot összeirkálni?
Horizont
Trampli meg a hordóhasú békegalambot is eregettek?
Vagy csak fingottak egyet kettőt? hahahaha
Az intelligensek.
csak úgy....
@verőce21: az agresszív kismalac mohón majszol egy mogyorós Boci csokit. A nyuszikának már csorog a nyála, nem bírja tovább:
- Te malacka! Én még sohasem ettem ilyen csokoládét!
- NEM IS FOGSZ!!
Cherry
Két pitiáner pojáca... nevetséges bohócok !!!
Pusztai
@Cherry: Aprobléma az, nem pitiánerek! A geczi pl a magyar történelem legnagyobb szélhámos hazaáruló gazembere.
Trumpot ítélje meg a saját nemzete!
Cherry
@Géza: Agyhalott vagy, látszik a román ész!!!
kereső
Orbán Viktor washingtoni látogatása valójában egy vicc, egy NATO-tagállam miniszterelnökének nem lett volna szabad hagynia magát ennyire megalázni” – fogalmazta meg kendőzetlen véleményét a magyar kormányfő csütörtöki amerikai programjáról George Landrith, a reagani republikánus elveket követő amerikai Frontiers of Freedom elnöke. És valóban, megalázó helyzetbe került a miniszterelnök, miután – óriási amatőr hibát vétve – aznapra szervezték a Heritage Foundation panelbeszélgetését, amelyen egy rendkívül fontos amerikai belpolitikai esemény zajlott: Joe Biden évértékelő beszéde a Capitoliumban. Orbánra egyetlen szenátor, egyetlen képviselő nem volt kíváncsi, s helyi forrásaink szerint az amerikai politikai elit egyetlen komolyabb képviselője sem jelent meg, hogy találkozzon vele."
hirklikk.hu/kozelet/amator-hibak-kisertek-orban-washingtoni-latogatasat/429153
Pusztai
hát b+ ez nem semmi!!

"Joe Biden már Orbánnal ijesztgeti a demokrácia híveit
KÜLFÖLD
2024. március 9. – 13:36v
simmering73
@Feller_Peti: Hű de hülye vagy te b+.
kereső
@Pusztai:14:52 beraknád a linket?
Nessy
Azért azt nem értem, hogy ezért a képért, és az egyórás "baráti beszélgetésért" miért kellett két repülővel menni Orbánnak?
Horizont
Én már azért bebasznám a börtönbe orbánt meg Szijjártót is, hogy külön repülőgéppel mentek 10 perc különbséggel. Közpénzből.
Feller_Peti
@csak úgy...: Balos shikarikám, redukáljad magad, mert nagyon lemaradsz.

Ne nekem hidd el amit írtam, hanem a gazdáidnak. Ők hagyták a laptopjukat el amiből mindezek kiderültek. Twitteren kiszivárogtatott videókon meg egyenesen ők maguk vallják be, hogy Magyarország ellen dolgoznak, hogy a magyar nép ne kapjon pénzeket fejlesztésekre.

OK, az már tény, hogy hazudtok, de legalább ügyesen tennétek.

Gazdáid is sorban buknak le,
hogy magyarellenesek, nem az országunk érdekeit szolgálják.
Ideje neked is színt vallani.

Legalább az amerikai elnökválasztásig kopjatok le, mert utána rohamléptekkel rugdosunk ki benneteket ti mellébeszélő háborúkat szító kutyák.

Jobboldali Amerikai erővel és a józan ész erejével kaptok a pofátokba.

Kell a pénz? Szolgáld a hazádat.
Ne legyél külföldi ügynök és gerinctelen besúgó.
Feller_Peti
@simmering73: Hát te meg még nagyobb hülye vagy, ha az egy bites agyaddal, csak ilyeneket tudsz benyögni. Nem lennék sem a faterod sem a muterod helyében.

Bunkókám, mondták már, hogy feltűnően BUTA vagy??
Menjél inkább kapálni. Ott talán még hasznodat veszi valaki.
Csak tudd tartani a kukoricasort! :)
Cherry
@Maccska: Idióta kis senkiházi, ki vagy te,??? csak egy meleg cigány az OV putriból
namihami
Egy ""egész"" óra tárgyalás egy olyannal, aki nincs se hatalom, se döntés körüli lehetőségben! És ez "",potom"" két luxusjet (lánykori nevèn katonai szàllítógép) és a nyaralnivágyó Orbán közeli plebs általi költségekért? Kinek érheti meg, ha nekünk nem?
Géza
Felvillanyozó, ahogy a liberális horda itt liheg a háború és a gyilkolás folytatásáért. Ilyenkor látszik hogy a liberális máz gátlástalan, fasiszta gyilkosokat takar, akik mindenkit megölnének, aki ellent mond nekik.
Ez a lényeg. Erőszak, durvaság, terror, demagógia. A rendes emberek ismerik őket és nem felejtünk.
simmering73
A fő üzenet az a hazugság volt, hogy Trump alatt béke volt, és Trump alatt béke lenne. Ez az orosz világuralom "békéjét" jelenti, mert Trump alatt azért volt béke, mert Trump alatt az oroszok azt csináltak, amit akartak. Trump az ő emberük, aki mindent átadott nekik. A Trump alatti béke azt jelenti, hogy az oroszok nem kényszerülnek háborúzni, anélkül ad és enged át nekik Trump mindent, beleértve Európát is. Az oroszok Trump idején készültek fel Ukrajna megtámadására is, ami három nap alatt, ellenállás nélküli lett volna, ha Trump az elnök. Európa azonban Trump második lehetséges ciklusára nem úgy készül, mint az elsőre. Máris megkezdték az előkészületet arra, hogy Putyinnal szemben akkor is megvédjék magukat, ha Trump a NATO-t megbénítja és Amerika nem teljesíti a vállalt kötelezettségét. Ezért elkerülhetetlen a Putyin-Trump-Orbán trió esetében a III. világháború. Az amerikai Trump-szavazók nincsenek tisztában azzal, hogy Trump az oroszok oldalára állna, s azzal sem, hogy az oroszok legfőbb vágya az orosz zászló kitűzése a Fehér Házra.
nepszava.us/az-oroszok-szerveztek-a-trump-orban-talalkozot/
Géza
@Cherry: Rajtad nem látszik az ész, nem tűri a fejed!
simmering73
@Feller_Peti: Anyád lenyelt volna mindenki jobban járt volna, te retkes kotonszökevény.
Géza
@Horizont: Shikari lennék, meg húgy, de csipkerőzsika is. Sok néven VEB.
simmering73
@Maccska: Pofád befogod retkes náci szarházi.
Cherry
@Géza: Nagy proli vagy, pont egy retkes román buzi véleménye érdekel ,látszik agyi sérült vagy ..ne cikizd magad sz@r kis bocskoros
Ezodabasz
@Maccska: ma, 21:26 Szerintem így helyes: Ukrajnából semmi sem fog maradni,ha Trump csinál békét.
verőce21
A megbeszélés után közös vacsorán azért elmagyarázta neki, hogy ő az abált szalonnát jobban szereti...! :)
G.Freeman
@Géza: Messze vagytok ti a rendes embertől. Gyáva, megalkuvó, sunyi hazátlan senkik vagytok egytől egyig. Szerencsétek hogy manapság éltek mert az ilyeneket annakidején, azok akik küzdöttek a hazáért és nem álszent békéért picsogtak, simán fellógatták hazaárulásért.
human
@KisTehen: írod: "gyurcsányt ki ne felejtsd ... aki dicsérte a kínaikat"
És miben dicsérte Kínát? A gazdasági teljesítményben?
Vesd már össze ezt azzal, hogy miközben Orbán nem csak dicséri a komcsi Kínát, de a komcsi kínai rendőröket beengedni járőrözni Magyarországra!!!
Vagy ott a Fudan egyetem ügye. Színtiszta hazaárulás, hogy a magyar diákoktól akarja a kormány elvenni a diákvárost és odaadni a kínaiaknak, hogy egy elit egyetemet építsenek KÜLFÖLDIEKNEK, mert magyar átlag diák nem fogja tudni megfizetni. Mindezt magyar adóforintokból. Ha kína egyetemet akar itt, akkor költsön rá ő.

Azt fogjátok már fel, hogy Orbán mindenre rádupláz amiért ti Gyurcsányt szidtátok.

Röhej, hogy ti komcsiztok és közben hatalmas nyelvcsapásokkal és közpénzek milliárdjaival kényeztetitek a kocsi Kínát.
Géza
@G.Freeman: Tipikus liberális fröcskölés és gyűlölködés csak azért, mert valaki nem ért egyet veletek. Ezért nem is beszélgetek veletek.
Géza
@Cherry: Na megint a liberális tolerancia és az elfogadás látszik azon a fröcsögésen, amit ide okádsz. Hol toleráns a liberális? Gyilkos, mocskos hangvétel, sötét, szektáns ostobasága. Kérlek, a magadfajta őrjöngőkkell beszélgess.
Lepényleső
Pl. a bán is nagyon béketeremtő,hiszen az orosz gázért 564 000 000 000 Ft-tal inkább többet fizetett a mi
pénzünkből mint a világpiaci ár,hogy azzal is támogassa a fegyveres orosz hadakat az ukrajnai béke elérésében?
G.Freeman
@Géza: Olvasd vissza amiket irkáltál, azután szállj egy kicsit magadba.
Géza
@G.Freeman: Te sértegetsz minősítgetsz engem, de ne szóljak vissza egy személyeskedő parasztnak, mert akkor felháborodik.
Minden liberális ilyen agresszív, intoleráns, mocskos szájú gyűlölködő, akivel itt találkoztam.
telegdilaci
@Ezodabasz:Akkor most mi van a szuverenítás védelmünkel,nekünk bele lehet pofázni más Országok belügyeibe,a választásokba,de a miénkbe ne szóljon bele senki,a nagy békepártiságról annyi hogy Orbán folyamatosan harcol egy nem létező ellenséggel,Trump meg azt mondta még amikor Elnök volt hogy meg kellene támadni az Oroszokat,és ráfogni Kínára,most meg arra bíztatja az Oroszokat,hogy támadják meg azt a NATO-tagországot akik nem fizetnek eleget a NATO-költségvetésébe én ezt az összenövést úgy látom két bolond egy pár összenő ami össze tartozik mind a kettő egy bohóc Orbán most villog Trump mellett neki az a lényeg hogy beszéljenek róla,hatalmi tébolyban szenved!
Géza
Trump képes lesz békét csinálni. Megszünteti a háborút kirobbantó ukrán (dehogy ukrán) vezetés támogatását és az oroszok két hét alatt befejezik a harcokat.
csak úgy....
@Géza: shikari , sírógörcsöt kapnál ha tudnád,hogy mekkora idióta vagy, de hál istennek nem tudod! :)
Géza
@csak úgy...: Hiteles egy németországi bérkommentelő liberális acsarkodása. Mondjad még tovább, ásd el jobban magad! Hahahahahaha
Horizont
"Magyarország súlyos terhe Amerikában kampányolt. Itt rohadjak meg, ha értem, hogy miért. Az USA polgárai aligha annak alapján döntik el, melyik vénember vezesse őket, hogy a magyar kormányfő és az ő szorgalmas külügyminisztere kit támogat. Nyilván nekünk belekerül egy valag pénzbe ez a futkosás (is), annyira nagy és gazdag ország ez a miénk, hogy külön géppel röpköd Szijjártó apuka kicsi fia és a csúti csoda, miközben a fél ország napi, filléres gondokkal küzd, de hát Orbánt így szeretik a hívei. A kérdés mégiscsak az – kéne, hogy legyen -, meddig fogja ezt tűrni a bamba tömeg.
A lakájmédia természetesen teli torokból reklámozza a dolgot, szerintük az egész világ Orbán és Trump találkozójára figyel, még talán levegőt sem vesznek, annyira kurvára jelentős egy szemmel láthatólag mentális zavarokkal küzdő páros találkozója.
14 év elég lett volna arra, hogy rendbe tegyék az oktatást, az egészségügyet, hogy valóban jó pályára állítsák a gazdaságot, hogy fejlesszék az infrastruktúrát. Pénz is lett volna rá. Ehhez képest minden lepusztul, és még most is van vagy kétmillió agyhalott, akik istenítik ezt az elvetemült bűnbandát. A saját szarukba fulladnak bele, de akkor is kiállnak a maffia mellett. Mindhalálig. "
kolozsvaros.com/2024/03/10/az-sem-erdekli-oket-hogy-belepusztul-az-orszag/

Minden szavával egyetértek, hozzáteszem sajnos.
G.Freeman
@Géza: Dehogy háborgok, inkább szánlak. Csak azt kapod amit művelsz másokkal.
Géza
@G.Freeman: A liberális parasztok agresszív sértegetései nem érdekelnek. Nem tudnak ember módon viselkedni és én nem szánom őket.
Horizont
@Géza: Miért te emberi módon viselkedsz???!!!??? hahahahahahaha
Aki Én
@Géza: állj már le Shikaratyi. Buta vagy mint a föld, te ostoba buzeráns.
csak úgy....
@Géza: shikari, te hülyébb lettél mint voltál, pedíg az már csúcsteljesítmény! :)
Géza
@csak úgy...: Köszönöm a harmincöt lájkot. Értékelem, hogy az ellenségeskedések ellenére lájkolni.
G.Freeman
@Géza: Egy fentebbi írásodban sértegetve, mocskolódva megszólítottál minden más véleményen lévő kommentelőt. Erre kaptál hozzáillő választ, utána meg rinyálsz. Tudod, amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Tényleg szánalmas vagy.
csak úgy....
@Géza: már megint félrebeszélsz tibim, te szegényke! :)
csak úgy....
Tragikus a hazai idősek helyzete: 900 ezer magyar nyugdíjas élhetett a létminimum alatt 2023-ban - propeller.hu/nagyvilag/3999403-tragikus-hazai-idosek-helyzete-900-ezer-magyar-nyugdijas
és ennek ellenére a tökkelütött trampli kiváló vezetöként emlegeti a lopós dagadtot!!!
csak úgy....
minek kell történnia ahhoz,hogy az 0rbán seggnyalóinak végre kinyíljon a szeme?
miért nem veszik észre ezek a nagy hazafiak,hogy 0rbán tizedeli a magyarokat?
Géza
@csak úgy...: Köszönöm a harmincöt lájkot.
Géza
@G.Freeman: Te sértegetsz engem a szokott, paraszt liberális módon. Ilyen tahókkal nincs beszédem!
sándorbence
" A Bloomberg értesülései szerint Donald Trump azt fontolgatja, hogy célba veszi az Európai Uniót, ha újra megválasztják amerikai elnöknek.
Trump pedig úgy látja, hogy az EU több helyen is megsértette az USA érdekeit:
Európa nem lépett fel olyan erélyesen Kína ellen, mint ahogy azt szerették volna."
most milesz a két jóbaráttal Magyarország már kina... osztmég gyün az
önkényuralmi rendszeri kinai yard is
Géza
@Horizont: Szépen beszélek veled és az elvtársaiddal, csak te és ők képtelenek ember módjára viselkedni. Ezért nincs is párbeszéd agresszív tahókkal.
Horizont
@Géza: nekem nincsnek elvtársaim veled ellentétben. Normálisan beszélek veled.
Géza
@Horizont: Egy beszélgetésben kétségbe vontad, hogy emberi módon viselkedek? Erre kaptál választ. Ne sértődj még, ha válaszolok!
Horizont
@Géza: Másokat azzal bíráltál, hogy nem tudunk emberi módon viselkedni!
Én megkérdeztelek, hogy te úgy viselkedsz??? Kérdőmondat!!! Érted?
Feller_Peti
@csak úgy...: Csak úgy dobott volna anyád a Dunába. Mindannyian jobban jártunk volna. Magyar-érdek ellenes hazaáruló.
Géza
@Horizont: Tudok én is úgy kérdezni hogy attól besértödsz.
KisTehen
libsik ... nem arról volt szó, hogy egy szó sem esett béketeremtésről a találkozón?

már elfelejtettétek, hogy mit hazudtatok tegnap?
Ezodabasz
@Géza: Kotródj kutya! Nincs jutifalat:)))
Ezodabasz
@Géza: ma, 08:50 Miért kell neked ennyi nicknév gyökér? Nem tűnt fel hogy akármilyen új nevekkel jössz csak szarrá égeted magad?! Már 35 neved van te tahó? Gratulálok...nincs más dolgod?
Trump és 0rbán két idióta elmebeteg. Ez tény.
Hogy csinálna békét Trump te szerencsétlen? Úgy hogy nem kap fegyvert Ukrajna a védekezéshez?
Hagyni kell veszni egy "függetlenségért" küzdő megtámadott országot???
Ez milyen "béketerv"? Olyan alternatív megoldást el sem tudsz képzelni, hogy akkor az oroszok fegyvereit is el kell venni!? A hidegháború jobb megoldás volt! Nem az orosz nép akar harcolni, hanem a megalomániás háborús bűnös tömeggyilkos vezető(k).
Géza
@Ezodabasz: Álmodoztam csak addig alázza benneteket.
balos
@Horizont: Ezek a fideSS gecik,nézték a trumpli híveinek "örömét",hogy majdnem nyert?Képesek voltak süteménnyel megdobálni a rendőreit,mint a 2006os "szabadsegg-polgári körösök"!
Géza
@Géza: A helyesírás ellenőrző felülír engem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.