Üzemszerűen meghamisítják az NB1-es focicsapatok mérkőzéseinek nézőszámait, hogy legalább papíron érdekesnek tűnjön a magyar foci – tárta fel tegnap a 444.hu cikke. A meccsek közönségszámai valóban elszomorítóak lehetnek: a felcsúti PAFC mérkőzéseit például már postaládákba dobott szórólapokon hirdetik, ajándék hűtőmágnessel csábítva a lelátóra a nézőket.

A hirdetést egy olvasónk küldte el a Propellernek Felcsútról, amin többek között ilyenek szerepelnek:

Ha tavasszal megveszed mind a hét hazai PAFC mérkőzésre a belépőt, és a bejáratoknál átadod a megvásárolt jegyed kódját, cserébe adunk egy hűtőmágnest (...) hogy a teljes csapatképet kirakhasd a hűtődre!

Hűtőmágnessel csábítják Felcsútra a szurkolókat

Hűtőmágnessel csábítják Felcsútra a szurkolókat

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Addig jó, amíg nem kitűzőn kell hordani, hogy orbánista vagy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Aztán ki a tökömnek kell hűtőmágnes egy tucat falábúról?
leszúrt rittberger
Addig jó, amíg nem kitűzőn kell hordani, hogy orbánista vagy...
Szókrakész
" ajándék hűtőmágnessel csábítva a lelátóra a nézőket."

Aki ajándék hűtőmágnesért kimegy az megérdemli anélkül is, hogy ott lehet.
Clavigo
Ez legalább még ""occccóó"...és még nem kötelező...Jövőre már qrmány-progi. lesz...TEK-es felügyelettel..oszt jó napot.
Dr. Felipe
Barmok, legalább egy labdát adjatok a gyerekeknek a szar mágnes helyett. Nem hiszem el hogy ne tudna annyi TAO pénz elveszíteni közvagyon jellegét, hogy ne tellene rá.
Eriksson
Figyelem! Senki ne üljön fel ennek a gagyi reklámnak, mert ezek a hűtőmágnesek nevükkel ellentétben, egyáltalán nem hűtenek!
eszegfu
Lehet, hogy kevesen figyeltetek fel rá, de a munkáltatók ha INGYEN adnak a dolgozóknak FOCIMECCSRE JEGYET, mint "egyéb természetbeni juttatást", akkor ez után NEM KELL ADÓT fizetnie a munkáltatóknak! Ellentétben pl. a vállalati telefonok, vagy a Szép és Erzsébet kártyák kivételével (mivel ez "állami") minden étkezési jegy, stb. után. Most meg ez a hütőmágnes "akció"... nem mennek sokra ezzel sem! Ha lenne igazi foci, akkor nem kellene ennyi reklám, akkor is megtelne a nézőtér!!
DR Eric CARTMEN
Megnézték a fidesz szavazók IQ szintjét, és ahhoz igazították a kampányt ! Lehet hogy jövöre már csak nyalókát kell küldeni, és jön a szavazóbázis a "szentélybe ".
Yoda69
Komoly ajandek.
Mondjuk ha fizetnek a benzint, a belepo arat, es a pattogatott kukoricat, akkor lehet hogy elmennek megnezni. A magnest megtarthatjak.
sokanvagyunk
@Eriksson: (12:58) Figyelmeztetésedre teljesen elhűltem... :)
Eriksson
@sokanvagyunk: Na lám! Mégis csak jó valamire az a hűtőmágnes, :))
justhpeter
Az a cél, hogy az is kimenjen a hűtőmágnesért, akit a meccs amúgy nem is érdekli. Döbbenetesen profi marketingfogás.
nyanya001
Aki a hűtőmágnes miatt kimegy oda, annak sz@rt ha szépen becsomagolod,
meg is cukrozod, annak jó az is !
Grafix69
Milyen szép Magyar Nemzeti nevek vannak ezekben a csapatokban ,és mind Felcsútról .
Lepényleső
Egy jegy áráért megveheted az összeset. Ez nem közbeszerzés,hogy a hétszeresét kelljen érte fizetned. Ráadásul hétszer 90 percet végette szenvedned. Mazochistáknak való akció ez.
telegdilaci
@eszegfu: Rohadékok! azt a pénzt amit,a foci támogatására költenek,PL:TAO nem a közösbe,kellene befizetni,adó formájában,az valahonnan,hiányzik,nem Mocskos rohadékok!
eszegfu
@telegdilaci: Jó a meglátásod! Valóban a társasági adóból lehet a cégeknek a "látványsportot" támogatni és ennyivel kevesebb adóhoz jut a költségvetés és vélhetően ezért is találnak ki uj adókat, vagy a régieket "kiterjesztik", felemelik. Ha "továbbragozom", akkor ezekből a pénzekből, mint "engedélyező" szerv, kap az MLSZ is... érdekessége még: én még nem hallottam, hogy más sportág is részesült volna a TAO-ból, pedig létezik még néhány "látványsport"...aztán a focit már nem nagyon lehet "látványnak" nevezni!!
Desischado
Egy sz@ros hűtőmágnessel csábítják a népet? Röhögnöm kell! Ennyire nem megy? Majd ha Tsubasáékat fogom focizni látni, akkor hűtőmágnes nélkül is elmegyek! Akik ennyiért elmennek, azok a totális birkák, akiknek mindent el lehet "adni"!
human
Az egyik sportcsatornán azon röhögtek a műsorvezetők, hogy az "európai szintű" futball akadémia csapatának 40%-a nem hazai játékos. Ez magában egy bizonyítvány az akadémiáról, amit közpénzből épített és tart fenn Orbán.
kukac50
Adó elkerülési pénzek Felcsútra érkeznek!
Hari
Ilyen pitiáner illetve sóher nép vagyunk. Az indiánok anno csillogó uveggyöngyöt kaptak, csak nem a 21. században.
Hari
@eszegfu: Hofi jutott eszembe: "tudsz úszni, nem, és ha megfizetjük ?"
eszegfu
@Hari: És akkor M.o. 20 év mulva "utolérjük" Ausztriát... a kőbalta előállitásban!!!
eszegfu
@Hari: Ha elgondolom, hogy Hofi már 14 éve "elment" és még mindig tudjuk idézni mondásait a magyar helyzetre... hát komoly, hogy "M.o. jobban teljesit"?!:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.