Pásztory Dóra, hazánk legsikeresebb paralimpiai sportolója is megszólalt a Knézy-féle botrány kapcsán. Mint ismeretes, a sportkommentátor – ki tudja, miért – egy úszófutamon négy társával ellentétben nem említette a későbbi győztes nevét. Aki mellesleg egy szíriai menekült.

Megvédte Knézyt a leghíresebb magyar paralimpikon

Pásztory a wmn.hu-n azt írja, 2005-től együtt dolgozott ifjabb Knézy Jenővel az Eurosportnál, és bár "Jenci" valóban nem a szakma csúcsa, ahhoz nagyon ért, hogy a laikusok számára eladhatóvá, szórakoztatóvá varázsolja a közvetítéseket. Miközben az adott sporthoz konyítók szétanyázzák.

Ha számadatokban mérjük a felkészültséget, akkor Jenő sosem tartozott az élvonalba, de lelkes és szerethető volt, amivel viszont komoly népszerűségre tett szert

- méltatja a kis Knézy képességeit egykori úszófenoménunk.

Pásztory szerint Knézy egyszerűen csak nem értette a versenyző neve melletti "országkódot", és inkább bölcsen hallgatott róla. Utánanézni már nem volt ideje.

Sajnálom Jenőt, mert rosszkor, rossz helyen bakizott. Nagyot. Ennek ellenére szomorú, hogy egy figyelmetlenségből, egy rossz kommentátori döntésből fél nap alatt összeesküvés-elméletet lehet gyártani. Szomorú, hogy egy úszóversenyből is lehet migráns-kérdést generálni, hogy zsigerből teljes a bizalmatlanság, mindenki azonnal a legrosszabb szándékot felételezi anélkül, hogy venné a fáradságot, és megkérdezné az érintetett, hogy pontosan mi történt

- összegez Pásztory Dóra, és felrója az MTVA-nak a bocsánatkérés hiányát.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Hiába a szerecsenmosdatás, Knédli megmarad szolgalelkű sunyi büdösbunkónak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Hiába a szerecsenmosdatás, Knédli megmarad szolgalelkű sunyi büdösbunkónak.
Törölt felhasználó
Ez nem baki volt. Nem egy nigériai vagy japán focicsapat minden tagját kell betanulni, na az baki lenne..de az is amatőr közvetitői baki, hiszen ott kezdődik a szskma, hogy betanulja. Másrészről ott van előtte a monitoron. Itt 5 versenyzőből a nyertest nem említik. Nem kell őt mosdatni, főleg úgy, hogy egyértelmű, hogy aki mostadja az egyetért, hiszen nem érzi a versenyzőre nézve megalázónak, mivel számba sem veszi...
Tódor
Ha a kis jencike apukaja nem a "KNÉZI" lenne, már rég sitten lenn családon belüli erőszakért. Szakmailag pedig 00. Az mtva ba pont illik.
Cicamama55
Mivel eddig szinte soha nem néztem a köztévés adókat, most nagyon szokatlan, hogy a sportközvetítések között egyfolytában a migránsellenes reklámot szajkózzák. Szegény riporter-bár magam is elítélem a tettét, ha az tudatos volt-ennek issza a levét, a központosított gyűlöletkeltésnek. Pedig ő csak egy piciny csavarja a gépezetnek.
justhpeter
Minden tiszteletem Pásztory Dóráé, de ebben kár volt megszólalnia. Ez védhetetlen.
simmering73
Jenci sosem tartozott az élvonalba. Sem felkészültségben sem intelligenciában.
Csodálkozó
@simmering73: Nanemááá!
Asszonyverésben király a pasas.
aremy
@Cicamama55: az ss gépezet ilyen kis csavarokból áll.meg olyan nem szabványos csavarokból mint a bringás is.
Csodálkozó
@Cicamama55: Tudod, az orbánctévé önmagát adja, azaz bomlott gazdája/vezére bomlott agya bűzös-bomló végtermékét porlasztja ránk ez a szellemi trágyaszóró.
Csodálkozó
@justhpeter: Pásztory Dórát természetesen továbbra is tisztelem, bár - itt és most - másként vélekedem.
Egy hiba/tévedés nem hitelteleníthet egy jó embert.
(Más a helyzet a notórius hazudozó, köpönyegforgató sunyi orbánccal.)
human
Lehet, hogy Knézynek technikai problémája volt. De lehet, hogy csak hasonló csapda helyzetbe került, mint a Csinibaba házmestere a film kezdőjelenetében :)
youtu.be/douIUzYc0cc
RonaGyuri
jól közvetít??? Lehet, hogy volt amikor így volt (Sipivel jók voltak együtt), de most teljesen szétszórt. Nagy ívbem tesz a képernyőn láthatókra. A csúcs, mikor ma az érdemi kommentár helyett azzal foglalkozott, hogy visszamondta, azt amit fél perccel előbb az interjúban mindannyian hallottunk!
justhpeter
@Csodálkozó: A jó ember elismeri ha hibázik, elnézést kér és nem keres ostoba kifogásokat.
lampa laz
"Ha számadatokban mérjük a felkészültséget, akkor Jenő sosem tartozott az élvonalba, de lelkes és szerethető volt, amivel viszont komoly népszerűségre tett szert"

Ezzel a mondattal mindent elmondott Jenőről, tehát nem az esze és tehetsége miatt ül ott ahol van, hanem mert megütötte a fidesz által elvárt szintet amivel akár hatamas karriert is befuthat.
kkalman
A kis Knézy egy fideszcsicska! Ennyi! Dórinak nem kellene ezt a senkiházit védenie, mert védhetetlen.
Hofipisti
A "zsigerből teljes bizalmatlanság" kialakulása bizony kis hazánk elmúlt 10 éve részletes elemzéséből egyértelműen kiderül. Az pedig, hogy egy ilyen - legyen akár primitív felkészületlenségből eredő - bakiból azonnal a "migráns kérdés" jön elő, sajnos természetes.
Pártunk és kormányunk már vagy két éve erre gyúr maga is, és az egész társadalmat ezzel vadítja. Nem kell másra hivatkozni, mint a két sportcsatorna már hányni való állandó migránsozására, ijesztegetésére, néphülyítésére. Persze a Vezér igéjét hirdetni kell! No de így?
cs.n.
Ez az egész olimpiaközvetítés egy fos. Teli van kúrva az egész migránsos-terroros egypercesekkel, meg migránsos-terroros kormányhirdetésekkel. Már önmagában ettől okádék az egész. Hogy egy riporter mit mond, vagy mit nem mond, csak részletkérdés. Én itt befejeztem az olimpia köztévén való követését, kurvára nem vagyok kíváncsi lépten-nyomon migráncshíradókra, meg népszavazásos kormánypropagandára. Abból látok az utcán is eleget, nem kell, hogy még olimpiai közvetítés közben is azt tolják a pofámba.
karma1
@human: Koszi!!! Visitottam a rohogestol! Sajna, ezt a filmet nem lattam, de most rakeresek valahol a teljesre a tyubuson... (torrentem nincs)
Törölt felhasználó
Remélem jó sok érme lesz a migráns csapatnak és azt is remélem, a királyi köztévé egy szót sem fog szólni. Csináljátok csak a kommunista propaganda tv-t! Legyen minél levágosabb milyen emberetelen gecik vagytok és mit műveltek. Azt hiszem ez sok rétegnek, kissebbségnek náci üzenet, hogy mindegy a munka, a teljeseítmény, akkor is egy migráns, cigány, stb marad és el van ítélve bármit tesz. Viktor építsd csak a nemzetiszocializmust csak ne felejsd el, hogy más néven ezt úgy nevezik nácizmus!
perfekt
"Még egy, ilyen ,győzelem s elvesztünk"I.Pürrosz kiáltott így.Pásztory Dóra,úgy megdicsérte a riportert,hogy az felért két letolással.Kedvelem Dóra életfelfogását ismerem írásaiból-gyakorta olvasom.Most nem értek egyet Knézy-ről alkotott véleményével-mert kategórizálja őt .Knézy jó riporter, és élvonalbeli,is.Te Dóry még szerintem tanulhatsz is tőle--és szerénységed nem szenvedne csorbát.Még nem értél a csúcsra-hogy letekintve,azt lásd amit-látható s nem azt amit szeretnél látni.
sgyuri2003
El is fogadnám Dóri érvelését, ha az azt követő MTVA közleményből sem maradt volna ki "véletlenül" a Szír kislány neve. Knézy meg egy szerencsétlen balfék. Csak mosolyogni tudtam azon az izzadság szagú erőlködésen amit művelt a közvetítésen.
bene
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim,

köszönjük Dóra ("Emese"), ezt nem kellet volna,
dislike

Hajrá Magyarország, Hajrá Polgárok :)
human
@karma1: Ki ne hagyd. Ez egy hatalmas film. Végtelenszer nézhető.
Még egy nagyon jó jelenet belőle, ami kicsit visszaadja az átkosbeli hangulatot:
youtu.be/va3dP9pnk2c
"Ibolya. Csavargyár. 4/4 alosztály. Dátum: négy fél kevert" :D
karma1
@human: Koszi szepn, hat nmost mar a fold alol is!...:o))))
nemfideszes
@Csizmás Kond: ... hát segget nyalni nem is lehet indulatosan...
nemfideszes
"rossz helyen bakizott"
"egy figyelmetlenségből"
" egy rossz kommentátori döntésből"

Akkor most melyik? Első kettő még lehet véletlen, 1x! De 2x már csak a tudatos kommentátori döntés jöhet szóba, az pedig nem hiba, hanem bűn, ahogy ez is az volt:
pestisracok.hu/felfuggesztett-bortont-kapott-az-asszonyvero-knezy/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.