Vajna Tímea az Instagram-sztorijai között osztott meg egy történetet, ami a hétvégén esett meg vele. Mint írja, a Szépvölgyin mellé hajtott egy luxusautó, amiből egy férfi ordított ki neki obszcén dolgokat.

Lekurvázták Vajna Tímeát – szerinte a Lamborghinije miatt

Mivel még nem adtam el a Lamborghinit, azzal mentem hétvégén a Szépvölgyi úton. A piros lámpánál mellém áll egy fehér luxusautó és a férfi vezető hangosan kiabálja nekem, hogy kurva. Kis szünet, kurva, még hangosabban, kurrrrrrvvaaaa, miközben az anyósülésen a barátnője veszi a telefonjával.

Vajna szerint nem ez lenne a reakció, ha férfi lenne, és szomorúnak tartja, hogy még mindig itt tartunk.

Én csak annyit mondtam, hogy köszönöm. Komolyan, még mindig itt tartunk? Milyen férfiak vannak a világon? Bezzeg, ha egy férfi vezetné ugyanezt a kocsit, arra mindenki azt mondaná, hogy hú de cool, meg vagány.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Az irigység nem ismer határokat. Csak egy szánalmas kispöcs vetemedik mások ócsárolására.
kissé felnőttem
Ezeken a dolgokon kéne talán tul-lépni.Ne itélj! hogy ne itéltess! . Ami amúgy magyar mentalitás másban a szálkát is...
human
Na jó. Ez egy menthetetlenül buta nő. A vegetatív funkciók működnek, de itt meg is állt a tudománya.
Clavigo
Ekkora lófej hogy fér be egy Lambó-ba?? Ja ..hogy srégen tartja ..Értem..
human
@Eriksson: Azért van annak valami bája, hogy a mélykeresztény Orbán milyen jól megtűri környezetében a sugar daddy (kitartott nők) jelenséget. Egész odáig ment ez a keresztény kormányzat, hogy a MOL milliókkal támogatott olyan céget aminek weboldalain a fiatal leányok eltartóikra rátalálhatnak, vagy pusztán árulhatják magukat pénzért.
Csak a szokásos kétszínűség Orbántól.
Eriksson
@human: Egyetlen kérdésem van. Melyik cikkhez kommenteltél? Merthogy itt még ráutalás sincs olyasmire, amiről beszélsz.
papa.49
Kissé durva volt a faszi de végül is IGAZAT MONDOTT )))))))
Apropó mi van az ámerikás projekttel, így nem lesz állampolgárság, ha itthon Lambózol )))))))))
Vagy inkább elveszett a számodra a kassza kulcsa !!!
volvós
Rosszul fogalmazott a luxusautós pasi !!
Helyesen büdös útszéli [email protected]ó kisebbségi qrwa, ez a jó kifejezés !!!
volvós
Apropó...a képen mitől olyan fehér a timi nyelve ???
human
@Eriksson: Óh. Nagyot ugrottam talán a gondolatmenetben. Te irigységről írtál. Az irigység kártya mindig előkerül, ha valakinek nem tetszik egy kétes körülmények közt megszerzett vagyon. Ilyenkor nem kritika amit mond, ugye, hanem irigy.
Maga a megnevezett írja le, hogy egy luxusautóból szóltak be neki. Tehát itt nem is az irigység lehetett a kritika tárgya, hanem a Vajna Tímea jelenség. Aki nem a Holdról jött annak elég nyilvánvaló, hogy miről szólt ez a pár epizódos dráma az újgazdag elit életéből. A NER befogadja a nem éppen keresztényi értékeket követő párkapcsolati modellt is. Ha van pénz, akkor nincs ezzel baja a NER-nek. Olyan ez mint a migráció. Ha van benne lóvé jöhet, ha nincs nem jöhet. Sőt, ha pénzen alapul is egy kapcsolat attól még házasodhatnak is a NER-ben.
Arra mutattam rá, hogy nem irigység ez, hanem kritika. És ez akkor sem feltétlen irigység, ha nem egy fehér luxusautóból mondják, hanem a busz ablakából vagy egy kerékpárról.
Desischado
Drasztikus, de tökéletesen helytálló vélemény!
kereső
Kár ezt az autóra fogni.Qrva nem attól lesz valaki,hogy milyen autóban ül.Tökéletesen helytálló a megállapitás.
Aki Én
@Eriksson: És te melyik cikkhez kommenteltél?
,,fehér luxusautó "
RonaGyuri
@human: ennél az ócska fityesznyiknél ez nem ennyire egyszerű. Ha NER-társról van szó, akkor a tettenérés is csak irigység, ha a gaz ellenről, akkor pedig semmi sem számit, biztos galádság van a dologban! =))
papa.49
Egyszerű a képlet a ner azért fogadta el ezt a valakit, mert a télapónak PONT EZ KELLETT, gyorsan ,,eltakarították,, az útból a Damut, és jöhetett a ,, NAGY SZERELEM,, !!! Csak, hogy a télapó jobblétre szenderült a ner már dobja azt aki nem közéjük való !!!
staro2
idéznék egy senkit:
"„Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”
Eriksson
@human: @Aki Én: "Az irigység nem ismer határokat. Csak egy szánalmas kispöcs vetemedik mások ócsárolására."
Ez még akkor is igaz, ha fehér luxusautóban ül valaki.
Aki Én
@Eriksson: A mikulás meg féltékeny a piros kabátra...
Csizmás Kond
...szerintem meg azért mert tényleg az...
Eladott Ország
A fent nevezett hölgy személyisége a sánta kutyát nem késztetné megnyilvánulásra. Ami miatt érdekes és ami miatt érdekesebb Rogán ridikülje, Matolcsy szeretője, Habony cipőcskéje, mint a MET-ügy, az a szimbolikus jelentés. Vajna Tímea jelkép, ő tette azzá önmagát a naponta pofánkba tolt fotókkal, a félmeztelen vergődésekkel, a luxusautóból vigyorgással. Az egyik legkártékonyabb közpénz-zabáló parókakészítő, aki elméletben azért rohant el az országból, mert nem akart diktatúrában élni, most visszamászott az óhazába – tudom, itt jön az a rész, hogy már gazdag volt. Szerintem meg lófaszt. Évekig tartó adóvizsgálat, perek sora, sokmilliós adóhátralék és bírság, majd az adóhatósággal kötött megállapodás után befizetett dollármilliók után nem hiszek a gazdagságban – és röhögve segít ezt az országot diktatúrába taszítani. Ami elől elhúzta a belét, azt most segít a mi nyakunkba önteni. Nem másért, hanem pénzért. Azért, ami neki megmarad a végén a közreműködés fejében. Ebből a pénzből vergődik félpucéran a felesége a tengerparton, ebből nyitott fánkozót, ebből vannak a csillogó ékszerek. Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
papa.49
@laja70: ,,Pontosan, szépen ahogy a csillag megy az égen,,, )))
verőce21
@Eladott Ország: (15:20) Ezt most jól összeszedted. Nem kurva Ő, csak erről a nőről lehetne megformálni a pénzéhség szobrát...
Volt már jónéhány ilyen a történelemben,...lesz is...
Lepényleső
Talán erős a kifejezés,de mennyivel lett volna szebb a leányzó fekvése,ha konzumhölgyként válik a mondandó
kifejezésre?
vacsi
Hát ez a nő még annál is hülyébb, mint amilyennek hittem! Szerintem az utakon senkit nem kurváznak le azért, mert egy drága kocsiban ül! Viszont őt mindenki ismeri, mint a rossz pénzt - hála a gyakori híreknek - és bizony, az emberek azt, aki érdekből ilyeneket csinál, kurvának mondják. Damut lecsukatta az öregért, az öregúr halála óta meg a vígasztalhatatlan özvegyet alakítja, most meg más hülyeségekkel jön. Csak hogy a hírekben szerepeljen.
Kíváncsian várom, mikor lesz vígasztalhatatlan, hogy a macskája, kutyája, egyéb állata megdöglött - mert sajnos, az állatok élete rövidebb, mint az emberé.
Dr plágium
Az igazság sokszor fájdalmat okoz, de én jobban szeretem ha megmondják mintha hazudnak.
justhpeter
Nem kell Timikével foglalkozni. Ugyanúgy el fog múlni a story ahogy keletkezett.
papa.49
Majd jelzem ha látom a régi ,,felállítási pontján,, a Lyukóbánxai úton, ha megyek gumit préseltetni a targis céghez)))
simmering73
Nem csak kurva vagy lányom, hanem agyhalott is. Segítek. Nem a kocsi miatt kurváztak le, hanem a mocskos életed miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.