Újra előkerült a cserépkályha-beizzító szett is.

Nagy Ferót is elérte a válság – 16-17 fokban alszik a feleségévelMTI/Illyés Tibor

A Kossuth-díjas Nagy Feró, Orbán Viktor egyik kedvence, a blikk.hu-nak nyilatkozott az energiaválság kapcsán beköszöntött változásokról, amelyek ők is érintik. Elmondta: az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő, komoly újításokat vezetett be az otthonában.

A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró.

De arról is beszélt, hogy az élelmiszerekkel kapcsolatban is spórolnak, odafigyelnek arra, mikor mit vásárolnak.

Forrás: blikk.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
puszt
Pont az ő tanácsa hiányzott, kit a hárommilliós birkaakol melegít... De legalább tudjuk, h akinek lenne rá pénze, az is a levegőnket rontja, a gazdaságtalan, de cserébe legalább környezetromboló fűtésmóddal... köszönjük! Azonkívül megtudtuk, h akinek van pénze, az is parízert eszik, és imádja a lakásában télen a jégcsapot, nyáron meg a szaunát. Végül azt is megtudtuk, h azt gondolja, mindenki hülye!
izéke
Inkább legyen az -16,-17 fok, vagy osonjon be egy fűtött gyepű stadionba és a füvön alhat kancácskával. Vagy azért panaszkodik,hátha löknek neki még egy díjat kis jutifalattal?
Giovanni Alba
Kérdezze Lakodalom Lajost, ő tudja, hogyan lehet a költségeket csökkenteni.
Egyébként meg külső-belső hőszigetelés és energiatakarékos fűtés. Nincsen ebben semmi titok. Napelem a tetőre, és ezt nem miindenféle aljas húzásokkal kellene gátolni, hanem éppen ellenkezőleg, támogatni.
Ha másként nem megy, nem szégyen tanulni a régiektől. Nem véletlenül stószolták fel a tűzifát a ház fala mentén, jó félméteres szigetelő réteg.
puszt
"Kérdezze Lakodalom Lajost, ő tudja, hogyan lehet a költségeket csökkenten" vonuljon télire börtönbe... fűtés kaja ingyé... :)
namihami
Mi évek óta a 16-17 fokos hálóban alszunk. Ahhoz nem kellett a Szijjártó-féle gázüzletbe belevágni!
Emmersson71
Ó, hogy feküdnél mínusz 18 fokban, te Nemzethy Chótánj! Mondjuk a proszektúrán :P
Yoda69
Szoljon valaki a patkanynak hogy kapcsolja ki a klimat.
Ha kinn 18 fok van a lakasban meg 16, akkor csak ki kell nyitni az ablakot.
sokanvagyunk
Meghörpintette Orbántól kapott páleszét, és az csak 16-17 fokos volt - az bizony nemigen melegít.
rohács1926
B@ßdki, hát nyald melegebbre azt a hőmérőt. Tudod már jól, hol találod; az általad imádott őfelsége $eggében. Részedről ez már amúgy is csak egy rutin művelet lenne.
Sámannus
Jó van fatökűkém azt akartad mondani, hogy a tenesz pálya 16-17 fokos. Merr a csüngőhasú meg a libaszart melegíti a csuti legelőn.röhögjél ganyéj bele a pufánkba szaros demens köcsög..
Tunes1106
Majd a segg nyalás kimelegíti a nemzet csótányát!
Lepényleső
Volt a "nemzet csótánya",változott azóta?
(A cikk a kifűtendő légköbmétert sehol nem írta?)
vacsi
Én soha nem szerettem a rock-zenét, így Nagy Ferót sem ismertem - de nagyon szimpatikus embernek látom. Ha meg 22-23 fokban aludnak, akkor az lenne a baj.
Az unokái meg tündériek.
kereső
Hülye "ujságiró"! A nemzet csótánya nem azért alszik 16-17 fokban, mert "rezsiválság", hanem azért mert nem szeret melegben aludni- ahogyan sokan mások sem. Én sem- nem is birok. Minusz 10 fokos hidegben is bukón az ablak éjszakára, a fútés meg levéve őrlángra, ahol alszom. És ez azért van, mert igy tudok pihenni.
Németh István
Na nem kell kétségbe esni! Ha nincsenek otthon minek fűtsenek, ha meg othon vannak akkor meg szellőzteni is kell! És nem kell túlfűtörtt lakásban szundizni! Nem is lehet jól aluszikálni! Ha meg jönnek az uncsik akkor meg a meleg ami kell biztosított! Mia szarnak kell szart kavirnyákolni!? a jó biuzi kurva anyátokat!>> hírszerkesztő szemetek!
drrotf
Ha elérte a válság Nagy Ferót, akkor az átlagosnál biztos több energiát fogyaszt annál, amit pártunk és kormányunk megengedett.Ha túl lépte akkor fizetnie kell, úgy ahogy az Ő Viktora megmondta.Azt gondolta hogy ha többet fogyaszt a megengedettnél akkor neki a hírnevére való tekintettel, nem a jogszabály szerint számláznak?Hát most tévedett és "élvezheti " a hőn szeretett kormánya intézkedéseinek a hatását.Még örülhet is mert neki fedél van a feje fölött, de akiknek nincs azok a szabadban kénytelenek kivárni a 17 fokot!
justhpeter
Feró pontosan ugyanolyan mint a többi NER-huszár. Amihez legjobban ért az a siránkozás.
surdilloFUJT
@justhpeter: Faggyon meg ez a buzeráns,gerinctelen, csótány!!!
sunoge
Sajnos olykor összefutok a fajtársaival, a szemetes környékén. De csótányok már csak ilyenek.
sunoge
Hogyan degradáljunk le egy korábban igen nívós díjat rém gyorsan? Adjuk át egy arra érdemtelennek.
vacsi
Ha melegben szeretne aludni, akkor megtehetné...
paperboy
A kis pöcs "Nagy' Fero kommunistább a kommunistáknál is. Probálta eladni magát rendszerellenesként, da az van, hogy grvára bírja a rendszereket, a rendszerek kihasználójaként, élvezőjeként - műmájerként.
Németh István
Ti aljas gazemberek >> @simmering73: @paperboy: @sunoge: @surdilloFUJT: @justhpeter: danázzátok a nótáit, és irigylitek mert egy egyszerű szókimondó tisztességes, és valójában egy megbecsülésre érdemes MAGYAR, a mesterségében művész szintű tember!! A sárga irigység vertéke bűzlik a mocskos közelségetektől, valójában a számítógépem a betűit is csak fájdalom-mal hányja, amelyeket írtok! Megértem szegénykét, végtére is, ez egy normális gépezet, nem egy abnormális lény!
A lényeg >> Az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése húzzon a picsába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.