Keményen nekiment a Fidesz európai parlamenti képviselője a NAV-botrányt kirobbantó Horváth Andrásnak.

Deutsch Tamás szerint Horváth közéleti paranoiás, akinek a bizonyítékai olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny: soha, senki nem látta. Deutsch a Facebookon közzétett dolgozatában hosszan ismerteti az efféle "szerencsétlen futóbolond" típust, aki "mániáival" zaklatja a hatalmasságokat, majd arra a megállapításra jut, hogy nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj.

Bejegyzése itt olvasható:

Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond.
Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormanyzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat.
Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket irogatnak. Hosszú, tetjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat gyártanak garmadával, amikben – szerintük – minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet.
Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 %-ábán valamilyen világ- vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció. A közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal.
A közéleti paranoiás mindenkinek elküldi a leveleket, de a legfontosabb, hogy a Nagy Emberekhez akarja eljuttatni a beadványt. A köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, minisztereknek, államtitkároknak, a polgármesternek, az alpolgármestereknek, a főbírónak, a főügyésznek. Egyszóval a Hatalmasoknak.
Általában roppant egyszerű dolgokat szoktak kérni, követelni, javasolni a Hatalmas Nagy Emberektől: ne késlekedjenek, ne szarakodjanak tovább, ne piszmogjanak azzal, hogy mekkora orbitális marhaság, amit a közéleti paranoiás ír, azonnal számolják fel a leleplezett disznóságokat, szüntessék meg a cudar viszonyokat.
És természetesen mindig, minden Nagy Disznóságra van Bizonyítéka a közéleti paranoiásoknak. Van a csodaszer, a szent ereklyetartó, az aduász, a minden kétséget eloszlató mirákulum. A Zöld Dosszié. A közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei.
A közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek. Zaklatják, tönkre akarják tenni vagy már tönkre is tették, a fűtőtesten keresztül sugározzák, lehallgatják, követik.
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond.
A legszemetebb dolog politikai, üzleti, hatalmi érdekből kihasználni ezeket az embereket, tiszavirág életű közéleti celebeket gyártani belőlük, a Nagy Botrány kirobbantójaként sztárolni őket, majd amikor kiderül, hogy nem leleplezők, hanem törődést érdemlő betegek, akkor ripsz-ropsz ejteni őket.
Nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj.


A 168 óra emlékeztetett: annak idején Deutsch Tamás volt az egyik szószólója a nemlétező megfigyelési botrány kivizsgálásának. 2003 márciusában Orbán Viktor akkori pártelnök-miniszterelnök a Fidesz országos választmányának nyilvános ülésén bejelentette: „Törvénysértő és titkos adatgyűjtés folyt a májusi parlamenti választások előtt a Fidesz vezető politikusai és családtagjai ellen." Kiderült: az egész ügy politikai hangulatkeltés volt csupán.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Tompika, rebegd csak el, te mennyire vagy sáros?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Tompika, rebegd csak el, te mennyire vagy sáros?
m.macskosz
@A Tündik bündije: kijaf@omtompika nem sáros!
Egyetlen bűne, hogy élve született.
dr. prédikátor
tompi! te jobb ha befogod a pofádat!!!Hová lett az 5 milliárdos beléptető rendszer???tompika te nagyonhülye!!!
Senara
A beléptető kapuk atyja , pszichológus "végzettségét" mikor szerezte ? Van mikor a hallgatás többet ér ! Ebben az esetben megszólalása annyit jelent , nyakig benne vannak . Nem elég a két feljelentés tudatni kell azemberekkel a Horváth nem normális .
m.macskosz
@Senara: Azt sem bizonyította senki, hogy a jogi végzettségét segítség nélkül, saját kútfőből, becsületesen szerezte... ... ..
silber13
Tompor Tompika! Annyira vérnyákolsz, hogy bizonnyal te is benne vagy a buliban!
Senara
@m.macskosz: „diplomabotrányoknak” első áldozata Deutsch Tamás volt. A Fidesz 1998-as győzelme után párttársai neki szánták a frissen életre hívott sportminisztériumot – a tisztséget azonban (Orbán Viktor személyes kérésére) csak 1999-től töltötte be, miután sikeresen lediplomázott az ELTE jogi karán (1986 és 1992 között Deutsch elvégezte ugyan a kötelező tíz félévét, és megszerezte az abszolutóriumot is, de a záróvizsgáig már nem jutott el).Deutsch diplomája fölött Mádl Ferenc és Ficzere, az akkori dékán bábáskodott. Ennyit tudni a diplomája "megszerzéséről"
Mobil123
De ti vezetitek a futóbolond csapatott!! Kár volt megint megszólalnod vadorzó!!!
öcsi55
Tomika én a szüleidet hibáztatom,mert annak idején nem tettek ki a Taigetoszra,most mennyi butaságtól kíméltek volna meg bennünket.Remélem a kedves vezetővel egyeztettél mielőtt mielőtt firkálni kezdtél.Nem zörög a haraszt,ha a szél nem fújja mondja a közmondás.Én nem tudom mennyi az igazság tartalma a Horváth- féle ügynek de Te sem Tomi,na már most az helyett,hogy elmondod minden féle bolondnak, inkább támogattad volna az ügy kivizsgálását.Nem nagyon tudom azt elképzelni,hogy egy ember tönkre tegye a karrierjét,kitegye magát a hatalom vegzálásának egy olyan ügyért aminek semmi köze az igazsághoz.Azt viszont nagyon könnyedén feltételezem a fideszes fiúkról,hogy pár milliárdért mindenre képesek mint ahogy ezt be is bizonyították.
Hehe
Most már tényleg égetik magukat ezzel a p.ccsel, hiába cimbi orbán rászólhatna.. :D
Özv. Bármi Áronné
Ránézésből nem eldönthető miért olyan vizenyős a szeme?
Alkohol vagy narkó?
De az is lehet, hogy csak egyszerűen beteg, ott vállon felül.
adrenalink
Látszik, hogy közeledik a Karácsony, a szeretet ünnepe, egész visszafogottan nyilatkozik...:-)
pbalage
Tompika, Tompika táncol...
Körben az angyalok ülnek...
Sede
ez a félnótás mikor ír néhány mondatot arról, amikor rendőrök mentették ki - pokróccal letakart fejjel - a kuplerájból, az egyik prosti combjai közül...
miközben otthon az éppen aktuális felesége várta...
kiskutyauto
Tompika hálisten annyira idióta barom szerencsétlen. Hogy azt sem fogja fel hogy magát és maffia-söpredékét leplezi le újfent ezzel... (írnám hogy járatja le, de már hova lejjebb..?!)
De nem baj, sőt örülök minden egyes tompika agyhúgysav kiböffenésnek, mert mind-mind segít abban, hogy megtudja a közvélemény ki is valójában ez az undorító hazaáruló söpredék, akik bitorolják a hatalmat és fosztogatnak-rombolnak... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
keresztapa
A vér nem válik vízzé! Fényesen bizonyítja ez a véletlen selejt
magyarra sikerült személy. Életszerű élettől ez oly távol áll, minta a siratófal a cigányteleptől!
coni
Ha Horváth valóban "szerencsétlen futóbolond" lenne akkor a hatalom nem lenne ennyire besz@rva tőle. Érdemes lenne a normális, az ország jövőjéért aggódó embereknek kiállni az ügy valódi tisztázása mellett, mert nagyon látszik az zavartság az egész vezérkaron. Lehet, hogy több van mögötte mint amit Horváth valaha is feltételezett, hiszen az egykulcsos adó bevezetése után mintegy 500 Milliárd hiány keletkezett érthetetlen módon, hiszen ennyivel kaptak többet a jól keresők és furcsa, hogy ebből semmit nem költöttek el.
Manhattan
Dajcstomi magából indul ki! Szegèny...
Ez olyan, bagoly mondja...jellegű!
qxy
Mert ő egy " Igaz mondó Juhász. "
az ám ! meg a lónak a f@a
Nem hiszem hogy kijönne egy zóna adag rántott velő ha kellene a parlamenti pocegerekből.
F_Viktor
A Twitter-huszár összetéveszti Horváth urat Gáza bá'val a negyedikről aki tényleg valamikor házmesterjelölt lehetett...
E bejegyzése után remélem Horváth lesz Tompika és a fityesz hóhéra!
Törölt felhasználó
Szerintem a futóbolond inkább rád illik tompika:) Amúgy innen látszik mennyire sárosak vagytok.. Viszont megszívtátok, mert az átlag magyar hisz neki kivételesen politikai oldaltól függetlenül és ez lesz a ti sírotok..és persze a baloldal egy részének is..:) Veszen a férgese!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miért is nem volt ennek a tompa agyúnak a járókájában egy taposóakna?
Green Bloke
Tompika, összetévesztetted a főnököddel !!! >:-I
Mobil123
"Hatalmas Nagy Emberektől:" - és gondolom te magadat is ide sorolod! Pedig nem kéne!
"mai napig kézzel irt leveleket"- Már többet ér és tud Horváth mint te. Mert ha így van Ő legalább ismeri a folyóírás tudományát. Te meg csak facebookon tudsz brekegni!!
szablyafűrész
Nocsak -nocsak, Dajcs Hülye vagyok Nem Tagadom Tamás valamelyik cimbikéjének is rezeg a léc ?
outsider
Szerintem is... elég furcsa figura ez a Horváth úr.
De te dajcs, te egy sz.r senki vagy, egy tipikus tagja a bandádnak.
tas0125
Az a helyzet most igaza van D.T. -nak. 70 évesen találkoztam a típusával. Ezek a jó emberek, azért nem törődnek avval, hogy mások egzisztenciáját besározzák. A kiadott feladatokat túlbonyolítják. Nem tudják befejezni. Önámítással vigasztalják magukat.
Figyeljük csak az Öt és az Őket futtatókat, mit mondanak: ugyi először arról volt szó, 2007-től 2013-ig kormányzati felső vezetői sugallatra adó befizetői korlátozások történtek cca. 1000 Mrd adó csalásra. Ma már nem se Ő se Támogatóik részéről. Ennyi pénzt választások elött már csak ki kell vizsgálni. Holott 3 éve küzd a NAV. , hogy apassza a csalás mértékét, kormányzati unszolásra. Uff...
bra048
A futóbolondokat nem szokják feljelenteni. Valami több fő itt a kondérban...
csikknorisz
Következő "dolgozatát" írhatná a haszontalan, ostoba megélhetési politikusokról, ezt a kört is jól ismerheti. Belülről.
gibgab
"A Nyilvánossá Klub ügyvivő testületének megfogalmazása szerint Horváth András saját egzisztenciáját és személyi biztonságát is kockára téve, bátran kiállt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet az évek óta következmények nélkül zajló áfacsalás-sorozatra. Az egyetlen olyan eszközhöz folyamodott, amely segítségével esély lehet a nemzetgazdaságnak okozott hatalmas kár feltárására."
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/civil-kurazsi-dij-horvat-andrasnak.html
csikknorisz
Egyébként elég megnézni a pártsajtót (pl. Magyar Nemzet), ha ilyen "közéleti paranoiások" írásaival akar találkozni valaki. Horváth hozzájuk képest gyenge kezdő.
dr. prédikátor
Te szerencsétlen nemzeti herélt csődör!!!Nálad nagyobb hülye nem kell!!! Már a főnöködön is túlteszel!!!
gibgab
@csikknorisz: A fidesz olyannyira nagyra értékeli az ilyen közéleti paranoiásokat, hogy külön telefonvonalat hozott létre számukra demokráciavonal néven.
coyote3
Nem Ember Ülepfej Tamás inkább igyon továbbra is, ne ugasson bele olyanba, amihez a képességei meglehetősen földközeliek...
tas0125
coyote3! Hasonítotok H.A.- hoz, reménykedtek egy jó nagy balhéban a választások előtt. Más már nem segít. Látjátok ti is a számosított eredmények, az un. bizalmi index rendben vannak. Rajtatok már csak brüsszel segít, vélitek. Megsúgom az is elfogyott. Uff...
kiskutyauto
Volt egy fura álmom az éjjel..
Két borostás hosszúhajú, füstösképű fiatal srác beszélgetett. Valamikor a 80-as évek végén.

- Te Tomi lenne itt egy nagy okosság..
- Mi az Vikikém?
- Csináljunk pártot! Ha jól kavarunk, még a parlamentbe is bejuthatunk, meg miniszterek is lehetünk..
- Na ne már Vitya! Túlzás lesz ez, még diplomám sincs.
- Nyugi Tomika, én is vettem a diplomám, tudod, meg a nyelvvizsgám is, nem is rég; nem emlékszel? Majd szerzünk neked is. Ez a legkisebb baj. Sokkal nagyobb gond a lóvé lesz, hogy miből építsünk fel egy pártot...
- Á Viki az se lesz gond, abban tudok segíteni. Egy csomó kommunistát tudok, aki tenne nagy pénzt - amit az elmúlt évtizedekben összelopott - politikába, hiszen rendszerváltási folyamat zajlik, és át akarják menteni a hatalmukat. Ne aggódj, hipp-hopp összegründoljuk velük...

Ekkor felriadtam... :)
Yoda69
dojcs a suttyoparaszt mar megint kiverte a biztosetikot. Gondolom leginkabb neki lehet felnivaloja a NAV-tol, persze amig a maffia van hatalmon addig neki sem kell felnie.
Remelem lesz meg demokracia es jogallam valaha Magyarorszagon, es ezek az orban es dojcs fele gennyladak mennek a levesbe.
F_Viktor
@tas0125: Öcsisajt, hol élsz?? Facért Brüsszel, Ásotthalom! Vágod?
bukfenc
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ..mert bölcső helyett vödörben ringatták... :))
taglo
Az állat simogatóban is csak köcsögnek használnák, ezt a fülkarikás , félresikerült gorillát !
Január
Vajon hány ember ad hitelt a Deutsch levelének?
Miért gondolja, hogy el is hiszi azt bárki?
Ezzel az üggyel már annyian foglalkoznak, és az emberek joggal hihetik, hogy "válámi van"...
jancsipapa
Ennek (meg a többinek ) a fényében nem is sok a Toroczkai hetven százaléka...
kkalman
Valaki(k) nagyon fél(nek) valamitől, valamiért. Minél jobban támadják Horváthot, annál nyilvánvalóbb a kis ember számára, hogy nem zörög a haraszt, ha a paraszt nem rugdossa. Nehezen hihető, hogy Horváth András, mert tett egy közérdekű bejelentést, közéleti paranoiás lenne. Inkább Tompika paranoiás, mert lehet, ő is benne van a szószban nyakig, vagy még jobban. A beléptető kapukkal még mindig nem tudott, akart elszámolni. És amiről még nem tudunk.
Tootsy
Twitterhuszar tompika megprobalja elbagatellizalni Horvath urat, de mar tul keso...:o(( Erre a "maniakussagra" a fideSS-nek AZONNAL kellett volna ugrania, de az elso megnyilvanulasa is csak tobb mint 2 hettel Horvath Ur nyilvanpossagra lepese UTAN tortent... Addig a felbolydult mehkas zongott, mindenki be volt (be van) sz@rva, vajon rola mit is tudhat Horvath Ur, o vajon mennyire van benne a szoszban? Eloszor mindenki megprobalta felmerni, mekkorat bukhat, ha MINDEN a nyilvanossagra kerul, es utolag kezdtek ilyen dajcstompikahoz hasonlo elmeleteket gyartani, hogy lejarassak Horvath Urat,... Tul keson, tul keveset, tul benan leptek, ezert sejti az atlagpolgar, hogy itt nemcsak egy "kabatlopasi" ugyrol van szo. ... Ja, es elmebeteg amokfutokat, "maniakusokat" nem hazkutatni szoktak, hanem kenyszerzubbonyban elmegyogyintezetben eltuntetni,... (Lasd a nagy Szovjetuniot es az o elmegyogy - es intezeteit - ahogy Hofi monda,...:o))
mariaberta
Ez a f-király már megint másokat ócsárol. Egyszer végre belenézhetne a tükörbe.
soper
kiaf@sz tompikának azt mondta a pszichiátere: elmebeteg. Ő meg úgy értette: elmehetek.
bakegya
Itt az ügyeletes ugató!-bekakáltak,de a mosakodás büdös lenne,így aztán a jól bevált támadás indul ezerrel!
hetöndöe
A legszomorúbb az, hogy egy ilyen agyaroggyant niemand képviselheti hazánkat az Únióban,ez hűen tükrözi napjaink társadalmi értékítéletét.
Desischado
Egyértelmű, hogy sárosak, ezért most Tompika igyekszik besározni Horváth urat. De hiába! Annyira ment már ez az ügy, hogy mindenki biztos benne, nagy disznóság van itt! Minél jobban erőlködik a fityisz, annál gyanúsabb, és hiába csinálnak bármit is, az átlagember inkább Horváth Andrásnak hisz, és joggal!!! Ha van gondviselés, ebbe akár bele is bukhatnak!!!
coyote3
@tas0125: Csak megsúgom halkan, hogy a Tocsik ügy 800 milla volt. Az itt szóban forgó összeg 1700 milliárd. és ebbe még nem tartozik bele az így "megspórolt" társasági, vagy épp személyi jövedelemadó. Amit a nemzeti oldal ellopott az emberektől az 3000 milliárd. Ha és amennyiben tényleg annyira fontos lenne az ország sorsa a jelenlegi kormánynak azonnal ki kellene vizsgálni a dolgot és máris nem lenne szükség ezekre a hihetetlenül embertelen különadókra , és megszorításokra. És tudod szépöcsém ez lenne az ország érdeke.
Klara Erdelyi
Mit lehet várni attól, aki "szintén zenész" - akarom mondani szintén érintett az ezermilliárdok nemzeti méretü elsíbolásában - mert hát valamiböl meg kell(ene) nyerni a következö választásokat is ... Igaz, már majdnem minden törvényt átszabtak a "saját képükre és hasonlatosságukra" - igy a választási törvényeket is ...de biztos ami biztos alapon, kell még mindig több és több pénz az újrázáshoz ... amig egyetlen forint is van az államkasszában - na meg a békemenetek szervezése is eszi a milliárdokat ...

Eszméletlen, hogy ennyi gyalázat után még van a pofájukon bör kiállni a zemberek elé nyilatkozgatni - igy mint Deutsch is ... meg ahogy Matolcsy, Varga, Zsigó, Hoppál is szokott ... Hát ezek már a keszonbéka feneke alatti szintet is alulmúlták ... Amikor az ember azt hinné, ettöl már nincs lejjebb, ezek mindig meglepnek, hogy de bizony van...
Hihetetlen az az arrogancia és aljasság, amit a fidesz csinál az egész országgal...

Horváth András ügye már túlmutat azon a ponton, mint amit szerencsétlen Hunvald György-gyel megtehettek, és bebörtönözték 31 hónapra - ártatlanul ... remélem ezt már nem fogják tudni megtenni Horváth Andrással is ... addigra elsöpri a "népakarat" és népharag ezt a sötét, hazug, söpredék fidesz hordát...
bakegya
@Desischado: Gondjukat viseljük!!!-a világon csak kevés helyen van ILYEN JÓL TEJELŐ ÁLLAM- mint a miénk.
Mért ne csapna le, egy rájuk "köpő -legyecskét"-önkezüleg építi az önkormányzással a GONDVISELÉST a csládra a haverokra,részvényeseikre,de már az alapítványaira is világviszonylatban-az adócsökkentés bajnokai-minek okán keressék azt ami már rég náluk van!
jade
Nem véletlen, hogy nem neki mutatta meg a "zöld dossziét"...eltudta volna olvasni, de felfogni...
coni
Ha Horváth "futó bolond" lenne a mentő ment volna ki hozzájuk és nem a fekete autó rajtaütésszerűen.
nehogymá
feltételezem,hogy a fideszből kilépö a föld mutyit nyilvánosan biráló képviselöt is bolondnak tartja.mert ez igy megy felénk.a volt fideszes önkormányzati képviselö akinek a trafik mutyi nem tetszett az se normális. szerintem azok közt van a legtöbb hülye akik ott ülnek a kormánypárti oldalon.azt nem merik ujság irónak megmondani milyen nap van,mert elötte egyeztetni kell nehogy távol herüljenek a fényességes seggtöl. SZÉP KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK.
lajospapa
Deutsch úrnak igaza van, valóban vannak közéleti paranoiások! Az egyik egyszer valami megfigyelési botrányról számolt be, amelyet Orbán és családtagjai ellen folytattak. Az illetőt úgy hívták Deutsch Tamás. Egészen közeli névrokon lehet?
m.macskosz
@nehogymá: "SZÉP KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK. "

Köszönöm szépen és viszont kívánom!

karacsonyikepek.gportal.hu/picview.php?prt=726943&gid=2876304&index=17
Darthon1
Fűr Tompika ha megszólal, az emberek tíz százaléka felébred a Fidesz kómából. Beszélj még Tompika, beszélj!
aremy
@tas0125: ugye te víír Magyar vagy no mert azokat szokás náczinak hívni a viktor legyen veled.
rugacs
Volt egyszer egy bajai videó...
Egy bolond százat csinál...

Ezek jutnak hirtelen az eszembe ...

Tiszta állatkert...lenne, de az állatokat szeretem...!
kecskes laszlo
Nem kell neki megmondania,elég ha mi tudjuk Deautsc - Für-ról azt, ami .
juditida
dajcs azt hiszi magáról, hogy ezek a megjelenő szösszenetei jópofák, pedig csak egyszerűen egy tanulatlan buta bunkó ! Még ov sem meri elengedni a kezét, mert amilyen barom, még kibeszélné sértődöttségében a fideszt ! Ezért tartják, hogy a száját befogják !
Waqtik
NEM BIZTOS, HOGY ENNEK A BELÉPTETŐKAPUSNAK MEG KELLETT VOLNA SZÓLALNIA A KORRUPCIÓVAL KAPCSOLATBAN.
keresztapa
Deutsch Tamás részére születésénél fogva minden jog fenntartva!
kukac50
A Fidesz kormány ellen aki ezer milliárdos áfa csalást jelez az becsületesebb mint Deutsch.
azért bojkottálta a Fidesz a kihallgatást mert a párt tagjainak fele érintett az ügyben.
Ha nem lenne Fideszes érdekeltség a csalásba akkor azonnal vizsgálatot indítottak volna az áfa csalók ellen.Horvát Andrást védelem illeti meg addig még nem bizonyos,hogy hazudott.
jancsik68
@mariaberta: Ha hosszan belenézne,akkor egy nagyon-nagyot kellene köpnie!!De az ilyen birka ritkán undorodik magától!
Csizmás Kond
Ezek a Dajcs félék a szerencsés bolondok...
kecskes laszlo
És a Sándor papáról mi a véleménye Tomikának? Nem ők titkosították 85 évre az olajszőkítési botrányt ! A magyar ember nem felejt!
boldog nyugdíjas
Jó lenne, ha ott is ülne egy becsületes hazafi, aki felvállalná és a titkosított anyagot nyilvánosságra hozná - biztos lehet benne, hogy az egyszerű állampolgárok megvédenék. Mindent titkosítanak, amiben a nevük szerepel - és Pintér bátyánk az őrző-védőivel? stb???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.