"Viktor háborúba megy" címmel jelenik meg egy írás Magyarországról a héten megjelenő nyomtatott brit The Economist hetilapban – írja a hvg.hu.

"Az év nem kezdőik jól Magyarország harcias miniszterelnökének, Orbán Viktornak" - írja a brit The Economist hetilap a január 3-i nyomtatott számában. A cikkben többek között arról van szó, hogy a kormánypárt népszerűsége csökken és 900 ezer szavazót veszítettek, Orbán személyes népszerűsége pedig szintén nagyot esett – derül ki a hvg.hu összefoglalójából.

A Moszkva felé fordulás a rubel gyengülése és a Déli Áramlat meghiúsulása miatt nem sült el jól, ám ahelyett, hogy rendbe hozták volna a kapcsolataikat Amerikával, Orbán és a miniszterei támadást indítottak – olvasható az Economistban.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Háborúban el szoktak esni!! Reménykedhetünk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Háborúban el szoktak esni!! Reménykedhetünk?
leszúrt rittberger
Hogy röhögtünk történelemórán, amikor az a másik háborodott hadüzenetet küldött az USA-nak... Most meg kb. megélhetjük ugyanazt.
volvós
DE ha harcol, akkor a frontvonalban legyen az elsö sorban !!!
vukkocska
Az a baj, hogy már minden realitását elveszítette, ezért csinálja az egyik marhaságot a másik után. Az még annyira nem lenne baj, csak ne használjon fel engem is hozzá, amikor magyarokról beszél, és nem az elmebeteg kormányáról.
eszegfu
Remélem, hogy a "kedves vezér" egyedül marad, mint Don Qioute!! A harca is legyen ugyanolyan értelmetlen ... BUÉK
micfild
@vukkocska: Szerintem kb a fél világ csodálkozik azon, hogyan tudtunk Mi magyarok egy skrizofén - elmeroggyant minielnököt választani.
A másik felét pedig nem érdekli..
De miért ne beszélhetne- magyarokról-
ő elhiszi, hogy azért lett minielnök, mert a 2/3 az tényleg 2/3. Pont azért hiszi el, mert elmebeteg.
vukkocska
@micfild: mert azt mondja, hogy a magyarokat támadják, stb. Ilyen formán ne beszéljen rólam és magyarokról. Én nem adtam rá engedélyt, hogy rám hivatkozzon.
JAJMÁR
@micfild: 19:13 Szerintem az egész világ csodálkozik, még én is, mert egy másik cikknél szinte már teljes védelem alá lett véve, - mert dehogy is puccsolják meg, hiszen ov a minden, az alfa és az ómega, ki is jönne utána, hát nincs senki és a Majdan az borzasztó lenne - ez, kérem Magyarország :)))
papa.49
Sajnos a ipse már menthetetlen be kellene kvártélyozni a döblingeni bent lakásos, örök kezelést biztosító intézménybe...
eszegfu
@köhögő bolha: Nagyon jó!!! De gondolkodóba estem... lehet, hogy neki nem kicsi, hanem "mü"...
eszegfu
@köhögő bolha: melléütöttem, igy ez a befejezés: ezért a valósághoz semmi köze sincs!
Senara
Ezt a cikket ki rendelte meg , biztos a komcsik a szocik , na meg a Feri ... verselve...aki mindig beleveri ... az orrát mindenbe . Bajnai is gyanús ! Ja meg az ügyvivő .
Dr. Felipe
Vicctor vitéz lászló háborúba megy a palacsintasütővel.
Szimba
Orbán háborúzik,emlékszünk? "A miniszterelnök szerint a Hauszmann Bizottság egy haditanács, amely dönt a vár visszafoglalásáról, de nem csellel vagy ostrommal, hanem nemzeti összefogással."
A páciens neve: Orbán Viktor
nol.hu/velemeny/a-paciens-neve-orban-viktor-1502889
m.macskosz
@köhögő bolha: a p*cse kicsi, agya meg nincs is, de a francba szaporodik!
soljanka
@micfild: nem csodálkoznak, hanem röhögnek rajtunk...
F_Viktor
Poénos ez az Orbán, de sajnos felmérhetetlen kárt okoz Magyarországnak, a magyar népnek.
Mind felmérhetetlen anyagi kárt, mind felmérhetetlen politikai értelemben vett erkölcsi kárt.
spu00
Gondolják, hogy az ország gazdasági helyzete csak úgy kialakult, aminek Önök a haszon élvezői? Mielőtt elkezdenék a negatív írásaikat, gondolják át, hogy az elmúlt 4 év alatt eredményeket melyik kormány, vagy párt tudta még csak megközelíteni?
Pl. infláció, regie csökkentés, pénzügyi stabilitás,államadósság csökkentése, az államadósság deviza tartalmának nagyarányú csökkentése, uniós pénzek lehívásának folyamatossága és még sorolhatnánk tovább. talán ha ezt végig gondolják, akkor talán normális hangnemben is lehetne értékelni ezt a cikket. Esetleg Önök honnan szereznék be az olajat, gázt, kinek adnák el az itthon megtermelt mezőgazdasági termékeket? úgy lenne korrekt a véleményeik, ha ezen kérdésekre konkrét válaszokat tudnának adni, mert szidni valakit, ahhoz nem kell sok ész, csak be kell állni a csordába, s együtt kiabálni velük.
F_Viktor
@spu00: Honnan bújtál elő?
2014. decemberében te már őskövületnek számítasz a saját fajtád között is! :-))
Yoda69
@spu00: Nem tetted ki a smiley-t roffeneted vegere. Gondolom viccnek szantad.
Desischado
@spu00: Élvezem a hasznát?! Te jó ég, Grazban voltál kezelésen, de nem használt?
Desischado
Orbán vágtat a háborúba, ez rendben van! De hogy minket is vinni akar, az már baromira nincs rendjén! Elmeroggyant!
coni
Ha a regie reggae akart lenni akkor igaza van, a rasztakultúrát sikerült csökkenteni a 12 évesek drogszűrésével. De a többit nem.
mekkelek
Csak menne már és vinné a kulacshordozóit is!!!
soljanka
@spu00: "csak be kell állni a csordába, s együtt kiabálni velük."
Látjuk :)
volvós
@Desischado: 23:05

ups volt, most átképezte magát spu ( 00=klozetnak, illemhelynek)
spu00...hát ez van !!! Nem tehet róla a sz@rkupac !!!
kkalman
Nemzetmentőből nemzetvesztő lett. Nincs semmi csodálkozni való a népszerűségvesztésen.
bakegya
@kkalman: tisztelt @kkalman: pontosítanék ha megengeded "MAGYARKODÓ,MAGYAR NEMZET MEGVEZETŐ-SZÉLHÁMOS JOGVÉGZETT"-hozzáteném milyen jogvégzett az aki A NEMZETKÖZI JOG HATÁRAINAK FESZEGETÉSÉN ÜGYKÖDIK EGY EGÉSZ NEMZET HATÁRAIN BELÜL IS ÉS KÍVÜL IS.NEM CSAKKK POLITIKAI,DE MÁRA MÁR GAZDASÁGI MAFFIÁBA SZERVEZŐDVE,STRÓMANOKKAL ÁS OLIGARHÁKKAL AZ OLDALÁN.
papa.49
@bakegya: Nem csak tetszik, hanem nagyon tetszik, és pontos amit leírtál...
nena
Hmm.. Jobbikosként : Az Amcsik háborút indítottak, mi csak csatatér vagyunk, Ukrajna nem olyan könnyű mint gondolták... B-terv az ütköző zóna Magyarország, egy politikailag " INSTABIL " ország.. hajts rá az elégedetlenségre.. Ennyi ma Magyarország
Cicamama55
"A köveket lekoptatja a víz, a földet elsodorja annak árja: az ember reménységét is úgy teszed semmivé". (Jób. 14,19)... Orbán Viktor intézkedéseit, szavait az egész világ hallja és lassan meg is érti!
nena
@Cicamama55: TE is amcsi... Meg sem lepődünk hogy beférkőztél... üdvözlégy
silber13
@mariaberta: 17:37-re : Már mondtam, hogy mindig a leghátul poroszkáló harcos csatakiáltása hallatszik a legmesszebbre!
nyanya001
Orbánnál már jó ideje háború van ... a fejében !
magyarbakancs
Orbán úr harcias fel lépése nincs fordított arányban a testi méreteivel.?
Megfigyeléseim szerint a kis emberekben lakozik nagy harciasság és folytonos piszkálódás.
Evvel kompenzálja a testi hiányosságát.
Nagy, magas emberek általában joviálisabbak.
Cicamama55
@nena: Biztosan a szilveszteri hangulat miatt, de ezt én nem értem...
Cicamama55
@mariaberta: Én nem kívánom a halálát senkinek, de azt igen, hogy legyen számon kérve, hogyan élt vissza döntéseiben 2/3-os többség leple alatt!
silber13
@spu00: A kezdetben kialakult szellemi toprongyosságodat miért fokozod még mindenféle piák s mellette különböző tudatmódosítók nyakló nélküli zabálásával? Rajtad már az alapdiliség is meglátszik, de nagyon ám! És akkor még mások vezetik reszkető gondolataidat! Szánalmas egy fickó vagy!:-)))))
F_Viktor
@nena: Írod:
"Hmm.. Jobbikosként : Az Amcsik háborút indítottak, mi csak csatatér vagyunk, Ukrajna nem olyan könnyű mint gondolták... B-terv az ütköző zóna Magyarország... "

Nálatok, Jobbikosoknál az agymosás ugyanolyan egyszerű művelet, mint a fityeszeseknél.
Magyarország miért is csatatér? Az ukrán katonai konfliktushoz annyi a közünk, mint pl. Spanyolországnak, NATO és EU tagállam vagyunk.
A "nem olyan könnyű, mint gondolták"-hoz annyit fűznék, hogy a tegnapi napig bezárólag eddig csakis az oroszok támogatják fegyverzettel, hadi anyagokkal a szakadárokat, a NATO még ezt nem tette meg, nem nyújtott ez irányú segítséget az ukránoknak.

Az "ütközőzóna" is csak a ti, tudathasadásos jobberek fejében létezik, ha ránéznél a térképre, láthatnád hogyan vezet Orbán és Vona az orrotoknál fogva. Mindezt azért, hogy orosz pénzből anyagi/politikai létüket hosszú időre bebiztosítsák.
keresztapa
@F_Viktor: Ha nem csak a Gyurcsány propaganda lenne éltető eleme a baloldali bukott rendszernek, akkor talán a felvilágosodás érné el a sötétedésben lévő gondolkodni képtelen személyeket. Az egyoldalúság minden ideológia veszte
A nagyhatalom, nagyobb hatalomért áldozza fel a kisebb hatalmakat amíg a legnagyobb hatalom, kisebb hatalmasai, a nagy hatalmat nem kezdik lebontani kisebb hatalom létrehozásával, ez a körforgás a történelembe.
F_Viktor
@keresztapa: Gyurcsány pártja 3 százalék körül állhat, nem gondolom, hogy a demokráciáért, az igazságtalanságon alapuló egyenlőtlenségért, korrupció- és a közpénzek mutyizása ellen küzdőknek csakis az ő személye marad, mint alternatíva!
tivoli
@magyarbakancs: ma, 09:05
A világ igazán nagy egyéniségei szinte mind kis termetűek voltak.
Napoleon, Lenin, Hitler, Putyin, Merkel, csak néhány.
Cicamama55
@nena: Miközben értelmezni próbálom 8:08 kor alkotott mondatait, azt hámoztam ki, hogy engem tekint amerikainak. Én egy római katolikus, Magyarországon élő és adózó, magyar ember vagyok. Soha nem voltam Gyurcsány párti, MSZP szavazó, úgy hogy ez a lövése jócskán mellé talált. A bibliából vett szavakat idéztem, s ehhez csupán a magyar valóságot párhuzamba állítottam érthetően, magyarul. Úgy gondolom a hiba az Ön "készülékében" van, aki még saját magában is ellenfelet lát.
36
@magyarbakancs: Igen. Az alacsony növésűek, kompenzálnak. Orbán mindíg a joviális urakra hivatkozik, pl. de Gaule tábornok, Adenauer kancellár.
Kamcsatka
Valószínűleg ebből sem lesz egy "Róma Victor", maximum csak egy félázsiai roma Viktor.
keresztapa
@F_Viktor: Gyurcsány a múlt örököse, az MSZP sírásója, a DK éllovasa,az összeférhetetlenség emblémája. Hiteltelenség szimbóluma. A hatalom fegyveres őre.
F_Viktor
@keresztapa: Azért említettem meg Gyurcsány 3 százalékos támogatottságát, hogy túl kellene már lépni rajta, a Gyurcsányozás lemeze régen lejárt, ezzel már nem lehet szavazatokat gyűjteni. De ha a jobboldal még mindig ezzel operál, akkor lelkük rajta, a bizonytalanok nagy táborában vihart nem kavarnak vele.
keresztapa
@F_Viktor: Én meg a 3 %-os támogatottságot támasztottam alá. Egyetértve véleményeddel!
Knapp75
@keresztapa: Ha Gyurcsány az MSZP sírásója, akkor nyugodtan tapsikolhatsz neki. Azt meg ne felejtsd el, hogy Gyurcsányt 2010 után a jobboldal lakájmédia tartotta életben, hogy rátolhassa Bajnaira. Egy parlamenti frakció nélküli pártelnök volt, akit ki akartak hagyni az összefogásból. Meg lehet nézni, hányszor szerepelt ezek után mégis a jobboldalnak szerkesztett hírműsorokban. (és ugye emlékszünk az "ők tették tönkre az országot" országos hazugságkampányra)

A Fidesz érdeke a folyamatos gyurcsányozás, mert a "40 év kommunizmust" már a jobbos agyhalottak is unnák, kell helyette valami rágódni való a nyomiknak.
Egyébként Gyurcsány pontosan annyira a múlt örököse, mint Orbán, de ezt te sosem fogod felfogni.
Rumcájsz
A választási törvényt kellene módosítani ismét!

Csak és kizárólag független képviselők juthassanak országunk házába!

A listás bejutást meg kellene szüntetni, mert örök belépőt biztosít a sok hozzá nem értő politikusnak becézett megélhetési bűnözőnek!

Ugyebár aki bejut, annak van mentelmi joga. Őket nem lehet kérdőre vonni addig, ameddig a mentelmi bizottság vissza nem vonja a mentelmi jogot!
Számos eset történt a közelmúltban úgy jobbról és balról is, amikor a cinkostársakat nem adták ki!

Mostanában a nagy bajszos Bokros jókat beszél.
Talán Ő és Bod Péter Ákos, de talán már Ők sem...
keresztapa
@Knapp75: Mind kettő egy fészekaljból kikerült semmire valók, mert mind kettő politikus. A politikus meg csal lop hazudik, a saját szüleit, országát eladó hazárd írózó jellemtelen senkik, akiknek eszét a hatalom birtoklása uralja.
keresztapa
@Rumcájsz: Van követendő a javaslatodban, kivétel Bokros a megszorításokkal a fogorvoslás pénzesé tételével, foghiányos országot valósított meg, Bod Péter Ákos meg amikor intézkedést vártak tőle biológiai szükségletének elvégzésére hivatkozva távozott.
nena
@F_Viktor: a NATO még ezt nem tette meg, nem nyújtott ez irányú segítséget az ukránoknak.
Ugye nem vagy ennyire buta... ?!
F_Viktor
@nena: Majd tájékoztasd Rjabkovot is, valamiről nagyon lemaradt :-)
Január
@F_Viktor: Már bocs, csak éppen az amerikaiak Afganisztánból szállítják Kievnek a fegyvereket, amit eredetileg az afgánoknak igértek oda a rendfenntartásuk biztosításához. Az afgán vezetés pedig számolt ezekkel a fegyverekkel, hogy otthagyják nekik. Attól, hogy hozzánk nem jutnak el ezek a hírek még valósak.
F_Viktor
@Január: Rjabkov 2 hete miért fenyegetőzött háborúval a páncéltörő lőszerek és felderítő drónok szállításáról megszavazott törvény miatt?
m.macskosz
@tivoli: Merkel nő. Elég rosszul mutatna 195-ös magassággal és 50-es lábmérettel.
A többi mélynövésűről meg annyit, hogy mindegyikőjük lelkén milliók halála szárad!
tivoli
@m.macskosz: Én viszont @magyarbakancs: ma, 09:05-re válaszoltam. :-))
tivoli
@m.macskosz: ma, 18:19
A felsorolás szándékos. Az igazi akarnokok mind alacsony növésűek voltak.
Feraj49
Ha OV. háborút indított remélem a saját gyerekeit viszi harcba,és nem az Én / a mi/ fiainkat akarja lemészároltatni !!!
Kérdésem,a parlament következő ülésén ,az első napirendi pont, O V. VITÉZZÉ történő kinevezése lesz ? A "'kis vitéz".Lovardája már épül a várban,2 milliárdért.A nép ,az egészségügy is kap egy kis darabot a lóból.
magyarbakancs
@tivoli: Ezeknek az uraknak az ért van a rovásán nem?
Napóleont?Hitlert,Lenint mély nyomot hagyott a történelem vásznán és a nyom körül sok,sok vér van.
Nem hiszem ,hogy példaképnek kellene tekinteni őket.
verőce21
Látványos bukások és győzelmek jellemezték a Magyarországgal szomszédos államok belpolitikáját 2014-ben. Robert Fico és Victor Ponta veresége mindenkit meglepett a térségben, kivéve a magyar választási gépezetet.

Robert Fico súlyos vereséget szenvedett a szlovákiai elnökválasztáson,
A német származású nagyszebeni polgármester Klaus Iohannis több mint 10 százalékpontos hátrányt dolgozott le, és több mint egymillió szavazatot vert Ponta miniszterelnökre. Iohannis sikerét az erdélyi megyéknek, a magyaroknak és a nagyvárosi szavazóknak köszönhette.

www.origo.hu/nagyvilag/20141224-legyozhetetlennek-hitt-kormanyfok-buktak-meg.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.