Orbán Viktor miniszterelnök 2 milliárd forintot hasítana ki a 2015-ös költségvetésből a budai Vár lovardájára.

Arra kérte Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, biztosítsák ezt az összeget, hogy újjáépíthessék az egykori lovardát a budai Várban – olvasható a legfrissebb Magyar Közlönyben. A lovarda-újjáépítés egyébként a Nemzeti Hauszmann Terv egyik projektje.

Orbán lovardát építtet a budai Várban

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vicctor kért az ő népétől lovardát is a királyi rezidencia mellé. A nép tapsolva teljesíti. Jövőre meg gondolom a milánói dómot kéri mert még az sincs.

Gondolja vicctor, jó móka ez, csak kérni kell a balga magyar meg teljesíti. A világ legbutább népe a magyar mert nincs még egy nép amelyik eltűrné egy megalomán barom uralkodását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Jó lesz neki a Hortobágyon a rideg tartású szürke marhák között is, ki se fog lógni a sorból...
yazo64
Visszakívánkozik a gyökerekhez... ennyire és ennyiért hiányzik a ganézás?
papa.49
@yazo64: Tudod már párszor leírtam az ipse a túrkevei város szélén látta meg a napvilágot (kár volt), és pár évig ott növekedett mint a jó vidéki dudva, ott szocializálódott, ezt olyan emberektől tudom akik ismerték a krapekot, meg az anyját is...
A kedves neje az meg a Tenyőszállás nevű 5-7 tanyában kezdte, a szülei meg lovaskocsival járták a környéket ,,toll kereskedők,, voltak...
Ezért sokkal többet nem lehet várni tőlük...
Senara
Arra mi szükség van , lovakat tartanak , "vagy marhákat "'.
volvós
Azért építi, ha a Várba felköltözik, ne kelljen sokat
menni, hogy lássa a fiu lovak szerszámját közelröl...
Az való neki !!!
Dr. Felipe
Vicctor kért az ő népétől lovardát is a királyi rezidencia mellé. A nép tapsolva teljesíti. Jövőre meg gondolom a milánói dómot kéri mert még az sincs.

Gondolja vicctor, jó móka ez, csak kérni kell a balga magyar meg teljesíti. A világ legbutább népe a magyar mert nincs még egy nép amelyik eltűrné egy megalomán barom uralkodását.
volvós
@Dr. Felipe: ...de ha szakad a cérna...:-)))
eszegfu
@papa.49: Nem is azt látom igazi bajnak, hogy hol született és nevelkedett, továbbá szülei foglalkozásában sem találok semmi különöset. Inkább gyanitom: valamilyen "konstrukciós" hibával születhetett, vagy valami fejlődési rendellenéssége van, amit csak most lehet észrevenni.
Clavigo
Remélem épit bele egy VIP.-jászolt,,a paripa arcú Külügyérnek..
A Tündik bündije
Hát istenem, könnyeben megoldható lesz majd, hogy ló után kössék.
coni
Már azon se lepődne meg senki, ha a Palota helyére egy stadiont építene...
keresztapa
Ott lesz a HANUKA helyszíne! A Gyurcsány zenés estje, Goodfriend fogadása.
nyanya001
Ha már ő felköltözik a várba, legyenek ott a dakota lovak is
ettől lesz sikeres a magyar gazdaság !
Hogy gebednél meg Viktor !
GeoCravker
@bretagne: Ha elgondolom, hányan hányszor kivánták a lóét neki. Hol szájon át, hol hátulról, az a lovarda nem is lesz elég nagy.
flatron4687
@keresztapa: Biztos vagyok benne, hogy a Lovarda leendő lovainak több esze van mint Neked !
köhögő bolha
A Don Putris lovagolja meg az összes lovat a hasára ülve,szemben a farka felé!
keresztapa
Sok a rossz indulattal megáldott ember, amin nem lehet csodálkozni, mert az emberbaráti kapcsolatról nem is hallottak, nemhogy élték volna. Ismeretlen fogalomról meg nem is akarnak hallani sem, nem pedig megélni. Egymás szapulása nekik a mindennapi örömük. Na de ha csak ez az örömük, akkor csak csinálják.
F_Viktor
Lézer: "Nem lehet urizálni, ebben nincs vita!"

Látjuk, érezzük Jani!
satan666
Ott tenyésztik majd azt a fehér lovat melyen mint Magyarország Kormányzója bevonul . CÖF csapatok élén???Pedig ezen a télen befagy a Duna és ott meg koronáztathatná magát!!! 2/3 mindent meg tehet.
nemjoezigy
@eszegfu, ma, 10:44: @papa.49, tegnap, 19:39- után:
"Nem is azt látom igazi bajnak, hogy hol született és nevelkedett, továbbá szülei foglalkozásában sem találok semmi különöset. Inkább gyanitom: valamilyen "konstrukciós" hibával születhetett, vagy valami fejlődési rendellenéssége van, amit csak most lehet észrevenni."

Ezt én tovább gondoltam: képzeljétek el, ha az orbánc abból a sárból ilyen Néptaposó, aljas képes lett lenni, akkor milyenek lesznek a gyerekei. Erre példa a lázár, a gulyás, a rogán, a tuzson, az l simon és a többi feltörekvő fiatal.
eszegfu
@nemjoezigy: Könyörgöm NE gondolkodjál tovább! Még unokáim is ezt a "vérvonal" élvonalbeli kormányt fogja nyögni?!
verőce21
Egy gondolat bánt engemet,
Lóverseny nélkül halni meg. :)
Knapp75
@keresztapa: Don Corleone oktat ki minket az emberbaráti kapcsolatokról...
Remekül mutatod be az önértékelési zavaros fideszesek gondolkodásmódját, köszi!
F_Viktor
@verőce21: Nincs semmi probléma a lóversenyekkel, lóverseny pályákkal, lótenyésztéssel, ha azokat piaci alapon hozzák létre, működtetik.
De közpénzek felhasználásából milliárdokat költeni erre, már több probléma felvetésére ad okot.
keresztapa
@Knapp75: Csak a sötéteket nem lehet oktatni, mert a sötétséget nem tudják elhanyagolni, bántja a fény a szemüket. Ezeket gyűjtőnéven nevezik, vakablaknak.
wagabund
Ez csak sima bosszantása a népnek.

(Aki fél, hogy megpuccsolják, az nem foglalkozik lovardával... ez a lovarda projekt egy felmutatott középső ujj, ami azt jelenti... ...coki mindnkinek)

szerintem.
F_Viktor
@wagabund: Igazad van, Orbán ezzel is beint a magyar népnek.
Ez is jelzi az orbáni politikát, az erődemonstrációt, a cinizmust, az önkényt, az alkalmatlanságot az ország vezetésére.
Valóságképe látványosan semmivé lett, egy roggyant elme tárul a magyar nép elé.
Fradigege
A felcsúti lókupec, ott veri majd a nyálát. Merkel látogatásáig meg is valósítja tervét. Csak nehogy lesmárolja a cigány a germánnő kezét. Kíézít csákolom, Ángélá!
Borda
Lovarda? Biztosan irigyen nézi Horthy képeit,ahol lovon ül és árad belőle a nemesi vérvonal. Ki kell ábrándítsalak ''Tisztelt Hölgyeim és Uraim!'',ugyanis a fajtád szekereken vándoroltak világ életükben,nem illik az hozzád,hogy lóháton feszíts! Hiába akarsz lóhátról lenézni REÁNK,akkor is padlócirkáló maradsz! A komplexusod ezzel nem oldod meg. Miből telik majd a napi takarmányozásra? Szép dolog az állattartás,de azt etetni is kell,ami nem kevés pénz.
panellproli
Ja igen, a korona, a "családi ezüst"/ld .Seuso kincsek/ mellé dukál a ló is hogy kirákyként grasszálhasson. A görbe lovagló lűábak már megvannak, sajnos a pókhastól csak a lovak fognak szenvedni. De remélem mikor felébred álmából látni fogja hogy a keze a biliben lóg.
wagabund
Láry-fáry...

Mondhat bárki bármit, Orbán mer nagyokat álmodni... és ezeket az álmokat meg is valósítja. Ha törik, ha szakad... Vaskézzel irányít, ellentmondás nincs!

A cocialisták csak álmodozgattak, nem is vitték semmire...(meg ahogy elnézem nemis fogják, pláne azzal a kopasz elnökkel)..méghogy puccs? ez is az álom része...

mé.. most mi van? nincs igazam? ... naugye..
KERKA
@keresztapa: A gyűlölet, vagy az ostobaság von szürkehályogot a szemedre, vagy teljesen elvakult lettél?
F_Viktor
@wagabund: Hajdanán a Ceausescu-klán is mert nagyokat álmodni, s ezeket az álmokat tűzzel-vassal, erős kézzel, saját népe könnye árán, éhező gyerekeket letiporva meg is valósította.
Aztán egyszer csak az ellentmondást nem ismerő kormányfőt nyakon csípte a megnyomorított nép... S vége lett az álomnak, így pusztulnak el a diktátorok...
bretagne
@bretagne: Kinek kellene egy fonnyadt fejű???
bretagne
@GeoCravker: Akkor majd bővíteni fogják. Van itt pénz, csak arra nincs, amire igazán kellene.
wagabund
@F_Viktor: pakliban ez is benne van...kérdés, az osztó mikor dobja ki...
F_Viktor
@wagabund: Nagyon sok párhuzamot látok a két diktátor körül...
keresztapa
@KERKA: a vak ablakon nem tudsz átlátni! Akkor saját látásod van akadályozva a vakablak nézésekor. Avagy majd ha felfogásod olyan lesz, hogy meg tudod érteni, fel tudod fogni, hogy a vakot az út túloldalára csak akkor lehet átsegíteni, ha az nem veti magát az útra folytonosan.
wagabund
@F_Viktor: a kedvemért mondj négyet...ajaj, elég kettő is...
Knapp75
@wagabund: Semmi gond vele, ha valaki megvalósítja az álmait, csak nem közpénzből kéne és nem úgy, hogy átgázol néhány millió honfitársán.
Mondjuk leginkább a saját híveit cseszi át, akik olyanok, mint a vakablak, ahogy keresztapa nagyon szépen megfogalmazta.
Knapp75
@wagabund: Komolyan párhuzamokat akarsz?
Mindkettő egyszerű családból jött, mindkettőjüket verte az apja, mindketten tizenévesen már kommunista szervezetekben tevékenykedtek, mindketten faluról érkezett "versenyzőként" eljutottak a megalomán építkezésekig a fővárosban, mindketten mindenhez értenek, s mindketten úgy gondolják, hogy a legszegényebbeknek az a legjobb, ha sorsukra hagyjuk őket, hátha csendben megdöglenek...
KERKA
@keresztapa: 17.12 Ma mindent megbocsátok, ma és holnap nyugalmat és békességet kívánok mindenkinek, úgy neked is:))
wagabund
@Knapp75: ok. felületes voltam, ezt nem gondoltam át...
...az utolsó pár szó az mellbevágó..(sajnos)
keresztapa
@KERKA: Én csak szerencsés, boldog, békés életet kívánok, nem csak ma hanem élted végéig.
KERKA
@keresztapa: Az a helyzet, hogy biztosan tudom, hogy őszintén kívántad. Úgyhogy köszönöm szépen.
kamazuka
Egyetértek a nemzeti lovarda újjáépítésével az állami lovarda Somogyi lovait leselejtezettként vásárolta fel valaki és hihetetlen haszonnal adta el skandináviában.
Ezekután a lovak mellé egy trágyatárolót is sziveskedjenek építeni,hogy a szarházi trágya hadd folyhasson a nemzeti gravitációnak törvénye szerint!
Desischado
Ez horthyt akarja másolni?! Vagy lóháton akar bevonulni a Várba?! Miközben gyerekek éheznek, és rengetegen nyomorognak?! Hogy az a jó radai rosseb... és a többit nem mondom ki hangosan, mert jólnevelt vagyok!
rosalinda57
Meg még toronyórát lánccal. A nagy büdös francot a falu végéről származónak !
kkalman
Pici pej ló pipilója a pirospozsgás kis popójába ennek a csuti dakotának. Várom, mikor jelenti be, hogy egy hadiflotta kell neki Magyarország megvédéséhez, és kinevezi magát tengernagynak,
keresztapa
@Desischado: Honnan szerzed magas tudásodat, az akaratáról a lóháton való bevonulásról, ha csak nem a lovas kíséretébe tartozol! Méregtelenített Boldog Békés Újévet kívánva maradok.
keresztapa
@KERKA: ma 20:41re. Látod én már csak ilyen vagyok, őszintén kívánok! Köszönöm, hogy észre vetted.
Desischado
@keresztapa: Neked is Boldog Újévet! Honnan veszem? Hát minden jel erre mutat, de ehhez nem narancsködösnek kell lenni, csak egy kicsit figyelni, hogy miket csinál!
evacica
@Knapp75: Csak egy baj van mindent mi fizetünk meg, és abból urizál ez a diszes társaság! A lovardába elfér Semjén uram lova is amivel Erdélybe lovagolgat nagy peckesen! Lehet nyúzni ezt a birka népet, csak azt tudnám, hogy mikor fogy el a türelme!
evacica
@Desischado: Sajnos igen! Úgy hiszi, hogy ettől lesz nagy ember, pedig Horthy is megbukott ezt úgy látszik erre nem gondol a" nagy "vezér!
mate03
@papa.49: A kedves feleségével kapcsolatban tévedsz! A Lévai családnak,Szolnok és Besenyszög határában voltak a birtokai! Marhát és birkát tenyésztettek! A környék leggazdagabb családja volt!A Rákosi rendszerben államosították! De az Anikó apukája már TSZ-elnök lett! A rendszerváltás után visszakapták a birtok nagy részét A Lévai nagypapa mikor megtudta hogy az unokája,Viktort választotta,ki tagadta! A házasság után 6-hónap múlva, belehalt a szégyenbe!
papa.49
@mate03: Nézd én ezt az anyósomtól hallottam, ők Martfűn éltek mindig '54 óta ő mesélte hogy lovaskocsival jártak tollat gyűjteni...
Kösz az infót, ismered-e a C7 ott megnézheted a párocska viselt dolgait '90 előttről...
Toby
A pénzmosoda leánykori neve "nemzeti lovarda" - igaz, patkányok ?
Juhász István
Ha a király elfárad majd a várban, mert túl sok Tiborc jár panaszkodni, és neki mindet meg kell hallgatnia...nos akkor a várbeli kastélyából, TEK.-es kisérettel persze, átugrik majd lovagolni nyálkányit. Kell is egy kis kikapcsolódás. A gond cak az lesz, hogy a fityiszes szavazótábor ki lesz zárva a lovaglás örömeiből, csak ők ezt még nem tudják. Állandó belépője, csak a kurmánytagoknak, álomtitkároknak, helyetteseiknek, kurmánymegbizottaknak, hablatyoló árpinak, és cca. 6 fős NAV vezetőnek lesz. Ők ingyen lovagolhatnak majd, a többinek meg óránként 100.000. ft. lesz a dijlovagolgatás mértéke, tehát, kinek is lesz erre pénze??? NEKIK...a miénkből... Az úri plepsz, már kaszinózhat Vajnánál, most már lovagolhatnak is, hiányolom még a Nemzeti Vizeldéket, ahol a sok fölös folyadéktól meg lehet majd szabadulni. Lesz még ilyn is, ne féljetek, MAGYAROK !!!
mate03
@papa.49: Én meg Szolnokom lakom 1942-óta!
karma1
Lehet orulni hogy nem stadiont (a ki tudja hanyadikat?) de epithet meg jegpalyat, silesiklo palyat, oriaskereket, cirkuszt (ja nem, azt mar epitett, ugy hivjak hogy Magyarorszag), capas akvariumot, panoptikumot ... stb,... stb...

Egyebkent jo lenne meg ezt a penzt is megsporolni, valahogy le kene allitani ot, de nagyon gyorsan... Egy grazi beutalo most csodakat tenne ...:o))
magyarbakancs
Követeli a Magyar nép minden 10 falunak legyen saját stadionja.
Követeli a Magyar nép,hogy Orbán születés napja legyen nemzeti ünnep.
Mert a korona már a parlamentben van.Lehet koronázási ünnepet is rendezni.
bakegya
@magyarbakancs: azt ám egy nagy büdös lófaxt neki-jobban teszi ha visszateszi és teteti azt amit az államkasszából kivett RENDSZERVÁLTÁS HAZUGSÁGAI CÍMÉN FELEMÉSZTETT,PÁRTTÁRSAK KINYÍRÁSÁRA KÖLTÖTT, IMF,EU,VÁLASZTÁSI CSALÁSOK,ÁLOMPOLGÁRSÁGGAL BESZAVAZÓK,STRÓMANOK ,DÉLAMERIKAI-FOCI MECCSLÁTOGATÁSOK,A LÁNYA HOZOMÁNYA,TANÍTTATÁSA,KÜLHONI NYARALGATÁSAI-NYOLCÉV ÁTLAGÁBAN ÖSSZEGRUNDOLT MAGÁN JAHTOK-BUNGIK ITT OTT...HOSSZÚ A SOR-aztán fejtsen követ élete végéig azért a halálrabiztosításért, amit az én és minden magyarnak nem csakkk a gyerekeire,de még az unokáira is rálőcsölt a Putyinnal és a fidessnyikkhaj kétharmadjával.
Szó nem eshet irgalomról-egy ilyen nemzetgyalázatosról-aki igy urizál és képes 1,8 százalék nyugbíjemelést póstázni negyven -45-év szolgálati idővel még élő nyugdíjasoknak egy deflálódó magyar gazdaságtalanság idején amit neki köszönhetünk...@magyarbakancs: kedves barátom -indulatom ne értsd félre nem neked szántam-neked BUÉK-ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK.
magyarbakancs
@bakegya: Nem értem félre soraidat.
Köszönöm az újévi jókívánságodat.
Neked és tisztelt családodnak is minden jót és nagyon boldog újévet kívánok.
Az előző soraimat viccnek szántam.
kata53
@magyarbakancs: Ezt ugye nem gondoltad komolyan?!
mate03
@papa.49: Tudom, láttam ,olvastam ! De hogy mennyi disznóságot csináltak Várhegyi Atillával,azt minden Szolnoki tudja!De ebben a városban,sajnos olyan emberek élnek,tisztelet a kivételnek,,hogy szégyenlem magam hogy Szolnoki vagyok!Be húzzák fülüket farkukat! Csendben tűrik hogy kifosszák őket!
nyanya001
Erre 2 milliárd, 1 milliárd a filmizére, majdnem 2 milliárdért felköltözik várba,
luxus irodaházat vásárolnak, luxusnyaralót a a punnyadt seggük alá
és már sorolni sem tudom azt a sok pazarlást, amit ez a horda elkövet,
közben olyan útdíjakat, meg szappanadót nyomnak ránk, meg élelmiszerizét,
amitől 33 % lesz ÁFA !
Hogy gebednél meg Viktor de minél előbb !
papa.49
@mate03: Tudod sokszor megfordult már a fejemben hogyan tud az ilyen ,,ember,, a tükörbe nézni, vélhetően kurva erős gyomra van, vagy teljesen híján van az empátia képességének, és bárkin, bármikor átgázol a kicsinyes céljai érdekében...
Nem akarom védeni a hazugovicsot, de véleményem szerint a spiné a ,,rossz szelleme,, neki, hiszen ha olvastad a cikket te is láthatod, vezeti ezt a majmot...
Szimba
A király a várba megy, illik hozzá a lovarda is. (Egyáltalán tud lovagolni?)
Amúgy orbán -király- viktor nem urizál.
Mert nem urizálás szerinte lázár ingatlanügye, kósa millós Új-Zélandi utazása, girószász 900 milliós vagyongyarapodása.
Belefér a nem urizálásba a várban a lovarda 2 millárd ft-os újjáépítése.
Közben a rendszeres szociális segély, mint ellátási forma megszűnik.Ugyanígy törli a szociális törvény kötelező segélyei közül a kormány a lakásfenntartási támogatást és az adósságkezelési szolgáltatást is.
Éljen orbán király, annak, aki megszavazta, aztán élvezze a következményeit.
F_Viktor
@wagabund: Írod:
" a kedvemért mondj négyet...ajaj, elég kettő is... "

Párhuzam Orbán és Ceausescu garázdálkodásai:
Szegénység,
gyermekéhezés,
közpénzek elmutyizása,
haverok/családtagok helyzetbe hozása,
stadionépítés, megalománia...
magyarbakancs
@kata53: Nem gondoltam komolyan viccnek szántam.
73
Nem kell majd messze vinni őket a Sándor palotából,hogy felakasszák őket.
kata53
@magyarbakancs: Én is úgy gondoltam!
kata53
@Szimba: Sajnos a következményeit mindannyian"élvezzük".
verőce21
@F_Viktor: (13:24) Semmi probléma nincs abból, ha "lóverseny pályákat", Lovardát állami pénzből valósítanak meg. Állami telken, állam javára építeni, állami imázs erősítése, vagy államimázs fokozása érdekében nem is szabad másként!

A hozzá kapcsolódó lótenyésztést, trenírozást, versenyszervezést, stb. természetes, hogy vállalkozásba adják, nyitott ajtókat döngetsz.
mariaberta
Ehhez már pofa kell. Megsarcolja a népet, ő pedig azt gondolja, ő az atyaisten.
Mikor fogják megnyitni a Lipótot? Döblint nem érdemli.
Feltételezem ezek után beszerez néhány Lipicait a s---feneke alá.
Szimba
@kata53: De lelkiismeret furdalás nélkül.
kata53
@Szimba: Én biztosan lelkiismeret furdalás nélkül!
F_Viktor
@verőce21: Viccelsz? Ma Magyarországon "állami imázsról" beszélni vicc kategória!

"Imázs" = korrupciót a legfelsőbb állami szintről irányító hatalom, vagyis Magyarország = mutyiország!
verőce21
@F_Viktor: (19:18) Az a vicc, amiket összehordasz! "Jó bornak is kell a cégér!"
(Csak azért írtál, hogy válaszolj valamit?) :)
F_Viktor
@verőce21: Na ja, te aztán írtál egy qva értelmes választ!

DE!
Ha te a hasonlókat "ország imázsnak", "állami imázs erősítésének", meg "államimázs fokozásának" nevezed, akkor méltán fogon a hasam a nevetéstől tőled, az ilyen Orbán-szekér taszigálón:

"Orbán Viktort választotta 2014-ben a világ második legkorruptabb politikusának a korrupcióellenes OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project) – írja a Világgazdaság. A magyar miniszterelnököt csak Putyin előzi meg."

"Amennyiben a háztartások anyagi biztonságát nézzük, úgy hazánk uniós sereghajtó, de az sem jó hír, hogy 2006 óta közel 80 ezer forinttal csökkent az egy főre jutó éves nettó jövedelem értéke."
verőce21
@F_Viktor: (21:33) Ne fáraszd magad a mellébeszéléssel!
A Lovardát kétmilliárdért csak az állam építtetheti meg, Ez a téma. :)
Szimba
Mikor épül meg a cseléd szállás?
F_Viktor
@verőce21: És ki volt az a barna orrú aki "imázst" emlegetett? Vedd be a bogyóidat ha már elfelejtetted mire válaszoltam!
verőce21
@F_Viktor: (21:58) Én azt írtam eredetileg:
"Egy gondolat bánt engemet,
Lóverseny nélkül halni meg. :) "

(Az országimázs beírásom később jött, az állami megvalósítással kapcsolatban.)
Azt hiszem, neked kell a gyógyszereidet bevenni!
F_Viktor
@verőce21: Írod:
Ma már többet ne igyál és szigorúan tartsd be az orvosod utasításait!

Írod:
"Az országimázs beírásom később jött, az állami megvalósítással kapcsolatban."

Tehát, ha az a téma, hogy Orbán a Zemberek pénzén urizál, te pedig valami vicces "imázst" emlegetsz, akkor meg is válaszoltad a fenti kérdésemet:

"És ki volt az a barna orrú aki "imázst" emlegetett?"

Húzd ki barna nyelved Orbánból, talán a nagy ülepen kívül mást is látni fogsz!
verőce21
@F_Viktor: (22:23) Mi ez a baromság???
"Írod:
Ma már többet ne igyál és szigorúan tartsd be az orvosod utasításait!"

Te nem vagy normális, Majomka! Ugye nem kívánod, hogy hülyével levelezgessek tovább?
F_Viktor
@verőce21: Mit üzenhetnék neked? Ép elméjű ember általában emlékszik mit írt, milyen témához milyen hozzászólásokat küldött el.
Azaz te válaszoltál "imázsos" magyarázattal hozzászólásomra, akkor ne kritizálj ha az "imázsodra" reagálok!

Mivel tudom, hogy hozzászólásom elejét már elfelejtetted, ezért megismétlem:
Ép elméjű ember általában emlékszik mit írt, milyen témához milyen hozzászólásokat küldött el.
verőce21
@F_Viktor: (23:12) Ezért nem vagy te épelméjű, mert olyat nem írtam, hogy :
"Írod:
Ma már többet ne igyál és szigorúan tartsd be az orvosod utasításait!"
De ha megtalálod, feltétlenül írj!
---------------------------------------
Az "országimázst" pedig leírtam többször is. (pl.: 22:10) Ezért a Lovardát állami pénzből kell megvalósítani. A "vállalkozói alapon" történő megjegyzésedre.
(Jól belegabalyodtál!)
F_Viktor
@verőce21: Picikét is kilátnál a fejedből, akkor láthattad volna az elírást részemről. Megfigyelheted, hogy használom az idézőjeleket ha valakit idézek.

Az "ország imázsos" hülyeségeidről megírtam véleményemet (hogy vicces lény vagy), ezért közpénznek nincs helye Orbán újabb, felesleges megalomániájában!
verőce21
@F_Viktor: (23:35) Szerecsenmosdatás ez már "Rain Man"!

(Én is megírtam, az "országimázs" az állam érdeke, állami telken, állami épületben: a Lovardát közpénzből lehet megvalósítani, minden mást lehet hozzá vállalkozói alapon.)
F_Viktor
@verőce21: Nem "szerecsenmosdatás", van akiben van gerinc beismerni ha valamit elqrt. Nem úgy, mint pl. te, a "Hová tűnt Orbán Viktor?" topicban!

Azt azért bevallom, a hozzád hasonló gyengeelméjűek válaszaihoz nem használom ki agykapacitásom 5 százalékát sem, jelenleg pl. a chess.com köt le.
verőce21
@F_Viktor: (00:30) Akkor miért nem értetted meg egy állami Lovarda "országimázs" jelentőségét, ha ilyen spíler vagy "Rain Man"?
F_Viktor
@verőce21: Azért, mert olyan, hogy "országimázs" kimerül külföld részéről Orbánnal kapcsolatban, hogy EU ellenesség, Putyin barát, antidemokrácia, államilag irányított korrupció.

Ebből az "imázs" építgetés mutyiból bőven elég a Századvégnek közpénzből kiosztott 1,360 milliárd forintocska aminek a ”magyarországi politikai, gazdasági és kulturális értékek és érdekek képviselete, az érdekek érvényesítésének elősegítése és lobbi tevékenység folytatása Észak-Amerikában” tetszetős nevet adta Orbán.

Hálával egy dolog miatt tartozhatnak a külföldi(ek) (turisták), a forint árfolyamának. Olcsón, jól élhetnek Magyarországon az otthon megkeresett fizetésükből, illetve nyugdíjukból.
almosd
Mert az úri passziót ki kell elégíteni két parlamenti ülés között, ahol megvitatják és döntést hoznak az éhező gyerekek és elesettek javára .
verőce21
@F_Viktor: (21:14) Az országimázs fokozása állandó befektetés! – Te "5%-os".
vonotok
Ez nem normális! Kezeltetnie kellene magát, és annak a sok talpnyalónak is akik ezekhez az ötletekhez hajbókolnak és pénzünket adják. Én egyszerűen szégyenlem,hogy magyar vagyok. Volt egy két szélsőséges barom ennek az országnak az elmúlt kb 70 évben, no de ekkora???
F_Viktor
@verőce21: HA "országimázsról" lenne szó, s nem egy újabb 2 milliárdos mutyiról (mert mindenki tudja a Századvégnek átjátszott 1,36 miliárd forint is mutyi), akkor is a közpénz elherdálásáról lenne szó, mikor Vezéred, a világ második legkorruptabb politikusa egy tusnádfürdői beszéddel "ország imázs" szempontjából 27 év eredményét teszi semmissé!

A világ második legkorruptabb politikusaként "ország imázsra" évente elkölthetné Kína éves GDP-jét is, akkor is a béka ülepe alatt lenne személyének és országának a megítélése.
verőce21
@F_Viktor: (14:40) Ha már így elásta magát a "Vezér", minden oka megvan rá, hogy Lovardát építsen közpénzből, egy "lovasnemzet" megszégyenítésére. :)
(Nem gondolod, - "Rain Man"?)
F_Viktor
@verőce21: Tegye. De a te és a hozzád hasonló s@ggturkászok pénzéből!
verőce21
@F_Viktor: (21:52) Hasonlóan, a Te adódból is! :)
F_Viktor
@verőce21: Ez az ami nekem nem tetszik! .-)
De hamarosan más szelek fújnak, beleszólhatunk mire költi a kormány a Zemberek adóit.
verőce21
@F_Viktor: (22:09) Tetszik, nem tetszik, ezt választottad/ák/ - "Rain Man"!
F_Viktor
@verőce21: Ezt választották a b@rmok!
verőce21
@F_Viktor: (22:29) Az 5%-os hülyék pedig "műszenvednek". :) - ugye, "Rain Man"?
F_Viktor
@verőce21: A hülyéket nem százalékban mérik, hanem verőcében.
De hallani olyat, hogy a félkegyelműre is azt mondják, hogy fél verőce. :-)
verőce21
@F_Viktor: (22:43) Roppant szellemes vagy! - "Rain Man"(Ilyen is tudsz lenni?)

Legalább lásd milyen verőce kilátása:
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/16445699.jpg
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/16449047.jpg
F_Viktor
@verőce21: Örülök ha megnevettettelek, legalább vissza tudtam valamit adni azokból a mindennapi érzésből amit te okozol nekem :-)
verőce21
@F_Viktor: Azt írod: "...hamarosan más szelek fújnak, beleszólhatunk mire költi a kormány a Zemberek adóit." – egy Lovardát épeszűek is megszavaznának – persze nem azok mint Te, "Rain Man". :)
verőce21
@Dr. Felipe: (20:10) Ezzel önmagadat is minősítetted! - ne kend másra!
F_Viktor
@verőce21: Lovarda nem állami kézbe való, csak a fél verőcék gondolják így. Itt nem lesz királyság, nem lesz királyi ménes.
verőce21
@F_Viktor: (23:15) Te beszélsz itt királyságról csak "5%-os"!
A Lovarda az országimázs része.
F_Viktor
@verőce21: Mitől "országimázs" egy lovarda? :-P
verőce21
@F_Viktor: (23:22) Már elmagyaráztam neked fentebb, úgy tűnt megértetted "5%-os". Pl. "lovasnemzet" vagyunk, "egy Lovardát épeszűek is megszavaznának", tőled pedig elvesszük az adódból a rávaló részt. Remélem, Magyarországon adózol?

Befejezem, mert tényleg gyengeelméjű vagy. Három dologból fentebb kettőben meggyőztelek - országimázs, támogatja a vállalkozásokat is, még a közpénzt is idesorolhatom - csak a saját részed miatt aggódsz már, de nem gond.

Látod. így lehet kétharmadot elérni, többet nem kívánhat az ember. :)
F_Viktor
@verőce21: Te fél verőce, milyen lovas nemzet vagyunk? Tudsz lovagolni? Csutakoltál, abrakoltál már valaha is lovat?
verőce21
Versenylovat lovagoltam, a csutakolás másnak a dolga volt.
Hogy "milyen lovas nemzet vagyunk?" - hát ha nekem lenne arra időm, hogy a buta fejednek elmagyarázzam... @F_Viktor:
verőce21
A kormány fontolóra vette például, hogy a nyugati oldalon épülő, 300 férőhelyes mélygarázs fölé eredeti formájában visszaépíttesse a lovarda egykor ott állt, Hauszmann által tervezett épületét, hiszen a Várba élő turisztikai funkciók is kellenek.

www.portfolio.hu/ingatlan/varoskep/nem_csak_orban_koltene_milliokat_vari_lovardara.4.208475.html
1magyar
Még a lovak is fontosabbak nekik mint a szegény, munkanélküli magyar ember???
iteo
Cicciolina képviselőasszonynak akar kedveskedni.
papa.49
@1magyar: Ne feledjük a hazugovics is a lovasnép tagja, tudod ,,Gazsi ez a ló vak, nem vak hanem bátor,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.