Görög Ibolya protokollszakértő szerint még nem volt példa arra, hogy családtagokat vigyenek be az Operaház Királyi Páholyába. Szerinte jó ízlés kérdése, hogy visszaél-e valaki a lehetőséggel vagy sem – írja a hir24.hu.

Arra pedig főleg nem volt még példa, hogy barátokat is. Egy kormányrendelet szerint bár a Királyi Páholyt látogathatják családtagok, de eddig legfeljebb házastársak éltek ezzel a lehetőséggel. A vendégek részére a testőri páholyt szokták fenntartani, továbbá a volt államfők és volt miniszterelnökök is ide szoktak ülni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért a csaj pont olyan buta és öntelt mint az apja! Ne csodálkozzon ha megint "szép" jelzőket aggatnak rá ez után is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Azért a csaj pont olyan buta és öntelt mint az apja! Ne csodálkozzon ha megint "szép" jelzőket aggatnak rá ez után is.
nyanya001
Mert még soha senki nem volt olyan pofátlan, mint az Orbán klán !
Volt kitől tanulni a Rasikának !
73
Csatlakozok a mobil123-hoz.Ugyan olyan öntelt és gőgös,mint az apja.A vér nem válik vízzé.Helyesen és szépen írni nem tud.De már az adó fizetők pénzét elbaszni,azt igen!
Tibor43
Mi a gond ezzel?
A Királyi Páholyt is be kell járni,hozzá kell szokni,belakni,esetleg felújítani, erre egy "kis" pénzt elkülöníteni a költségvetésben...
eszegfu
Szerintem meg Görög Ibolya protokollszakértőnek "nem jó az izlése"! Nehogy már jobban értsen itt valaki is valamihez! O.V-nek meg van izlése, igy a gyermeknek is!
tökyke
Miért a foci VB döntő VIP páholyába a Merkel, meg a Putyin mellé hogyan fért be az a kis kormos gázsi gyerek? Zorbánéknál ez nem is kérdés...
zöldszem
Ebből is látszik, nem sikerült még a társadalomba integrálódnia. Úgyhogy, továbbra is megoldatlan, egy bizonyos társadalmi réteg integrálódás-a.
eszegfu
@tökyke: Elfogadom a véleményedet. Csupán én a VB VIP páholyban ülő gyerekét annyira nem marasztalom el, mert ő maga is focizott, valóban érdekelhette és talán az életében ilyen többször nem fordul elő. A lánygyerek egyenesen bosszant: ő olyanokkal kérkedett, ami nem személy szerint az övé, vagy a családjáé, vagyis idegen tollakkal ékeskedett. Biztosan nem lehet igazam, de én ezt gondolom.
sokanvagyunk
Magyarul: ízléstelen volt amit csinált - a lehetőséget megteremtőről még rosszabb a véleményem.
orogordog
fidesz szavazok ezt is így akarták és így is lett. miért bántsátok éjt nap alá téve dolgozik ezekért a javakért.
tivoli
Láttam a tv-ben, még idegenvezetőt is kaptak a vendégek.
Meg azt is mondta egy szakértő hölgy, hogy a mindenkori miniszterelnök, annak családja, és azok meghívottai mind jogosultak a páholy használatára.
Ezek a vendégek egyébként se mezei pockok voltak, hanem annak a svájci iskolának a tanulói, ahol szeretett királykisasszonyunk is tanul sok millió forintért.
silber13
@Mobil123: De mit is keres ott a csaj, meg a többi, mikor a meghívás a Magyar Köztársaság nacsalnyikjainak szól, arról beszél, de hivatalosan Magyarország vagyunk és slussz!Ergo a belépő nem vonatkozik sem Viktorra, sem Áderre, mert nem köztársaság vagyunk!
soljanka
Azon a szakon, ahol a kisasszony végzett létezik protokoll ismeretek tantárgy is.
Nos vagy nem vette fel a leányzó, vagy nem tanulta meg rendesen.

Amúgy - bár nem szoktam védeni Vityánkat-, de a leányzó azóta lett ilyen kivagyi, mióta férjhez ment. El tudom képzelni, hogy Tiborc barátunk nem jó irányba befolyásolta az amúgy sem szerénységre nevelt leányzót.
Ez a "lexarom a véleményeteket" jellemző a papára, de azért a gyerekek visszafogottak voltak.
mekkelek
A királylány a kiráyi páholyban, mi ebben a furcsa? Az hogy mi csak az alattvalóik vagyunk? Tessettek volna másra szavazni...
tivoli
@soljanka: ma, 14:14
Ebben egyetértünk. Lévay szépen neveli a gyerekeit, de a mi Rasink már nem otthon él. Ja, meg a Gazsi se.
eugen4402
Sok dolgok vannak földön és égen Horatio ...ott a Parlament tájékán.
Az Únió (melynek tagja vagyunk) zászlaját kidobják, olykor sámán lép fel a meghívottak épülésére, most meg egy szakácstanuló pezsgőzik a királyi páholyban. Pedig a két hét már régesrég letellett.
JAJMÁR
Biztos, őt is meghívták az osztálytársai a saját országukba, de ha nem, csak ő, mivel a miniszterelnök lánya, az se baj ! Mit is mutathatott volna ebből az országból a vendégeknek a mini.elnök láőnya? Talán a hajléktalanszállókat, vagy az ételosztást a Blahán? Nem is ez aggaszt engem ! Mutassa meg az idegen vendégnek azt, ami szép !
Sokkal inkább az aggaszt, hogy mi, akik itt élünk, és akiké ez az ország, mennyit érezhetünk belőle a magunkénak valójában? Melyik kikötőt, tavat, dombot, folyót ?
Lehet, hogy megérjük egyszer, hogy ki lesz jelölve egy keskeny ösvény, hogy azon lehet nézelődni, vagy még az sem?
bakegya
Ez a ronda kövér nő befért az Árpádháziak páholyába?-kizárt.BÉKA- királykisasszony az még lehetne belőle,de csakkk" saját erőből,saját teknővel a hátán".DDD
Dr. Felipe
A csuti purdéknak mióta van jó ízlésük? A mobilját is 100 milliókért kerestette az életvédelmi alosztállyal.
Akkor ne ám már hogy ne tegye be a koszos valagát a királyi páholyba.
Mariner1
A körzetet a Bajcsi-Zsilinszky út - Nagymező utca - Király utca - Károly-körút - Deák-tér körzetben kiüríteni, negyven napra lezárni, az Operaházat a ÁNTSZ ezidő alatt naponta sterilizálja!
eugen4402
@papa.49: Köszönöm papa, Te legalább elismered.
ercsimama
Legutóbb a leányzó arról nyilatkozott (tandíj ügyben), hogy ő külön család a férjével, most pedig mégis a miniszterelnök családtagja?!!! A családi viszonyok nála ilyen gyorsan változnak, ahogy az érdeke kívánja?
eszegfu
@Mariner1: Csak az nem derült ki számomra, hogy: O.V. lánya nehogy "beteg" legyen, vagy az ő napontkénti látogatása után: nehogy mi legyünk "betegek" azért kellene "sterilizálni".
köhögő bolha
Győzike színvonal,Operába megy mutogatni magát ,szoláriumba minek is menne tudja ,hogy az felesleges!
silber13
Valaki világositsa már fel ezt a szuper műveltségű asszonykát, hogy a Diótörőben - brhogyan is vártaa tűrsaaival - nincs szendvicstánc!
oncogito
"Annál, ha a hatalom ökle rád sújt, csak egy rosszabb történhet veled: ha tenyerére ültet."
Nil
@tivoli: ez szép nevelés? ha a nép mellé állnának akkor lenne az
Az asszony is változott - nem keveset - szerintem kapott eleget otthon
és ha igaz hogy ov balkézről született gyerekét ő tette el láb alól akkor remélem visszakapja
Senara
Ráhel svájci iskolatársaival pezsgőzött ...hazamentek és meséltek . Ami nem biztos kedvező lesz a országra .
Alzheimer Fauna
Borsószem hercegnőnk úgy gondolja, hogy a Királyi Páholy az "osztályrésze".
Toby
Amikor egy gyökér, tapló családban "nevelkedik" akkor nincs semmi csoda !
tivoli
@Nil: ma, 16:19
Ennyire mélyen nem ismerem a helyzetet, de illedelmes gyerekek amúgy.
lampa laz
Mintha ovi mondta volna: csak szerenyen, mint az ibolya!
soljanka
@Nil: Érdemes megnézni, már majdnem 10éves. Lévai Anikó riport

www.youtube.com/watch?v=AcKTk8wiTk4

Egyáltalán nem egy ellenszenves figura az asszony, de nekem akkor is nagyon lefojtott volt. Valahogy az volt az érzésem, hogy őszinte, csendes, visszafogott, de a felszín alatt ott a rafinéria.
Ez egy több részből álló sorozat volt anno. Érdemes a többieket is megnézni.
bakegya
@soljanka: a 90-es évektől kezdődően folyamatosan másznak a vicctorral együtt az uborkafára-álszent pihe-a navos nőcitől elkezdve a szájer volt feleségéig pozicióba tolta a barátnőit-méltó tettestársa ez a cölöpteknősnek...a földbirtokos-birkapásztorlányka...
Strassnoff Ignác
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mariaberta
Orbán Ráchelnek fejébe szállt az atyai dicsőség. Nem hiába mondják " alma nem esik messze a fájától". .
Hiába, aki annak született, ... az is marad, és ezen nem segít a" saját láb" sem
gibgab
Ugyan kitől tanult volna ez a gyerek jó modort, jó ízlést, szerénységet?
Linna
Sokkal egyértelműbben kell megfogalmazni a szabályokat a gyengébbek kedvéért, meg az olyanoknak akik, nem tudják, mi az a jóízlés.
Hiába, aki paraszt, az paraszt is marad, hiába próbál kimosakodni!
Azért kíváncsi lennék, egyáltalán miért nyitották ki nekik a páholyt!!!???
Linna
@Mobil123: nagyon finoman fogalmaztál.
Linna
@köhögő bolha: a c..yból nem lesz szalonna!
Linna
@gibgab: Nem azért mondom, de ha már az otthoni MOCSKOT nem tudta magáról lesikálni, legalább a drága iskoláiban tanult volna valamit! Úgy látszik, az is kidobott pénz!
lajospapa
Alaptörvény módosítást! Visszamenőleg, hogy ne legyen vita! A leendő király családtagjai és vendégei csak a királyi páholyba... Na!
papa.49
@soljanka: Ha meg akarod ismerni a valóját olvasd el a Civil 7. a ,,megfigyelésükről szóló riportot...
nemkati
@JAJMÁR: "Lehet, hogy megérjük egyszer, hogy ki lesz jelölve egy keskeny ösvény, hogy azon lehet nézelődni, vagy még az sem? "

Ne tessék azt a patást a falra festeni, jó??? :)
papa.49
@soljanka: Orbán is besúgó volt?! az ország szégyene?!.
Citromka
Magyar Köztársaság Köztársasági Elnöke, Magyar Köztársaság Miniszterelnöke. De a csutitörp megszüntette a Köztársaságot, ezzel saját magát is kizárta! Szóval, semmi keresnivalója ott neki sem, a lányának sem! Páholyt lezárni, amíg újra nem lesz Magyar Köztársaság!
Desischado
Mit vártok ettől a bugris beképzelt libától? Azt sem tudja hogy mi a jómodor, hogy másról ne is beszéljünk! Meglátszik, hogy kinek a kölyke!
Logogrif
Régen valami olyat mondtak ilyenkor,hogy "felmászott az uborkafára..." - ez manapság is jól jellemzi a faragatlan - bozo=out - tipusú emberféléket.Ugyanis csak részben hasonlítanak az ilyenen figurák az "emberhez."-A little learning is a dang'rous thing...hiába a tizenmillió/félév... a félműveltség csak tanult dolog,nem megélt tanultság!
szaboria1
Ráhelka inkább vennél a kezedbe egy két illemtan könyvet, hogy tudnád viselkedni hogyan kell.
Clavigo
Récsölke,,,épp olyan furkó vagy ,mint a faterod.Már csak a "zsebben játszásra " kell még rászoknod,,,,oszt jó napot Neked is .
silber13
Görög Ibolya protokollszakértő szerint még nem volt példa arra, hogy családtagokat vigyenek be az Operaház Királyi Páholyába. Szerinte jó ízlés kérdése, hogy visszaél-e valaki a lehetőséggel vagy sem
Kedves Ibolya! Azért gondolkozzon már! Az Orbán család, meg az illem???Ugyan kérem!
Vizual
Talán a magyar törvényeket és szokásjogot nem oktatják még Svájcban. DE ugye az, hogy mi illik azt érezni kellene. Persze ő ezt hozta otthonról.
Mert ugye a Természetvédelmi területeket is meg kellene védeni, és nem elhordani útépítéshez. Mit várunk a beképzelt gyerektől, és az apjától. A pofánkba vágták megint, hogy mennyit számítunk.
mate03
@lajospapa: Arra volnék kíváncsi,hogy ez az évfolyam társi,meghívás mennyibe került az országnak!? Mert az utaztatást, a flancolást, a szállodát az operaházi belépőt, biztos nem Ráhel fizette! Aki állítólag a saját lábán áll,nem kell neki apuka segítsége!
JAJMÁR
@nemkati: 21:28 Nem akarom, de hát itten már tavat, szállodát, kikötőt, palotát, falut... vadat és halat is. Egyszercsak sorra kerülnek a dombok, a folyók...
Na jó, nem festek :)))
nemkati
@JAJMÁR: Ne is, mert nem jól festesz. :)
panellproli
Az apja sem alkalmaz protokoll szakértót, vagy ha igen csak a seggnyaláshoz ért. Mit
várunk a kölkétől?
Clavigo
Egyáltalán kijapics@ ez a ZorbánRécsöl ?
coyote3
Még senki sem volt ennyire buta ugyanis :)
Papuska1
@Citromka: Elmebeteg hülye! Miért szűnt volna meg a Magyar Köztársaság? Benne van az alkotmányban! Csak a volt kommunista országok írták ki a nevükben az ország államformáját. Ezt szüntették meg, mert nevetséges volt! Aki meg ezt nem érti, igen buta! Jó, hogy nem Népköztársaság???
mariaberta
@Desischado: Csak azon csodálkozom, hogy ezt a libát az idesanyja sem tanította semmire?
Hiába, egy szinten van a család időseb része, az ifjabbakról még nem beszélünk.
Citromka
@Papuska1: Hogy miben van benne? Alkotmányban? Mért, van még olyanunk? Nem ismerem el ezt a tákolmányt,amit orbán hozott össze, alkotmánynak! Ugyanúgy, ahogy nem ismerem el orbánt semmiféle közjogi méltóságnak! Az elmebetegség meg a fideszben ragályos, valószínű, Ön is megkaphatta, nézesse meg magát hozzáértővel!
Alzheimer Fauna
Ó, kedves Kovács Szilveszter!

Szeretném igénybe venni egy "osztálykirándulásra" a Magyar Állami Operaház Királyi Páholyát!
(A Diótörő egyik előadására, négy fő: a húgom Demencia, két osztálytársnőm és csekélységem)

Indokaim:
1, Anyukám azt mondta, hogy apa előtt ő is "nagy társasági életet élt", ahogy a nagyi is és a nagyi nagyija is, meg az ő nagyijának a nagyija is, tehát valószínű, hogy egyiküknek volt "első benyomása" valamelyik királlyal vagy királyi sarjjal. (Tehát szinte biztos, hogy bennem is folyik egy icipici királyi vér...)
2, Az elmúlt időszak tanulsága, hogy - igazodva a miniszterelnök úrhoz és kormányához - sutba dobva a jó ízlést és a protokollt, a K. P.-be bármilyen túlmozgásos gusztustalan lütyő becsücsülhet.
3, Szeretnék egy kicsit én is felvágni a spanjaim előtt.
4, Onnan a legjobb az akusztika és látni a teljes színpadot.

Fizetni én sem akarok (szemben a Szépéletű Borsószem Hercegnővel, én bevallom, hogy a szüleim lábán állok...).
Ugyanakkor javaslom az Intendáns Úrnak, hogy (természetesen minden politikai szándék nélkül) egyesítse a Diótörő és a Rendíthetetlen ólomkatona című darabokat az alábbi merész szereposztással:
Diótörő: a Bajnai
Ólomkatona: a Gyurcsány
Diótörő csapata: az elégedetlen civilek
Fosztogató egérhorda: a Viktorközeli Jómunkásemberek
Skizofrén Egérkirály/Skizofrén Patkány: a Kisviktor (kettős szerep, de szokott neki menni!)
Jó dramaturgiával (ahol a Diótörő és a Rendíthetetlen lealázza az Egérkirályt és a Patkányt) nagy sikere lenne, talán még Frau Merkel is megnézné...
Ami pedig a pezsgőt illeti, nekem jó a magyar, mondjuk a Balatonboglári Borgazdaság által gyártott: BB+. Gondolom, az MNB-nél komoly készletek lehetnek belőle...
nemkati
@Citromka: tegnap, 23:32 Lehet, hogy most kizárta magát, de majd akkor újra bezárja magát oda, amikor királlyá koronázzák. Nincs messze az az idő. :(
lajospapa
@mate03: Ez nem sokba! A kétharmad kerül sokba!
Citromka
@nemkati: Ne legyen igazad! Más sem hiányzik ennek a nyomorult népnek!
Papuska1
@Citromka: Senni gond, ha nem ismeri el az Alkotmányt, ne használja a magyar jog által biztosított eszközöket és juttatásokat. Adja le a személyi iratait és hasonlókat. Minden ilyen elfogadásával ugyanis elismeri az alkotmányt és a magyar Törvényeket. Egyébként senki sem kérdezi, hogy mit ismer el, vagy mit nem, mert azok automatikusan kötelezőek Önre. Képzelje el, ha valaki pont ilyen alapon nem ismerné el a BTK-t, ami az alkotmányon alapul, mint minden törvény) és szépen elvenne Öntől mindenét ami csak van, persze büntetlenül.
Egyébként nem értem, hogy miért ragaszkodik az előző, szerkezetében Sztálin által meghatározott parancsban kapott Alkotmányunkhoz? Ha ennyire tetszik, miért nem disszidál Észak-Koreába?
Pestilence
Hát ez az, amit nem tud megvenni. Jó ízlés. És stílus. Etikettet azonban tanulhatna.

Egyébként ez az egész fideszes baggázsra vonatkozik. Azt hiszik, hogy ők az új arisztokrácia, de csak dizájnercuccokba öltözött parasztgyerekek. Viselkedni nem tudnak, önmérsékletet nem ismernek, az országot meg persze nagyívben letojják.

Még mindig ráz a hideg, amikor Lázárjani zöld bársony szmokingjára gondolok.
tivoli
@Nil: ma, 11:08
Azt nem tudom, mert még nekem sose köszönt egyik se, de a pápa bácsinak biztosan. :-))
www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-bemutatta-csaladjat-a-papanak-2036235
nezelodo
tivoli
A mostani pápánál úgy tudom még nem járt a vezér, és tartok tőle nem is fog, mert őszentsége egy földön járó jezsuita. Éles szeme van, úgy, hogy meg tudja különböztetni a búzát az ocsútól.
gödörben
@Papuska1: " Képzelje el, ha valaki pont ilyen alapon nem ismerné el a BTK-t, ami az alkotmányon alapul, mint minden törvény) és szépen elvenne Öntől mindenét ami csak van, persze büntetlenül. " hát ez érdekes és lényegretörő.
gödörben
@Pestilence: Szerintem sértés a parasztgyerekre hogy hozzá hasonlítod őket.
mate03
@Papuska1: Olyan hogy alkotmány nincs!Többször módosított,gránitba vésett,alaptörvénynek hívott tákolmány az van! Nem érdemled meg a papuska nevet!
mate03
@Papuska1!:Büntetlenül vették el a trafikokat a termő földet a magánnyugdíj vagyont! , Soroljam még narancsvérű!?
Papuska1
@mate03: Kitől vették el a termőföldet? Egyetlen ilyet nem hallottam! Ha arra gondol, hogy valakinek lejárt a bérlete és másnak adták bérbe az miért elvétel? Egyeseknek fura gondolataik vannak a tulajdonról! A bérlet nem tulajdon! A tulajdonos annak adja, ha a bérlet lejár, akinek akarja!
A trafikok esetében egy szerkezetátalakításról volt szó! Nem x-től vették el és Y-nak adták, hanem egy új rendszerű állami monopóliumot hoztak létre. Ezáltal mindenkitől elvették a kereskedési jogot, nem egyes emberektől külön. Ez más tészta, és teljesen legális. Ne áruljanak drogot a boltban, gyerekek előtt. Így kellene tenni az alkohollal is!
A magánnyugdíj a legérdekesebb, mert ott éppen megmentették az érintetteket, és a Magyarországi nyugdíjasokat. Ehhez ismerni kellene a rendszert! Az előző hónapok befizetéséből fizetik a nyugdíjakat a nyugdíjasoknak. A magánnyugdíj rendszere alapján nem kellett a szolidaritási összeget fizetni, ezt hitelből fizették. Közben létrehoztak kétes hátterű külföldi cégeket, ahova a befizetések mentek. Szinte biztos volt, hogy ezek többsége meglép a pénzzel! Ehelyett visszament az államiba (kifizették belőle a ma nyugdíjasokat) és beleszámítják a jövőbeli nyugdíjába annak, aki befizette. Szerintem egy csomóan összekeverik a kiegészítő magánnyugdíjat a nyugdíjjárulék helyett fizetett pénzekkel, amit elég megtévesztően magánnyugdíjnak hívtak. Csak egy kérdésre válaszoljon, és ha tud csodálkoznék! Miből fizették volna hosszabb ideig az állami nyugdíjat a már nyugdíjban lévőknek, illetve az egyéb rászorulóknak, akik nem is kevesen szolidaritásból, állami döntéssel kapnak nyugdíjat? Erre válaszoljon! Ön "magánnyugdíjasként (persze akaratlanul) ezek elől lopta el és adta külföldi kalandoroknak a jövő havi nyugdíjat fedezni tudó pénzt! A kormány szándéka akkor 40-50%-os nyugdíjcsökkentés volt. Ezt szerencsére megúsztuk!
mate03
@Papuska1: Maga egy elvakult narancs vérű! Csak azt szajkózza, amit a szemináriumon leadtak!Beszél itt szerkezet átalakításról! Egyszerű rablás volt,mint azt a nemzetközi bíróság is úgy ítélte! Ezért kell a trafik károsultnak fizetni az államnak a mi adónkból! Ez még csak az első per volt! Követi a többi!Ezzel a gazdaság politikával tejesen tönkre tették az országot! A földeket meg megkapták a pártkatonák,mű körmösök, gázszerelők,kormány tagok!Érdekes az én magánnyugdíjam csak gyarapodott,mert én nem adtam vissza! Munkahelyet ígértek! Kaptak az emberek rabszolga közmunkát! Minden valamire való multi céget a Gyurcsány Bajnai kormány hozott ide!Lásd Mercedes Audi! Viktor a lopáson kívül mit tud felmutatni? Úgyhogy jobb ha csendben marad kedves Papuska1!
gödörben
@Nil: Már van rá több példa is. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.