Mégpedig azért, mert cigánymaffia. A párt szerint nem játszottak össze a Fidesszel: nincs semmilyen együttműködés a két párt között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője kedden, közölve: Apáti István azért nem vett részt a keddi parlamenti szavazásokon, mert halálos fenyegetéseket kapott a "helyi cigánymaffia" tagjaitól, ezért családjával maradt.

Az ellenzéki politikus ezt arra reagálva közölte, hogy baloldali pártok Apáti István távollétével magyarázták, hogy el tudták fogadni a kétharmados kormányzati előterjesztést kedden a parlamentben, noha a kormányoldalnak nincs ekkora arányú többsége.

Mirkóczki Ádám visszautasította, hogy egyezséget kötöttek volna a kormánypárttal. Nincs megvásárlás vagy háttéralku – szögezte le a szóvivő. Képviselőjük, Apáti István távolmaradását azzal indokolta, hogy ő és családja a hétvégén

halálos fenyegetéseket kapott a "helyi cigánymaffia" tagjaitól,

és tekintettel arra, hogy néhány hónapos gyermeke van, ezekben a napokban otthon maradt a családjával. A politikus hétfőn feljelentést tett és vállalja a következményeket, ha a frakció szankcionálja a hiányzást – mondta a szóvivő. A jobbikos politikus a "baloldali hisztériázóktól" azt kérte, számoljanak el, hány és milyen esetekben szavaztak együtt az országot tönkretevő stratégiai ügyekben. Bírálta, hogy bármilyen magánéleti helyzet adódik egy párt életében, a baloldal kizárólag a politikai haszonszerzést nézi.

Legutóbb tavaly decemberben jött jól a Fidesznek a Jobbik "magánéleti helyzete", akkor is hasonlóan érdekes magyarázatot adott a párt.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Magyarázni ezt lehetetlen, annyira kilóg a lóláb!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Magyarázni ezt lehetetlen, annyira kilóg a lóláb!!!
tivoli
Egy nem túl régi tétszavazásnál Vona volt beteg egy napig.
bencemacska
@papa.49: ma, 14:44

Mit a lóláb, az egész ló!!!
papa.49
,,Ami összetartozik, az előbb-utóbb össze is nő,,
Clavigo
A helyi cigánymaffia..:) :) Könnyes lett a szemem rögtön,a meghatottságtól...Egyébként elmehettek a p...csába. Remélem a kasszánál nem felejtetek el sorban állni.
Aki Én
Lehetett tudni, hogy így lesz. Na de, hogy ilyen hamar és ilyen nyilvánvalóan? A halálosan megfenyegetett képviselőt nem a rendőrök védik?
habár igaz, hogy ez egy piti, tét nélküli szavazás volt... Vagy nem? Hol van a ,,HAZA NEM ELADÓ" nagy szlogen nyomatékosítása? Jobbik bameg...Minél? Egyre jobban beigazolódik az az állítás, hogy a jobbik messze nem az, aminek látszik.
Hellcat
Mondtam én, hogy a jobbik a legnagyobb örömmel fogja kiegészíteni a fideszes kétharmadot...
Senara
"tekintettel arra, hogy néhány hónapos gyermeke van, ezekben a napokban otthon maradt a családjával". ...és holnap mi lesz simicska idézet és holnapután ?
levarosbukta
Eddig is nyilvánvaló volt hogy a Jobbik ha kellett tolta, ha kellett húzta a Fidesz szekerét. Nyomorult banda csak bokázni meg c.igányokat vegzálni tud. Köpedelem egy társaság.
dr. prédikátor
Ha valóban igy lenne akkor miért nem kért védelmet a rendőröktől???Úgy gondolja hogy ő a Rambó aki majd megvéd a családját a cigánymaffiától???Nagyon nem kerek ez a kifogás!!! De a pénztárnál majd sorba áll!!!
Mobil123
Egyértelmű volt! Vagy a jobbik vagy Schiffer.
Dr. Felipe
Ezt a pofátlanságot. A saját szarukat még rá is fogják a "cigánymaffiára." Akkor mondjon le mandátumáról mert a "cigánymaffia" az év 365 napján bármikor lecsaphat, ezek szerint nem tud részt venni a parlament munkájában. Még a fizetését sem tudja felvenni, vagy azért azt igen? Akkor talán nem támad a "cigánymaffia."
Manhattan
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezek UGYAN AZOK!!! :(
Gaudi-Nagy Tamás: "Velünk lesz meg" a Fidesz kétharmados többsége 2013. szeptember 24.
"Egy parlamenti bekiabálós beszélgetést tett közzé kedden az LMP-s Vágó Gábor.
A jobbikos Gaudi-Nagy Tamás egy bekiabálásban azt mondta, velük lesz meg a Fidesz kétharmados többsége a 2014-es választás után.
A bekiabálós beszélgetést Vágó Gábor a Falramentaparlament tubmlr-en tette közzé.
Szó szerint így hangzott:
Rogán Antal: Most kell kétharmadba betonozni a rezsicsökkentést, amíg van kétharmad.
Vágó Gábor (bekialbál): Félsz, hogy nem lesz?
Gaudi-Nagy Tamás: Nyugodj meg, Gáborkám, velünk lesz meg.(...) Akkor lesz itt rend!"
bakegya
Orbán szívesen vállalná be a jobbikot de nem meri nyiltan,tehát titkosította.
oncogito
Az a baj, hogy a zsidózás és cigányozás hangosabb és több aktív ember mozgósít, mint a normális többség, aki hallgat és várja, hogy majd valaki megoldja a problémákat.
És ebből következik, hogy a normális többségen uralkodni fognak a szélsőségesek.
Volt már ilyen és lesz még ilyen. Sajnos.
Yoda69
a jobbik mindig is a fidesz szekertoloja volt.
Cicamama55
Eddig csak sejtettük, most már nyilvánvalóvá vált!
Január
Azért engem az is érdekelne, hogy milyen törvényről volt szó egyáltalán.
Az ellenzéknek az a dolga, hogy mindent azonnal megtorpedózzon? Ahhoz elég, hogyha tudja az ellenzék, hogy melyik a nem gomb.
Mi van akkor, hogyha az ellenzék részéről is vállalható a "kormánypárti" törvény? Akkor is nemmel szavaznak? Akkor várhatjuk a "konstruktív ellenzéket.
nyanya001
Várható volt, hiszen köztudott, hogy Vona az
Orbán pincsije !
Cicamama55
Hol a Jobbik, hol pedig az LMP lesz a "szállító".
freemanpetya
Mirkóczkynak nem a politikával kellene foglalkoznia hanem még képeznie kellene magát, mert túl komoly embernek játssza magát a gyermek és ifjúságvédelmi középfokú iskolai végzettségével. Nem az a baj, hogy csak középfokú végzettsége van hanem az, hogy úgy adja elő magát mint akinek minimum három doktori címe van. Visszataszító jelenség. Apáti, nem az a lény aki a legtöbb költségtérítést vette fel a Jobbikban? Ezeknél kétszínűbb a bolygón nincs. Azon csodálkozom, hogy van még olyan elvetemült aki hisz nekik. vastagbor.blog.hu/2013/04/04/koltsegteritesi_toplista_magyarazatokkal
nena
@Január: Ne ezen az oldalon várj rá választ :
Mi van akkor, hogyha az ellenzék részéről is vállalható a "kormánypárti" törvény? Akkor is nemmel szavaznak? Akkor várhatjuk a "konstruktív ellenzéket.
Mobil123
@dr. prédikátor: Azért nem kért rendőri védelmet mert azoknak még Gyurcsány dirigál! Nem tudtad?:-D
postás
Ezen logika mentén, amikor a fityisz játszotta a nagy kivonulósdit, akkor lényegében végig az MSZP-SZDSZ kormányt segítette, laza három és fél évig.
Egyébként meg aki még nem vezette ezt az országot, az nem számonkérhető. Főleg nem olyanok által, akik 12 évig (mindenkinél tovább!) rontották a levegőt, kormányzati pozícióban.
Greg
A legaljasabbak közé tartozik ez a szaros, náci.
nena
jól elvitatkoztok ,, hűű basszus még én sem értem, mit írtam.. Hehe..
Mobil123
@postás: Aki a parlamentben mereszti a valagát mind számon kérhető !!
Toby
Arat az influenza ! Ez is a "cigánymaffiának" köszönhető ! Meg az összes mutyi !
A mészáros & mészáros bank is ! Nem beszélve a stadionokról !
Vizual
Meg lehet magyarázni először, másodszor aztán harmadszor már mindenkinek világos lesz amit mondunk. A jobbik a FIDESZt támogatja már pár éve.
lópicigáspár
Rájöttem miért hazudozhatnak ezek büntetlenül össze-vissza! Hát nem is Magyarországra esküdtek fel!!!

„Én ..., a Magyar
Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy képviselői
tisztségem ellátása során hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak
népéhez hű leszek; az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a
tudomásomra jutott titkot megőrzöm; munkám során választóim akaratához és
megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel
azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének
boldogulását elősegítsem.
(A képviselő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!”
mekkelek
Volt aki azt hitte másképp lesz? Ha az kell akkor megvesznek kilóra egy mszp-t vagy dk-st és azok fognak majd otthon maradni másnaposságra vagy akármire hivatkozva. A jobbik esetében az sem kell mert egy alomból valók.
nezelodo
"lópicigazsi
Isten engem úgy segéljen!”

Ezek nem Isten segedelmét várják, mert a hitük színjáték. Ha igazi hívők lennének, akkor nem tennék azt amit a parlamentben művelnek. Ők Orbán segedelmében bíznak, aztán ha a húsosfazék mellé kerülnek a segítségével, ugyanúgy hátba szúrják Orbánt, mint a dakota az őt hatalomba emelőkkel tette, tudod, ezt tanulták tőle. Amúgy szoros kötelékek fűzik egymáshoz őket, amit tagadnak mint az a tisztes polgár aki rosszhírű szeretőt tart, imádja, de társaságba mégsem viszi.
kkalman
Kibújt a szög a zsákból. Eddig is tudható volt, most már nyilvánosságot is kapott, hogy a Jobbik a Fidesz fiókpártja.
vonotok
Zaza ! Ezt mért kelet megtennetek?? Ezzel nem lesz több szavazótok,hogy nyaltok a Fidesznek.
postás
@Mobil123: Úgy legyen! Csak aztán mindenkivel ilyen szigorúan!
postás
@Horizont: Hát éppen ez az! Persze, hogy nem a kormányzást kérik számon, mert akkor szintén kilógna a pacinak minden porcikája, miszerint Fidesz és MSZP egy cég. Tökéletesen kiegészítették egymást, alájátszottak egymásnak 25 éven keresztül. Vajon miért tudják szinte szóról szóra ugyan azzal vádolgatni egymást? (Gy.k.: Mert ugyan azt csinálják.) Most pedig egy harmadik félre szeretnének kenni annyi sz@rt, amennyit csak lehet.
Aki eszi az eszi, nekem ez nagyon gyenge mutatvány.
világlátó
Ez már akkor nyilvánvaló volt, amikor a jobbik előbújt Orbán köpenye redőiből. Nem is értem miért gondolhatott bárki is mást. Erre mondják hogy ami összetartozik az össze is nő egy idő után. A kitűzött cél egy és ugyanaz. Aki velünk van annak adott az útirány, aki nincs velünk az nincs. De van egy rossz hírem. Ez az út a pokolba vezet!
kutyabarát
Azt hiszem, innentől nyilvántartást fogok vezetni, mikor, melyik képviselő marad távol a fontos törvények szavazásánál!
Vizual
@mekkelek: Nem hiszem. DE gondolom jó lenne ha így lenne. Nem lesz így. A DK-l semmi szín alatt. A széteső MSZP-l még többet is el tudok képzelni.
Greg
@lópicigáspár: A Magyar Köztársaság, mint államforma megszünt. Ezért a rá tett eskü érvényét vesztette. Nem kötelezi őket erre semmi.
Yoda69
Mindig is koztudott volt hogy a jobbik a fidesz egyik csokevenye, szatelit-partja.
Most ez hivatalosan is beigazolodott.
bretagne
@kutyabarát: Jó az ötlet, követendő!
vadsanca
Már senkiben sem bízhatunk, akkor mi értelme a több-párt rendszernek? Jobb ha Vonáék felhagynak a politizálással ha ennyire beszariak!
Petőfi ideológiája volt a "Talpra Magyar", mára sajnos ez megtorpant.
coni
Ha megnézzük az előző ciklus szavazatait a Jobbikon kívül elég sokan kisegítették a Fideszt hivatalos elveikkel ellentétben ellenzékiként.
KERKA
Így lenne lottó 5-.öm, amennyire ez biztos volt! Fölösleges volt a Veszprémi hisztéria keltés is. Le van itt játszva előre minden.
Na látjátok ezért nem tartom Vonáékat másnak, csak egy nagy semminek. Csak pufogtatás, amit mondanak, és sunyiak, amikor cselekedni kellene. Nálam végképp elkapálták magukat.
nena
@Mobil123: Szánalmasak vagytok, a saját hülyeségeiteket próbáljátok , új formába őnteni... és ezzel jól el vagytok...
Mobil123
@nena: Te meg azért vagy szánalmas mert ide jössz és véded a jobbikos senkiházikat akik ugyan úgy nyalják a orbán valagát csak hogy hatalomhoz jussanak! Én legalább nem védem egyik oldalt sem , bár igaz a hogy a fidesz -kdnp senkiházikat utálom mint a szart.
nena
Én már kiosztottam , a saját köcsögjeimet. Azért hogy mi történt...Hidd el senkinek sem tetszik..
hattorihanna
Aki még ezek után is bízik a jobbikban,az kezeltesse magát,mert nagyon nagy gondok vannak a fejében...
Igazi jobbikos tanmese:szegény képviselőbácsi családját megfenyegették a csúnya cigányok...Ki a tosz ez az Apáti,Yoda mester és vele van az erő?Mert gondolom csak így tudta volna egyedül lerendezni a cigánymaffiát... :-D
De elqrták,azthitték beszopják a jobbik hívők gond nélkül a storyt,de szerintem elég sok szavazót elvesztettek tegnap.Elég ha a jobbik face-es oldalát olvassa az ember.Persze még vannak hithű pártkatonái,akik iq-ja súrolja 80-at.
KERKA
@boldog nyugdíjas: de tiltakozot! Nagy haraggal az arcán mondta, hogy irgum-burgum!
nezelodo
Na kedves jobbikosok, lám nektek sikerült elérni, hogy a dakoták mint közvetlen döntéshozók, a kétharmad tovább éltetői, jelenjenek meg a parlamentben, a "rettegő" Apáti gyerek közreműködésével.
jancsik68
Mit várunk az un JOBBIK-tól?Ők nem egy új párt,hanem a Fidesz söpredéke!!Abból nőttek ki,s változni sem akarnak.Ha lusták elmenni a munkahelyükre,akkor a cigányokat okolják ezért,s ennek megfelellően lopnak,csalnak hazudnak.
mariaberta
Fideszből indult, fidesz fiók szervezete. Nem kell meglepődni. Vona egy kis Orbán, de ha így haladunk, ő lesz az új Orbán.
Knapp75
Ha még egy helyet bukik Tapolcán a kormánytöbbség, akkor majd 2 vagy 3 jobbikos fog otthon maradni a családjával, hogy meglegyen mégis a kétharmad?

Vagy ha küldök a Jobbik tagoknak egy kör-sms-t a cigány maffia nevében, akkor mindegyikük otthon marad?
Ezt mondjuk a Fidesz-frakcióval is ki lehetne próbálni...
Desischado
Nem mondom mióta, hogy ez lesz? Bár nekem is úgy lenne lottóötösöm, ebben egyetértek Kerkával. Megint megmutatta az igazi arcát a jobbik! Mocsok banda!
F_Viktor
TISZTESSÉGES kisgyermekes családapa éjjel két órakor a kocsma előtt mit keres?
S ő lenne, egy ilyen ember a mi képviselőnk?
mariaberta
@F_Viktor: Mit keres, mit keres? egy éjjeli pillangót, hogy teljes legyen a kikapcsolódás.
DogAdventures
@hattorihanna: neked mennyi az IQ-d?
10-20
20-30
30-40?
hűhaha
DogAdventures
Mindent tudtok,azért vagyunk most ott,ahol vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.