A Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a menekültkérdésről. Ebben nemcsak a jelenlegi kormányt osztotta ki, de beszólt azoknak a civileknek is, akik nem szívesen fogadták a DK segítségét a menekültek kapcsán.

Íme a bejegyzés:

Muszáj segíteni!

Nem azért, mert demokraták vagyunk. Nem azért, mert baloldaliak vagyunk. És legkevésbé, mert DK-sok vagyunk. Azért, mert emberek vagyunk.

Lehet, hogy ezzel ma nem vagyunk többségben Magyarországon, mi mégis azt gondoljuk, ha családok menekülnek a rettenet elől, akkor segíteni kell.

Tódulnak a menekültek Európába. Milliónyian jönnek. Baj lesz. Nem kétséges. Ennyi embert nem fogunk tudni befogadni. Nem, mert már most is százmilliók félnek korábbi életszínvonaluk, biztonságuk elvesztésétől. Valahol határt kell szabni. Valamilyen szabályt kell alkotni.

Hol a határ? Senkit vagy mindenkit? Vagy valahol középen? Miénk a döntés.

Én amondó vagyok, hogy emberként kell viselkedni, és erőfeszítést, ha úgy tetszik, áldozatot kell hozni. Embertársainkért. Ha valakinek úgy könnyebb, a menekültek is Isten arcmását hordják magukon. Csak az irgalmas lehet kemény. Csak aki emberből van.

Én a mai magyar kormányt irgalmatlannak és embertelennek látom. Egyetlen menekültet sem fogadunk be. Mi vagyunk az egyetlenek az Európai Unióban. Szégyellem magamat helyettük is.

És van pár millió magyar, aki hozzám hasonlóan érez. Attól tartok, mi vagyunk kisebbségben. Sajnálom. Nagyon.

E kisebbségben lévő sokaságból sokan segítenek. Ki, ahogyan tud. Ételt, italt visz, orvosi segítséget nyújt, ügyelet tart vasútállomásokon. Nagyszerű emberek. Szerintem.

A Demokratikus Koalíció tagjai, támogatói többsége hozzám hasonlóan gondolkodik. Tisztességes emberek. Segíteni próbálnak. Így tettek a napokban Szegeden is.

A segítők civil csoportjának vezetői visszautasították az adományainkat. Nekik nem kell pártadomány – mondták.

Emberek jönnek a remény ösvényein hozzánk, sokszor élet és halál között, valaki meg a nevükben, helyettük azt mondja: nem kell a kenyér, nem kell a víz.

Mit védtek? Vajon a menekültek érdekeit? Őket tényleg zavarta volna, ha Gyurcsány támogatóinak pelankája jutott volna a családdal együtt menekülő csecsemőnek. Kételkedem.

Védenek egy ön- és közveszélyes tévhitet. A civil jó, a párt rossz..

Így akar a DK népszerűséget szerezni, mondja az öntudatos civil. Népszerűséget? Hát nem látja, hogy a menekültek segítése nem szavazót hoz, hanem éppenséggel visz? De ha még így is lenne. Nem az a kérdés, hogy mi a helyes?

Ezek a csongrádi és környékbeli DK-s politikusok, aktivisták nagyon szépen és helyesen viselkedtek. Tagadták volna le, hogy nemcsak önmagukat, hanem egy egész közösséget képviselnek? Egy közösséget, amely azt szeretné, hogy az országnak hozzánk hasonló felfogású kormánya legyen, hogy a mai embertelen rezsim, amely szégyent hoz ránk, bukjon meg? Mert igaz. Tényleg ezt akarjuk. És alternatívát kívánunk mutatni a választóknak.

Azt kérem minden jóérzésű magyar polgártól, segítse a bajba jutottakat. Ki, mivel tudja. És ne bántsák egymást. Inkább fogjanak össze. Így is kevesen vagyunk.

169 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az a helyzet, hogy egyedül Ő képes az ellenzéki oldalról, jobbra célba találni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Hallottuk Feri !
Mindenki csinál amit akar ,ebben az ügyben van sok eltérő vélemény vajon mit is kéne csinálni ,mi lenne a helyes . A végkimenetel eljövetelének időpontjában úgy is el kell majd számolni mindenkinek főként önmagával mit tett és mit nem és miért.
Tekla
Összefogni a letaroló bevándorlás meg állításáért kellene !
De vannak Dobó leszármazottjai között olyanok , akik kiszöknek a várból és étetik, meg ápolják a muzulmánokat. A nyugat meg megtette a magáét...
Magyarországa miénk,mi védjük meg!
lampa laz
Az a helyzet, hogy egyedül Ő képes az ellenzéki oldalról, jobbra célba találni.
Dr plágium
Hát igen, emberségből elégtelenre vizsgáztunk...illetve csak egyesek!
Freewolf
"Így akar a DK népszerűséget szerezni, mondja az öntudatos civil. Népszerűséget? Hát nem látja, hogy a menekültek segítése nem szavazót hoz, hanem éppenséggel visz?"

Tehát tudja Fletó, hogy a DK megint a többségi magyarsággal megy szembe! Mint rendesen!
Csizmás Kond
Szerintem annyit segít amennyit akar sőt a be is fogadhatna párat, viszont szégyellnie elég ha maga helyett szégyelli magát úgy sem győzné szusszal.
nena
Azért kiváncsi lennék a fityesz helyében mit csinálna... Főleg hogy ezzel a többség akarata ellen tenne...
sentinel216
Valahogy így! Dél Dunántúlról vittük haza Budapestre a két hétig nálunk nyaraló 5 éves kis unokánkat. A pályaudvaron szembesültünk a rengeteg burnuszos, fejkendős, idegen nyelven beszélő tömeggel. Őszintén mondom elsőre ijesztő volt látni őket. Idős asszonyok, síró csecsemők. Mi felnőttek dermedten álltunk, de kis unokánk kikapta a kezemből az uzsonnás zacskóját, a vizes palackot és odaszaladt a padon sírdogáló korabeli menekült kislányhoz, szó nélkül oda adta neki. Elgondolkodva szálltunk villamosra.
Freewolf
Nem szégyenkeznie kéne, hanem börtönbe vonulni!
EGO
Van itthon is kinek segíteni! 100.000 gyerek éhezik!
Csizmás Kond
@nena: Az ilyen helyeken mindig szeret hangoskodni de ahol kéne pl parlament ott hallgat...mert nincs mit mondania.
...itt is csak a szarakodás meg az emberek heccelése a tét nem az a marha nagy emberség ami benne lakozik.
Hofipisti
@Freewolf: Maga már megint döntögeti a hat pár rendőrcsizma szintjét!
Hofipisti
@EGO: Valóban sok a hazai szegény, segítségre szoruló gyerek. Rajtuk való segítést pedig a drótkerítés árából szépen ki lehetne hozni!
Freewolf
@Hofipisti: Tegezz nyugodtan! Az internetes protokollban ez bevett szokás! Ebbe a forróságba jó a véleményed számomra, mert hidegen hagy! :-)
nena
Az ország házában dugó, de a facebookon nyavalyog... NYIHAHA !!!
Ennyit is ér.
EGO
@Hofipisti: Abból is + sok más 25 év alatt elpazarolt pénzből ...
wagabund
Nagyon szépen beszél Gyurcsány Ferenc... Ha még azt is megmondaná, hogy az ötszáz éves belső problémánkat mikor oldjuk meg?...Erről Arany János nagyon szép verset is írt... "a bajúsz" címmel..
Nem is merek belegondolni, hogy talán nem is tud róluk?
Akkor szólnék, hogy előbb a magyarul beszélő, itt élő rászorultakon kellene segteni...
sentinel216
@nena: Ja...a köpcös futballista meg négy évig be sem járt az ország házába. Rászabadította a városra a gyújtogató focicsőcseléket De a fizetést, az összes juttatással azért felvette. Mert járt neki!
Freewolf
@Hofipisti: "Valóban sok a hazai szegény, segítségre szoruló gyerek. Rajtuk való segítést pedig a drótkerítés árából szépen ki lehetne hozni! "

Na ezt a demagógiát! Amit "demokratikusék" az ellen plakátra pazaroltak, hány gyermek is lakhatna jól? Netán az SZDSZ felhalmozott adósságából, hány családon lehetne segíteni? Mennyi munkahelyet lehetne teremteni abból a pénzből, amit a "civilek" elvernek a jelenlegi kormány lejáratására?

Rajta libsik, lehet a bucit törni ezen!
Freewolf
@wagabund: Való igaz amit írsz! Szeretném látni az integrációra elvert milliárdok hasznát! Farkas Flóri, meg pár jómadár szépen gazdagodott belőle!
Katalina62
@sentinel216: büszke lehetsz a a jó, és tisztalelkű unokádra! :)
nyanya001
Orbánnál megosztóbb, undorítóbb politikus nem volt még e kis hazában !
Ezzel sikerült neki az összes mocskosságukról elterelni a figyelmet,
még jobban összeugrasztani az embereket,
a nyaloncoknak újabb ok a mocskolódásra !
lampa laz
@nyanya001: az előbb olvastam az Indexen leírt pályafutását, hát nem semmi nyalonc, köpönyegforgató egy figura. No, de pontosan ezért kell a fidesznek, mert befolyásolható, jellemtelen alak.
nyanya001
@lampa laz: Kövér haverja, kell ennél többe mondani ?
lampa laz
@nyanya001: nem, ez a legjobb ajánlólevél.
Freewolf
Orbánék és a Jobbik épp, hogy egységet akar. Libsiék élezik a feszültséget folyton, mert nem lopkodhatnak bűntetlenül, mint eddig. Soha nem kerülnek a hatalom közelébe se, erről tesznek a magyarok!
nyanya001
Itt ki tolvaj, az a fajtád, ti szétloptátok az országot
elosztottátok a haverjaitoknak !!
Csak említsem a 3 ezer milliárd manyupot !
verőce21
Szemenszedett álszent hazugság minden szava Fletónak!
koza
szegyelheti is nem gondolkozot es a magyart lovette 2006-ban a budos trogerja most meg az iszlam zsoldosokna nyalna a segget - hogy szavazatott szerezzen az egyyugyuektol de szerencsere nem hulye a magyar ember att lat a trogerokon
Freewolf
@koza: Azért a könnygázos, rendőrterroros és gumilövedékes húzásért kaphatna vagy öt évet!
koza
@sentinel216: a neved is szemilis - hulye mesedet hagyd meg maj ha gyurcsanyyal beszelsz
EcsiAntal
@nyanya001: Akkor Gyurcsány mi volt ??és a mai napig is az --
36
De nagy lelke van, ha nincs döntéshozói pozíciója és felelőssége. Tudja ő azt, hogy jogállamban már börtönben lenne.
sentinel216
@koza: Látom elszaporodtatok itt a Gyurcsány neve hallatán. Jól kimosta az agyatokat a kis pöcs bukott balhátvéd. Vagy talán a zavrivecz - féle csordához tartozol?
eugen4402
@sentinel216: Kértél tolmácsot? Egynémely analfabéta zagyva gyomorhangjaiból elég nehéz kiolvasni, mit is akar közölni a (nagyon)mélyen tisztelt komment-partner. Gy. F.-nek igaza van sajnos, jelenleg az emberek kisebbségben vannak...
nyanya001
@EcsiAntal: Ne menj a napra, jegeld magad !
sentinel216
@eugen4402: Kösz'! Talán a hőség teszi, hogy kicsit feszültebb a cérna, mert különben nem szokásom ennek a fajtának visszaszólni, még ha néven szólítanak sem. Nem vagyok Gyurcsány fan, de a gondolat igazságára, a jóról való meggyőzni akarásra fogékony vagyok.
Freewolf
Gyurcsány a baloldal fő zászlóvivője, akire mindig számíthattak a multik és a magyarellenesek! A kettős állampolgárság kapcsán ő riogatott 23 millió román munkavállalóval és most számolatlanul engedné be az oroszlánvadászokat és a tevezsokékat az országba! A székely magyarok nem kellettek neki és bandájának! Ilyen ember ez a Gyurcsány!
eugen4402
@sentinel216: Egészen pontosan ezt a taktikát követem magam is, csak akkor szólalok meg, ha már az ember-kategória határait teszik kérdésessé. Gyurcsány az, aki. Lehet szeretni, lehet köpködni, csakhogy itt az emberséges viselkedés, a humánum létjogosultságát vitatják egyesek. Mit gondolsz, jártak ezek hittanra...?
patyuka
Talán bizony '56-ban minden 'külföldreszakadó' politikai okokból, azaz halálos veszély elöl menekülni kényszerülőként távozott nyugatra?
Mi lett volna, ha ott ehhez hasonló állami és civil "segítőkészséggel" fogadják őket?
Freewolf
@eugen4402: Igazi humánus hazafi volt, amikor a székelyek kettős állampolgársága ellen kampányolt! Valóban, a humánum majdnem kilógott belőle! Egy ripacs, aki még hazug is!
mindenes46
@Freewolf: ..neked is leírom ,hogy arctalan-pofátlan senkinek kuss a neve !
Dr plágium
@Freewolf: " Amit "demokratikusék" az ellen plakátra pazaroltak, hány gyermek is lakhatna jól?"
Na és abból amit a kormány költött a plakátokra? Bizony sokkal több!
Freewolf
@mindenes46: Annyira jó, hogy nem nekem kell ezt mondanom, hanem magadtól is tudod! :-)
Freewolf
@Dr plágium: Komoly, megfontolt, érett döntéssel a nemzeti konzultációra lett költve! Az ellen plakát pedig az álcivilek sunyi, gonosz, rombolni vágyó tombolása!
eugen4402
@Freewolf: Ezért írtam az előbb, hogy lehet szeretni, és lehet köpködni is. Az a mutatványa nem volt éppen sikeres, de később maga is belátta, hogy néha lesre futott, rosszul ítélte meg a pillanatnyi helyzetet. Talán, ha nem célozgat arra, hogy nem muszáj politizálni, vissza lehet menni autófényezőnek, akkor nem fordulnak vele szembe azok, akiknek szólt. Így magára maradt, de akkor is ember a javából, és nem "Élő Isten", mint a Cöfösök által felmagasztalt veterán focista.:-)
Freewolf
@eugen4402: Na hosszú ideje az első higgadt hozzászólás itt!
Nem a párttagokat ostorozva kellett volna Öszödön beszélnie, hanem kormányozni kellett volna és szakemberekkel körbe venni magát! Sajnos az SZDSZ jól megzsarolta, így ha volt is jó ötlete annak lőttek. 2006. október 23.-át viszont nem fogjuk elfelejteni neki!
sentinel216
@Freewolf: ma, 15:19

Gyurcsánytól függetlenül. Nézzél már bele, a történelemkönyvekbe! Erdélyország, Székelyföld soha nem akart Magyarországhoz tartozni. Csak akkor voltak ilyen kísérletek, mikor valamilyen okból bajban voltak. Az emlegetett kettős állampolgárság az Orbán kormánynak kellett volna - mint ahogy meg is valósult -, hogy amint a nemzet orvosa Mikola mondta: "Ha választójogot kapnak a határon túli magyarok 100 évre miénk lesz a hatalom." A székely ember nem hülye! Nem hagyja ott a szülőföldjét politikai okok miatt. Igaz rengetegen átszivárogtak az évek során Chauchesku diktátorságából menekülve. De tudod hogy hívtak bennünket a délvidéki magyarok a hetvenes években? Koldusoknak. Mert nekik lehetett külföldön munkát vállalni és jobban el voltak eresztve anyagilag. A felvidéki magyarokról nem is teszek említést. Bementem egy üzletbe ahol magyarul cseverésztek az eladók, de meglátták a zsákomon a magyar címert, elfelejtették az anyanyelvüket és csehül hablatyoltak.
Freewolf
@sentinel216: 12 pont Unio. Nem rémlik?
Ámorh
Szégyellem magam. és. Csak ennyit kellett volna írni a többi smafu.
nyanya001
@sentinel216: Mondhatod a pár forintért, baksisért írogató trolloknak !
Freewolf
@nyanya001: Azzal a sodrófával nincsenek pajkos terveid? :-)
Hátha javulna a kedved! :-D
patyuka
"Na hosszú ideje az első higgadt hozzászólás itt!"
.
Az tartják a lélekbúvárok, hogy az etalon-komplexus sokkalta súlyosabb - és egyértelműen mentális eltévelyedés -, mint a demagógiára való hajlam...
nyanya001
@Freewolf: De, van, pl egy ordast nyárson meglehetne sütni ! :)
jancsipapa
Nem kell más helyett . Szégyellheted magad "saját jogon " is...
Freewolf
@nyanya001: Nem lennék neked jóízű! Rágós vagyok! :-)))))))))))
Freewolf
@patyuka: Olyan megnyugtató, hogy ilyen, de szelíd emberek is vannak itt! Komolyan! :-)
nyanya001
@Freewolf: A német juhászom valahogy elbíbelődne veled :P
Nil
AZ unió és amerika háborús övezetté változtatta ezeknek az embereknek a hazáját - gazdaság okokból
tetszik vagy nem, most be kell fogadni őket és segíteni
sentinel216
@Freewolf: Ne nálam keresd a 12 pont igazát, hanem azokon akik - orbánék négy évig ügyködtek rajta - rábólintottak és aláírták. Ma már nyitva állnak a határok, de senki sem akar idejönni - az afrikai, közel-keleti menekültek is csak átutazóban -, de hazánk ifjúságának kétharmada odakint keresi a jövőjét.
Rózsika Hatházi
Úgy látom, a trollok a hőségben szaporodnak. Jöhetne már egy kis hidegebb idő is.
eugen4402
@Rózsika Hatházi: Holnap késő délutánig kell már csak kibírni, akkor tudok küldeni egy kis frissítő zuhét, meg némi orkánerejű szélvihart. Mehet..?
nyanya001
@sentinel216: Lejárt a munkaideje, majd holnap kapsz választ ! :)
human
Úgy tudom, hogy a segítség módjával volt a gond. Önreklámot is akartak belőle csinálni (fotók, vágóképek). Ha valóban segíteni akarnak, akkor kérjék meg a tagokat ki-ki szabadidejéből vagy pénzéből áldozzon a menekültek ellátására.
izo
@jancsipapa: Teljesen igazad van, van miért a böszmének szégyellnie! Ez az ember játssza az erkölcscsőszt aki magyarokat veretett 2006-ban, riogatott 23 millió románnal és nem utolsósorban csődbe vitte az országot!
wagabund
@Freewolf: 12.39...a bajom az, hogy igencsak büntetni kellene a cigányságot meglopó cigány vezetőt...
ez eddig még halványan sem történt, illetve semmi nyoma az akaratnek sem, hogy vizsgálódjanak...

tudom, szürreális, de a cigány társadalom igenszegény tagjai miért nem mennek a sikkasztó vezetőik lakása elé tüntetni, illetve a parlament elé? beletörődnek hogy eddig is szegények voltak ezután is azok maradnak...pedig az állam adott annyit, hogy icipicit jobb sorsuk lehetne..
Ahogy Gyurcsány kezdi a mondókáját: muszáj segíteni! de mégegyszer: az itthoni elesettek előrébb valók...(ha már lehet választani)

valamit tudhat az a képviselő, hogy békésen túrja az orrát a parlamentben, illetve elégedetten tölti a jól megérdemelt szabadságát, a jól végzett munka után... tudja, hogy még a környékére sem megy az ügyészség..

legalább egy vágókép erejéig kísérjék bilincsben a sikkasztókat a böri felé...

szerintem
nyanya001
@wagabund: A politikus ( Gyurcsány ) miniszterelnökké választása óta kormányfői tiszteletdíját karitatív célokra fordítja, eddig mintegy 30 alapítványt, különböző szervezetet támogatott.
wagabund
@nyanya001: ajaj...ez fölé ment...Gyurcsánytól csak két szót idéztem, most nem akarom kavarni..
"muszáj segíteni"... de előbb magunkon.

és akkor, ha már szóbahoztad...látod mi lesz a vége..akárhány alapítványt támogat, nem veszi fel a fizetését, stb...akkor is találnak fogást rajta...lásd: altus..

tudod, a sapka...ha van, ha nincs..
nyanya001
@wagabund: Én értelek már félszavakból is inkább a trollok miatt írtam oda ! :)
coyote3
Mikor elolvastam a címet már tudtam, hogy itt megtalálom az összes habzó szájú átvert fideSS-est :)
kiskukac
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
@eugen4402: 16:19 Te vagy az esőcsináló? Nem bánom, eső jöhet, de szél nélkül.
Rózsika Hatházi
@Freewolf: 15:33. 960 millió lett elköltve a nemzeti inzultációra. "Komoly, érett, megfontolt döntéssel." Bruhaha. Nem tudom melyik szóvivő nyilatkozta, a varjúszerű, vagy a vadkanképű, hogy 1 milliót küldtek vissza a szavazók. A 8 és fél millióból. Érted? És ebből az egymillióból leszűrte ez az "értelmiségi", hogy a magyarok 2/3-a migráns ellenes. Ezenkívül, még elköltöttek 360 milliót a bevándorlás ellenes plakátokra, plusz 300 milliót a jelenlegi önfényező undormányra. Majd, azzal jönnek, hogy a jövő évezredben sorra kerülő olimpia nyereségéből rendbe teszik az egészségügyet? Úgy látom, hogy te is beszoptad az Eltolcsi féle meseországos fantazmagóriát.
sentinel216
@coyote3: Ezek a férgek ránéznek a Propi kezdőlapjára, hopp, meglátnak egy nagy G betűt. Elkezdik böködni a monitort az ujjukkal, gö, gyö, gyu, gyur..., hát ez csak a Gyurcsány lehet. Azt mondták a pártirodán, ha ezt látjuk, lehet minden baromságot, írogatni. Hát ezért gyülekeznek erre a lapra. Pedig van a fő oldalon, Mészáros lopott, Lázár hazudott, Matolcsi úgy hülye ahogy van cikk. De ezeknek a Gyurcsány a vörös posztó. Nem számít mit mond.
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi! Orbán is hallgatott a parlamentben ellenzékben...
sentinel216
@Rózsika Hatházi: Gyanítom, abból az egy millió visszaküldött válaszból sem raknák ki mindet az ablakba.
nyanya001
@Mézike: Bese járt 3 évig a de a fizetését pofátlanul felvette !
Mézike
@nyanya001: Mit gondolsz Cirmi emlékszik rá?
nyanya001
@Mézike: Nem tudom, de egyeseknek rohadtul szelektív az emlékezete !
Csizmás Kond
@Mézike: ..de most még a rádióban is beszél...:)
úgy látszik ott hallgatni arany...és a parlament nem kocsma, hogy minden nap be kelljen járni...:)
Mézike
@nyanya001: Sajna elég sokan vannak, de meg tudják magyarázni a fidesz logikával.
Mézike
@nyanya001: Na mit mondtam? Olvassad ...:-)
Mézike
@Csizmás Kond: Ha neki lehetett akkor Gyurcsány miért nem teheti meg?
Anna Mária
@sentinel216: 17:42
Ez pontosan így megy. Ezek be vannak programozva.
Csizmás Kond
@Mézike: ...de hát ki mondta hogy nem teheti meg ?
Rózsika Hatházi
@sentinel216: 17:48, Biztos nem tennék kirakatba, de az , hogy visszaküldték már magában kurva nagy siker. Hogy mit tartalmaznak, nos az 80 évre titkosítva lesz.
Mézike
@Csizmás Kond: dél körül.
Akkor ezek szerint orbánnak se volt mit mondania ellenzékben.
Csizmás Kond
@Mézike: ...ezek szerint nem...pedig szerintem lett volna neki is.
amúgy nem mondtam hogy nem teheti csak kifejeztem azt a tényt amit csinál.
izo
@nyanya001: 17:01 Mint a papagáj már sokadszorra nyomod ezt a szöveget.Szegény gyurcsányi biztosan éhezik mert a fizetését nem veszi fel!Talán csak nem azért mert az összeharácsolt vállalkozásaiból 120 milllió osztalékot vesz fel, és hogy adókedvezményt vegyen igénybe fizetését alapítványokba fizette! Az ő idejében az osztalék adója 20% volt , míg az átlagfizetésű 38%-ot fizetett. Vedd észre ez is a "trükkök százai"-hoz tartozott!
nyanya001
@izo: Felejts már el te szellemi kínai román vagonlakó !
Mézike
@Csizmás Kond: Nocsak! hamar visszahúztad a karmaidat...
Mézike
@Csizmás Kond: nem annyira, csak megszoktuk...
patyuka
"Szegény gyurcsányi..."
.
Azokkal, akik azt hiszik (sic!), hogy a 'mostjómegattamneki'-szintű fröcsögés: a 'hülyegyerekes' csúfolódás, a kisbetűvel írt tulajdonnév... valmiféle érv, nem szabad szóba sem állni, mert - ha csak pillanatokra is - a vitapartneri alkalmasság szintjére emeltetnek általa, holott...
És a böffeneteik "gondolatiságáról" még szó sem esett!
izo
@nyanya001: Téged nem nehéz elfelejteni!
izo
@patyuka: Ja te nem tudod ki az a gyurcsányi? Nézz utána a k@h brókerbotrányra!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Desischado
Röviden. Ég és a föld a különbség Gyurcsány és orbán között. A magam részéről százszor inkább Gyurcsány, mint egyszer a tolvaj, hazug csuti!
coyote3
@sentinel216: Nem mondanám, hogy férgek! Buta, együgyű, emberek, akiket orbán alaposan átvert, naponta belehazudik a képükbe és ez frusztrálja őket. Ez a frusztráció vetül ki a gyűlöletükben :) Én szánom és sajnálom őket. Pocsék életük van...
lampa laz
Ezek a fideszes provokátorok, ha csak meghallják Gyurcsány nevét, mint a darazsak úgy zizegnek itt körülöttünk.
jageragnes
sentinel216: Öt éves kisunokád emberségből jeles, szívből kívánom neki, hogy felnőttként is ilyen maradjon!
silber13
@koza: 13:35-re: "...de szerencsere nem hulye a magyar ember att lat a trogerokon " Leszámitva téged!:-)))
silber13
@izo: " Maul halten..!" / Rád való tekintettel idézet J.Hasek örökbecsű regényéből! Vigyázz, van neki jópár!:-)) /
mate03
@Freewolf: Nem minden ember olyan lelki púpos ,mint te vagy!
nola
Hmm... Olvasom ezt a sok Gyurcsányt szidalmazó hozzászólást, és Shakespeare egy mondata jutott eszembe az Othellóból:
"olyan ember vagy te is, aki az Istent sem hajlandó szolgálni, ha az ördög parancsolja"
Nem ártana arra is figyelni, amit mondd, elvonatkoztatva attól, hogy mit gondolnak egyesek Gyurcsányról, most éppen nem mondott mást, csak hogy maradjunk emberek és emberségesek. Még azt is elismerte, hogy valóban nem fogadhatunk be mindenkit. És igen, a menekültek valóban problémát jelentenek Európának, de megoldódik a probléma attól, ha összeverünk mindenkit, akit menekültnek gondolunk? Ha embertelenül bánunk velük, ha még az önkéntes segítőket is zaklatjuk, bántalmazzuk, beszólunk annak, aki embert lát egy menekültben és nem állatot? Ez bárki szerint megoldja a problémát? Nem.
Mi értelme a plakátoknak, a kerítésnek, a mesterségesen gerjesztett feszültségnek, gyűlöletnek? Ha valakinek valóban fontos ez az ország és a magyarok sorsa, akkor inkább ezeket a kérdéseket teszi fel. Hogy kinek áll érdekében a magyar embereket egymás ellen fordítani... Mert ez történik.
A menekült-kérdés olyan probléma, aminek a megoldása valódi próbatétel. Próbatétel a civileknek: az emberség próbája... És próbatétel a kormánynak. A kormány "eredményeiről" ez a véleményem:
"mene, mene, tekel, ufarszin"...
Freewolf
Igazán fölösleges szidni Gyurcsányt! Borzasztóan elég lenne az is, ha igazságot szolgáltatnának az áldozatainak! A devizahitelbe kergetetteknek és a 2006-os rendőrterror áldozatainak!
Freewolf
@mate03: Az a különbség közöttünk, hogy a véleményed miatt én nem sértegetlek! Persze, ennek a mentalitásnak a kivédése gyermekkorra tehető, ami nálad valószínűleg kimaradt!
ezzredesc
Böszme, lator létére röhejes ezzel a jópofizással!! Az ő szájából kibuggyanó segítő szándék, káromkodásnak hat!!
magyarbakancs
"Gyurcsány: Szégyellem magamat helyettük is"
Magát szégyellné amennyi baromságot csinált amíg miniszterelnök volt.
Dr plágium
@Rózsika Hatházi: Hagyd rá, agy mosott... A saját hülyeségüket megfontolt döntés után hajtják végre. Az nem baj, sőt dicséret jár érte, akkor is ha beledöglünk.
Rózsika Hatházi
@Dr plágium: Tudom és nem is értem,hogy miért bosszantom magam mások hülyeségén. De, most olvastam feljebb az okosságát és nem valószínű, hogy megállom szó nélkül. :)))
nola
@Freewolf: www.complex.hu/kzldat/t0100093.htm/t0100093.htm
2001-ben engedélyezték a devizahitelezést. Ki is volt akkor kormányon?
De tudod, az igazságosság kedvéért azért hozzáteszem, hogy én Orbánt sem hibáztatom, mert ő sem látta előre a válságot, senki nem látta előre.
A devizahitelesek pedig egészen a válságig jobban jártak, mint a forinthitelesek...
Rózsika Hatházi
@Freewolf: ma 9:40 Kedves Szabad Farkas! Melyik kormány uralgása (nem kell kijavítani, direkt van így írva) alatt vezették be a devizahitel lehetőségét? Kérlek, világosíts fel, hogy hány halálos áldozata is volt a 2006-os eseményeknek? Utána gondolkodj el azon, hogy a vezír uralma alatt hányan lettek öngyilkosok a devizahitel, a trafik-földmutyi, a Quaestor csődje miatt? Nincs valami gond a hosszútávú memóriáddal?
hetöndöe
@Freewolf: A devizahitelek egészen 2010 nyaráig nem dőltek be tömegesen.Vajon miért?
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Hivatkozzak Libajnaira? Hány gazda lett öngyilkos? Az emberek azért választották a deviza hiteleds formát, mert hittek Gyurcsány- Kóka kettősnek, hogy itt röpül a gazdaság. Na erre kiderült, csak hazudoztak!
hetöndöe
@Freewolf: Ez a libajnaizás már annyira szánalmas,ráadásul jogilag is ki lett mondva,hogy hazugság.
Freewolf
@hetöndöe: Mit tehet ő róla, hogy a cége tönkrement és nem fizette ki a gazdákat! Totál igazad van!
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Az nem zavar, hogy a mikor a libás cég ( most hirtelen nem jut eszembe a neve) bedőlt, Bajnai már nem volt benne. Most ne gyere azzal, hogy már előtte kilopta a lóvét. Köztudott, hogy Bajnai számtalan pert megnyert az ellene felhozott vádakból. Igaz, arról nem tehetsz, ha neked csak az a média szimpatikus, amelyik kormányközeli. Végül is, senki nem hibátlan.
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Hajdúbét volt a cég. Az egy dolog, hogy mi történt és az egy másik, hogy mit lehet bizonyítani.
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Egyébként, nem is a kérdéseimre válaszoltál. Olyan vagy, mint a mondabeli Bodóné, mikor a bor áráról kérdezik.
hetöndöe
@Rózsika Hatházi: Még nem szoktad meg,hogy a fitymaszos trollok mindig terelnek,mikor szembesítik őket az igazsággal?A kellemetlen kérdésekre,vagy visszakérdeznek,vagy egészen másról kezdenek társalogni.
Rózsika Hatházi
@hetöndöe: Igazad van, nem is tudom, minek erőltetem. Azért még egyszer megpróbálom. Ha nem sikerül választ kapnom, feladom.De ez is olyan, mint a verébbel sakkozás. Feldönti a bábukat, a táblára szarik és utána összevissza ugrál örömében, hogy ő nyert.
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre. Már a rövidtávú memória is gond?
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Bajnait nem ítélték el. Ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem lehet felelős a történtekért, hanem azt jelenti, nem sikerült bizonyítani! Így már érthető a válasz?
nola
@Rózsika Hatházi: @Freewolf: arra gondol, hogy pl. Orbán is azért lehet még miniszterelnök, mert az ő "őszödi beszédét" sajnos még nem rögzítette senki. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy Orbán nem hazudik, vagy nem kúrta el nagyon, csak azt, hogy ezt még nem vette fel senki magnóra.:)
bundi
@Freewolf: nem ítélték el...sőt felmentették és ez azt jelenti nem felelős...de ha utána olvasol azt bebizonyították hogy az akkori kormányzat vastagon felelős azzal, hogy a saját cégének 35 milliárdos támogatást nyújtva lehetővé tette, hogy a konkurenciát ellehetetlenítse...upszika ez elkerülte a nagy-tudású figyelmét...meg hogy a cég magát adósította el 1998-ban 25 milliárdért és a wallis 2001-re helyrerakott mindent...csak onnantól az akkori vezér úgy gondolta na nem kell a konkurencia a bábolnának...tehát kicsinálta rendesen...ki is volt akkor a bársonyszékben?
ja a viktorka...majdnem elfeledtem...
"Az 1998-ban veszteségessé vált cégnél egy évvel később tulajdonosváltás történt. Az új pénzügyi befektető, a Wallis Rt. nyolcmilliárd forinttal szállt be a társaságba. Ennek köszönhetően a Hajdú-Bét 2001-ben nullszaldóssá vált, azonban a hazai piacon az állami tulajdonú konkurenciával, a Bábolna Rt-vel a versenyt nem tudta felvenni. „2003-ban a víziszárnyas-piac összeomlása miatt további jelentős veszteségek érték” – állapította meg a felszámoló. Bajnai Gordon nyilatkozataiban ezzel kapcsolatban még két tényezőt szokott megemlíteni: egyrészt a minimálbér 100 százalékos emelését a megelőző időszakban, ami jelentősen megemelte a termelési költségeket, másrészt azt, hogy az állam 35 milliárd forinttal támogatta a Bábolna Rt-t, amely így olyan árakkal jelenhetett meg a piacon, amivel a Hajdú-Bét nem tudott konkurálni."
és a beszállítók rúgták ki maguk alól a sámlit önként és dalolva...
magyarnarancs.hu/belpol/a_hajdu-bet_rt_felszamolasa_testkozelbotildel_egy-egy_szarnyat_combot-54525
és itt
hvg.hu/itthon/20130527_Hajdu_Bet_felszamolas_nyomozas_megszuntet
Toby
Mészáros-manglicza is adakozott ?
Lézer 70 milliós héder ki tudja miből a 10 éves kiscsávónak jános is ?
A cöf is adott, ugye ?
Meg a birkamenet is ?
És Széles Permetum Mobile Gábor tózse ?
Hát Pataky Alien Attila ?
És bayer-csóró zsolt ?

Csak úgy séróból...
Rózsika Hatházi
@Freewolf: 13:58 Feladom. Reménytelen vagy. Lásd fentebb, hétöntödének írt válaszomat, a veréb és a sakkozás esetéről. Csak be kell helyettesítened a verebet magaddal. :))
Rózsika Hatházi
@nola: 14:07 Ne próbáljuk megfejteni, hogy a farkas mire gondol. Ha, netán orbán elmondaná a saját őszödi beszédét, ő akkor is megmagyarázná, hogy miért helyes. Ha meg rákérdezel, elkezd Gyurcsánybajnaizni. Fityisz mentalitás. Gyógyíthatatlan. :(
nola
@Rózsika Hatházi: Tudom... :( Bár szerencsére találkoztam már pár volt-fideszessel, akik ma már másképp szavaznának... Szóval vannak még, akik nem reménytelenek.
silber13
@Freewolf: Nem sikerült bizonyitani Bajnai bűnösségét, mert nincs mit bizonyítani. A vád görcsöket kapott a nagy bizonyítási kényszerbe, meg hogy - valami kicsit akár de találjon - ám- ahogy mondani szokták - többszörösen pofára esett ő is, meg a vád tehetségében bízók
mate03
@Freewolf:A deviza hitelekért Járai Zsigmond a felelős,a fidesszel együtt!
nyanya001
tavaly augusztus óta 20 milliárdot lapátoltak ki az MNB-ből !
Mi ez, ha nem a közpénzek ellopása ?
És ezek, meg nyaloncaik tolvajoznak ?
mate03
@Freewolf: Igen ez a különbség közöttünk! Én azt tanultam otthon,hogy segíts az elesetteken! Te meg ezek szerint,rúgj beléjük ezek nem méltóak hozzád!
Ágnes40
A menekültkérdést ne használjuk fel pártpolitikai célokra, ahogy ezt a kormány teszi.
A felszólalók tisztességes eljárást követeltek a migránsokkal kapcsolatban akiket a kormány egyszerűen illegális határátlépőknek tekint.

Tüntetés a kerítés ellen:
youtu.be/9lOP1jvgDh0
mate03
@Freewolf: Csak annyit! Kaja Ibrahim-Joszif Toth!Remélem elegendő!
Freewolf
@mate03: Ha ekkora szíved van, miért nem viszel haza vagy öt új honfoglalót?
mate03
@Freewolf: Sajnos nem tudnám őket elhelyezni !Rá adásul meg vénültem, és sajnos beteg vagyok! De adományokkal, őket is segítem! Úgy mint a hazánk fiait! Sajnos belőletek minden emberi érzés,ki veszett!
Freewolf
@mate03: Nézd el nekem, de az empátia úgy működik, hogy megnézzük, kiken is segítsünk! Akik tömegével jönnek ide jobb élet reményében, azokkal nem szimpatizálunk. Van nekünk is kiken segíteni, nem kellenek még a segélyrendszerünkre idegen élősködők! Ennyi a történet, haza kell küldeni őket, építsék a hazájukat!
varirmag
"Muszáj segíteni!""

Valóban ? Mióta ilyen segítőkész ??
Amikor a tönkretett libatenyésztök egymás után lettek öngyilkosok miért nem akart segíteni ???
Milliárdosként miért nem küld néhány busz és viteti tovább a migránsokat oda ahová menni akarnak.
Hazug hablatymarci !
levi
Szégyelheti is magát. A magyarokra-szokás szerint- szarik. Ha nem a szegény romákat pátyolgatja akkor szegény menekülteket. Ha nem fogadunk be egyet se mi leszünk az egyetlen nemzet aki megtartotta a hazáját. Itt nemsokára háború lesz és európa új arcot kap, a mostani népek nagyrésze el fog tűnni. Ezt csak felgyorsítaná ha befogadunk pár százezer muszlimot.
pistapapa
Sok más mindenért is szégyelheti magát ez a szégyentelen.
bretagne
@varirmag: Nem ő volt a libatenyésztők "gyilkosa".
orogordog
Álszent mint midig, nem is gondolkozik, a múltba sem néz vissza, csak az ellenzéket játssza szembe a tisztánlátással. Most belenyúlt a kaptárba, menekültek babusgatásával, holott régen a választóit is kifosztotta, nyomorba kényszerítette "nem fog fájni, nem kel félni"

De sajnos a fidesz kormány sem toloncolta el innen, a bevándorló népséget.
jobbik meg egyenesen le paktált velük a kis apró pénzért.(bevándorlókkal)
Bedécs LÁszló
@pistapapa: a 2006 októberi ámokfutásban kiontott vér is a lelkén szárad.A sün randalírozásra,is ő adott parancsot.De milyen jól elszámoltattak a háborodott elméjűt???
mtsl
Kik elől menekülnek az emberek?
A saját országuk orbánjai elől, a velejükig gonosz emberek elől.

Mi is menekülünk a saját hazánkból a mi orbánunk miatt.
Mi is gazdasági menekültnek számítunk más országokban, miközben mégsem, mert valójában az elnyomás miatt menekülünk Magyarországról.

Hogy kevés pénzt keresünk, az egy dolog, de hogy a nyakunkba ül még egy pökhendi undorító gané gazember, és a sleppjét is a nyakunkba ülteti, akik szemérmetlenül, nyíltan lopnak, csalnak, hazudnak, urizálnak, hatalmaskodnak mások fölött, az már sok(k).

Elszámoltatást!!!
Semmi kedvem hozzá, de emiatt az egy dolog miatt fogok a rosszabbi...jobbikra szavazni.
Az egész jelenlegi kormányt be kell perelni, de nem az ő alap(vetően szar)törvényeik szerint, hanem a régi alkotmány szerint.
Teljes vagyonelkobzás és börtön - ez a minimum, ami jár nekik!
kisangyalom13
„Én amondó vagyok, hogy emberként kell viselkedni” 2007-ben, Gyurcsányi Ferenc ezért fogadta rendszeresen Putyin orosz elnököt a sajátlakásán?
silber13
@Bedécs LÁszló: Fentebb máűshol már javasoltam a miheztartásodat! Most is és it is érvényes!
Commneter
@lampa laz: 07.22., 11:40
Nagy segítsége is van a jobboldalnak!:xD

Vicces, mókás ember; aki így, eszetlenül szét (is) taposta a baloldalt, minyimum 20-30 évre!;)
Ámen!
Én különben bírom a csávót, hiszen, majdnem "homokos sapiens"!:& ... vagy mi is?!:Uhh
Ma, amikor "onnan", mindenki Orbán Viktor tusványosi beszédít forszírozza; há' inkább nézzen má' bele: e fröcsögi pöcsödi beszédjébe!:@
Na ugyi!:xD
Meg emlékezzünk már arra, miért is tanult ez meg ennyire futni?!:D
... emlékezzünk csak a stafétára!:O

Óh, mekkora sebbel-lobbal gyugta akkor, Kordonka kezibe a botját?!:xP
Commneter
@Commneter: Nagy segítségeére is van a jobboldalnak!:xD
Commneter
@nena: július 22., 12:04
Amit eddig is, akár hatalmon volt, akár nem!?:U.o
... csaholna!.&
Commneter
@silber13: 13:36

Nicsak, nicsak!:O.o
Vagy te vagy itt a A Notre Dame-i teremőr?!:AsD
silber13
@Commneter: Hallottam már jobb zenét is, de valahogy elmegy a sok között ez is!:-)))
lampa laz
@Commneter: a jobboldal a verébre is Gyurcsånnyal lő, mi lenne velük nélküle.
Commneter
@silber13: 14.31
Ami azt illeti, nem is magát ezt a zenét kerestem, csak a részleges "szövegazonosságra" lettem figyelmes ... !:LoL
silber13
@Commneter:Ettől függetlenül ügyesek a srácok. Ja? és tiszta az ének,ami nem gyakori manapság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.