Nagyon szeretne már háborús helyzetet idéző konfliktusokat vagy legalábbis feszültséget látni a magyar kormány a déli határon. A migráns téma végülis lassan kifullad, már elkerülnek minket, az ellenségképre felhúzott drága kampány viszont nem mehet pocsékba.

Tegnap, előbb Szijjártó Péter csillogtatta meg ismét parádés diplomácia képességeit, miután a románok, szerbek alázása után most a horvátokat kezdte szánalmasozni, este pedig Bakondi György főtanácsadó, majd később Kovács Zoltán kormányszóvivő is arról beszélt már, hogy derék magyar rendőreink lefegyvereztek negyven horvát rendőrt, mert átjöttek a határon. Rogán Antal aztán még rádobott egy lapáttal a Pasa parki virtusból: megfenyegette Horvátországot, hogy ezért még egyszer jól keresztülhúzzuk a schengeni csatlakozási szándékaikat.

A kormányzati picsahisztit már akkor sem értette a naiv szemlélő: egy szomszédos országról van szó, akik a barátaink, a partnereink, akikkel egyébként az év más 364 napján számos területen együttműködésre vagyunk utalva – a médiaszínjáték helyett nem lett volna elég szólni nekik, hogy fiúk, húzzatok vissza a vonal mögé, különben nem megyünk többet az Isztriára?

Mára kiderült, hogy de, pontosan ez történt, nem volt semmiféle lefegyverzés. Maga a magyar rendőrség közölte, hogy az – egyébként fegyvertelen, és az ő segítségükre érkező – horvát kollégáikat igazoltatás után egyszerűen visszakísérték az államhatárhoz.

Érdekes lesz látni, hogy innen – kamu terroristán és behazudott lefegyverezős sztorin túl – merre vezet még a kormányzati kommunikáció útja. Hadat üzenhetnénk például Amerikának, mint 1941-ben, de a következő választásig akár még egy teljes párhuzamos világ felépítése is beleférhet, mint Észak-Koreában. Biztosan lenne, akinek tetszene, hogy Orbán Viktor nemcsak Európát mentette meg, de embert is küldött a Napra.

Vagy lehetne simán csak igazat mondani.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Remete
Miért nevezik kommunikációnak az folyamatos ordas hazudozást?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Remete
Miért nevezik kommunikációnak az folyamatos ordas hazudozást?
nyanya001
Nem csak délen hazudnak, amerre éppen jár a Bakondi meg a Kovács, Szíjártó, Kósa
meg a többi !
Hazudnak ahogy kifér csövön !
eszegfu
@Remete: 9:56 Ilyen szép és "fordulatokban gazdag" a magyar nyelv! Egy cselekvésre, vagy tárgyra is több, jól alkalmazható szavunk van. A "bőség" zavarában vagyunk, ha a legjobban kifejező szót akarjuk megtalálni... most is ez történhetett!
pbalage
szerintetek az "okádék" vagy a "faszkallantyú" jelzőt kellene odabiggyeszteni
"a magyarország kormánya tevékenységének leírása" rubrikába?
eszegfu
@pbalage: 10:27 Szerintem nem vagy-vagy, hanem mindkettő.
lampa laz
@Remete: az ordas barom táborát folyamatosan kell etetni a hazugságokkal, mert nekik az olyan, mint nekünk a C vitamin.
vonotok
Szerintem az a legnagyobb baj ezzel, hogy aki csak a közmédiából értesül hazánk és világ eseményeiről minden szót el is hisznek. És sajnos tudatukban az marad meg, hogy a "töpörödőt,törp,ördög " megmenti hazánkat. Nem véletlen, hogy a média 90% -ra rátette a kezét. Emlékezetek csak, Hitler első lépései között szerepeél a propaganda fölötöli hatalom , és nem is akárkire bízta / Göbbels /. És a Német nép vakon hitte szót.
GeoCravker
Szijjarto igazat mond... propeller.hu/itthon/3155172-szijjarto-egyetlen-igazmondo-szijjarto-szerint?all#c1431527
Szijjartó szerint.
Egyébként meg Goebbels is tudta, hogy ez senkit nem érdekel.
sentinel216
Jelentem, hogy van olyan magyar terület, ahol évtizedek óta dolgoznak felfegyverzett horvát rendőrök és vámosok. Jól megvannak a magyar kollégákkal.
eugen4402
Jó a cikk, különösen a bevezető helyzetértékelés. Orbánék már túl sok időt-pénzt beleöltek a menekültsátánterrorista-projektbe, nem hagyhatják kárba veszni az eddigi munkájukat. Eddig se számított nekik, mennyire igaz amit állítanak, most meg aztán pláne nem érdekli őket, mert fogy az idő. Ma reggel már az osztrák rendőrökkel csaptak össze a Szentgotthárdnál átlépő migránsok. Két hét múlva már csak azért lehet őket ócsárolni, hogy rengeteget szemeteltek.
Mikipapa
@GeoCravker: dehogynem érdekel senkit, ...a FIDESZ hivők senkik? IGEN.
mekkelek
Teljesen mindegy, itthon 90% issza amit ezek mondanak...
picike
itt csak hazudni lehet már és cselekedni !
Rockxy
Mit vártál?
Mindig a politikusok keverik a szart.
Mikor meg nem, akkor a firkászok.
A lényeg, hogy folyamatosan elég büdös legyen és hogy téged is belerángassanak.
Ha engeded. :)
zöldszem
@Rockxy: A szaros edényt is annak kellene kinyalni, aki a szart kavarta benne!
Fradigege
@sentinel216: Nyaranként magyar rendőrök korzóznak szolgálatban a Horvát tengerpartokon horvát kollégáikkal.
moiszikf
Tömegoszlatás, könnygázazás miniszterelnöki parancsra és némi riogatás terroristákkal. Ez valahogy nekem olyan ismerős...
1magyar
A politikusok a sértődöttségüket tegyék félre az országok békéje érdekében! Nem azért vannak ott, hogy személyes bosszúságaikon a nép szívjon!
Mindent meg lehet beszélni.
Csizmás Kond
Ne elégedetlenkedjetek gyerekek. Csak az olyan híreket kommentáljátok ahol minden második szó hazugság. Egy tudományos vagy más komoly hírt el sem olvastok...akkor most mit akartok zárjon be a fórum ?
...értetek hazudnak...mert csak ezzel tudnak a kedvetekbe járni.
pbalage
@zöldszem: kinyalta. Az M1-en amikor nem a hamisított híres kormánypropaganda megy, akkor a székelysunkói keresztény szittya kórus receptjei vannak műsoron.
Az erdélyieket meg különösen utálom, büdösparaszt csaló erőszakos tahók.
Közülük is tartozik nekem kettő büdösbogár, de amikor meglátja, hogy ki hívja, akkor nem veszi fel a telefont.
Csizmás Kond
@picike: Északafrikától kezdve körbe a földközi tengeren minden háború, forradalom Amerika és az Izrael szövetségese aknamunkája...európai nagyhatalmak segítségével.
Az európai menekültválság meg annak az eredménye, hogy szintén ámerikaizrael rá akarja erőltetni az unióra a szabadkereskedelmi normáit.
solidedge
Az Orbán rendszer legfontosabb eleme a hazugság. Olyan hazugságspirálba kerültek, amiből már nem tudnak kilépni, mert összeomlana a rendszer.
zöldszem
@pbalage: Kérdeztem már egy párszor mazoista vagy, hogy az M1 nézed?-:)
Egyébként,csináltak ezek akkora halom szart, hogy egy jó pár évig nem kell abbahagyniuk a nyalakodást.
Erdély felé még nincs kerítés, miért nem mész és vered le rajtuk a tartozást? Vagy nem is kellene odáig elmenned?
pbalage
@zöldszem: itt eszi a rosseb őket, ide jöttek lopni. Amúgy meg az összes tévé egyszerre megy, totál idegrohamot kapok már, két hete elveszett a távirányító.
Se aludni, se lehalkítani nem lehet, kész vagyok teljesen.
pbalage
@zöldszem: nem emlékszel, hogy hova a faszba raktam azt a szürke izét?
zöldszem
@pbalage: szőkét akarom mondani szürkét? szard már, le keress feketét, vagy melírozottat!-:))
pbalage
@zöldszem: mostanában valahogy nem tudnak érdekelni, mert párszor sikerült belekotornom a legaljába.
zöldszem
@pbalage: Olyan hurrikános nőcit?
Mikor jön vad és nedves.
Mikor megy viszi a házadat és a kocsidat is.
Mert akkor tényleg a szürke a legfontosabb...
jancsipapa
Persze a focista és csapata ostobasága azért ne feledtesse el velünk a szerbek ,az osztrákok ,a horvátok aljasságát ,képmutatását,össze-vissza hazudozásait ...
pbalage
@zöldszem: hurrikánból csak egy volt, de mondjuk ő tényleg vitt majdnem mindent, viszont azt mondom hogy ő volt a legnormálisabb.
Vagy nem.
Hosszú történet ez, és ha elmesélném azt hinnéd, hogy valami bolíviai szappanoperát nézel.
zöldszem
@pbalage: Aúúúú!! Még jó, hogy imitált a rúgás. Mert, nem tudott volna 1 cm sem menni a faszi.
Nincs tapasztalat, csak bemondás!-:)))
Mézike
A rendőrség cáfolta a terrorista elfogást, cáfolta a lefegyverzést. De akkor is volt és kész!
lampa laz
@Csizmás Kond: 14:25 -re, otthon az asszonynak hazúdjon meg járjon a kedvébe az összes..
KERKA
@pbalage: egy vicc neked
A pasi a szőke nővel fekszenek az ágyban. Megszólal a szőke: Juj, mi ez a hosszú és kemény nálad?
Mire a pasi: a távkapcsoló kedvesem:))
wagabund
..."Hazudunk reggel, délen, meg este"...

...mi ebben az új? amióta a homo sapiens megtanult beszélni, ezt a sportot űzi...
F_Viktor
"Biztosan lenne, akinek tetszene, hogy Orbán Viktor nemcsak Európát mentette meg, de embert is küldött a Napra."

No, no...!!!
Az észak-koreai haver már lelőtte az ötletet, mikor tavaly Hung Il Gong 4 órás (!!!) utazás után leszállt a Nap felszínére, s ott napfolt-mintákat gyűjtött :-)))))))))
justhpeter
Szép lassan kiderül, hogy mindenben hazudoznak. Ennek megfelelő a borzalmasan primitív diplomáciai ténykedésük és kommunikációjuk.
paolo006
Agyrém ez a sok fészbukos idióta kommentelő. Hát csoda-e, hogy az elmebeteg zsebcirkáló itt parádézhat? Olyan szintű a sötétség az Országban, hogy ha 10 erőmű épül Pakson akkor sem lesz világos.
kkalman
Persze, a környező országok sem földre szállt angyalok. Ők is hazudnak, ha érdekeik azt kívánják, de pártunk és kormányunk mellett csak kezdő kisinasok. A szememben biztos. Ők legalább nekem nem hazudtak, nem úgy, mint a mindig igazmondó csuti csüngőhasú kanász és bandája.
Desischado
@paolo006: Nálad a pont, cimbi! Ezért tud orbán még mindig hatalmon lenni, a sok IQ gyászhuszár miatt! Akármit hazudidnak, ezek az egy bítes birkák meg a nyaloncok mindent bevesznek! Az meg hogy hazudnak, kinek újdonság? Ezek doktorálhatnának hazugságból!
F_Viktor
@paolo006: Írod:
"Olyan szintű a sötétség az Országban, hogy ha 10 erőmű épül Pakson akkor sem lesz világos"

Igen... Ezekről a birkákról az az amerikai (igaz, vagy nem, most lényegtelen) szakács legenda jut eszembe, ha a békát forró vízbe teszik, az kiugrik a fazékból, de ha a hideg vizet szép lassan melegítik alatta, akkor hamarosan lehet tálalni a kétéltűt.
Ezek a birkák sem veszik észre, hogy milyen mély, sz@rr@l teli verembe csúsznak le szép lassan, s rántják magukkal az egész országot, az egész magyar népet.
bretagne
Nem jut eszébe senkinek, hogy azzal idézték elő ezt a menekült áradatot, hogy a kerítést felépítették? Persze, akkor is jönnének, de elterjedt, hogy mindjárt nem lehet bejönni az országba, azonnal igyekeztek, hogy még a lezárás előtt itt legyenek. Hülyék gyülekezete!
paolo006
@Desischado: @F_Viktor: úgy látom az emberi butaságnak és sötétségnek nincsenek határai. Egy kis nacionalizmus, egy-két fanrom ellenség és a birkák keménynek és nagyon magyarnak érzik magukat. Kész. Szabad a rablás.
pistapapa
@EGO: A zsidó hatalombitorlás bizony ilyen.
Toby
Mocskos patkánycsürhe, az állandó feszültséggenerálás tartja a felszínen ezt a rothadó génhalmazt !
keresztapa
Trianon aljassága, hogy ellenséggé tették az összes szomszédot, nehogy véletlenül is találjunk közöttük egyetlen szövetségest sem! Mert amíg bármelyik is magyar földet bitorol, addig egyik sem fog barátként, társként közelíteni felénk.
keresztapa
Szerencsétlen Orbánt ajnározók elfeledkeznek tudatosan a nemzet jogos önvédelméről.
EGO
@pistapapa: A háttérhatalomra gondolsz???
bra048
Az lenne Isten csapása, ha egyszer valódi terroristák "szerencséltetnék" a nemzetet Ha az ország maga akarna harcolni a terrorizmussal, abba még a jól képzett Hajdú János TEK vezető bicskája is beletörhet.
vitriol
@Mézike: orbán fejében biztosan megtörtént. Ő már ott tart, hogy saját hazugságait is felül akarja múlni, s mostanában sikerül is neki.
vukkocska
@csa-csa: Gyurcsány csak reggelt és estét mondott. A bővített mondat Orbánt reprezentálja.
keresztapa
Németek akik áttérülnek a muszlim igényeknek megfelelően!
2011 szeptemberében német ügyészek vizsgálatot indítottak Abou-Nagie ellen, miután az internetre felrakott videókban a nem hívők elleni erőszakra buzdított. A prédikációiban Abou-Nagie dicsőítette az iszlám mártíromságot, és azt mondta, hogy az iszlám sária törvények a német alkotmány felett állnak. Nyíltan úgy vélekedik, hogy a zenét be kellene tiltani, a homoszexuálisokat ki kellene végezni és a házasságtörőket meg kellene kövezni.

Abou-Nagie-nak több tízezer követője van Németország-szerte. Köztük van két német megtért, terrorizmussal gyanúsított muszlim, akiket Abou-Nagie képzett ki és a közelmúltban Doverben (Anglia) tartóztattak le, miután a brit határőrök átkutatták csomagjaikat és egy olyan dokumentumot találtak, amelynek az volt a címe, hogy „Hogyan építs bombát az édesanyád konyhájában”, amely a jemeni Al-Kaida angol nyelvű online „Inspire” magazinjának egy cikke.

Egy videóban, Abou-Nagie azt mondja a hallgatóságának, hogy „bárki, aki az iszlám Korán helyett a keresztény Bibliát vagy a zsidó Tórát követi, az örökkévalóságig a pokolra fog kerülni.” Abou-Nagie azt mondja, hogy mindezt ő úgy látja, mint egy felhívást arra, hogy megmentse a német népet Allah haragjával szemben azáltal, hogy áttéríti őket az iszlámra.

A keresztény húsvét április 5-9-ig tartó hosszúhétvégéjén, Abou-Nagie projectje az „Olvass!” új szakaszba lépett. A berlini székhelyű Die Welt újság szerint a szalafisták „frontális támadást” indítottak a más vallású, és „hitetlen” emberek ellen.

Április 7-én az „Olvass!” project országos kampányt szervezett, melynek során 35 német városban, többek között Berlinben, Kölnben, Drezdában, Frankfurtban, Hamburgban, Hannoverben, Heidelbergben, Konstanzban, Münchenben és Osnabrückben osztogatták a Koránt.

A Die Welt szerint a német hatóságok úgy tekintenek a Korán projektre, mint a radikális iszlám „legaggasztóbb” toborzó kampányára.
keresztapa
A keresztény húsvét április 5-9-ig tartó hosszúhétvégéjén, Abou-Nagie projectje az „Olvass!” új szakaszba lépett. A berlini székhelyű Die Welt újság szerint a szalafisták „frontális támadást” indítottak a más vallású, és „hitetlen” emberek ellen.

Április 7-én az „Olvass!” project országos kampányt szervezett, melynek során 35 német városban, többek között Berlinben, Kölnben, Drezdában, Frankfurtban, Hamburgban, Hannoverben, Heidelbergben, Konstanzban, Münchenben és Osnabrückben osztogatták a Koránt.

A Die Welt szerint a német hatóságok úgy tekintenek a Korán projektre, mint a radikális iszlám „legaggasztóbb” toborzó kampányára. A biztonsági szakértők szerint a kampány egy PR-trükk is, amelynek az a célja, hogy meggyőzze a németeket, hogy a szalafisták átláthatóak és „polgár-barátok”.

Annak érdekében, hogy javítsák a róluk kialakult képet, a szalafisták „az információs standokról” eltávolították az összes olyan könyvet, amely a nők iszlámban elfoglalt helyével vagy az iszlám sária, demokrácia feletti felsőbbrendűségével foglalkozik.

Sőt, a Korán német fordításából kihagytak több olyan verset, melyek arra szólítják fel a muszlimokat, hogy háborúzzanak a nem-hívők ellen. A német belföldi hírszerző ügynökség, a Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) szerint, a Korán német változata „nem ellentmondásos.”

A BfV úgy véli, hogy a becslések szerint 29 olyan iszlamista csoport tevékenykedik Németországban, körülbelül 35 000 taggal vagy támogatóval, akik egy „koráni-államot” szeretnének létrehozni Németországban. Úgy gondolják, hogy az iszlám sária törvény egy isteni előírás, amelynek helyettesítenie kell minden más jogrendszert. A BfV azt is mondja, hogy a szalafisták, akik a becslések szerint mintegy négyezren lehetnek, a leggyorsabban növekvő iszlám csoport Németországban, amelynek összes muszlim lakossága 4,3 millió fő.

A német hatóságok egy sor, a rendőrséggel történt heves összecsapás után kezdték el fokozni a szalafista csoportok megfigyelését.

Májusban,...
Freewolf
Ki az a nem normális, aki azt vizionálja, hogy Orbán a vadak regisztrálását betartó intézkedésének oka, hogy háborút robbantson ki?
csa-csa
@vukkocska: "Hazudunk reggel, délen..."
ha nem elírás, meglehet, hogy a Gyurcsi az égtájakat reprezentálja majd
vukkocska
@csa-csa: azt tudom, hogy Gyurcsány csak két napszakban hazudott, Orbánék már betöltik az egész napot és éjszakát. Abban tökéletesen igazad van, a legnagyobb hazugságok most délen vannak.
csa-csa
@vukkocska: hazudik itt egyfolytában az egész megveszekedett bagázs bármelyik párt tagja legyen is
nezelodo
@csa-csa: Nem, ez Örkény István 56-os szövege volt, de már az Aczél Gyuri bácsi is berágott miatta, meg is szívatta a szerzőt. Képzeld akkor a Dakota hogy reagál a hatalmas egojával!
Knapp75
@keresztapa: "Szerencsétlen Orbánt ajnározók elfeledkeznek tudatosan a nemzet jogos önvédelméről."

Egész biztosan tudod, mit jelent az "ajnározni" kifejezés?
evacica
Orbán boldog, talált egy új ellenség képet,lehet háborúzni, amit imád. Háborúzik a menekültekkel, az EUval az összes szomszéddal, megsért mindenkit, és kivívja, hogy mindenki utáljon bennünket! Szép teljesítmény, s ha azt is hozzá vesszük, hogy ez mibe kerül most és mibe fog kerülni később.
csa-csa
@nezelodo: a lényeg, hogy hazudtak régen, hazudnak ma is és fognak megállás nélkül.
keresztapa
Mit csinál aki ajnároz? Lehetséges válaszok: dédelget, kibélel, dicsőít, szidalmaz. ... Nyelv - magyar szavak, kifejezések jelentése ...
keresztapa
Miért is kell honvéd a határra?

Az a qrva... !

A görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett!
/biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/
Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!

(Ez a mennyiség, lazán becsülve, több ezrednek elegendő az első támadáshoz...)

Greek customs personnel and police have captured 14 containers full of weapons and ammunition, disguised as plastic furniture items destined to refugee camps in Europe. Is this a case of the comeback of the Trojan Horse ???







"

A(z) üzenetben nem található vírus.
Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
Verzió
keresztapa
,,vegyük sorra.
röszkénél erőszakkal akartak áttörni a határon. ezért volt a könnygáz.
máshová vitték őket mint ahová ígérték? ez igaz, egy ilyen eset volt. (de oda vitték őket, ahol a helyük lenne . táborba, regisztrálni.)
megszállták a keletit. ez is igaz, még a vonatközlekedést is le kellett állítani.
szerbia biztonságos ország. Horvátország, Görögország is azok. odáig menekültek voltak, onnan már gazdasági bevándorlók, akik egy magasabb életszínvonal reményében tartanak Németországba.
muszlim vagyis keresztény. ez nettó hazugság."
keresztapa
,,Éles lőszert is használhatnak a kődobálók ellen A feszültség egyre nagyobb az Izraelben élő zsidók és palesztinok között, részben az egymást követő zsidó újév és muszlim áldozati ünnep miatt. A múlt héten egy izraeli autós vesztette életét, miután palesztinok kövekkel dobálták meg a járművét. Az eset után az izraeli kormány úgy döntött: tovább szigorítja a kődobálók ellen hozott törvényt. „Szeretnénk megváltoztatni azt a meghonosodott normát, miszerint Izraelben következmény nélkül lehet dobálni ezeket a veszélyes, gyilkos tárgyakat, senki nem vág vissza. Ez meg fog változni” – jelentette kis Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.