"Aczél elvtárs köztünk sétál", és a Magyar Telekom idézte meg – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap debreceni sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva.

Kósa Lajos annak kapcsán, hogy a Magyar Telekom felbontotta Kovács Ákossal a szponzori szerződését az énekes nőkre vonatkozó kijelentése miatt, leszögezte: az énekesnek joga van saját véleménye kifejtéséhez, és ha valaki azzal nem ért egyet, nem bosszút kell állni, hanem vitatkoznia kell vele.

A Telekom lépése visszaidézte azt az aczéli kultúrpolitikát, amely nem a kulturális teljesítmény, hanem a politikai állásfoglalás alapján értékelte a művészeket – fogalmazott Kósa Lajos.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Te idióta!! ti alkalmazzátok a komcsi kultúrpolitikát !! Telekom meg azt szponzorál akit akar. és ha nem tetszik neki ákoska idióta lenéző nézete akkor igen is joga van a pénzét elvonni tőle. Talán azt várnátok hogy vitatkozzon a pénze miatt a Telekom ugyan már!! Ti sem adtatok embereknek lehetőségetpl. a 27% -os áfa bevezetésekor hgy elmondjuk a véleményünket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Te idióta!! ti alkalmazzátok a komcsi kultúrpolitikát !! Telekom meg azt szponzorál akit akar. és ha nem tetszik neki ákoska idióta lenéző nézete akkor igen is joga van a pénzét elvonni tőle. Talán azt várnátok hogy vitatkozzon a pénze miatt a Telekom ugyan már!! Ti sem adtatok embereknek lehetőségetpl. a 27% -os áfa bevezetésekor hgy elmondjuk a véleményünket.
jancsipapa
Ha nem adok a kegyeltnek pénzt ,az bosszúállás ? Lala ,elment az a kevés eszed is !
soljanka
Ganajtúróbogár, egyszerű és idővel még meg is kergült Lajosunk soha nem fogja észrevenni, hogy fordítva ül a lovon.
volvós
"Aczél elvtárs köztünk sétál"...dadogja dugóslala ( himeket )
hát igaza van, a köztünk = fidesz !!! Tele bukott komcsikkal !!
Clavigo
AAA kupakok,,Lala..Mi van a fémkupakokkal, Sutyerák ??
Mangu
Van valaki, aki mást várt ettől a "géniusztól"?
nezelodo
Lala, azt a kulturpolitikát éppen most akarja tesztelni a zembereken a F.Gyurka bá' a művészek listázásával. Ennek a kifejezésnek legalább olyan rossz a hangzása, mint a KISZ-es ízű akcióterveiteknek.
Eriksson
Telekomék vakarózhatnak, hogy érdemes volt-e belefolyni egy magánvéleménybe.
Nem valószínű, hogy a Deutsche Telekom megdicséri a magyar képviseletet.
zöldszem
Csináljanak egy zenebohóc minisztériumot Ákosnak, aztán térjünk rá,a Habony, Quaestor, Vajna, föld mutyi ügyekre, meg a többi lopáshoz!
Hisz Gülüragyas is kapott egy minisztérium, akkor Ákosnak miért ne kaphatna ???
Vagy plakátarc, és évi 50 milla és taps, taps taps...
verum
Valamit adagolni kell a fidesz-fanoknak, aki még mindig még ezt is beveszik.
Egyébként egy mákszemnyi kommentet sem érdemel Kósa véleménye.
keresztapa
A liberális felfogásúak a körhintára ülve forognak megállás nélkül élvezik a körhinta zenét!
egymosollyaltobb
Szerintem akkor kellene egy módosító az Alaptörvénybe. Mert abban az van, hogy "Valljuk hogy a közösség erejének és minden ember becsületének alapja a munka, az emberi szellem teljesítménye". Most akkor a nőkkel mi legyen? Szüljenek vagy becsületesek legyenek, vagy szellemesek legyenek vagy mi?Kimaradt a princípium (!), a szülés. Vagy akkor a szülés munka, amiért pénz jár? Vagy nem munka, a nők szüljenek, ne dolgozzanak, mert úgyse emberek???
human
"Sokan vélték úgy, hogy ez az egész ügy valójában rossz kabaré. Lehet. Ámde ezzel együtt – szimbolikus tartalmai miatt – pontosan leképezi azt, hogy hol tart most az ország. És azt is, hogy hová tart, ha minden így megy tovább."
www.168ora.hu/velemeny/egyutt-veled-141660.html
human
@Eriksson: "belefolyni egy magánvéleménybe". itt valamit összekavarsz. A Telekom nem külső szemlélőként szólt bele egy világnézeti vitába. Ő Ákoson keresztül szerződéssel kívánta magát népszerűsíteni. Ákos pedig elmondta hogy szerinte hol a helyük a nőknek. A cég mérlegelt és úgy látta árt a hírnevének ha tovább fizeti Ákost. Nem vitázni állt le vele vagy meggyőzni, hogy hallgasson. Csak szerződést bontott ahogy bárki tenné hasonló esetben.
Eriksson
@egymosollyaltobb: A nők ezek után is csinálják úgy a dolgukat, mint eddig. Járjanak dolgozni 3 műszakban, vállaljanak vezető állást, vagy szüljenek egy- két- kilenc gyereket és legyenek háztartásbeliek, akiket férjük boldogan eltart, mert megérdemlik.
Egyszer azért jó lenne tisztázni, hogy kinek, mit jelent az egyenjogúság.
Eriksson
@human: Pedig nem ártott volna megkérdezni, hogy hogy gondolta. S Ákos véleménye attól magánvélemény, hogy ö megengedheti magának, hogy a felesége ne dolgozzon amit helyesnek tart, és nem azt mondta, hogy a nők szülőgépek legyenek.
A Telekomnak amúgy is leköszöntött volna, lett tőlük egy jó kis apropó, hogy mindenkinek Boldog Karácsonya legyen.
human
@Eriksson: A Telekom helyesen nem kezdte el kérdezgetni Ákost. Elfogadta a véleményét, levonta a következtetést. Ákosnak megmaradt a véleménye a Telekomnak pedig a gerince. Orbán csak örült volna egy T-Á vitának, hisz akkor tényleg befolyásolásról lehetett volna beszélni. Ákos meg keres annyit, hogy a párja egész nap otthon legyen a gyerekekkel, bevásárolni mennyen a plázába, majd vacsorát készítsen megfáradt férjének a kemény nap után. Szerencsére neki nem kell ezt munka mellett csinálni.
Mangu
- A Telekom lépése visszaidézte azt az aczéli kultúrpolitikát, amely nem a kulturális teljesítmény, hanem a politikai állásfoglalás alapján értékelte a művészeket – fogalmazott Kósa Lajos.
Kontra, ők is visszatérnek tanítójukhoz - Nekiláttak egy "művészkataszter" összeállításának – mondta a Népszabadságnak Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke. A legfőbb hazai művészeti pénzosztó ember azt mondta: a lista arra kell, hogy legyen egy "térképünk, amelyből kiderül, kikből áll és merre vándorol a magyar kultúra".
Na, erre meg mit tud mondani Kósa úr mind ezek után?
Eriksson
@human: És lám! Pont Ákos felesége nem berzenkedik a helyzete miatt.
A Telekomnak meg az eljárása az egyoldalú, minősíthetetlen. Megkérdőjelezi azt a véleményt, hogy egy nőnek meg kell adni a lehetőséget (nem kötelezve), hogy csak a családjával és annak összes gondjával töltse ki életét. Ha neki éppen úgy tetszik.
De ha a nő nem akar családot mert más szeretne hivatásául, erre vonatkozóan Ákos nem adott tanácsot.
Hofipisti
Kósa megint hozza a formáját! Összetéveszti a szezont a fazonnal. Fortditva ül a lovon, s közben nem veszi észre, hogy éppen ők azok, akik Aczél elvtárs cipőjébe bújtak. Igaz, meg kell mondani, Aczél et. nem volt olyan tahó, buta, nyökögve beszélős fajta, mint "dicső" kritikusa, nagyon is széleskörüen művelt ember volt.
papa.49
Bolond lyukból, bolond szél fúj)))))))))))) Csukd be a lepcsest laja)))))))))))
mariaberta
A bosszú a kormány részéről történt, mivel emiatt a seggnyaló miatt felbontotta az összes miniszteriális szerződést. A Telekom csak egy szponzori szerződést mondott fel. És Ti hányat?,,,
papa.49
@mariaberta: Azt még ők se tudják mert ebben a hűvös időben kényelmetlen lehúzni a cipőt a számoláshoz))))))))))))
Toby
Kósa-huszár elmondta a szokásos ököségét...majd sietett a II. emeleti tanácskozóba, ahol összeült a párt Központi Bizottsága és újabb irányvonalakról határoztak az Adminisztratív és az Agit.prop. Osztály felé !
fin
"Keresem az utam
Néha keresem a bajt
És keresem azt, aki engem akart"

Kicsit átfogalmazva: És keresem azt, aki engem kitart.

Sosem bírtalak.
Loptál a Depeche Mode-tól, és ezt senki nem mossa le rólad!
Persze meg tudod magyarázni, de nem érdekel a magyarázkodásod.
Soha többé nem kell tőled semmi, vajákos! (ezt átvitt értelemben keresd a szótárban)
simmering73
Lali! Mostmár legalább tudom, miért vagy te a király egyik kedvenc udvaribolondja.
kakaósbögre
nos,Kósa ismét bebizonyította hogy ngyobb hülye mint amilyennek látszik
nevemnick
Lajoska, ülj le, te nem kapsz helyet a Nemzeti Pantheonban...
zöldszem
A Telekom az támogat akit akar!
Tiger Woods mecsalta párját, és kiderült, másnap a szponzora felmondta a szerződést!
Vagy,Rooney belekáromkodott a kamerába a Coca-Cola felmondta vele a szerződést!
Sem az amcsik, sem az angolok nem tomboltak.
Vagy evezzünk hazai vizeken Simicska kimondta a véleményét Orbánról és azóta az ország legjobb vállalkozójából, a legszarabbá avanzsált.
Szólásszabadság?? nebasz...
Vagy beszélhetnénk a népszavazás kezdeményezésről! "Kézzel- lábbal" tiltakoztok ellene.
human
@Mangu: "művészkataszter"??? Akkor ezek csak megcsinálják ami ezen a felvételen volt:
"Én kértem is Csákvári képviselő urat, hogy igazán megkönnyítené a munkámat, a szakmai munkámat, ha esetleg egy listát állítana össze arról, hogy kik azok az előadó művészek, akik nem kívánatosak Egerben és én komolyan mondom, hogy tényleg szeretnék egy ilyet, mert akkor ilyen hibát nem vétünk többet."
www.youtube.com/watch?v=XV2VaHKDLM8...
human
@Eriksson: írod: A Telekom "Megkérdőjelezi azt a véleményt, hogy egy nőnek meg kell adni a lehetőséget (nem kötelezve), hogy csak a családjával és annak összes gondjával töltse ki életét. "
Te nem kettőt lapoztál véletlenül a történetben? A Telekom megkérdőjelezi a nők szabad választási lehetőségét? :D
vadnarancs
@Eriksson: Mert volna mást mondani! Jött volna a vak komondor!
Eriksson
@human: ???
Ákosunk mondott valamit, Telekom kirúgta. Tehát nem adott igazat Ákosnak, hogy a nőknek akkor a legjobb, ha saját kedvükre cselekszenek. S ha ez a család, akkor a család.
Eriksson
@vadnarancs: Ki tudja? Nem lehet elhinni, hogy Krisztina asszony szeret feleség és anya lenni? Hiszen jó meg van fizetve ráadásul.
human
@Eriksson: Saját kedvükre? Mármit először Ákos megmondja, hogy mihez legyen a kedvük. Ezt kihagytad.
vadnarancs
@Eriksson: Az a része hihető, az a része nem, hogy miközben nőket lenéző mondatokat mond a férje, akkor nem támad fel az önérzete és vonul a háttérbe. Ha meg ennyi önérzete van, akkor tényleg nem több, mint ahogy ákoska állította róla!
Eriksson
@human: Ja. Kihagytam. Feltételeztem, hogy Ákos nélkül is mindenki tudja, hogy mit akar kezdeni az életével. Vagy nem. De ez nem Ákos bűne.
Eriksson
@vadnarancs: Te tényleg nem akarod érteni? Milyen lenéző mondatok? Az lenézés, hogy megad neki mindent, hogy nyugodtan, gond nélkül legyen feleség és anya, ahelyett, hogy zavarná három műszakban dolgozni, hogy neki meglegyen az italra való? Hát igen. Az felemelő érzés lehet akármelyik nőnek.
glorianna
Az a helyzet, hogy Aczél elvtárs bizony igen nagy műveltségű, okos ember volt, és még elvei is voltak - mindezt Kósa Laláról és párttársainak túlnyomó többségéről aligha lehet állítani. Azaz: ha Aczél-kaliberű egyedek lennének a fideszben, az a jelen helyzethez képest határozott előrelépés volna.
vadnarancs
@Eriksson: Te tényleg ennyire nem tudod értelmezni? Te tényleg ennyire lenézed a nőket? Szégyelld magad!
Eriksson
@vadnarancs: Már miért nézném le? Éppenhogy nem! Szeretem, óvom a feleségem, leveszem a válláról a napi megélhetési gondokat.
Nagyon sok nő büszke és boldog lenne ilyen férj mellett.
varirmag
Basszus ! Mindegy miért csak hisztizni lehessen !!
A recept !
Kell néhány mondat amit lehet színezni,tupirozni, habosítani aztán hajrá indulhat a hiszti !!!
Szánalmas.
solidedge
A kormány próbálta másodrendű állampolgárrá silányítani a nők státuszát. A Telekom pedig kiállt a női egyenjogúságért. Olyan nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza?
eugen4402
Furcsa jelenségre figyeltem fel: egy kivételével minden Fidesz-vezető, plusz a pártoló tagság síkra szállt a hölgyek szülésre buzdítása érdekében. A kivétel Orbán Viktor volt, aki f. hó 18-án azt mondta: "Az a véleményem, hogy majd a nők eldöntik, hogy mit akarnak. Ahány ház annyi szokás, és ebbe nem érdemes beleszólni. A nők majd döntenek saját életükről."
... és még azt mondják, hogy a Fideszben senki nem mer mást mondani, mint O. V.!!!
Mobil123
Egy cég köt egy szponzori szerződést egy csapattal pl. Pénzt ad a csapatnak melynek fejében reklámozza a céget . A szerződésekben általában azért van olyan mondatocska valahogy megfogalmazva, hogy a csapat a cég arca és képviseli, reklámozza a leendő ügyfelek előtt. Ha ez a csapat megsérti valamivel az a képet, ami árt a cégnek és jó hírének akkor joga van megszüntetni ezt a támogatást. Sőt lehet, hogy még ahhoz is joga van, hogy esetleg visszafizettesse az a csapattal a kapott támogatást (esetleg részben is) Nem hinném, hogy ez hülye gyerek nem tudta volna ezt, de túl öntelt és nagyképű volt ahhoz, hogy az higgye, ezt megmerik csinálni vele. Hát megmerték, mert a szerződés az szerződés !!!
Mobil123
Most már csak azt szeretném tudni milyen szerződés van a kormány és ákoska közt !!!
zöldszem
@Eriksson:Szép dolog, hogy segíted a nejedet! Minden normális férfi így tesz. Amiben tud segítik egymást a házaspárok.
Nekem ebben az ügyben, az a visszataszító, hogy egy magáncég szerződést bont egy magánemberrel, és ebbe bele mártja magát a kormány! Függetlenül attól, hogy ki mit mondott, mit tett.
Szerinted ez helyes? Szerinted, ha egy ellenzéki(mert ha tetszik, ha nem az is magyar) énekessel történik mindez ugyan így mögé álltak volna? Ezek után, ha bármelyik állampolgárt "szerződés" gondja akad, forduljon a kormányhoz? Nem, nem!! Na ugye...
Eriksson
@zöldszem: Nem kellene mindenbe beleütnünk az orrunkat, akkor sok bosszúságtól mentesülnénk. Ebből se lett volna ügy, ha mindenki helyén kezeli a dolgokat, de hát minden napra kell egy kis háborogni való.
Emlékezzünk, hogy ellenzéki művész hölgyek és urak is tették bőven a maguk kormánytámadó dolgát, amit senki nem torolt meg. Ebbe én nem is akarok különösebben belefolyni, kizárólag amellett lobbizok, hogy bizony Ákos mond amit akar, a mi asszonyaink meg alakítsák az életüket úgy, ahogy jónak látják.
zöldszem
@Eriksson: Legfőképp a kormány ne pofázzon bele! Mert semmi köze, hogy egy magáncég kit támogat.
Ezen az elv alapján akár abba is beleszólhatna, hogy ne 50 millával, hanem 100 millával támogasson, ezt vagy azt, egy magán cég!
Eriksson
@zöldszem: Csillapodj már egy kicsikét. Szerintem is mindenki oda teszi a pénzét ahova akarja, és innentől nem is érdekel tovább.
Te például személy szerint mennyivel lettél megrövidítve anyagilag, becsületileg, egyenjogúságilag?
Semmivel? Na ugyehogy!
zöldszem
@Eriksson: Nyugi van! Nem gondoltam, hogy nem akarsz velem "dumálni".
És igen, nekünk nem egymással van a bajunk! Hofis mód! kepkezelo.com/images/wdb6nykej9iluu9fyysy.jpg

kepkezelo.com/images/4sdcsdu9lthjpwimb87r.jpg
nyanya001
Órák óta azon gondolkodom, hogy ezt a Kósa saját kútfejéből mondta,
vagy valaki leírta neki ... a mondás jut róla eszembe, nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye ( Kósa) okoskodik.
kutyahűség
Kósa visszasírja a kommunista kultúrpolitikát vagy csak a fától nem látja az erdőt? Ők maguk csinálják azt, amit aztán másokban akarnak látni és kritizálni. Kedves, nem?
justhpeter
Mi lehet Lala múltjában, hogy ilyen pontosan Aczélozik ?
zöldszem
@nyanya001: Persze! megmondták Kósa elvtársnak, hogy kell gondolnia. Azóta úgy gondolja.
micfild
@Mobil123: Ezt birta mondani a kósalala amikor a fideSS kormány a talpnyalóinak osztogat kossuth -dijat nem a művészi teljesitmény alapján
cs.n.
Nyilván Kósa sem tudja, mi volt a szerződésben, de azért okoskodik. Idézem megint:
"Dr. Pál Lajos elmondta, az új szabályozás nagyobb hangsúlyt szentel azon szabályoknak, amelyek a munkáltató és a munkavállaló általános magatartási követelményeit fogalmazzák meg egymással szemben. Ilyen például, hogy a munkavállaló munkaviszonya fennállása alatt munkahelyén kívül sem tanúsíthat olyan magatartást, amely alkalmas a munkáltató jó hírnevének, jogos gazdasági érdekének, illetve a munkaviszony céljának veszélyeztetésére. Ugyanígy nem gyakorolhatja a munkavállaló a vélemény-nyilvánítási jogát a munkáltató jó hírnevét, jogos gazdasági érdekét sértő vagy veszélyeztető módon. A fentiek kivédése érdekében a munkáltató korlátozhatja a munkavállaló magatartását."
A Fidesz-féle MT-ről van szó, ez sokkal szigorúbban korlátozhatja a véleménynyilvánítást, mint Kovács és a Telekom esetében. A Telekom ugyanis nem korlátozta sehogy, Kovács továbbra is azt mond, amit akar. Ha én bemegyek egy boltba, és a boltos azt mondja, hogy hülye f.sz vagyok, emiatt én nem vásárolok többé nála, akkor korlátoztam a véleménynyilvánítási szabadságát? A francot. Csak nem adok neki pénzt a továbbiakban, mert nem tetszett, amit mondott. Ennyiről van szó itt is.
Lepényleső
...és még így is jobb a fidesz politikánál,bár azt politikának nevezni meg szégyen.
mariaberta
Kósa kifelejtette Pozsgayt, -Szűröst, Szilit, meg a többit, Acél elvtárs pedig ott maradt, ahol egész életében volt, nem váltott köpönyeget.
lampa laz
Ákos bosszú népe dalszöveg nem elérhető sehol, tudja valaki?
vadnarancs
@Eriksson: Az önfényezés nagyon büdös. Tipikus fideszes...
eugen4402
Ha már Aczél-ozunk, én bizony kimondom: néha hiányzik a három Té...
Ennyi kultúrmocsok biztos nem zúdulna ránk a nap 24 órájában.
kerekkocka
Jösszdugnilalának meghalt a kezelőorvosa?!
magyarbakancs
"Kósa Lajos szerint a Telekom visszaidézte a kommunista kultúrpolitikát."
Kósa úr szerintem meg a maguk politikája idézi fel a Kádár rendszert.
Ott voltak kiváltságok.
Annak idején tisztászemu fiatal demokraták ként nem ez miatt harcoltak ,pont a kiváltságok ellen?
Vagy a hatalom birtokában minden párt elfelejti mért és kikért kellene harcolniuk?
A zseb megtömés fontosabb?
human
@solidedge: (tegnap 16:08) Jól összefoglaltad a lényeget.
"A kormány próbálta másodrendű állampolgárrá silányítani a nők státuszát. A Telekom pedig kiállt a női egyenjogúságért. Olyan nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza?"
kukac50
Kósa nem normális! Mit is várhatunk Tőle?
Mobil123
@micfild: Miért ? van olyan osztogatásuk ami tényleges igazi munka után ment???
jancsik68
@kukac50:kósa elvtárs mindig akkor szólal meg,amikor nem kell!Mit várhatunk a parlament legbutább tagjától!!
mariaberta
És ez csak akkor derült ki mikor Ákos nagysúr kellemetlen helyzetbe került? Kósa találj ki valami hihetőbbet.
Jozefina
Ez a hájfejű miért nem hallgat!!?? Talán elviselhetőbb lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.