Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Tiborcz István és Orbán Ráhel ellen, hogy kiderüljön, miből szerezhették meg a turai kastélyt – közölt a párt. Az Együtt szerint a miniszterelnök veje azért rejti vagyonát a nyilvánosság elől, mert "így nem kell megmondania, honnan szerezte azt." 

Egy titokzatos cég tavaly decemberben, 200 millió forintért megvette az ország egyik legszebb palotáját, a Schossberger bárói család turai kastélyát – írta a 444. A portál birtokában lévő bizonyítékok, így egy illetékbefizetési igazolás és több személyi összefonódás arra enged következtetni, hogy az üzlet mögött Tiborcz István áll.

Az Együtt szerint arról van szó, hogy "a magyar adófizetői és uniós támogatási pénzekből meggazdagodott Tiborcz István strómanokon keresztül szerzett meg" egy nagyértékű kastélyt, méghozzá áron alul. "Felesége apjához, Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan ő is titkolja a vagyonát a nyilvánosság elől, hiszen ha nem tenné, meg kellene mondania, honnan szerezte azt" – írják.

Az Együtt felszólította Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét, hogy álljon a nyilvánosság elé, és számoljon el a vagyonával! Azért, hogy ezt "megkönnyítsék", vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek ellene és felesége, Orbán Ráhel ellen.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mindenki tudja, hogy Orbán saját vagyonaként kezeli az ország vagyonát. Csak rohadt nehéz ezt bizonyítani úgy, hogy az ügyészség és az alkotmánybíróság is az ő irányítása alatt van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Halott labda.
Tudhatjuk hogy rahel a sajat laban all mar regota.
kutyahűség
Jobb későn, mint soha. A többiekről se feledkezzenek meg. Szép hosszú a lista, nemdebár?
namihami
@Yoda69: Turai kastély?
Ez még féllábon állásnak is kevés. Majd ha a Dunántúl kerül sorra.
Persze abban már lesz némi családi kölcsön is.
Yoda69
@namihami: A, dehogy. Itt az sem verne ki a biztositekot.
En ugy latom most mar a magyar ember a sajat halalos iteletet is alairna, ha azt orban vagy valamelyik kutyaja dugja az orra ala.
human
Mindenki tudja, hogy Orbán saját vagyonaként kezeli az ország vagyonát. Csak rohadt nehéz ezt bizonyítani úgy, hogy az ügyészség és az alkotmánybíróság is az ő irányítása alatt van.
namihami
@Yoda69: Csak annyival toldanám meg:
Ha a Viktoruk a sz@rt ezüstpapírba csomagolná és azt mondaná, hogy svájci csoki, még cuppognának is hozzá.
Hellcat
Tudjuk hogy bűnös...tudjuk honnan van a pénze...és tudjuk, hogy a vizsgálat nem derítene ki semmit, mert tudjuk hogy ez egy korrupt maffiakormány.
Yoda69
@Hellcat: Csak azt nem tudjuk hogy meg meddig maradnak :)
magyarbakancs
Nem fognak találni semmit mivel nem lesz vizsgálódás.
Kár ilyen felesleges köröket futkosni.
alterego56
Alig valamivel kevesebb pénzért cegén gatyagyártónak csak egy nyomorúságos viskó jutott Dunakeszin, nem egy kastély.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Dehogy kár! Kiabálni kell mindenért. Ez a legkevesebb!

"Vétkesek közt cinkos, aki néma" - Babits szavaival élve.
magyarbakancs
@JAJMÁR: Kiabálok bakker.
Még nagyot is ordítok de látod nem hallják a hangom.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Az legyen a süketek baja! (De előbb-utóbb, ha már sokan kiabálnak, kénytelenek lesznek meghallani.)
human
Ugyanúgy nem fognak vizsgálni semmit, mint ahogy a felcsúti kisvasút esetében sem. De Tiborczék falopását is felfüggesztették. Pedig miden bizonyítékot a helyszínen találta tanúkkal, elkövetőkkel.
propeller.hu/itthon/3182831-magyar-hatosagok-nem-vizsgaljak-felcsuti-kisvasut
Designer
Péntek van! Hétfőre már lesz eredmény...
egyvandor
Ezt problémát a polt tisztító péter rutinszerűen simán megoldja.
egyvandor
Ha nincs rá igazolt fedezet ott lesz az eximbank vagy egy másik állami bank.
Toby
Ezek a vizsgálati kezdeményezések arra jók, hogy gengszterbukás esetén, szaporodik - többek között ! - polt-bűnpártoló péter, sitten töltött éveinek száma !
amaramaistanna
@Toby: Ez egyfajta regisztráció is az elkövetett bűnökről. Adott alkalommal ,már nem lesz szükség évekre a felderítéshez...
Bercifiu
@Designer: Az késő. Már tegnap megvolt, csak dátum, aláírás hiányzott.
Toby
@amaramaistanna: A LED világtásról már berobbanása óta tudható, hogy koncentrikus területet képes bevilágítani, ezt nyilván tudta a tiborcz-gyerek is és a csicskásai is, ennek ellenére minden világítási oszlop maradt a helyén és ez a tény, valamint a világító testek fizikai korlátai egyértelműen adták azt, hogy most pl. a zalaegerszegi polgármesteri hivatal, egy egész oldalon magyarázkodik a helyi lapban a több százmilliós "világítás-korszerűsítésről" !
Nem véletlen, hogy a tiborcz-csávó, ilyen gyorsan kisöpört a cégből, kapaszkodva az összesen milliárdos nagyságrendű bevételben, profitban, no és a "pályáztatás " is a szokásos gengsztermódi volt !
KERKA
Kell a leendő kisunokának is valamit juttatni. Még csak hintázik az apjában, de már gondoskodnak előre a jólétéről.
human
Most, hogy nehezebb lesz vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezni be fog indulni a látványos urizálás nem csak az Orbán családban, de minden haver és rokonnál. Eddig bírták cérnával. Most már élvezni akarják a könnyen jött milliárdokat.
Desischado
Nagyon megérte ennek a pasasnak elvenni a rasikát. Gondolom, ez is táplálja a "szerelmét". De abban bízom, hogy eljön még az az idő, amikor kezdődik az elszámoltatás, és vezetőszáron masíroznak a bíróságra!
Fradigege
Erőlködés az egyirányú zsákutcában. Majd 2018-ban kell összecsípniük magukat. Addig semmi vagyonosodás kontroll nem lesz. Naív gyerekek.
Szókrakész
Csak annyit kell kinyomozni, hogy előtte mennyiért lett állami pénzből felújítva?
Aztán már jöhet is az előre megfontolt, kitervelt, bűnszövetkezetben elkövetett hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, sikítás és a szokásos, sablon fidesz elleni vádak.
Szókrakész
Amúgy mellékesen.
Kibaszott szar lesz kiköltözni az ilyen pecókból és megelégedni a 6m2/fő-s kommunában éléssel.
De kezdjetek hozzászokni a gondolathoz, hogy ha ez egy lehetőség, akkor meg is történik.
Murphy törvénye.
Ami elromolhat, el is romlik.
Ami megtörténhet, meg is történik.
kkalman
Fatolvaj Tiborcz led Pistike és felesége, saját lábon álló Rühelke vagyonosodásával semmi baj nincs. Gondosan álcázott, a miniÁlnok apuka segítségével kiépített csatornákon került hozzájuk az a kevés kis pénz, amiből megvették a turai kastélyt. Ha valami gikszer lenne, akkor polt mosó Péter majd kimossa.
És egyébként is, senki nem hallott még a családi kölcsönről?
JAJMÁR
Rendben. A következő 50 évben a Rasival takaríttatnám ki minden nap, a parkot pedig a párjával ápoltatnám.
Eriksson
@JAJMÁR: Rendben, de akkor az alkalmazott cselédek utcára kerülhetnek.
JAJMÁR
@Eriksson: 13:02 Márpedig a saját mocskukat nekik kell majd eltakarítani.

Cselédnek azért mennek el emberek, mert nincs más lehetőségük. Lehetne...
bakegya
@Toby: éppen ezen okoknál fogva a BÜNTETŐFELJELENTÉS VOLNA A HELYÉN VALÓ-még mielőtt a turai kastélyt valaki fel nem gyújtja!!!
tobikamama
Ugyan mi értelme van ennek úgyse tudnak mit tenni vele a bírót irányítják a vizsgálódásakor,ez a kommunistázó Orbán akkor most ki lopott és kik lopnak többet..A migráns helyzet elterelő hadművelet addig ők tömik a zsebüket.
tobikamama
@Eriksson: De Orbán ad nekik közmunkát,úgyis ez fogja Magyarországot kihúzni a bajból. Hallani lehet folyamatosan,hogy növekszenek a bérek igen az ö zsebükbe én nem észlelem a növekedést ugyan éljenek már meg a kapott 1,6% könyörgő adományból.
namihami
Ez az egész vizsgálat a tökéletes parasztvakítás és kidobott pénz mintapéldája lesz, lenne.
Ez a család (a többi tagjával egyetemben) az érinthetetlenek kasztjába tartozik. Azt csinál, amit csak akar.
Pintér, Polt, Szájerné-olyan fedezet, amit csak egy polgárháború lenne képes áttörni. Erre pedig ennél a birka népnél (én is) nincs esély.
Egyre nagyobb és nagyobb sz@rt löknek elénk és mi ezt némi halk morgolódással ugyan, de folyamatosan tűrjük. A rajongóiknak pedig még tetszik is.
Eriksson
@tobikamama: A közmunkás kéz rá is férne a kastélyra, mert az a mai állapotában egy romhalmaz.
Lepényleső
Minek,még kiderülne,hogy adományokból tartják fenn magukat. A mi adómányainkból?
human
Orbán legalizálni kívánja a korrupciót!
Ma néztem a hírtévén a szerkesztők klubját és a fidesz barát szerkesztők elmondták, hogy bizony itt új nemzeti nagytőkés rend, egy új arisztokrácia építése zajlik. Ez Orbán terve, ezt láthatjuk megvalósulni a Mészárosok, Tiborczok látványos és hatalmas vagyongyarapodásában. A fedő sztori, hogy egy erős tőkés réteg kell, aki vállán viszi a magyar gazdaságot. Csak azt nem tudták megmagyarázni, hogy a szelekció akkor miért rokoni kapcsolatok alapján, pártszín szerint és nem a vállalkozó tehetsége szerint történik.
kukac50
Még ilyen korrupt a Nav a bíróságok és az ügyészek addig semmit nem találnak.
Orbán azért vett el a szegényektől pénzeket,hogy a családjának szét tudja osztani!
human
@kukac50: 2010 óta azon dolgozik Orbán amit fentebb írtam. Igazából már ellenzékben erre készült, mikor pofátlan fizetésekről, bal oldali oligarchákról pofázott. És most, hogy hatalomra került ez számára már kormányprogram. Sötét jövő előtt áll Magyarország.
bakegya
@human:pontosabban Magyarországnak nincs jövője,csakkk adóssága-méghozzá egy őrült elme terhe alatt az orbán-pereputtynak és maffiájának!!!
human
@bakegya: Ez a fidesz politikai programja. Ezt nem merték elmondani az embereknek sem 2010-ben sem 2014-ben. Csak annyit mondta, "Folytatjuk!".
spu00
Ez a kastély egy magán tulajdonban levő ingatlan / Kastély Kft./, melyet megvettek 200 millióért. Na bumm! Ez ma M.o-n a legnagyobb ingatlan vétel? Engem például jobban érdekelne, hogy az első tulajdonos mennyiért vette meg és mikor és kitől. Talán nagyobbat durranna !
bakegya
AZÉRT AJÁNLOM MÁSNAK IS AKINEK A HAZA TARTOZIK AZ KÉRJE SZÁMON RAJTUK!!!-én megteszem-az ügyvédi költséget se sajnálom.a LABANCOK SE SARCOLTAK ENNYIT-1912-től,47-ig uradalmi intéző által vezetett könyvek maradtak nálam-a múzeum persze néhányat kikönyörgött tőlünk-természetesen ingyen.
Rohadtul unom már, hogy ezek a cigányfajzatok mit össze tarhálnak a multunk még meglévő vagyonából és vagyontárgyaiból A REPEDTSARKU TALPIGVALAG JÓL FOG MUTATNI TURÁN A FATOLVAJJAL AZ OLDALÁN!!!
@spu00: OKTONDI-magántulajdon volt az összes lerohasztott,elkommunizált komolyabb ingatlan,kivétel ami közadakozásból,vagy adományból építtetett a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁRA!
prime777
@kukac50: "Orbán azért vett el a szegényektől pénzeket,hogy a családjának szét tudja osztani! "
Nem azért vette el.
Hanem mert a pénz és a vagyon hatalom.
Akinek nincsen vagyona,annak nem lehet befolyásoló tényező,ergo a hatalma zéró.
A nincstelenekkel meg bármit meg lehet tenni nagyon könnyen.Azokat el lehet taposni mert gyengék.Azok egyáltalán nem is léteznek.
prime777
@spu00: Neked mindegy mi van.
Ha a fidesz teszi valamit akkor az jótett,ha a szocik teszik ugyanazt akkor az már kommunista bűn amiért börtön jár.
Hogy mennyire teszi tönkre az ilyen kettős mérce egy ország jövőjét az kimondhatatlan.
Szégyen,komolyan mondom.
prime777
@bakegya: Jól mondod.
Ez az ember oktondi és még büszke is rá.
evacica
@spu00Azért kíváncsi lennék, hogy ennek a saját lábán álló leányzónak honnan a fenéből van ennyi pénze?: Még jó, hogy a kedves papa nem segít be!
Toby
@evacica: Akit a gengszterqrmány jól eltart, annak kötelező alányalintani, ilyenkor nincs tisztesség, sem gerinc, csak alányalintás és jólét ! Ez az életfilozófiájuk !
Grafix69
Vagyonosodási vizsgálat na eltudom képzelni amint a Magyarbajdzsán Fideszes adó hatósága vizsgálódik a Fideszes kormányfő lányának pénze miatt aztán mikor kiderül (soha) mennyire meglopta magát akkor feljelenti azon az ügyészségen ahol a Fdeszes Polt úr megoldja a dolgokat , ezenkívűl még ott van a Kuria na az sem semmi ott is már semmi nem történik aztán ha mégis akkor is ott van még az én nem egyeztem bele ,hogy vizsgáljanak törvény de ha mindez nem elég akkor lehet visszamenőlegesen is törvényt hozni és ha már minden dugába dőlt akkor nemes egyszerűséggel csak ennyit kell nyilatkozni valamelyik államtitkárnak , hogy azért nem lehet vizsgálni mert CSAK.
zöldszem
@prime777: spur00.tapsol!!
Azt hiszei, hogy csak az ellenzéki szavazókat lopják meg a Fidesz bűnözők!
A híveket nem!
"Ha a Fidesz teszi valamit akkor az jótett,ha a szocik teszik ugyanazt akkor az már kommunista bűn amiért börtön jár."
A Fideszes lopás le van öntve "nemzeti", "keresztény", meg "polgári" mázzal, így teljesen elfogadható! Elég annyit mondani "a szocik", és a Fidesz hívő álló ovációval fogadja az újabb megszorításokat, mutyikat, sógor, koma, jó barát gazdagodását.
prime777
@zöldszem: Az biztos,hogy a legkártékonyabb birka embertömeg az országra nézve,és sajnos a normális tisztességes emberek jövője szempontjából is.
Ők a legnagyobb felelősei annak amit most ezek tesznek.
Az a hihetetlen,hogy vannak vagy másfél millióan,és nem tudja elzavarni ezt a bandát a többi,ha nem is 7.5,de legalább a 3-4 millió ember.
zöldszem
@prime777: Én csak a hogyan-tól félek! Mert, békés úton nem megy! XXI században, Európa közepén, Európa tagjaként vérontással elzavarni egy pártot. Félelmetes!
spu00
@evacica: Talán nézze meg, hogy mielőtt elvette volna a leányzót, milyen vagyonnal rendelkezett a fiú családja. S ha ez az összeg már akkor is rendelkezésre állt, s ismereteim többszöröse is, akkor miről beszélnek? Valamibe bele kell kötni ha a fene fenét eszik is.
spu00
@zöldszem: Meséljen már a megszorításokról, mely 2010 előtt nem volt. A 2%-s áfa emelést felejtse el, ehhez 15.000 milliárd hitel felvétel kapcsolódik.
spu00
@zöldszem: Oké. Mondjon egy pártot, személyt aki jobban tudná vezetni az országot, s főleg eredményesen. Tudja, ha figyelembe vesszük 94-98, 2002-2010 közötti gazdasági problémákat, történéseket, s az Orbán kormány által elért eredményeket, akkor ne csodálkozzon, hogy a többség ki mellett van.Egy gazdaságilag tönkre tett ország nem tud 1,35% kamatot, s 1%-s infláció produkálni, főleg fityiszt mutatnia Valuta Alapnak.
nevemnick
@spu00: Milyen többségről beszélsz? Arról, hogy a szavazáson résztvevők 27%-a szavazott erre a bagázsra, a többi meg ellene? Ha nem írta volna át a kurmány a szavazó kerületek határát, akkor a béka segge alól nézegetnétek. Az eredményeket sajnos mi érezzük, és felkészültünk a legrosszabbra is, de ti még nem érzitek, mert a szemetek, fületek és nyelvetek a sötét lukban leledzik.
prime777
@zöldszem: Az elzavarást úgy értettem,hogy elmenni szavazni és elhajtani őket a picsába,ergo leváltani őket
Tehát nem vérengzések által.
zöldszem
@spu00: A nyakunkra vettetek 12,5 millió Euró orosz hitelt.
Eltapsolták a 3000 milliárd MaNYuP-i megtakarítást, és 5000 milliárddal növelték az államadósságot!
2010-ben 19,8 ezer milliárd volt az államadósság
Most 25 ezer milliárd felett van !
ÁFA, jöv. adóemelés, tranzakciós illeték, minimálbér megadóztatása, adójóváírás eltörlése... (nem fér a karakterbe)
Az IMF hitelt meg lecserélték
www.portfolio.hu/deviza..
index.hu/gazdasag/2013/..
Vajon mikor lejárnak ezek a dollárkötvények (amiknek ugye még árfolyam-ingadozósa is van) és vissza kell majd fizetni, akkor is ilyen klassz lesz minden ???
zöldszem
@prime777: Ezeket leváltani? Ha 2 szavazatot kap, akkor is 2/3 lesz. Újból átírják a választási törvényt...
Yoda69
@nevemnick: Sajnos aki nem megy el szavazni, az a meglevo rendszerre szavaz, meg akkor is ha nem ert vele egyet. Ezert tud a fidesz 27%-kal 2/3-ot csinalni.
Nem veletlenul alakitotta ugy a fidesz a valasztasi torvenyt hogy a kulfoldre emigralt magyarok NE szavazhassanak levelben, ellenteteben az erdelyi meg szlovak magyarokkal. 18-ban meg rosszabbak lesznek az aranyok, ha a kivandorlas ilyen utemben folytatodik. En is kulfoldon elek, de nekem szerencsem van mert a varosban van kovetseg ahol tudok szavazni. Azonban a magyarok 90%-a olyan helyen el ahol nincs kovetseg, es nem biztos hogy fog utazni, hogy szavazhasson. Foleg annak tudataban hogy lehet hogy haza sem jon tobbe.
Aki Én
@spu00: Ha nem hajtaná a fideszes rokonok malmára a vizet minden egyes intézkedésük, akkor még igazad is lehetne.
nezelodo
Hát időbe telik, ha a Polpot elé nem fekszik, hogy átvizsgálják a Rasi mind a száz lábát amin áll! Nagyon igyekeznek, nehogy a szomorú nóta legyen a vége a szendvicstáncnak: "Elfogy a hozomány és megmarad a nő"!
prime777
@zöldszem: "A nyakunkra vettetek 12,5 millió Euró orosz hitelt."
Micsoda?
Most a Paksra II-re gondolsz?
De hát az most úgy áll,hogy elmeszelte őket az unió.
Tehát nem csinálhatják meg.
Nem vettek fel még semmilyen hitelt.
Vagy igen?
Basszus ha azt felveszik az országnak annyi.
bakegya
HITELT MÁR FELVETTE A GANÉ...ÉS TÖRLESZTETTE AZ ÁLLAMADÓSSÁGRA-A MOCSOK BANDA,MINT RENDESEN.
bencemacska
@bakegya: Én azt nem értem, hogy az EU-ban miért nem veszik észre, hogy a mutatókat /államadósság, stb/ csak csalással teljesíti?!
Pedig a számok nem hazudnak!!!
bakegya
@bencemacska: a teknős minden jogos kritikát vagy felelősségrevonásra utaló jelzésre-a VÁLASZA...belügy,a magyarok szuverinitását nincs joga senkinek sérteni!!
ÍGY VÉDENEK BE MINKET A FIDESSRE SZAVAZÓ DRÁGA HONFITÁRSAINK,éljenek azok akár határainkon innen akár túl is...bárhol a földkerekségen-ennyi.
karma1
Dehat erre az esetre alkotta meg a Lex Tiborcz-ot, vagyis a kormany es mas vezetok csaladtagjai siman megszerezhetnek akarmit, ami nekik tetszik, nem kell rola beszamolniuk!
karma1
@Szókrakész: Tudod, a profeta szoljon Beloled... (Murphy velem mindig kib@szik, hat akkor mas se legyen kivetel...:o))))
Szókrakész
@karma1: Pozitív hozzáállást!

Neked Murphy a hülye törvényalkotásával a a karmád.
De azért:
Bízz magadban, viszont ne bízz a politikusokban!
karma1
@Szókrakész: Koszi, Uram, hogy a szoszekrol "lenyilatkozott", pont erre az utmutatasra volt ma szuksegem!...:o)))) (Csak aztan vegig birjam csinalni a megbizast magamban... Holnap mindennel nagyobb szuksegem lesz erre, koszonom a mondatodat!...:o)))))))
karma1
@Szókrakész: Koszi, nagyon nagy szuksegem van a nagy onbizalomra...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.